Jeg har fundet 6 webshops der sælger rionet hegn, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 rionet hegn inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Dette er særligt muligt ved de kendte byggekæder.
Der er variationer i salgspriserne på billige rionet hegn alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have billige priser, imens øvrige har faglig sparring. Du bør afveje hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare rionet hegn.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af rionet hegn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder varer fra flere nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af rionet hegn online.
De store byggecentre er populære og velkendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har folk mulighed for at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Som følge af det kan man slippe for leveringsgebyret, samt endda skaffe varerne straks.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops producerer selv de varer der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille rionet hegn online på deres hjemmeside.
De fleste små butikker har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du forvente en høj grad af informativ vejledning fra mennesker der er eksperter i lige præcis rionet hegn.
De største byggecentre i Danmark
rionet hegn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag over 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

rionet hegn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

rionet hegn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

rionet hegn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For byggeprojekter udendørs har vejret en essentiel rolle. På grund af dette må du tit holde øje med vejrudsigten i tiden op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at piske ned når du lige arbejder hårdt på dit komplicerede byggeprojekt.
2Man vil ikke på noget tidspunkt undvære grej. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har udstyret tilgængeligt idet du tager fat på byggeriet. Desuden er det afgørende at tage højde for de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
3Der findes utallige guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube bringer dig enorme mængder brugbar oplysning, særligt når man kigger i hele verden.
4Du må aldrig se bort fra sikkerheden, så glem ikke påklædning såsom sikkerhedshjelm som skåner dig med henblik på mulige ulykker. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke har hjælp fra en ekspert.
5Forud for at du opstarter byggeprojektet er det ekstremt fundamentalt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Godt forarbejde vil altid være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør have en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din køreplan.
7Det kan vise sig betydningsfuldt at du har alle byggematerialer til rådighed før du går til værks med byggeprocessen. Du kan med fordel lave en simpel huskeliste som indeholder alt der skal bruges, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, hvormed du er tryg ved at du har husket alt.
8Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive rationelt at tage noter til alle udgiftsposter, hvorefter man kunne tjekke online tilbud på dem én og én.
9Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til arbejdet, især ift. vigtige byggerier. Større byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
10Husk at reflektere over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Såfremt du henter hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
11Glem ikke at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeprojektet har betydning for naturen.
12Der viser sig uden tvivl ubelejlige udfordringer når det gælder krævende opgaver, og ergo vil det vise sig væsentligt at man har afsat passende tid i køreplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er kolossalt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er absolut overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En lang række internet butikker udlover til alt held en hel del forskellige billige leveringsmodeller til rionet hegn. Førstevalget hos mange er nu til dags pakkeshoppen, hvor du selv henter de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo temmelig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tillige den mindst kostelige leveringsform.

Du burde også overveje at bestille pakken til levering til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragtformen er almindeligvis en smule mere pebret, men på den anden side vældig overkommelig med rionet hegn online. Den billigste leveringsmanér er unægtelig selv at hente produkterne, som jo kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet shoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på rionet hegn kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende ifald vi absolut skal bruge produktet med det samme, så i det øjemed er det rimelig essentielt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved rionet hegn. En hel del firmaer på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig 1 dags fragt på deres primære produkter online, men vær påpasselig da det er påkrævet at du bestiller forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren klar før pakkepersonalet har fri.

En række outlets på nettet byder på portofri fragt på rionet hegn online, men undertiden under forudsætning af at der handles for en fastsat pris. Ellers skulle man snuppe den mest betalelige mulighed for levering, der gerne er at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

Flere netshops foreslår afhentning hvor du handler billig rionet hegn online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og 10-4. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af rionet hegn i disse byer:

Nakskov, Tårnby, Randers, Slagelse, Kolding, Herning, Helsingør, Glostrup, Frederiksværk, Vallensbæk, Aabenraa, Frederikssund, Hjørring, Solrød Strand, Taastrup, Brøndby, Vejle, Værløse, Kokkedal, Fredericia, Jyllinge, Skanderborg, Allerød, Rødovre, Højbjerg, Albertslund, Grenaa, Frederiksberg, Nørresundby, Virum, Charlottenlund, Hedehusene, Nyborg, Ikast, Søborg, Dragør, Valby, Esbjerg, Middelfart, Korsør, Hedensted, Roskilde, Lyngby, Hobro, Ølstykke, Nærum, Brønderslev, Svendborg, Odense, Viborg, Haslev, Silkeborg, Struer, Brabrand, Ballerup, Ishøj, Herlev, Tilst, Birkerød, Farum, Køge, Sønderborg, Horsens, Thisted, Ringsted, Risskov, København, Aarhus, Skive, Rudersdal, Greve, Holstebro, Stenløse, Vanløse, Hørsholm, Rønne, Nykøbing Falster, Hillerød, Gladsaxe, Lillerød, Hvidovre, Frederikshavn, Brønshøj, Haderslev, Gentofte, Lystrup, Aalborg, Odder, Vordingborg, Holbæk, Varde, Kalundborg, Næstved, og Åbyhøj, .

Click-and-collect ift. rionet hegn er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland).

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger blandt andet billig rionet hegn og rionet hegn priser. Foruden dette ser man typisk internet shoppere lede efter fx rionet hegn tilbud, rionet hegn online samt køb rionet hegn, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Priser på rionet hegn

Det er usædvanlig smart for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige rionet hegn online hos diverse internet virksomheder, og herved har mange forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at presse priserne på rionet hegn enormt, og endda byde på billig levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig gavnligt at granske nogle forskellige internet foretagender efter billige priser på rionet hegn online forinden du shopper, således at du er skudsikker på at antage den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør bare være opmærksom på, at når en internet butik markedsfører billige rionet hegn online til en tilbudspris der kan virke grænseløst overkommelig, så kan det mange gange være en varsel om en uoprigtig internet virksomhed. Kortkøb er i hvert fald indbefattet af en forordning, hvilket skærmer dig som køber overfor uoprigtige internet virksomheder.

Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil godtgøre pengene til rionet hegn over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte hos nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Når man ser på data bliver det klart, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. rionet hegn online og rionet hegn priser. Vi ser desuden mange gange folk søge eksempelvis køb rionet hegn, billig rionet hegn og rionet hegn tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rionet hegn er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer visse hæderlige genveje til at gennemrode adskillige tidligere brugeres ratings og derfor støtter vi, at du gennemgår internet shoppens anmeldelser inden du bestiller billige rionet hegn online.

Facebook leverer lignende super belejlige chancer for at få en idé om netbutikkens kundetilfredshed. Derudover ser vi en del internet selskaber hvor det er muligt at skrive en kritik af deres købsoplevelse, som ydermere burde udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige rionet hegn online hos en e-forhandler kunne man i reglen have øje for webshoppens forretningsaftale, men det er for det meste ikke videre spændende, specielt på de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Et andet forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt online forhandleren er e-mærket, siden det skulle være en tilkendegivelse af at internet virksomheden forstår de officielle danske regler, samt at hjemmesiden lejlighedsvis besøges af eksperter der behersker lovene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du bliver udsat for udfordringer med dit køb af rionet hegn. Foruden dette kan det anbefales at køber er klar over de mest aktuelle reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af rionet hegn online, som eksempelvis den byttepolitik webshoppen garanterer.

På grund af dette er det også essesentielt, at man altid opbevarer ens faktura e-mail, så man senere kan bevise købet af rionet hegn, uafhængig af om man har købt hos Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Inger Knudsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Mads Andersen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Lone Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Lene Kristensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til online shopping
1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende såfremt du skal bruge din ordre straks, og i det øjemed er det ret relevant at man finder den estimerede leveringstid for rionet hegn. En lang række internet webshops frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, men som trods alt påkræver at ordren placeres tidligere end et fastslået tidspunkt.
2Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket passer på dig som køber overfor snydagtige online shops. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at klare pengene over tid.
3Trustpilot leverer adskillige fortræffelige muligheder for at eksaminere flere nuværende kunders vurderinger og på grund af dette tilrådes det, at du studerer online forretningens anmeldelser inden du køber billige rionet hegn online. Facebook genererer derudover absolut ærlige muligheder for at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed.
4En hel del e-shops udlover på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmodeller til rionet hegn. En af de mest populære er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer når du har mulighed for det. Løsningen er jo ekstremt ligetil, samt oftest ydermere den mest betalelige leveringsmulighed.
5Den mindst kostelige fragtløsning vil altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-handlens hjemsted. Den fragttype kan i nogle tilfælde være ualmindeligt afgørende ifald vi behøver rionet hegn om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle online firmaer portofri levering, men ofte er det forbeholdt når du indkøber for et bestemt beløb.
6Forinden nogen bestiller billige rionet hegn hos en online forretning burde man uden tvivl tyde netbutikkens betingelser, dog er det tit en omfattende opgave. Herudover stiller vi forslag om at kunden er klar over de mest vedkommende bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af billige rionet hegn online, som for eksempel hvilken returret internet forhandleren benytter.
7Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det generelt er en indikator for at netshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, foruden at online virksomheden løbende ses til af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende love. Før nogen shopper billige rionet hegn i en online shop behøver man ideelt set gennemgå netbutikkens vilkår.
8Det er i dag yderst let for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige rionet hegn i blandt flere internet webshops, og for det garanterer flertallet af internet firmaer levering uden gebyr. Dog kan det immervæk vise sig smart at sammenligne en række online butikker efter rabat og tilbud inden du bestiller, sådan at du er sikret at opnå den laveste pris.
9Nogle få netshops byder på billig levering på rionet hegn, men typisk kun hvis man aftager for en præcis sum. Alternativt kunne du udvælge den billigste type af levering, som mange gange vil blive at få leveret din ordre til et afhentningssted. Leveringstypen er almindeligvis på den anden side meget hensigtsmæssig. Den mindst kostelige form for levering er dog at du selv henter produkterne.