Dobbelt rørnøglesæt 6 dele
111 kr.
Læs mere
Dobbelt rørnøgle 12x13 mm længde 100 mm
18 kr.
Læs mere
Dobbelt rørnøgle 9x10 mm længde 100 mm
15 kr.
Læs mere
Dobbelt rørnøgle 21x23 mm længde 130 mm
29 kr.
Læs mere
Dobbelt rørnøgle 16x17 mm længde 130 mm
21 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige rørnøgle fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på lave priser, imens øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal vide hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare rørnøgle.
Du skal kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor kende byggemarkedets regningslinjer.
For de fleste er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af rørnøgle.
Det er absolut ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du vælge et andet.
Ifald du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne personligt. Dette er i høj grad muligt hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et stort sortiment af rørnøgle online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og hermed har de fleste valget om at bestille online og hente materialerne personligt. I kraft af det kan du vælge at undgå fragtomkostningen, og samtidig få varerne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber rørnøgle online på deres webshop.
En masse nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en billigere pris.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har en enorm viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du få endnu mere erfaren hjælp fra medarbejdere som er specialister i netop rørnøgle.
De største byggekæder i Danmark
rørnøgle jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rørnøgle harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

rørnøgle silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

rørnøgle bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man vil for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være essentielt at have udstyret tilgængeligt idet du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tillægge de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
2Det er en god idé at søge hjælp til arbejdet, navnlig hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Større byggerier kræver flere end en enkelt person. Endvidere bør det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
3Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige hovedpiner når det gælder store opgaver, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at man har afsat god nok plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
4Du bør regne på om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal have professionel assistance til dele af byggeprocessen. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagperson kan det være optimalt at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
5I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive sundt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man bør undersøge ens købspris for hver enkelt.
6Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så husk arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
7Du har adgang til endeløse instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube er anvendeligt med meget nyttig info, ikke mindst såfremt du leder på engelsk.
8Længe før du iværksætter arbejdet er det aldeles fundamentalt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der være forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
9Potentielt kan det blive fundamentalt at have de påkrævede byggematerialer klar på forhånd inden du går i gang med byggeriet. Du får god gavn af at udarbejde en simpel liste hvor der bør fremgå det der skal bruges, og derefter granske punkterne, således at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Man kan indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for klimaet. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
11Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Af den grund bør du hyppigt se udsigten ift. vejret når du nærmer dig projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger netop som du er startet på det store byggeprojekt.
12Forberedelse vil være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du bør sammensætte en strømlinet handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, og derudover en prioriteringsliste. Vær konkret i udarbejdelsen af tidsplanen.
De højest ratede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket klart er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtform er bedst?

En række e-butikker tildeler efterhånden en række forskellige billige fragtmetoder til rørnøgle. En favorit er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ualmindeligt let, samt mange gange endda den billigste leveringsmulighed.

Du bør endvidere forsøge at vælge at få udbragt til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig som regel en sjat mere pebret, men derudover ekstremt simpel med rørnøgle online. Den billigste leveringsmetode er dog at hente pakken selv, men dette forudsætter at du opholder dig nær internet virksomhedens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på rørnøgle kan være meget relevant i tilfælde af at du har behov for produkterne om et øjeblik, så af den grund er det uden tvivl på sin plads at du undersøger tidshorisonten for levering for rørnøgle. En hel del internet webshops – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på adskillige varer online, som imidlertid afhænger af at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastsat klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren afsendt inden logistikmedarbejderne får fri.

Indtil flere online forhandlere lover gebyrfri levering på rørnøgle online, men ofte kun ifald du aftager for en præcis sum. Desuden burde man vælge den mest prisbevidste mulighed for levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

En række byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du køber billig rørnøgle derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. De tildeler fx klik-og-hent på rørnøgle i følgende områder:

Odder, Stenløse, Roskilde, Taastrup, Kokkedal, Fredericia, Ringsted, Højbjerg, Lystrup, Værløse, Ballerup, Slagelse, Lyngby, Glostrup, København, Svendborg, Nærum, Esbjerg, Frederikshavn, Brabrand, Ishøj, Tårnby, Haderslev, Rudersdal, Skanderborg, Gladsaxe, Virum, Viborg, Lillerød, Aarhus, Varde, Hedehusene, Randers, Frederiksværk, Tilst, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Ølstykke, Søborg, Ikast, Valby, Korsør, Aalborg, Skive, Nakskov, Rødovre, Åbyhøj, Grenaa, Hillerød, Hedensted, Køge, Struer, Horsens, Vanløse, Herning, Rønne, Frederiksberg, Holbæk, Middelfart, Vejle, Silkeborg, Hobro, Thisted, Frederikssund, Farum, Risskov, Albertslund, Birkerød, Vallensbæk, Greve, Kolding, Kalundborg, Odense, Haslev, Gentofte, Næstved, Vordingborg, Holstebro, Hvidovre, Herlev, Sønderborg, Dragør, Hørsholm, Nørresundby, Brønderslev, Aabenraa, Solrød Strand, Helsingør, Jyllinge, Brøndby, Hjørring, Allerød, Brønshøj, og Nyborg, .

Click-and-collect af rørnøgle er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Bornholm) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere tit søger efter eksempelvis rørnøgle priser og billig rørnøgle. Man ser derudover som regel internet shoppere efterspørge eksempelvis køb rørnøgle, rørnøgle online og rørnøgle tilbud, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Spar penge på rørnøgle

Det har vist sig at være super fleksibelt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige rørnøgle online på forskellige internet outlets, og på grund af dette har flertallet af butikker på nettet været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på rørnøgle voldsomt, og ovenikøbet yde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at sammenligne en række webbutikker efter udsalg og tilbud på rørnøgle online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark og 10-4.

Du må ikke desto mindre være omhyggelig med, at når en e-forhandler reklamerer billige rørnøgle online på tilbud til en tilbudspris som anses for grænseløst attraktiv, burde det for det meste være et karakteristika der viser en bedragerisk e-forretning. Kortkøb er imidlertid en del af en forordning, som passer på køberen imod falske internet forretninger.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at betale betalingen af rørnøgle af flere omgange. Dette fås som regel ved specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark og 10-4.

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere ofte kigger efter fx køb rørnøgle og rørnøgle tilbud. Vi ser derudover ofte netshoppere efterspørge for eksempel rørnøgle priser, billig rørnøgle samt rørnøgle online.

Se nærmere på folks bedømmelser

Trustpilot fremskaffer altid udmærkede chancer for at gennemstøve en stor portion andre konsumenters ratings og af den grund rekommanderer vi, at du ser nærmere på internet selskabets anmeldelser før du bestiller billige rørnøgle online.

Facebook byder på derudover altid værdifulde genveje til at få indblik i netshoppens kundetilfredshed. I øvrigt ses mange netshops hvor folk kan registrere en evaluering af deres køb, som lige så vel bør anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige rørnøgle online på en e-handler kunne man på en vis måde tage stilling til webshoppens handelsaftale, det er dog for det meste ikke super spændende, især ved de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Et alternativt forslag kan være at se nærmere på hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, da det skulle være et tegn på at internet forhandleren understøtter de officielle danske regler, udover at butikken regelmæssigt besøges af eksperter der forstår reglementet på området.

Dette er desuden en god mulighed for bistand, såfremt du oplever problemstillinger i forbindelse med dit køb af rørnøgle. Ydermere kan det anbefales at køber er vaks omkring de vigtigste forhold der er gældende for bestillingen af rørnøgle online, for eksempel hvilken ombytningspolitik internet virksomheden tilbyder.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man når som helst bibeholder sin faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne dokumentere bestillingen af rørnøgle, hvad end man har handlet ved Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen eller Silvan.

Jens Andersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Charlotte gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Thomas O gav 5 stjerner

Hurtig levering

Jesper R gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til online indkøb
1Visse online virksomheder præsterer fri fragt på rørnøgle, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du shopper for et konkret beløb. Som alternativ kunne du foretrække den mest prisbevidste type af levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Metoden er oftest til gengæld usædvanlig overkommelig. Den mest prisbevidste leveringsform kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
2Temmelig mange online outlets tilbyder efterhånden diverse forskellige billige leveringsudgaver til rørnøgle. En af favoritterne er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre når du har tid. Den er altså rigtig praktisk, samt typisk endvidere den billigste form for levering.
3Vi anbefaler generelt at undersøge om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en sikkerhed for at online forretningen føjer gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren jævnligt kigges til af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Inden nogen shopper billige rørnøgle hos en e-handler behøver man helt sikkert løbe igennem e-shoppens handelsaftale.
4Leveringsdygtigheden er naturligvis ekstremt bestemmende om du behøver din pakke lige om lidt, så herved er det aldeles aktuelt at man efterser den estimerede leveringsdato ved rørnøgle. En del internet webshops reklamerer med billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre, som trods alt er forudsat at transaktionen realiseres forinden et besluttet klokkeslæt.
5Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af e-handlens bopæl. Den form for fragt kan vise sig at være ultra bestemmende forudsat man skal bruge rørnøgle inden for få dage. Alternativt så lover en hel del netshops billig levering, men oftest er det så nødvendigt at der aftages for en konkret sum.
6Trustpilot medfører flere udmærkede genveje til at gennemrode en hel del øvrige forbrugeres omtaler og derved kan det være til hjælp, at du udforsker online virksomhedens kritik forud for at du køber billige rørnøgle online. Facebook præsterer lige så vel flere passelige chancer for at få indblik i online forretningens kundefokus.
7Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af et reglement, hvilket assisterer køber overfor bedrageriske internet handler. Alternativt kunne du udnytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage prisen over flere uger.
8Det har vist sig at være yderst praktisk for alle at sammenholde priser online på billige rørnøgle i blandt diverse internet varehuse, og altså tilbyder massevis af online virksomheder gratis fragt. Det kan immervæk blive lønnende at sammenholde enkelte internet foretagender efter tilbud før du placerer ordren, så du er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.
9Før nogen bestiller billige rørnøgle i en shop behøver man principielt skimme e-shoppens handelsvilkår, dog er det for det meste ikke videre interessant. Desuden foreslår vi at køberen er på vagt for de grundlæggende forhold der influerer på bestillingen af billige rørnøgle online, for eksempel hvilken byttepolitik internet virksomheden anvender.