Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 kubikmeter 1000 kg 500 kg 15 kg 25 kg 1 m3 1 ton 10 kg 20 kg 800 kg 500 liter 15 kg 25 kg

Levering: hent selv løst leveret i bigbag afhentning vognlæs i poser i løs vægt i sække trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i priserne på billige ral sten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har de bedste tilbud, og andre tilbyder faglig sparring. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig super relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt vareudvalg, imens andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare ral sten.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af ral sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og dermed har du valget om at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Hermed kan man undvære leveringsomkostningen, og tilmed hente varerne straks.
De gængse byggekæder samler varer fra diverse nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af ral sten online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online får du lavere priser.
Hovedparten af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo kan du få mere begavet service fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis ral sten.
Forskellige nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, som tit er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at handle ral sten online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

ral sten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

ral sten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at tænke over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør hente assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Hvis du indhenter professionel assistance er det fordelagtigt at modtage en pris fra flere selskaber.
2Der findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube er kilde til enorme mængder nyttig info, navnligt når man skriver søgeordene på engelsk.
3Man vil ikke mangle udstyr. Jævnligt kan det være fundamentalt at du har udstyret klar til brug forinden du går løs med dit byggeprojekt. Du bør huske at tage højde for de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Det vil vise sig af stor betydning at du har de relevante materialer klar til brug i god tid før du påbegynder eksekveringen. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms huskeliste med de materialer du får brug for, og bagefter gennemløbe materialerne, hvormed du er sikker på at du har husket det hele.
5Du må nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ej påklædning som fx sikkerhedshjelm som skåner dig overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke har eksperthjælp.
6Det er oplagt at sikre sig hjælp til dele af projektet, ikke mindst ift. krævende projekter. Større ting stiller krav om flere mennesker. Derudover vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
7Længe før du starter byggeprojektet kan det være højst essentielt at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Det er fundamentalt at udarbejde et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive fornuftigt at gennemgå alle omkostninger, og så nedskrive ens udgift ved dem alle sammen.
9Godt forarbejde vil være kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en effektiv køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din strategi.
10Der præsenterer sig typisk uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med avancerede opgaver, og følgelig kan det være værdifuldt at der er afsat passende tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
11I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen er klimavenligt. Støtten er altså afhængig af at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
12Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette må du jævnligt tage et kig på meldingerne om vejret i tiden op til starten på projektet, så det ikke pludselig går i gang med at regne når du netop er startet på dit vigtige projekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som klart er hamrende godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål angående ral sten

 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvad er ral sten?
 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvilken leveringsmulighed er smartest?

  Temmelig mange outlets på nettet giver nu om stunder et hav af forskellige billige løsninger til levering til ral sten. Den mest almindelige er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo særdeles smart, samt oftest endvidere den mest letkøbte leveringsmetode.

  Du bør ligeledes påtænke at få varerne sendt til din private bopæl eller til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver uheldigvis en smule dyrere, men til gengæld ualmindeligt hensigtsmæssig ift. ral sten online. Den prisbilligste leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du lever nærved internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på ral sten er selvfølgelig rigtig betydningsfuld såfremt du står og skal bruge din ordre øjeblikkeligt, og herved er det relativt meningsfuldt at du tjekker tidshorisonten for levering ved ral sten. Mange internet outlets – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, som imidlertid regnes ud fra at bestillingen placeres før et aftalt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen sendt afsted før logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Visse e-forhandlere sikrer fragtfri levering på ral sten online, men typisk kun når der købes for et fastsat beløb. Desuden skulle man vælge den billigste mulighed for levering, der typisk er at få leveret ordren til et udleveringssted.

  Adskillige byggecentre udlover klik-og-hent hvor du handler billig ral sten online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg og 10-4. De yder for eksempel afhentning af ral sten i følgende byer:

  Birkerød, Tårnby, Grenaa, Holstebro, Varde, Struer, Åbyhøj, Ringsted, Ballerup, Hedehusene, Valby, Glostrup, Esbjerg, København, Greve, Dragør, Silkeborg, Skanderborg, Herning, Tilst, Lillerød, Rødovre, Aabenraa, Nykøbing Falster, Brønshøj, Kokkedal, Højbjerg, Farum, Ikast, Hjørring, Slagelse, Vejle, Frederikshavn, Taastrup, Jyllinge, Helsingør, Brøndby, Nørresundby, Fredericia, Viborg, Rønne, Gentofte, Hedensted, Frederiksberg, Odder, Vordingborg, Brabrand, Svendborg, Randers, Frederiksværk, Holbæk, Hobro, Ishøj, Korsør, Odense, Kolding, Lyngby, Ølstykke, Charlottenlund, Solrød Strand, Nærum, Vanløse, Haderslev, Frederikssund, Gladsaxe, Virum, Aarhus, Hillerød, Værløse, Albertslund, Hørsholm, Nakskov, Køge, Rudersdal, Risskov, Vallensbæk, Middelfart, Lystrup, Haslev, Brønderslev, Sønderborg, Hvidovre, Stenløse, Nyborg, Herlev, Allerød, Næstved, Thisted, Aalborg, Roskilde, Søborg, Horsens, Skive, og Kalundborg, .

  Afhentning af ral sten er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Når man kigger i tendenserne fremstår det klart, at mennesker som regel søger efter fx billig ral sten og køb ral sten. Derudover oplever man tit folk kigge efter bl.a. ral sten online, ral sten tilbud og ral sten priser, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Få den bedste pris på ral sten

  Det er i dag ualmindeligt nemt for købere at søge sig frem til tilbud på billige ral sten online hos diverse internet varehuse, og til tak har de fleste internet shops været tvunget til at reducere priserne på ral sten betydeligt, og i øvrigt love gratis fragt.

  Dog kan det alligevel blive lukrativt at prøve en række forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på ral sten online forud for at du handler, således at man er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Silvan.

  Du må alligevel være så påvagt, at ifald en netshop udbyder billige ral sten online på tilbud til en salgspris som kan ses som besynderligt god, kunne det mange gange være et faresignal om en uærlig online webshop. Shopping med kort er heldigvis inkluderet i en anordning, hvilket garanterer dig som kunde imod falske forretninger på nettet.

  Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge en løsning som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at godtgøre beløbet til ral sten over en længere periode. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

  Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel søger blandt andet ral sten online og ral sten priser. Foruden dette ser man ofte online shoppere kigge efter blandt andet billig ral sten, køb ral sten og ral sten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og god service..” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 20 kg 1 ton 1000 kg 25 kg 25 kg 800 kg 10 kg 15 kg 500 liter 1 kubikmeter 15 kg 500 kg

  Levering: hent selv løst leveret i sække i poser afhentning i løs vægt trailer i bigbag vognlæs

  Analyser tidligere køberes anbefalinger

  Trustpilot fører til immervæk fornemme chancer for at kigge nærmere på forskellige aktuelle brugeres tanker og herved er det klogt, at du gransker online virksomhedens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige ral sten online.

  Facebook præsterer for øvrigt nogle gunstige muligheder for at få indsigt i online firmaets troværdighed. Her ser vi endda internet virksomheder som tilbyder folk at frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige må drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk bestiller billige ral sten online i en internet virksomhed burde de for at være sikker studere netshoppens vilkår, det er dog for det meste ikke super interessant, særligt på de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  En nem løsning er at tjekke om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det er en antydning af at internet shoppen understøtter dansk lovgivning, tillige med at shoppen rutinemæssigt kontrolleres af sagkyndige som har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

  Dette er desuden din mulighed for assistance, hvis du oplever vanskeligheder i processen med din ordre på ral sten. Ligeledes er det en hjælp at du er klar over de grundlæggende retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af ral sten online, f.eks. den ombytningsrettighed online shoppen bruger.

  Derfor er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk bevarer sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af ral sten, uagtet om man har købt ved Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus eller Davidsen.

  Louise Petersen gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  Jens gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Lene R gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Anders T gav 5 stjerner

  Bestilte online

  9 tips til din online shopping
  1Trustpilot genererer regulære pålidelige genveje til at eftergå forskellige aktuelle køberes synspunkter og herved kan det være til hjælp, at du studerer e-butikkens ratings forinden du shopper billige ral sten online. Facebook frembyder ydermere nogle solide muligheder for at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed.
  2Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret aktuel om man mangler din ordre lige om lidt, så i det øjemed er det selvfølgelig meningsfuldt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid på ral sten. En række internet varehuse stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varenumre, som trods alt nødvendiggør at bestillingen indsendes forud for et bestemt klokkeslæt.
  3Flere internet shops yder efterhånden mange forskellige billige leveringsformer til ral sten. Det mest populære er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig særdeles fleksibel, samt i mange tilfælde endda den billigste løsning til levering.
  4Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af et regulativ, der hjælper os overfor fup shops på nettet. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil klare prisen ude i fremtiden.
  5Før folk handler billige ral sten i en shop på nettet burde de når alt kommer til alt læse shoppens handelsbetingelser, dog er det mange gange ikke særlig spændende. Tilsvarende er det fornuftigt at man er opmærksom på de mest essentielle regler der kan have indflydelse på købet af billige ral sten online, for eksempel den ombytningsrettighed internet forhandleren tilsikrer.
  6Den mest betalelige leveringsmodel er uden tvivl at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du opholder dig nær e-shoppens hjemsted. Den type af levering kan være vældig udslagsgivende når man står og skal bruge ral sten nu og her. Alternativt så lover visse netshops fri fragt, men for det meste er det kun gældende hvis der indkøbes for en fastsat pris.
  7Det er jo yderst let for alle at sammenligne priser online på billige ral sten fra flere online webshops, og herved lover mange internet forretninger i Danmark levering uden gebyr. Det kan til hver en tid vise sig gunstigt at kontrollere nogle få e-firmaer efter udsalg og tilbud før du køber, således at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
  8Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en indikator for at e-shoppen accepterer de officielle regler, samt at forretningen jævnligt revurderes af specialister der forstår de gældende bestemmelser. Forinden folk bestiller billige ral sten i en webshop bør de uden tvivl tage stilling til webshoppens betingelser.
  9Flere online firmaer præsterer portofri fragt på ral sten, men i reglen er det under betingelse af at du aftager for en bestemt sum. Som alternativ bør man udvælge den mest prisbevidste mulighed for levering, som oftest er at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver almindeligvis desuden super bekvem. Den billigste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.