Metabo Renoveringsfræser RF 14-115 sæt
10.787 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RF 14-115 sæt
9.862 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RFEV 19-125 RT
4.930 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT med ASR 35 L ACP støvsuger
8.962 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT inkl. diamantskive Proff.
2.910 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræser RSEV 19-125 RT med ASR 35 M ACP støvsuger
10.249 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræsersliber RS 17-125 som sæt
11.337 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræsesliber RS 14-125 sæt
10.787 kr.
Læs mere
Metabo Renoveringsfræsersliber RS 14-125 sæt
9.862 kr.
Læs mere
RS Renoveringsfræsersliber 17-125 som sæt
10.437 kr.
Læs mere
Festool Renoveringsfræser RG 150 E-Plus RENOFIX
7.798 kr.
Læs mere
METABO RENOVATIONSFRÆSER RFEV19-125RT POINTED
5.098 kr.
Læs mere
Festool Renoveringsfræser RG 80 E-Plus RENOFIX
5.460 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at vælge en netbutik, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af renoveringsfræser.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare renoveringsfræser.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige renoveringsfræser fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have de bedste tilbud, og øvrige giver kompetent rådgivning. Du bør tænke på hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre findes i store dele af landet, og derved har de fleste adgang til at købe online og hente varerne på egen hånd. Derfor har man chancen for at undgå fragten, samt samtidig få varerne hurtigere.
De udbredte byggekæder køber produkter fra mange forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af renoveringsfræser online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de ikke sælger andet. Pga. dette er det forventeligt at du får super gavnlig vejledning fra personale som er eksperter i netop renoveringsfræser.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler renoveringsfræser online på deres webshop.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få lavere priser.
Danmarks største byggekæder
renoveringsfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

renoveringsfræser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

renoveringsfræser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

renoveringsfræser silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du indleder arbejdet kan det blive vanvittigt vigtigt med et tilsagn om, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Der findes mange forskellige artikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er formidler af meget konstruktiv oplysning, navnligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
3Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal liste en klar plan, der viser hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din dagsorden.
4Husk at gennemtænke om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør fremskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Når du ønsker eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere entreprenører.
5Det viser sig aktuelt at have de fornødne bygningsmaterialer parat inden du indleder projektet. Du vil med fordel kunne lave en enkel note indeholdende de materialer der er nødvendige, og bagefter tjekke punkterne, således at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
6Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om store byggerier. Nogle projekter kræver flere mennesker. Dertil bør det blive bedre og sjovere når man er flere om det.
7Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko der hjælper dig mod hændelige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke køber assistance fra en fagmand.
8Det er fundamentalt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man bør nedskrive ens udgift ved hver enkelt.
9Du kan hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilskud beroer altså på at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
10Der præsenterer sig ofte overraskende problemer ved svære byggeprojekter, og på grund af det vurderes det væsentligt at der afsættes passende tid i køreplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
11Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum undersøge vejrprognosen i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at regne bedst som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
12Man vil aldrig mangle værktøj. Tit vil det vise sig meningsfuldt at have grejet til rådighed idet du starter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at medregne de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ultra imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er meget flot. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En lang række firmaer på nettet tilbyder nu om dage mange forskellige billige leveringsmetoder til renoveringsfræser. En af de mest anvendte er for øjeblikket pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer når du har lyst. Muligheden er jo usædvanlig simpel, og desuden tillige den mindst kostelige leveringsmetode.

Du kan ligeledes påtænke at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen viser sig til tider en lille smule mere pebret, men samtidig ualmindeligt fleksibel med renoveringsfræser online. Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du befinder dig i kort afstand af internet firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på renoveringsfræser kan i nogle tilfælde være yderst central når man skal bruge ordren inden for kort tid, så af den grund er det ganske essentielt at vi checker leveringstiden for renoveringsfræser. En stor portion firmaer på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag fragt på en række varer online, men vær obs på at det stiller krav om at du når at bestille forinden et besluttet klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få de nye varer betjent forud for at de lageransatte har fri.

Nogle få byggeforretninger yder gratis fragt på renoveringsfræser online, men i reglen er det under betingelse af at man bestiller for en konkret pris. Ellers skulle man tage den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop.

De fleste webshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig renoveringsfræser online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne frembyder for eksempel afhentning af renoveringsfræser i disse områder:

Farum, Nyborg, Grenaa, Værløse, Jyllinge, Fredericia, Taastrup, Glostrup, Stenløse, Haslev, Brønderslev, Middelfart, Ballerup, Ølstykke, Ringsted, Holbæk, Solrød Strand, Frederikshavn, Hedehusene, Haderslev, Rødovre, Charlottenlund, Randers, Greve, Skive, Frederikssund, Kolding, Svendborg, Virum, Vejle, Nærum, Allerød, Højbjerg, København, Risskov, Kalundborg, Næstved, Hjørring, Åbyhøj, Vanløse, Odense, Tårnby, Herlev, Aalborg, Hillerød, Gentofte, Struer, Korsør, Hedensted, Silkeborg, Tilst, Køge, Lyngby, Valby, Gladsaxe, Hvidovre, Ikast, Sønderborg, Vallensbæk, Dragør, Viborg, Aarhus, Hobro, Vordingborg, Frederiksberg, Horsens, Aabenraa, Odder, Albertslund, Slagelse, Kokkedal, Brabrand, Søborg, Brøndby, Brønshøj, Esbjerg, Nykøbing Falster, Ishøj, Nakskov, Nørresundby, Lystrup, Varde, Skanderborg, Frederiksværk, Rønne, Birkerød, Helsingør, Rudersdal, Thisted, Hørsholm, Herning, Holstebro, Lillerød, og Roskilde, .

Klik-og-hent for renoveringsfræser er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm).

Når man kigger i tallene bliver det markant, at internetbrugere ofte søger efter fx køb renoveringsfræser og renoveringsfræser online. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge blandt andet renoveringsfræser priser, renoveringsfræser tilbud og billig renoveringsfræser, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Find den bedste pris på renoveringsfræser

Det er jo temmelig ligetil for enhver at finde frem til tilbud på billige renoveringsfræser online hos diverse webshops, og derved har adskillige internet shops været tvunget til at tvinge salgspriserne på renoveringsfræser helt i bund, og endda sikre fragt uden betaling.

Dog kan det stadigvæk blive lønsomt at sammenholde nogle få internet handler efter tilbud og rabatter på renoveringsfræser online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at modtage den mest billige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Du bør dog være obs på, at i tilfælde af at en online virksomhed afhænder billige renoveringsfræser online til salg for en tilbudspris der anses for uendeligt letkøbt, bør det mange gange være et signal om en falsk netshop. Shopping med kort er dog en del af en anordning, der sikrer køberen overfor fup internet handler.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du benytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at afdrage regningen på renoveringsfræser af flere omgange. Dette tilbydes normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som fx XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel billig renoveringsfræser og renoveringsfræser tilbud. Foruden dette ser vi typisk folk kigge efter eksempelvis renoveringsfræser priser, køb renoveringsfræser og renoveringsfræser online.

Undersøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot leverer en lang række passelige løsninger til at gennemgå en hel del forhenværende kunders meninger og på grund af dette er det godt, at du tolker online forhandlerens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige renoveringsfræser online.

Facebook genererer ligeledes en lang række gunstige genveje til at få indblik i online webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der endda internet webshops hvor det er muligt at forfatte en vurdering af deres køb, som tillige burde anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige renoveringsfræser online i en internet webshop bør man utvivlsomt gennemgå e-shoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke særlig sjovt, især hos de kendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke om e-forretningen er e-mærket medlem, grundet at det generelt er en erklæring om at e-shoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, tillige med at online virksomheden tit besigtiges af specialister der kender vilkårene på området.

Dette er desuden en god mulighed for at få bistand, såfremt du får problemstillinger ved din ordre på renoveringsfræser. For øvrigt stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vedtægter i forbindelse med bestillingen af renoveringsfræser online, f.eks. den returrettighed shoppen tilsikrer.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens købsbekræftelse, således man altid kan vidne om købet af renoveringsfræser, uagtet om man bestiller ved Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Camilla H gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Lars Nielsen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Poul gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jørgen Larsen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot giver dig forholdsvis fantastiske genveje til at finde ud af en stor gruppe nuværende kunders anmeldelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du eftersøger e-handlens omtaler forinden du shopper billige renoveringsfræser online. Facebook byder på endvidere super pæne muligheder for at få en idé om e-forhandlerens popularitet.
2Nogle få netbutikker tilbyder fragt uden beregning på renoveringsfræser, men typisk kun hvis der bestilles for et konkret beløb. Som alternativ skulle du vælge den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted. Løsningen bliver som regel samtidig yderst let gængelig. Den mest prisbevidste mulighed for levering er dog at du selv henter pakken.
3Den mest betalelige slags levering vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du har bopæl tæt på online forretningens bopæl. Den leveringsversion er naturligvis temmelig betydningsfuld om vi behøver renoveringsfræser inden for kort tid. Alternativt så garanterer enkelte online virksomheder portofri levering, men typisk er det påkrævet at der aftages for en præcis sum.
4Det er rigtig praktisk for alle at finde information om priser online på billige renoveringsfræser på tværs af e-forhandlere, og derfor præsterer flertallet af webshops fragt uden betaling. Derfor kan det imidlertid vise sig gavnligt at kontrollere en række internet firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at få den billigste pris.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regulativ, hvilket sikrer dig som køber overfor falske online shops. Som alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage prisen over flere uger.
6Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt webbutikken er e-mærket, siden det kan være et sympol på at e-firmaet efterkommer de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren ofte vurderes af eksperter som behersker de gældende vilkår. Forinden folk handler billige renoveringsfræser hos en webbutik burde man reelt læse butikkens forretningsbetingelser.
7Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ualmindeligt betydningsfuld såfremt du behøver produktet inden for kort tid, så i det øjemed er det altså aktuelt at man efterser den anslåede leveringstid på renoveringsfræser. En række e-forhandlere garanterer billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre, men som trods alt regnes ud fra at bestillingen indsendes forinden et givent tidspunkt.
8Inden folk køber billige renoveringsfræser på en shop behøver man i og for sig betragte webshoppens handelsvilkår, men det er mange gange ikke super interessant. Tillige er det klogt at køberen er sat ind i de elementære vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige renoveringsfræser online, fx den returpolitik online forhandleren anvender.
9Mange e-handler udlover på nuværende tidspunkt diverse billige former for levering til renoveringsfræser. En af de populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragttypen er jo i høj grad hensigtsmæssig, og desuden ligeledes den mest letkøbte mulighed for fragt.