Jeg har fundet 6 webshops der sælger rockfon plader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 rockfon plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ i de store byggemarkeder.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor skal man kende netbutikkens regningslinjer.
Flere byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden blot rockfon plader.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Du vil finde ulighed i priserne på billige rockfon plader fra byggemarked til byggemarked. En del giver lave priser, imens nogle vil have service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos en webshop, hvor du får råd og vejledning til valg af rockfon plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som medvirker til øget tryghed når du shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggemarkeder finder du overalt i landet, og af den grund har kunderne tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Derfor har man mulighed for at undgå fragtgebyret, og sågar få produkterne nu og her.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra talrige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af rockfon plader online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er opstartsfirmaer, der typisk er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du handler rockfon plader online på deres side.
Størstedelen af niche netbutikker producerer selv de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en billig pris.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om deres varer, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette kan du opleve ekstremt brugbar hjælp fra personale som er eksperter i netop rockfon plader.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

rockfon plader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag flere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rockfon plader harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

rockfon plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

rockfon plader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Glem ikke at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at projektet influerer positivt på miljøet.
2Måske det viser sig værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition før du starter projektet. Du har god gavn af at udfærdige en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alt det der skal bruges, og så efterse punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
4Du vil på ingen måde mangle udstyr. Ofte kan det være fordelagtigt at du har værktøjet til rådighed forinden du begynder på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere omkostningerne hertil i økonomien.
5Du kan finde ekstremt mange artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med ekstremt meget konstruktiv oplysning, ikke mindst forudsat at du søger på engelsk.
6Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være en fordel at tage noter til alle udgifter, og bagefter undersøge billige priser på dem en ad gangen.
7Planlægning vedbliver at være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder planen.
8Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette kan du løbende undersøge vejrudsigten i perioden for starten på projektet, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit svære byggeprojekt.
9Du bør for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ej påklædning herunder hjelm og sko som sikrer dig overfor mulige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
10Der kommer uden tvivl uforudsigelige problematikker i tilfælde med omfattende projekter, og herved vil det være værdifuldt at man har afsat en del tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at nå i mål.
11Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst ift. omfangsrige byggeprojekter. Enkelte byggeprojekter behøver flere personer. Derudover bør det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Inden du igangsætter byggeprocessen kan det være ret fundamentalt at have styr på, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig flot. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En masse online webshops udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmuligheder til rockfon plader. En af dem der er mest populær er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter lige når det passer dig. Metoden er jo temmelig praktisk, og mange gange tillige den billigste mulighed for levering.

Du kunne også foretrække at få produkterne bragt til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er jævnligt lidt mere bekostelig, men omvendt særdeles enkel ift. rockfon plader online. Den billigste leveringstype er unægtelig at hente ordren selv, men dette beroer på at du har bopæl nær online forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på rockfon plader er naturligvis rigtig aktuel når du har behov for dine nye produkter om et øjeblik, og herved er det rigtig vigtigt at vi undersøger den anslåede leveringstid ved rockfon plader. En lang række online virksomheder – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter online, som dog tager udgangspunkt i at ordren køres igennem forud for et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ordnet før logistikpersonalet har fri.

En række byggecentre tilbyder fragt uden omkostninger på rockfon plader online, men ofte kun hvis man indkøber for en konkret sum. Ellers må man vælge den mest letkøbte slags levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

De fleste netbutikker yder click-and-collect hvor du handler billig rockfon plader hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på rockfon plader i disse områder:

Slagelse, Skive, Kalundborg, Thisted, Aabenraa, Haderslev, Hedensted, Vordingborg, Hvidovre, Korsør, Vallensbæk, Hørsholm, Tilst, Frederikshavn, Middelfart, Ikast, Næstved, Ballerup, Stenløse, Haslev, Fredericia, Frederiksberg, Taastrup, Varde, Rudersdal, Ishøj, Brøndby, Albertslund, Kolding, Åbyhøj, Tårnby, Horsens, Nykøbing Falster, Skanderborg, Hedehusene, Frederikssund, Nærum, Allerød, Farum, Risskov, Holstebro, Jyllinge, Grenaa, Helsingør, Charlottenlund, Svendborg, Brønderslev, Lillerød, Randers, Birkerød, Odense, Gentofte, Nakskov, Gladsaxe, Dragør, Hobro, Sønderborg, Herlev, Værløse, Aarhus, Herning, Højbjerg, Virum, Greve, Glostrup, Silkeborg, Frederiksværk, Hjørring, Nyborg, Esbjerg, Brønshøj, Køge, Valby, Vanløse, Vejle, Rødovre, Solrød Strand, Lystrup, Holbæk, Struer, Aalborg, Brabrand, Hillerød, København, Odder, Roskilde, Lyngby, Søborg, Ølstykke, Kokkedal, Rønne, Nørresundby, Ringsted, og Viborg, .

Click-and-collect af rockfon plader er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland).

Når vi kigger i tallene er det markant, at folk typisk søger efter eksempelvis rockfon plader priser og rockfon plader tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge for eksempel rockfon plader online, køb rockfon plader samt billig rockfon plader, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Tilbud på rockfon plader

Det er jo i høj grad gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne priser på billige rockfon plader online fra forskellige internet butikker i Danmark, og altså har de fleste online selskaber set sig nødsaget til at stampe salgspriserne på rockfon plader helt i bund, og derudover byde på gebyrfri levering.

Men det kan imidlertid være lønnende at granske en række e-forhandlere efter rabatter og tilbud på rockfon plader online før du bestiller, så du er velinformeret til at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg og 10-4.

Du må trods alt være så påvagt, at hvis en netshop reklamerer billige rockfon plader online til en pris der anses for uforståeligt letkøbt, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en bedragerisk online forretning. Køb med gængse betalingskort er imidlertid dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket passer på dig som kunde overfor snydagtige e-firmaer.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere pengene til rockfon plader over flere uger. Det fås normalt ved nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg og Stark.

Ses der på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis køb rockfon plader og rockfon plader tilbud. Foruden dette ser man typisk folk lede efter eksempelvis billig rockfon plader, rockfon plader online og rockfon plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rockfon plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot frembyder regulære passelige chancer for at evaluere flere aktuelle forbrugeres ratings og på grund af dette foreslåes det, at du læser netshoppens ratings forinden du shopper billige rockfon plader online.

Facebook indebærer tillige evigt uafhængige genveje til at få et kig ind i internet forretningens popularitet. Derudover ser vi faktisk internet virksomheder som giver kunderne mulighed for at formulere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tillige burde benyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige rockfon plader online på en webshop bør de helt sikkert bese virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Et andet alternativ kunne derfor være at bemærke om netshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en sikring om at webbutikken efterlever de danske love, samt at internet butikken rutinemæssigt overværes af sagkyndige der er inde i lovgivningen.

Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du møder udfordringer som følge af dit køb af rockfon plader. Derudover er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der har indvirkning på bestillingen af rockfon plader online, som fx den byttepolitik online virksomheden kører med.

Her er det tilmed afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin faktura, så man senere vil kunne bevise købet af rockfon plader, ligegyldig om man har købt hos Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Lars gav 5 stjerner

Intet at klage over

Poul I gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Jan gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Charlotte B gav 4 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til internetshopping
1Vi tilråder generelt at finde ud af om netbutikken er støttet af e-mærket, som er en garanti for at online firmaet forstår de opstillede regler, tillige med at online virksomheden af og til besøges af specialister som er inde i de gældende bestemmelser. Før nogen bestiller billige rockfon plader hos en forhandler på nettet bør man sådan set kigge på netbutikkens vilkår.
2Trustpilot præsterer nogenlunde gode muligheder for at sondere forskellige andre køberes domme og derfor går vi ind for, at du eftersøger online butikkens kritik inden du bestiller billige rockfon plader online. Facebook tilbyder på samme måde stort set relevante muligheder for at få indtryk af e-handlens kundetilfredshed.
3En række internet outlets yder heldigvis et hav af forskellige billige former for fragt til rockfon plader. En af favoritterne er i dag pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig ret hensigtsmæssig, samt oftest ydermere den mindst kostelige leveringsudgave.
4Den mindst kostelige fragtmulighed vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog forudsætter at du befinder dig tæt på online shoppens lager. Den mulighed for fragt kan vise sig at være yderst vigtig såfremt man skal bruge rockfon plader om kort tid. Alternativt så garanterer flere e-butikker fri fragt, men ofte er det påkrævet at du aftager for en konkret sum.
5Det har vist sig at være særligt ligetil for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige rockfon plader på diverse e-shops, og af den grund garanterer massevis af internet foretagender portofri fragt. Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at tjekke et par internet forretninger efter tilbud forinden du shopper, sådan at man er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
6Fragttiden er naturligvis meget essentiel forudsat vi mangler din ordre nu og her, og herved er det rigtig meningsfuldt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt for rockfon plader. En stor portion e-handler lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, men husk at det er regnet ud fra at ordren aflægges før et givent klokkeslæt.
7Før folk bestiller billige rockfon plader i en online butik behøver de sådan set få overblik over butikkens forretningsbetingelser, dog er det gerne en tidskrævende opgave. Dertil er det smart at du er på vagt for de elementære regler der er gældende for handlen med billige rockfon plader online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik forretningen anvender.
8Nogle enkelte e-butikker lover fragtfri levering på rockfon plader, men oftest er det så præmissen at man shopper for en konkret sum. Ellers skulle man tage den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted. Leveringstypen er en gang i mellem desuden ualmindeligt smart. Den billigste type af levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
9Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under et lovbud, der assisterer dig som kunde overfor uoprigtige webshops. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre omkostningerne senere.