Husejeren.dk

Rammehegn

Plus Cubic rammehegn m/hulplade i stål 90x90 cm 17521-1
699 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/stål espalie 90x90cm 17511-1
899 kr.
Læs mere
Plus CUBIC rammehegn m/polyrattan 90x90 cm 17515-1
699 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/træbeklædning 90x90 cm 17505-18
949 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/6 mm hærdet glas 90x90 cm 17525-1
999 kr.
Læs mere
Plus CUBIC Rammehegn Træbeklædning - 17506-18 Gråbrun
1.349 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/6 mm hærdet glas/silketryk 90x90 cm 17526-1
1.199 kr.
Læs mere
Plus Cubic rammehegn m/stål espalie 90x180 cm 17512-1
1.199 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et stort produktsortiment, og nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare rammehegn.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggecentre.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan det overvejes at bestille ved en webshop, hvor du kan få hjælp til valg af rammehegn.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du tjekke de andre.
Der findes forskelle i priserne på billige rammehegn fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige vil have en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af rammehegn online.
De gængse byggekæder findes i store dele af landet, og dermed har man adgang til at handle online og hente materialerne personligt. På grund af det har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed få produkterne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Ergo formår de at yde mere kyndig rådgivning fra ansatte der er specialister i netop rammehegn.
Mange nicheforhandlere er mindre firmaer, der oftest er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe rammehegn online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rammehegn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

rammehegn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

rammehegn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

rammehegn harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du iværksætter dit byggeprojekt må det være ufatteligt afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
2Der findes en verden af instruktioner og videoer via nettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube yder assistance med store mængder gavnlig viden, navnligt hvis du kigger i hele verden.
3Du bør tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en ekspert til områder af arbejdet. Når du køber assistance fra en professionel vil det ofte være en god idé at hente prisoverslag fra forskellige håndværkere.
4Det er en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt ved større arbejdsopgaver. Krævende projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig må det være mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
5Det er vigtigt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det må være rationelt at beskrive hver enkelt omkostning, og så undersøge beløbet for dem en ad gangen.
6Du kan hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Det kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
7Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
8Det er værdifuldt at du har de relevante byggematerialer til disposition i god tid før du går til værks med dit arbejde. Du kunne notere en enkel indkøbsliste som indeholder alt du får brug for, og bagefter granske oversigten, hvormed du er sikker på at du har husket alt.
9Man vil aldrig nogensinde undvære værktøj. Typisk vil det være smart at du har grejet til rådighed når du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover en fordel at inkludere disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
10Forberedelse er vejen til succes med byggeriet. Du må udarbejde en struktureret dagsorden, der viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver din tidsplan.
11Der viser sig altid pludselige problemer i forbindelse med omfangsrige opgaver, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at man afsætter betragtelig plads i kalenderen, med formålet om at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
12For opgaver udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du løbende tage notits af vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde det avancerede projekt.
De højest ratede byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

Mange e-handler foreslår i dag mange forskellige billige muligheder for levering til rammehegn. En af dem der er mest populær er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot din ordre den dag der passer dig. Leveringsmetoden er jo ret problemfri, og tit ydermere den mest letkøbte form for fragt.

Du kunne alternativt planlægge at få ordren leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden viser sig beklageligvis en tand mere omkostningsfuld, men desuden usædvanlig bekvem ift. rammehegn online. Den mest billige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket står og falder med at du befinder dig tæt på webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på rammehegn er selvfølgelig vældig aktuel i tilfælde af at vi har brug for varen om få sekunder, og af den grund er det uden tvivl meningsfuldt at man studerer den anslåede leveringstid ved rammehegn. Masser af outlets på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer online, der dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres inden et fastsat klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få varerne klar forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte internet firmaer frembyder fri fragt på rammehegn online, men i reglen kun når man aftager for en præcis sum. Som alternativ kunne du foretrække den mest prisbevidste leveringsmåde, der mange gange vil være at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Temmelig mange netshops yder klik-og-hent hvor du handler billig rammehegn derhjemme og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne udlover for eksempel afhentning af rammehegn i følgende områder:

Aabenraa, Herlev, Køge, Virum, Vordingborg, Frederiksværk, Hedensted, Grenaa, Thisted, Tilst, Gladsaxe, Horsens, Korsør, Viborg, Allerød, Åbyhøj, Nærum, Struer, Glostrup, Taastrup, Holstebro, Søborg, Værløse, Fredericia, Lystrup, Haderslev, Ballerup, Ikast, Nykøbing Falster, Albertslund, Farum, Helsingør, Hvidovre, Vejle, Holbæk, Hørsholm, Stenløse, Jyllinge, Valby, Lillerød, Esbjerg, Hobro, Aarhus, Solrød Strand, Frederiksberg, Nyborg, Skanderborg, Vanløse, Randers, Lyngby, Frederikssund, Aalborg, Varde, Brabrand, Charlottenlund, Tårnby, Birkerød, Slagelse, Risskov, Haslev, Dragør, Svendborg, Kolding, Skive, Nørresundby, Hedehusene, Nakskov, Vallensbæk, Silkeborg, Brønderslev, Rønne, Rødovre, Gentofte, Kalundborg, Hillerød, Ishøj, Herning, Sønderborg, Kokkedal, Frederikshavn, Roskilde, Middelfart, Odder, Rudersdal, Højbjerg, Ringsted, Ølstykke, Greve, Odense, København, Brønshøj, Hjørring, Næstved, og Brøndby, .

Afhentning ift. rammehegn er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm).

Ses der på tallene er det tydeligt, at internet shoppere mange gange efterspørger eksempelvis rammehegn priser og billig rammehegn. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge eksempelvis køb rammehegn, rammehegn tilbud samt rammehegn online, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Den bedste pris på rammehegn

Det har vist sig at være ekstremt overkommeligt for enhver at tjekke tilbud på billige rammehegn online på flere internet shops, og så har flere internet outlets fundet det uundgåeligt at mindske prisen på rammehegn kolossalt, og ovenikøbet præstere portofri fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig nyttigt at inspicere diverse internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på rammehegn online forinden du handler, sådan at du er garanteret at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Man bør imidlertid være obs på, at såfremt en online butik frembyder billige rammehegn online til en pris som anses for besynderligt billig, kan det ofte være et symbol på en bedragerisk shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid en del af en bestemmelse, som støtter en imod bedrageriske online forretninger.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du udnytte en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil godtgøre omkostningerne til rammehegn over flere uger. Dette tilbydes som regel i specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Ved kig i søgedata står det klart, at internetbrugere tit søger bl.a. rammehegn priser og køb rammehegn. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere kigge efter eksempelvis rammehegn online, rammehegn tilbud og billig rammehegn.

Gennemsøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot byder på evigt hensigtsmæssige løsninger til at evaluere en hel del eksisterende konsumenters anmeldelser og af den grund er det smart, at du tolker online virksomhedens ratings inden du lægger din bestilling på billige rammehegn online.

Facebook byder på lignende absolut passelige løsninger til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed. Her ser vi nogle internet butikker som tilbyder kunderne at ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden må bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige rammehegn online hos en shop behøver de sådan set sætte sig ind i webbutikkens handelsvilkår, det er dog undertiden et tidskrævende projekt, især hos de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark og Bygma.

Et nemmere alternativ er at kontrollere om online firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en tilkendegivelse af at internet butikken tilslutter sig de officielle regler, tillige med at e-butikken undertiden besigtiges af fagfolk som forstår vilkårene på området.

Desuden får du chance for hjælpende service, såfremt du møder problemstillinger i processen med din ordre på rammehegn. Foruden dette tilrådes det at man er obs på de mest relevante bestemmelser der er gældende for købet af rammehegn online, som for eksempel hvilken returrettighed shoppen har.

Derfor er det desuden relevant, at man stadigvæk beholder ens købsbekræftelse, så man senere vil kunne påvise bestillingen af rammehegn, hvad end man køber fra 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Stark.

Ole J gav 5 stjerner

Alt var i orden

Søren K gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Bente T gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Mette gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til internetshopping
1Det har vist sig at være ekstremt nemt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige rammehegn fra forskellige netbutikker, og af den grund yder massevis af butikker på nettet fragt uden beregning. Dog kan det til hver en tid blive fordelagtigt at inspicere nogle få firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at antage den mest betalelige pris.
2Den billigste leveringsmåde vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog kræver at du er i nærheden af online shoppens tilholdssted. Den leveringsmulighed er jo ret afgørende når vi står og skal bruge rammehegn straks. Alternativt så frembyder flere internet firmaer levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det påkrævet at der shoppes for en konkret sum.
3Trustpilot fremskaffer temmelig fordelagtige genveje til at efterse ganske mange forhenværende køberes ratings og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på online forhandlerens ratings før du handler billige rammehegn online. Facebook fremskaffer lignende relativt fine muligheder for at få indtryk af internet forretningens troværdighed.
4Leveringsdygtigheden er selvfølgelig temmelig vital når du har behov for dine nye produkter omgående, og i det øjemed er det temmelig relevant at man gransker den forventede leveringsdato for rammehegn. Adskillige online virksomheder tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men det er påkrævet at der bestilles forud for et givent tidspunkt.
5En del online forhandlere yder nu om stunder et stort udvalg af billige metoder til levering til rammehegn. En favorit er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine produkter når der er tid til det. Fragttypen er altså vældig ligetil, og i mange tilfælde tilmed den mest betalelige leveringsmodel.
6Indtil flere internet forretninger sikrer portofri fragt på rammehegn, men i mange tilfælde kræver det at du handler for en konkret sum. I øvrigt kunne du tage den mest betalelige form for levering, der oftest vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig i regelen derudover meget let gængelig. Den mest billige løsning er uden tvivl at hente varerne selv.
7Vi slår generelt et slag for at granske om netbutikken er medlem af e-mærket, siden det generelt er en indikation om at online forretningen adlyder de danske love, foruden at internet virksomheden løbende monitoreres af eksperter som mestrer reglerne på området. Inden nogen bestiller billige rammehegn på en e-forhandler kan de for at være på den sikre side gennemlæse deres betingelser.
8Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en foranstaltning, som sikrer en imod uoprigtige forhandlere på nettet. Alternativt kan du drage fordel af en løsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale pengene over tid.
9Forud for at folk shopper billige rammehegn i en forretning på nettet kan de på en vis måde betragte netbutikkens forretningsvilkår, men det er gerne et tidskrævende projekt. Yderligere foreslåes det at man er hensynstagende til de mest aktuelle forhold der spiller ind i forbindelse med shopping af billige rammehegn online, f.eks. den returret internet webshoppen benytter.