Modum redningestige 1,8 meter
3.400 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 5,1 meter
69.825 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 3,00 meter
47.025 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 4,5 meter
633.125 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 2,7 meter
4.370 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 4,80 meter
66.575 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-1,50
407.125 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-6,00
1.155.625 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-4,80
1.012.875 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 4,2 meter
60.025 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 3,90 meter
56.775 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 3,3 meter
50.275 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-3,60
82.525 kr.
Læs mere
Wibe Redningsstige 320
33.875 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 2,10 meter
3.720 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige
407.125 kr.
Læs mere
Wibe Brand- og Redningsstige-2,10
4.910 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 3,6 meter
53.525 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 5,4 meter
73.075 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige
2.740 kr.
Læs mere
Modum Redningsstige 2,4 meter
4.045 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på priserne på billige redningsstige hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder de bedste priser, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring omkring redningsstige.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør du læse forretningens betingelser.
Flere byggekæder sælger et stort varesortiment, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot redningsstige.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Det er i høj grad et alternativ i de kendte byggekæder.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggekæder finder du i de større byer, og i kraft af det har flertallet chancen for at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Som følge af det har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra adskillige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af redningsstige online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Således er det forventeligt at du får ekstra gavnlig vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis redningsstige.
Majoriteten af nicheforhandlere er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online får du gode tilbud.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er små firmaer, som tit er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse støtter du når du køber redningsstige online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

redningsstige harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

redningsstige bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

redningsstige jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

redningsstige silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når det kommer til omfattende projekter. Større byggerier kræver mere end en person. Endvidere viser det sig mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
2Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er formidler af utrolig meget nyttig information, særligt forudsat at du benytter den engelske version.
3Forberedelse vedbliver at være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du skal have en velovervejet plan, der dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din arbejdsplan.
4Glem ikke at du kan indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
5Man skal ikke mangle værktøj. Det kan vise sig at være afgørende at have grejet disponibelt idet du indleder byggeriet. Det er derudover en fordel at medregne udgifterne hertil i dit budget.
6Der viser sig jævnligt overraskende udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og som følge heraf viser det sig af stor betydning at man afsætter god tid i planen, således at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
7Måske kan det blive betydningsfuldt at have samtlige materialer til rådighed inden du starter din byggeproces. Du kan med fordel udarbejde en simpel indkøbsseddel indeholdende alt hvad som er nødvendige, og så gennemløbe listen, med øje for at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Du burde måske overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du burde anskaffe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Forudsat at du vil benytte professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
9I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på omkostningerne. Det er en fordel at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til prisen på dem slavisk.
10Du må ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så husk beklædning som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig såfremt du ikke får eksperthjælp.
11Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt meningsfuldt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være mange regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
12For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således bør du regelmæssigt holde øje med vejrberetningerne lige før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med det omfattende projekt.
De bedst vurderede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er utrolig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Størstedelen af internet virksomheder tilbyder nu til dags diverse forskellige billige fragtløsninger til redningsstige. Et hit er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Løsningen er jo vældig bekvem, samt tit også den mest billige form for fragt.

Du bør derudover udse dig at få varerne bragt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig i regelen en lille smule dyrere, men også temmelig overkommelig ift. redningsstige online. Den mest letkøbte leveringsmanér er uden tvivl at hente produkterne selv, som dog er betinget af at du opholder dig nær internet webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på redningsstige kan vise sig at være særligt vital hvis man står og skal bruge produkterne om få sekunder, så herved er det jo væsentligt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering på redningsstige. En lang række internet firmaer – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer afsendt inden personalet har fri.

Nogle enkelte internet foretagender lover fri fragt på redningsstige online, men i reglen er det betinget af at der indkøbes for et fastsat beløb. Ellers må man overveje den mest prisbevidste leveringsmåde, som gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker tilbyder afhentning hvor man handler billig redningsstige hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder eksempelvis afhentning af redningsstige i følgende byer:

Brønshøj, Struer, Højbjerg, Slagelse, Holstebro, Randers, Svendborg, Ringsted, Lystrup, Holbæk, Silkeborg, Glostrup, Jyllinge, Birkerød, Fredericia, Ølstykke, Risskov, Albertslund, Skanderborg, Ballerup, Sønderborg, Frederiksberg, Vordingborg, Thisted, Hvidovre, Taastrup, Kolding, Næstved, Stenløse, Tårnby, Nykøbing Falster, Køge, Aarhus, Varde, Herning, Kokkedal, Dragør, Odder, Grenaa, Frederiksværk, Vanløse, Vejle, Hedensted, Nyborg, Allerød, Skive, Frederikshavn, Aalborg, Odense, Hedehusene, Brønderslev, Rønne, Esbjerg, Kalundborg, Korsør, Nørresundby, Rødovre, Virum, Lillerød, Hillerød, Greve, Valby, Roskilde, Ishøj, Brøndby, Ikast, Værløse, Charlottenlund, Vallensbæk, Solrød Strand, Farum, Brabrand, Middelfart, Haderslev, Hjørring, Hobro, Nakskov, Viborg, Åbyhøj, Horsens, Lyngby, Haslev, København, Hørsholm, Gentofte, Tilst, Søborg, Helsingør, Aabenraa, Rudersdal, Herlev, Frederikssund, Gladsaxe, og Nærum, .

Click-and-collect af redningsstige er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland).

Ved indkig i data står det tydeligt, at folk tit kigger efter blandt andet billig redningsstige og køb redningsstige. Vi ser desuden typisk mennesker kigge efter bl.a. redningsstige online, redningsstige priser og redningsstige tilbud, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Spar penge på redningsstige

Det er jo efterhånden særdeles praktisk for købere at prissammenligne på billige redningsstige online fra flere internet firmaer i Danmark, og ergo har flertallet af internet firmaer været nødt til at formindske salgspriserne på redningsstige enormt, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk være lønnende at kigge forbi nogle enkelte internet webshops efter tilbud på redningsstige online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Du bør lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online forretning reklamerer billige redningsstige online for en tilbudspris der er utrolig letkøbt, burde det ofte være en varsel om en bedragerisk e-forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en orden, hvilket redder dig overfor bedrageriske internet firmaer.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Alternativt bør du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at betale omkostningerne til redningsstige ude i fremtiden. Dette fås ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Ved kig i tallene står det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger blandt andet køb redningsstige og redningsstige online. Vi ser desuden mange gange mennesker kigge efter eksempelvis redningsstige tilbud, redningsstige priser og billig redningsstige.

Gennemsøg andre menneskers evalueringer

Trustpilot genererer fuldt ud gunstige genveje til at se nøjere på ret mange forhenværende brugeres evalueringer og herved anbefaler vi, at du ser nærmere på internet forhandlerens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige redningsstige online.

Facebook fremskaffer for øvrigt temmelig uafhængige metoder til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed. Desuden ser vi mange online firmaer hvor folk kan udfærdige en kritik af købsoplevelsen, som ydermere burde benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige redningsstige online på en internet butik kan de principielt betragte e-shoppens forretningsvilkår, dog er det oftest en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne måske være at kontrollere om online firmaet er e-mærke godkendt, som generelt er en sikring om at internet selskabet adlyder de gældende danske regler, samt at internet forhandleren jævnligt gennemses af fagfolk som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig mulighed for support, når du møder problemstillinger ved dit køb af redningsstige. Ydermere foreslåes det at køber er opmærksom på de mest vedkommende retningslinjer der influerer på købet af redningsstige online, som fx hvilken byttepolitik internet forhandleren kører med.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man når som helst bevarer ens købsbekræftelse, således man senere kan bekræfte sit køb af redningsstige, ligegyldig om man har købt hos Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

Morten gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Inge Jensen gav 4 stjerner

Udmærket

Inge D gav 5 stjerner

Det var godt !

Jens Madsen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til når du køber online
1Det har vist sig at være usædvanlig let for alle og enhver at analysere priser online på billige redningsstige på forskellige online outlets, og følgelig frembyder massevis af internet outlets levering uden omkostninger. Men det kan immervæk vise sig gunstigt at sammenligne diverse shops på nettet efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at antage den billigste pris.
2En del e-forretninger udlover i øjeblikket en række forskellige billige fragtformer til redningsstige. Den mest moderne er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter varerne når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså særligt overkommelig, samt oftest desuden den mindst kostelige form for fragt.
3Leveringsdygtigheden er meget aktuel i tilfælde af at vi har brug for dine nye produkter med det samme, så med det formål er det selvsagt fornuftigt at man gransker den anslåede leveringsdato ved redningsstige. Masser af butikker på nettet tilbyder billig dag-til-dag fragt på en masse produkter, men glem ikke at det afhænger af at du når at bestille forinden et fastsat tidspunkt.
4Forinden nogen bestiller billige redningsstige i en online shop kunne de på en vis måde læse forhandlerens handelsbetingelser, men det er undertiden et omfattende projekt. Ydermere rekommanderer vi at køber er påpasselig med de elementære regler der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige redningsstige online, eksempelvis den returrettighed shoppen har.
5Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en orden, hvilket forsvarer køberen imod bedrageriske shops på nettet. Som en anden løsning burde du anvende en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne senere.
6Trustpilot indebærer stort set sikre løsninger til at granske adskillige nuværende køberes oplevelser og på grund af dette er det at foretrække, at du kigger nærmere på internet firmaets ratings før du shopper billige redningsstige online. Facebook forærer dig ydermere evigt værdifulde metoder til at få en idé om online forretningens troværdighed.
7Vi tilråder generelt at undersøge om online webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket kan være et sympol på at webshoppen forsvarer de danske regler, samt at internet forretningen løbende gennemses af fagmænd som har meget erfaring med vilkårene. Før folk shopper billige redningsstige hos en forretning på nettet bør de for at være sikker kigge på forhandlerens handelsvilkår.
8En hel del internet handler sikrer levering uden omkostninger på redningsstige, men undertiden kun såfremt der shoppes for en konkret sum. I øvrigt kan man udse dig den billigste form for fragt, hvilket typisk vil blive at få bragt produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig typisk til gengæld yderst uproblematisk. Den mest billige form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
9Den mest prisbevidste metode til levering er dog selv at hente ordren, som dog afhænger af at du har bopæl nær internet forretningens arbejdslager. Den form for levering kan være yderst essentiel når man har behov for redningsstige straks. Alternativt så sikrer nogle få shops på nettet fragtfri levering, men i mange tilfælde påkræves det at du indkøber for en fastsat pris.