Regnvands Samler, 87 mm RHEINZINK
178 kr.
Læs mere
Regnvandsamler i Natur Zinc m. slangetilslutning, 76 mm VM ZINC 276780040
818 kr.
Læs mere
Regnvandsbeholder 300 liter GRAF Sunda
1.995 kr.
Læs mere
Fod regnvandstønde Ø62 x H32 cm
799 kr.
Læs mere
Regntønde 210 liter GROUW 79723
179 kr.
Læs mere
Regnvandsbeholder i beige plast 275 liter 4rain Terra
1.195 kr.
Læs mere
Regnvandsbeholder i plast 300 liter GRAF Woody
2.955 kr.
Læs mere
Nedløbsventil med løvsamler Garantia 79795
139 kr.
Læs mere
Regnvandsbeholder i sandfarvet plast 400 liter GRAF Elegance
2.195 kr.
Læs mere
Nedløbsventil til regnvandsbeholder GROUW
67 kr.
Læs mere
Regnvandstønde i plast 240 liter
1.295 kr.
Læs mere
Regnvands Samler m. overløbsventil, 76 mm RHEINZINK 276659040
426 kr.
Læs mere
Regnvands Samler i Natur Zinc, 76 mm VM ZINC 276753040
234 kr.
Læs mere
Slangestuds til regnvandsbeholder 32 mm GROUW 79793
29 kr.
Læs mere
Regnvandsbeholder udformet som krukke 300 liter GRAF 2-i-1
2.295 kr.
Læs mere
Flexslange til regnvandsbeholder 40 cm GROUW 79796
49 kr.
Læs mere
Nedløbsventil til regnvandsbeholder Garantia SPEEDY
449 kr.
Læs mere
Regnvandsbeholder i stengrå plast 400 liter GRAF Elegance
2.395 kr.
Læs mere
Regnvands Samler, 76 mm RHEINZINK
196 kr.
Læs mere
Regnvands Samler m. overløbsventil, 87 mm RHEINZINK 276659050
432 kr.
Læs mere
Aftapningshane i messing til GRAF regnvandsbeholder 26930
159 kr.
Læs mere
Hane t/Graf regnvandsbeholder 3/4'' 95857
249 kr.
Læs mere
Hane med koblingstud til regntønde GROUW 79790
49 kr.
Læs mere
Regnvandsbeholder i beige plast 300 liter 4rain Basic
1.449 kr.
Læs mere
Stander til regntønde GROUW 79716
165 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot regnvandstønde.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Der er variationer i prisniveauet på billige regnvandstønde fra netbutik til netbutik. En del giver gode tilbud, imens øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må overveje hvad du foretrækker.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som tilbyder hjælp til valg af regnvandstønde.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra diverse nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af regnvandstønde online.
De udbredte byggekæder har butikker mange steder i landet, og takket være dette har de fleste adgang til at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Derved har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en billig pris.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille regnvandstønde online på deres hjemmeside.
Alverdens niche webshops er eksperter i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Derfor kan du opleve en høj grad af nyttig rådgivning fra ansatte som er specialister i netop regnvandstønde.
De største byggecentre i Danmark
regnvandstønde bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

regnvandstønde harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

regnvandstønde jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af over 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

regnvandstønde silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag cirka 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der ligger ekstremt mange vejledninger og videoer online som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder konstruktiv viden, ikke mindst når man søger på engelsk.
2Inden du optager dit byggeprojekt må det være ufatteligt centralt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
3Du bør aldrig glemme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse såsom sko og hjelm som beskyttelse mod eventuelle risici. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
4Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få hvis projektet er godt for miljøet. Det forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
5Der kommer ofte pludselige vanskeligheder i forbindelse med svære opgaver, og som følge heraf vil det være betydningsfuldt at man afsætter nok plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
6Du vil for alt i verden ikke undvære grej. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at have udstyret tilgængeligt når du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at inkludere de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
7Forberedelse viser sig som vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør udarbejde en strømlinet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål der løses på hvilken dag, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder tidsplanen.
8Det kan blive meningsgivende at have de fornødne materialer klar forud for at du påbegynder eksekveringen. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel huskeliste hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
9Det bør overvejes at sikre sig hjælp til arbejdet, især når det er store arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier bør udføres af flere mennesker. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
10Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at nedfærdige samtlige poster, og herefter kortlægge eventuelle tilbud på hver enkelt.
11For udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den grund skal du regelmæssigt se vejrmeldingerne lige før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
12Du bør reflektere over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe hjælp fra en fagperson til områder af byggeriet. Såfremt du får eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld selskaber.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er meget betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Adskillige online forretninger yder i dag en lang række forskellige billige fragtløsninger til regnvandstønde. Førstevalget hos mange er i dag at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter pakken den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså ekstremt smart, samt mange gange tillige den billigste leveringsmulighed.

Du kunne endvidere udse dig at få det leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Fragtformen er beklageligvis en tak dyrere, men endda meget let ved køb af regnvandstønde online. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du er i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på regnvandstønde er selvfølgelig særligt vital når man behøver dine nye varer inden for få dage, så af den grund er det naturligvis vigtigt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved regnvandstønde. Flere outlets på nettet – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, men glem ikke at det afhænger af at ordren aflægges før et fast klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet på posthuset før lagerpersonalet får fri.

Indtil flere internet firmaer præsterer fragtfri levering på regnvandstønde online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du shopper for en konkret pris. Alternativt skal du snuppe den mindst kostelige fragtløsning, hvilket oftest er at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De store netshops frembyder klik-og-hent hvor man køber billig regnvandstønde online men selv henter i butikken. Fx Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg. De tilbyder bl.a. click-and-collect på regnvandstønde i disse byer:

Slagelse, Frederikssund, Allerød, Gentofte, København, Haslev, Ringsted, Odense, Greve, Stenløse, Næstved, Holstebro, Køge, Vordingborg, Ishøj, Hørsholm, Valby, Odder, Holbæk, Hjørring, Nærum, Thisted, Virum, Struer, Albertslund, Højbjerg, Nakskov, Glostrup, Dragør, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Kokkedal, Rudersdal, Korsør, Frederiksværk, Tårnby, Åbyhøj, Frederiksberg, Nørresundby, Nyborg, Gladsaxe, Herning, Grenaa, Fredericia, Taastrup, Brønderslev, Ballerup, Kolding, Kalundborg, Rønne, Haderslev, Hvidovre, Skive, Jyllinge, Hillerød, Horsens, Hedensted, Ølstykke, Brabrand, Helsingør, Farum, Frederikshavn, Vanløse, Viborg, Risskov, Svendborg, Brøndby, Ikast, Charlottenlund, Hobro, Lystrup, Brønshøj, Skanderborg, Solrød Strand, Middelfart, Aalborg, Roskilde, Hedehusene, Nykøbing Falster, Værløse, Lillerød, Varde, Vallensbæk, Birkerød, Silkeborg, Rødovre, Vejle, Søborg, Herlev, Tilst, Sønderborg, Randers, og Lyngby, .

Klik-og-hent for regnvandstønde er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at online shoppere som regel søger efter for eksempel regnvandstønde online og køb regnvandstønde. Vi ser desuden mange gange netshoppere lede efter for eksempel regnvandstønde tilbud, billig regnvandstønde og regnvandstønde priser, plus de udbredte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Få den bedste pris på regnvandstønde

Det er jo efterhånden ultra fremkommeligt for internetbrugere at prissammenligne på billige regnvandstønde online på forskellige e-shops, og følgelig har masser af online forretninger fundet det nødvendigt at stampe prisen på regnvandstønde enormt, og ovenikøbet yde billig levering.

Men det kan stadigvæk blive lønsomt at efterse enkelte e-shops efter tilbud og udsalg på regnvandstønde online forud for at du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan og XL-Byg.

Du bør bare ikke glemme, at såfremt en butik afsætter billige regnvandstønde online til en salgspris der er uforståeligt gunstig, bør det mange gange være et fingerpeg om en fup internet webshop. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i et lovbud, som støtter en imod snydagtige online virksomheder.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække pengene til regnvandstønde i flere bidder. Dette fås typisk hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at folk jævnligt leder efter for eksempel regnvandstønde tilbud og køb regnvandstønde. Derudover ser vi mange gange netshoppere efterspørge bl.a. billig regnvandstønde, regnvandstønde online samt regnvandstønde priser.

Udforsk nuværende kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder ret gode muligheder for at besigtige mange tidligere forbrugeres evalueringer og af den grund anbefaler vi, at du ser nærmere på e-handlens omtaler før du lægger din bestilling på billige regnvandstønde online.

Facebook giver dig derudover relativt passelige muligheder for at få en idé om internet butikkens troværdighed. Herinde ses endda internet forretninger som giver kunderne mulighed for at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere burde drages fordel af til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige regnvandstønde online hos en butik burde de i princippet studere shoppens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt, især hos de store byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Et nemt alternativ kan derfor være at se om online butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er et tegn på at e-forretningen opfylder de danske retningslinjer, udover at den hyppigt føres tilsyn med af jurister som kender vilkårene.

Desuden tilbydes du lejlighed til opbakning, for så vidt du skulle få dilemmaer med din handel med regnvandstønde. Endvidere er det fornuftigt at man er vidende om de mest centrale regler der har indvirkning på bestillingen af regnvandstønde online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen har.

Derfor er det ydermere afgørende, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, således man i fremtiden kan eftervise købet af regnvandstønde, ligegyldig om man handler hos Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg eller Silvan.

Mette Jensen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Anne B gav 4 stjerner

Det var godt !

Pia Mortensen gav 5 stjerner

God til prisen

Jan V gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til køb på nettet
1Før nogen shopper billige regnvandstønde hos en online virksomhed bør man for at være på den sikre side gennemgå netshoppens regler, dog er det for det meste ikke særlig sjovt. Udover dette går vi ind for at køberen er obs på de primære retningslinjer der kan influere på bestillingen af billige regnvandstønde online, som for eksempel hvilken ombytningsret online webshoppen lover.
2Fragttiden er jo særligt betydningsfuld hvis man har brug for produkterne med det samme, så i det øjemed er det bestemt meningsfuldt at vi kontrollerer leveringstidspunktet for regnvandstønde. En lang række webshops tilsiger billig levering på næste hverdag på en række af deres varer, som er underforstået at bestillingen indsendes forinden et fast tidspunkt.
3Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det typisk er en sikkerhed for at online virksomheden respekterer de danske love, foruden at internet forretningen undertiden besigtiges af fagmænd som kender til lovgivningen. Inden nogen shopper billige regnvandstønde i en internet webshop kan de egentlig kigge på e-butikkens vilkår.
4En hel del forretninger på nettet byder på billig levering på regnvandstønde, men i de fleste tilfælde kun når der indkøbes for et præcist beløb. Som alternativ skulle du udvælge den billigste metode til levering, som oftest er at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig af og til derudover yderst uproblematisk. Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
5En række online butikker yder heldigvis en række forskellige billige leveringsmåder til regnvandstønde. En yndling er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du bare gå forbi efter varerne når du har lyst. Leveringstypen er jo ret nem, og tit endda den billigste form for fragt.
6Trustpilot resulterer i sådan set gunstige chancer for at kigge nærmere på adskillige øvrige brugeres evalueringer og på grund af dette er det en hjælp, at du kigger nærmere på e-forretningens vurderinger forinden du shopper billige regnvandstønde online. Facebook bringer dig desuden temmelig strålende muligheder for at få en idé om webshoppens pålidelighed.
7Det har vist sig at være meget fremkommeligt for folk at søge information om priser online på billige regnvandstønde i blandt diverse shops på nettet, og derfor tilbyder flere internet forretninger i Danmark gratis levering. Men det kan immervæk vise sig udbytterigt at granske nogle internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, således at du er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
8Den billigste fragtløsning er dog at du selv henter ordren, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet selskabets adresse. Den slags levering er selvfølgelig super væsentlig såfremt du behøver regnvandstønde om et øjeblik. Alternativt så yder nogle få online webshops billig levering, men tit forudsætter det at der aftages for en fastsat pris.
9Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af en vedtægt, der beskytter dig som kunde imod fup outlets på nettet. Som alternativ kan du benytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre pengene af flere omgange.