Makita ROBOTSTØVSUGER 2X18V
7.185 kr.
Læs mere
Funktion 179770 - Robotstøvsuger
749 kr.
Læs mere
iRobot Roomba E5152 - Robotstøvsuger
4.977 kr.
Læs mere
iRobot Braava Jet 240 - Rengøringsrobot
1.449 kr.
Læs mere
iRobot Roomba i7150 - Robotstøvsuger
6.995 kr.
Læs mere
Ecovacs DEEBOT 710 - Robotstøvsuger
2.875 kr.
Læs mere
Ecovacs DEEBOT 900 - Robotstøvsuger
3.074 kr.
Læs mere
iRobot Braava 390T - Rengøringsrobot
1.999 kr.
Læs mere
iRobot Roomba 875 - Robotstøvsuger
4.999 kr.
Læs mere
iRobot Roomba 605 - Robotstøvsuger
1.813 kr.
Læs mere
iRobot Roomba 604 - Robotstøvsuger - VAREN ER UDGÅET
1.499 kr.
Læs mere
iRobot Roomba 980 - Robotstøvsuger
7.599 kr.
Læs mere
Nedis VCRO210BK - Robotstøvsuger
749 kr.
Læs mere
iRobot Roomba 606 - Robotstøvsuger
2.197 kr.
Læs mere
Ecovacs DEEBOT 601 - Robotstøvsuger
1.961 kr.
Læs mere
iRobot Roomba i7156 - Robotstøvsuger
7.628 kr.
Læs mere
Vorwerk Kobold VR300 PRO - Robotstøvsuger
8.695 kr.
Læs mere
Ecovacs Deebot DR98 - Robotstøvsuger
6.199 kr.
Læs mere
Ecovacs DEEBOT 605 - Robotstøvsuger
2.109 kr.
Læs mere
Ecovacs DEEBOT 600 - Robotstøvsuger
1.961 kr.
Læs mere
iRobot Roomba E5154 - Robotstøvsuger
2.756 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i priserne på billige robotstøvsuger alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på gode priser, imens andre fokuserer på service. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du kan få hjælp til valg af robotstøvsuger.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg, imens andre har fokus på en bestemt varetype. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot robotstøvsuger.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor bør du læse netbutikkens handelsbetingelser.
Hvis du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har man tilbuddet om at handle online og køre produkterne personligt. Derigennem kan du spare leveringsomkostningen, og tilmed hente varerne straks.
De velkendte byggecentre sælger varer fra mange specialbutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af robotstøvsuger online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. På grund af det vil du modtage super gavnlig service fra mennesker der er eksperter i lige præcis robotstøvsuger.
Mange webshops som sælger få produkter står selv for produktion af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få lavere priser.
De fleste specialiserede netshops er små familiefirmaer, der oftest er danske, måske endda lokalt nær dig. Disse kan du støtte idet du køber robotstøvsuger online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
robotstøvsuger bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

robotstøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

robotstøvsuger silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

robotstøvsuger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Nogle gange kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det gives når byggeriet er godt for miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet forbedrer naturen.
2Det kan være en god idé at spørge om assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. omfattende byggeprojekter. Nogle byggeprojekter kræver flere mennesker. Dertil vil det vise sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
3Ved projekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette skal du hyppigt se prognosen for vejret når du nærmer dig projektets start, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne når du netop er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Du skal aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder arbejdssko der sikrer dig imod mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
5Måske kan det blive at have noget at sige at have alle materialer til rådighed inden du starter eksekveringen. Du kunne med fordel lave en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt du får brug for, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
6Man bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er fundamentalt at du har udstyret til disposition før du starter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at inkludere disse udgifter i dit økonomiske overblik.
7Der præsenterer sig altid uforudsete problemstillinger i tilfælde med krævende byggeprojekter, og pga. dette vurderes det essentielt at man har afsat passende plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
8Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig ekstremt vigtigt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
9Ofte vil det vise sig afgørende at have et regnskab for dit byggeri, så man har styr på udgifterne. Det må være en fordel at tage noter til samtlige udgiftsposter, og så nedfælde beløbet for dem én efter én.
10Du burde måske overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde have assistance fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Ifald du skal have hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få forslag fra en håndfuld virksomheder.
11Planlægning vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du må udarbejde en struktureret arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver arbejdsplanen.
12Du kan finde en hel række hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig meget udbytterig info, især når du søger på engelsk.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Temmelig mange online shops tildeler i vore dage et hav af forskellige billige fragtmetoder til robotstøvsuger. Den mest populære er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du selv henter dine varer lige når det passer dig. Fragttypen er jo temmelig nem, samt oftest også den mest billige leveringsform.

Du bør alternativt udse dig at bestille ordren til levering hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver som oftest en sjat mere pebret, men lige så vel ekstremt gnidningsløs ift. robotstøvsuger online. Den mest betalelige fragtløsning vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, som desværre stiller krav om at du lever nærved internet webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på robotstøvsuger kan vise sig at være meget betydningsfuld om vi skal bruge dine nye varer fluks, så derfor er det ret relevant at man kontrollerer den estimerede leveringsdato for robotstøvsuger. De fleste internet firmaer – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, hvilket dog antager at der bestilles forinden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken fikset forud for at de lageransatte drager hjemad.

Nogle få internet varehuse byder på fragt uden betaling på robotstøvsuger online, men tit under forudsætning af at der købes for et fastslået beløb. Desuden kan man overveje den mest prisbevidste leveringsmetode, der oftest er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Flere byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig robotstøvsuger på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. De foreslår blandt andet klik-og-hent på robotstøvsuger i disse byer:

Aarhus, Brabrand, Hedehusene, Korsør, Frederiksværk, Middelfart, Slagelse, Nærum, Odense, Tårnby, Risskov, Vallensbæk, Helsingør, Nykøbing Falster, Søborg, Charlottenlund, Glostrup, Rudersdal, Valby, Herning, Aabenraa, Varde, Dragør, Vordingborg, Sønderborg, Åbyhøj, Haslev, Hørsholm, Tilst, Roskilde, Brøndby, Fredericia, Nørresundby, København, Gladsaxe, Holbæk, Lystrup, Højbjerg, Grenaa, Lyngby, Køge, Vanløse, Taastrup, Ølstykke, Birkerød, Vejle, Aalborg, Esbjerg, Brønshøj, Brønderslev, Rødovre, Odder, Kokkedal, Skanderborg, Albertslund, Haderslev, Stenløse, Frederikshavn, Jyllinge, Kalundborg, Thisted, Frederiksberg, Hedensted, Ballerup, Værløse, Allerød, Frederikssund, Næstved, Nyborg, Lillerød, Nakskov, Ringsted, Virum, Greve, Hillerød, Herlev, Solrød Strand, Svendborg, Viborg, Ikast, Hobro, Struer, Kolding, Farum, Hjørring, Horsens, Skive, Ishøj, Holstebro, Gentofte, Hvidovre, Randers, Rønne, og Silkeborg, .

Klik-og-hent ift. robotstøvsuger er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på tallene er det klart, at online shoppere typisk leder efter fx billig robotstøvsuger og køb robotstøvsuger. Man ser derudover ofte internet shoppere lede efter eksempelvis robotstøvsuger priser, robotstøvsuger online samt robotstøvsuger tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Den bedste pris på robotstøvsuger

Det er efterhånden yderst smertefrit for internetbrugere at sammenligne priser på billige robotstøvsuger online fra forskellige webbutikker, og for det har de fleste webshops fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på robotstøvsuger helt i bund, og ovenikøbet præstere fragt uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at besigtige nogle internet forhandlere efter udsalg og tilbud på robotstøvsuger online forinden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Man må trods alt være opmærksom på, at når en forretning på nettet forhandler billige robotstøvsuger online på tilbud til en pris som kan ses som urealistisk lav, så kan det ofte være et kendetegn på en snydagtig internet butik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en orden, der skærmer en overfor bedrageriske internet forhandlere.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere betalingen af robotstøvsuger af flere omgange. Dette fås normalt ved niche netbutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen og Silvan.

Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at online shoppere typisk søger fx køb robotstøvsuger og robotstøvsuger online. Derudover ser vi typisk online shoppere kigge efter eksempelvis billig robotstøvsuger, robotstøvsuger priser og robotstøvsuger tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot yder de facto nyttige genveje til at læse ret mange øvrige brugeres domme og derfor er det prisværdigt, at du analyserer internet shoppens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige robotstøvsuger online.

Facebook fører til på samme måde temmelig ønskværdige chancer for at få en idé om online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ses en del online forretninger hvor du kan ytre en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed bør anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige robotstøvsuger online på en internet handler behøver man utvivlsomt sætte sig ind i shoppens forretningsaftale, dog er det oftest et tidskrævende arbejde, især med de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Stark.

Et alternativ er at se hvorvidt internet butikken er e-mærket, siden det burde være en sikkerhed for at internet firmaet forsvarer de officielle danske regler, samt at den nu og da monitoreres af jurister der har ekspertise inden for lovene på området.

Derudover giver det dig anledning til hjælpende service, når du skulle få problemer i forbindelse med din handel med robotstøvsuger. Ligeså stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de mest relevante vedtægter der influerer på købet af robotstøvsuger online, eksempelvis den returneringsret internet forretningen har.

På grund af dette er det tillige vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens faktura e-mail, således man altid kan påvise bestillingen af robotstøvsuger, uanset om man køber hos Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 eller Bygma.

Birthe gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Marianne Møller gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Jørgen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Jens Hansen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Antal dages levering kan vise sig at være rigtig essentiel forudsat vi har brug for pakken omgående, og herved er det i sandhed afgørende at man studerer leveringstiden på robotstøvsuger. En stor portion e-forretninger giver billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som imidlertid beroer på at bestillingen laves inden et fast tidspunkt.
2En lang række online forretninger yder til alt held et stort udvalg af billige leveringsformer til robotstøvsuger. Den mest anvendte er i vore dage pakkeshoppen, og så afhenter du blot pakken når der er tid til det. Muligheden er nemlig særdeles fleksibel, samt oftest ligeledes den billigste slags levering.
3Det er efterhånden super praktisk for enhver at finde tilbud online på billige robotstøvsuger i blandt diverse internet selskaber, og derfor tilbyder flere internet outlets fragt uden betaling. Det kan stadigvæk være gunstigt at kontrollere nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg før du handler, så man er sikker på at indhente den laveste pris.
4Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det længe har været en forsikring om at webbutikken efterlever de opstillede regler, udover at netshoppen af og til undersøges af specialister der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige robotstøvsuger på en e-handler kunne de helt sikkert tyde e-butikkens vilkår.
5Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en ordning, hvilket hjælper dig overfor uærlige e-handler. Som et alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at finansiere prisen ude i fremtiden.
6Før folk handler billige robotstøvsuger på en internet butik burde de reelt gennemløbe dens handelsvilkår, dog er det tit ikke super spændende. Udover dette støtter vi at du er påpasselig med de vigtigste regler der kan spille ind i forbindelse med købet af billige robotstøvsuger online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online forretningen bruger.
7Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men dette står og falder med at du er i nærheden af online forretningens hjemsted. Den leveringsversion er naturligvis super afgørende ifald vi har behov for robotstøvsuger med det samme. Alternativt så sikrer nogle online outlets portofri fragt, men undertiden påkræves det at der købes for et fastsat beløb.
8Nogle online firmaer frembyder levering uden betaling på robotstøvsuger, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du handler for en fastsat pris. Derudover skulle du gribe den mest billige leveringsmetode, som i de fleste tilfælde er at få leveret ordren til et afhentningssted. Metoden er sædvanligvis til gengæld særligt let gængelig. Den mest betalelige mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne.
9Trustpilot genererer aldeles hensigtsmæssige genveje til at granske en stor gruppe andre køberes omtaler og derfor er det smart, at du vurderer webshoppens omtaler inden du handler billige robotstøvsuger online. Facebook giver dig lignende i højeste grad fine genveje til at få et kig ind i online forhandlerens popularitet.