Husejeren.dk

Rillefræser

Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert med diamantfræseskive med 2rækker »professional« UP og ASR 35 L støvsuger
11.249 kr.
Læs mere
AEG Murrillefræser MFE 1500
4.595 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert
4.825 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCE 30
7.000 kr.
Læs mere
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert og ASR 35 L støvsuger
9.999 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 incl. 2 diamantskiver, fræseskive 20mm & kuffert
4.710 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCS 45
8.495 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCE 65/0
8.685 kr.
Læs mere
Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1800 watt
1.244 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1.320 W - TC-MA 1300
799 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1700 watt
1.225 kr.
Læs mere
METABO MURRILLEFRÆSER MFE40 INKL 2 SKIVER
4.998 kr.
Læs mere
METABO MURRILLEFRÆSER MFE 65
7.798 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Læs mere
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Læs mere
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Læs mere
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Læs mere
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du undersøge firmaets handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige rillefræser fra webshop til webshop. En del vil have de bedste tilbud, imens øvrige har et højt serviceniveau. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af varer, imens nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare rillefræser.
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du med fordel hente varerne selv. Dette er særligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For nogle er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring rillefræser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De store byggecentre har butikker i det meste af landet, og derfor har folk chancen for at bestille online og køre varerne selv. Derfor har man valget om at undgå leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne nu og her.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra adskillige nicheshops, og så kan du vælge fra et stort udvalg af rillefræser online.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller rillefræser online fra deres webshop.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få en billigere pris.
Størsteparten af små butikker har en stor passion for deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved formår de at yde ekstremt nyttig vejledning fra folk der er specialister i lige præcis rillefræser.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rillefræser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rillefræser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

rillefræser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

rillefræser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx sikkerhedssko der hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, specielt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
2Man skal ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fundamentalt at du har udstyret ved hånden før du igangsætter byggeprojektet. Du bør huske at medregne de her udgiftsposter i din økonomi.
3Før du igangsætter arbejdet kan det blive usandsynligt fornuftigt at sikre sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der gælde en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige hovedpiner når det gælder omfattende byggeprojekter, og derfor vil det vise sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
5Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor må du jævnligt tage et kig på vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger når du lige arbejder hårdt på det vigtige byggeprojekt.
6Måske du burde regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du skal få assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Når du tager imod hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at indhente priser fra en håndfuld firmaer.
7Der kan findes endeløse hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube giver dig adgang til temmelig meget nyttig viden, i særlig grad hvis du kigger i hele verden.
8Det viser sig fundamentalt at have de påkrævede materialer indkøbt på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du har god gavn af at sammensætte en hurtig huskeliste som samler de materialer du skal bruge, og derefter gennemgå oversigten, med det formål at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Typisk vil det vise sig fundamentalt at have et regnskab for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgift, og så finde frem til beløbet for dem slavisk.
10Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det kan man få såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
11Planlægning er metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør liste en effektiv dagsorden, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
12Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til dele af projektet, især når det er vigtige byggeprojekter. Større ting stiller krav om flere personer. Derudover viser det sig bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra flot. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering er bedst?

En lang række netshops frembyder til alt held diverse forskellige billige leveringsmåder til rillefræser. En favorit er nu om dage udleveringssteder, og så afhenter du blot din pakke præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig ret så uproblematisk, og typisk derudover den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du kan endvidere afveje for og imod at få produkterne bragt hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Denne er beklageligvis en tak mindre billig, men endvidere ekstremt smertefri for rillefræser online. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo er betinget af at du opholder dig med kort afstand til webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på rillefræser er ualmindeligt udslagsgivende ifald du har brug for dine nye varer lige om lidt, og derfor er det forholdsvis vigtigt at man studerer leveringstidspunktet på rillefræser. Masser af internet webshops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på masser af produkter online, der dog påkræver at transaktionen realiseres før et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produkterne på posthuset forud for at lagerpersonalet holder fyraften.

Indtil flere online selskaber byder på portofri fragt på rillefræser online, men for det meste kun såfremt man bestiller for et præcist beløb. Som alternativ bør du udvælge den mest betalelige leveringsløsning, der typisk vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En del webshops tildeler afhentning hvor du bestiller billig rillefræser online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. De foreslår blandt andet afhentning af rillefræser i følgende byer:

Gladsaxe, Rødovre, Skanderborg, Greve, Ishøj, Rudersdal, Hørsholm, Kolding, Gentofte, Svendborg, Nørresundby, Stenløse, Taastrup, Ballerup, Esbjerg, Dragør, Kokkedal, Silkeborg, Næstved, Skive, Horsens, Holstebro, Haderslev, Aarhus, Hobro, Viborg, Haslev, Odense, Herning, Brabrand, Farum, Åbyhøj, Frederikshavn, Hedensted, Kalundborg, København, Jyllinge, Frederiksværk, Allerød, Nærum, Odder, Risskov, Tilst, Vejle, Frederikssund, Charlottenlund, Frederiksberg, Valby, Aabenraa, Nakskov, Ølstykke, Virum, Herlev, Værløse, Aalborg, Ringsted, Randers, Lystrup, Nykøbing Falster, Søborg, Brønshøj, Holbæk, Hillerød, Tårnby, Solrød Strand, Slagelse, Lyngby, Grenaa, Ikast, Brønderslev, Brøndby, Fredericia, Albertslund, Køge, Hvidovre, Korsør, Vordingborg, Roskilde, Højbjerg, Sønderborg, Vanløse, Thisted, Struer, Rønne, Lillerød, Middelfart, Vallensbæk, Nyborg, Glostrup, Hedehusene, Varde, Helsingør, Birkerød, og Hjørring, .

Click-and-collect ift. rillefræser er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Amager) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel rillefræser priser og rillefræser tilbud. Man ser desuden typisk netshoppere søge efter for eksempel billig rillefræser, rillefræser online samt køb rillefræser, foruden de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og 10-4.

Gode priser på rillefræser

Det er jo efterhånden usædvanlig praktisk for købere at finde de laveste priser på billige rillefræser online i blandt flere internet shops, og så har adskillige e-forhandlere været tvunget til at sænke prisniveauet på rillefræser helt i bund, og derudover garantere levering uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig gavnligt at prøve flere internet selskaber efter billige priser på rillefræser online inden du bestiller, således at man er garanteret at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Du skal imidlertid være så påpasselig, at ifald en online virksomhed tilbyder billige rillefræser online på tilbud til en pris som er enormt letkøbt, så burde det tit være et faresignal om en fup internet webshop. Handler med kort er trods alt inkluderet i en foranstaltning, hvilket sikrer os overfor falske online varehuse.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at afbetale prisen på rillefræser over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel i niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene står det klart, at internetbrugere typisk leder efter for eksempel rillefræser priser og rillefræser online. Derudover oplever vi tit internet shoppere efterspørge blandt andet køb rillefræser, billig rillefræser samt rillefræser tilbud.

Gennemsøg tidligere brugeres ratings

Trustpilot frembringer nogenlunde fantastiske løsninger til at eftergå diverse forhenværende konsumenters vurderinger og af den grund er det en hjælp, at du bliver klogere på e-firmaets ratings før du færdiggør din shopping med billige rillefræser online.

Facebook frembyder ydermere faktisk nyttige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus. Tilmed er der en række internet butikker hvor man kan sammensætte en vurdering af deres køb, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige rillefræser online i en webbutik behøver de for at være sikker tage stilling til forhandlerens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende, især på de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

En anden løsning er at tjekke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, som skulle være en tilkendegivelse af at internet forretningen føjer de officielle danske regler, og at netbutikken en gang i mellem kigges til af fagmænd som mestrer reglementet på området.

Derudover tilbydes du chance for en hjælpende hånd, for så vidt du udsættes for problemer i forbindelse med din handel med rillefræser. For øvrigt er det prisværdigt at man er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af rillefræser online, som fx den ombytningsret online forhandleren anvender.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne vidne om købet af rillefræser, hvad end man har bestilt ved 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg eller Silvan.

Else Christiansen gav 5 stjerner

SUPER

Bente Christiansen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Marianne Nielsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Inger Larsen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot tilbyder immervæk hæderlige muligheder for at sondere forskellige eksisterende konsumenters iagttagelser og på grund af dette går vi ind for, at du sonderer webbutikkens omtaler forinden du shopper billige rillefræser online. Facebook forærer dig ydermere faktisk fremragende metoder til at få indtryk af internet shoppens troværdighed.
2Det har vist sig at være ret gnidningsløst for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige rillefræser på flere e-forretninger, og med det motiv frembyder masser af firmaer på nettet fragtfri levering. Det kan dog til hver en tid være rentabelt at kigge forbi en række netbutikker efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
3Størstedelen af firmaer på nettet foreslår heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmåder til rillefræser. Den mest almindelige er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente produkterne når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig særligt let gængelig, samt typisk derudover den mest letkøbte leveringsudgave.
4Vi anbefaler at kigge om internet forhandleren er e-mærket medlem, som burde være et billede på at online butikken følger dansk lovgivning, og at internet firmaet løbende besøges af sagkyndige som er meget fortrolige de gældende love. Forinden nogen shopper billige rillefræser på en webshop kan de reelt få overblik over netbutikkens vilkår.
5Nogle få internet virksomheder frembyder levering uden gebyr på rillefræser, men undertiden er det kun gældende hvis du køber for et fastslået beløb. Som alternativ kunne man tage den mest prisbevidste leveringsmetode, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen er mange gange tillige ret smertefri. Den mest betalelige leveringsform er utvivlsomt at du selv henter varerne.
6Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af et regulativ, der begunstiger os imod uærlige internet selskaber. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække beløbet over tid.
7Leveringshastigheden er jo virkelig aktuel når man behøver din ordre om få sekunder, og med det formål er det jo meningsfuldt at man efterser den estimerede leveringstid ved rillefræser. Masser af online firmaer udlover billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, men vær vagtsom da det er forudsat at ordren køres igennem tidligere end et fastslået tidspunkt.
8Den mest betalelige form for levering vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men det forudsætter at du er nærved netshoppens adresse. Den fragtform kan vise sig at være særligt relevant ifald du skal bruge rillefræser om få sekunder. Alternativt så frembyder enkelte online varehuse fragt uden gebyr, men tit er det forbeholdt når der bestilles for et bestemt beløb.
9Forud for at folk shopper billige rillefræser på en forhandler på nettet kan de helt sikkert kigge på webshoppens vilkår, det er dog i reglen ikke særlig spændende. Udover dette er det fornuftigt at køber er obs på de vigtigste vedtægter der har indvirkning på handlen med billige rillefræser online, som eksempelvis den returrettighed online forretningen benytter.