Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gravsted til potteplanter til blomster til vaser til dekoration til haven til krukker til borddækning

Varianter: glas sorte indendørs små marmor store hvide

Mængder: 20 kg 500 kg 25 kg 500 liter 800 kg 1 ton 15 kg 1 kubikmeter 1000 kg 1 m3 15 kg 10 kg 25 kg

Levering: løst leveret hent selv afhentning i sække vognlæs trailer i poser i løs vægt i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du med fordel køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, som kan give hjælp til valg af pyntesten.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt sortiment af varer, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot pyntesten.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regler.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige pyntesten fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på de bedste tilbud, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du skal overveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige specialbutikker, så du kan shoppe fra et stort sortiment af pyntesten online.
De gængse byggekæder finder du i det meste af landet, og af den grund har flertallet chancen for at købe online og transportere produkterne på eget initiativ. Takket være dette kan man slippe for leveringsomkostningen, samt endda hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille pyntesten online hos dem.
Mange små butikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du få billigere priser.
En masse webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor bør du forvente super nyttig assistance fra personale der er eksperter i lige præcis pyntesten.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag mere end 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man bør nødig mangle værktøj. Ofte vil det være essentielt at du har grejet ved hånden idet du indleder byggeriet. Husk også at tillægge disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
2Du finder en verden af vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube er kilde til enorme mængder almennyttig viden, specielt ifald du kigger i hele verden.
3Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives når projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver altså at byggeprojektet forbedrer planeten.
4Det er betydningsfuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer til disposition forinden du går til værks med byggeprocessen. Du kunne sammenfatte en simpel oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
5Du skal ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedssko der beskytter dig mod mulige risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke køber eksperthjælp.
6I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et budget for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive forstandigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og herefter tjekke mulige tilbud på dem en ad gangen.
7Måske det burdes overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du skal hente assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at søge en pris fra en håndfuld virksomheder.
8Godt forarbejde vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du skal lave en klar plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter agendaen.
9Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når det er vigtige byggerier. Flere byggerier gør krav på flere mennesker. Dertil er det mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
10Der viser sig som regel pludselige problemer ved større byggeprojekter, og herved kan det vise sig af stor betydning at man har afsat rigeligt med tid i kalenderen, med det formål at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
11Før du påbegynder byggeriet er det ubeskriveligt betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag bør du løbende holde øje med meldingerne om vejret lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at regne nøjagtig som du er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt flot. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål inden for pyntesten

 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvilken leveringsmåde er bedst?

  En hel del online virksomheder frembyder heldigvis mange forskellige billige leveringsmåder til pyntesten. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er jo ret så let, samt endda også den mindst kostelige løsning til levering.

  Du kan tillige vælge at få pakken leveret til din bopæl eller til hvor du arbejder. Den viser sig sædvanligvis en smule mere omkostningsfuld, men derudover ualmindeligt problemfri ift. pyntesten online. Den mest letkøbte fragtform vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog betinges af at du bor lige ved internet shoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragttiden på pyntesten er selvfølgelig særdeles essentiel ifald vi mangler varerne om et øjeblik, så med det formål er det ret så afgørende at vi efterser den anslåede leveringsdato for pyntesten. Mange internet varehuse – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig 1 dags fragt på mange varenumre online, men vær vagtsom da det er påkrævet at handlen laves forud for et besluttet klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen fikset forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Nogle enkelte online firmaer frembyder fragt uden gebyr på pyntesten online, men oftest er det forudsat at man køber for et fastsat beløb. I øvrigt skal du udvælge den billigste form for fragt, hvilket mange gange er at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

  Store byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man køber billig pyntesten på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på pyntesten i disse byer:

  Frederiksværk, Horsens, Rønne, Herlev, Frederikssund, Stenløse, Ishøj, Frederikshavn, Viborg, Korsør, Fredericia, Hvidovre, Nørresundby, Birkerød, Hedehusene, Risskov, Åbyhøj, Herning, Glostrup, Virum, Charlottenlund, Lillerød, Struer, Albertslund, Vordingborg, Vallensbæk, Kokkedal, Aarhus, Nyborg, Haderslev, Odder, Rudersdal, Dragør, Ballerup, Nakskov, Nærum, Rødovre, Holstebro, Silkeborg, Skive, Kolding, Thisted, Frederiksberg, Ølstykke, Hillerød, Svendborg, Næstved, Aabenraa, Skanderborg, Vejle, Randers, Hobro, Allerød, Kalundborg, Varde, Hedensted, Farum, Nykøbing Falster, Roskilde, Lystrup, Valby, Greve, Tilst, Hørsholm, Holbæk, Slagelse, Helsingør, Ikast, København, Middelfart, Brønshøj, Gladsaxe, Brabrand, Sønderborg, Vanløse, Lyngby, Ringsted, Haslev, Søborg, Værløse, Grenaa, Odense, Taastrup, Hjørring, Solrød Strand, Brøndby, Esbjerg, Jyllinge, Tårnby, Gentofte, Højbjerg, Køge, Brønderslev, og Aalborg, .

  Klik-og-hent for pyntesten er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

  Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere typisk efterspørger eksempelvis køb pyntesten og pyntesten priser. Derudover oplever vi som regel internet shoppere lede efter fx billig pyntesten, pyntesten tilbud og pyntesten online, plus de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen og 10-4.

  Få den bedste pris på pyntesten

  Det er usædvanlig gnidningsløst for alle og enhver at sammenholde priser på billige pyntesten online i blandt flere e-firmaer, og derved har en lang række online virksomheder set sig nødsaget til at reducere priserne på pyntesten voldsomt, og i øvrigt byde på billig fragt.

  Det kan trods alt vise sig profitabelt at kontrollere nogle få internet forhandlere efter rabatter og tilbud på pyntesten online inden du køber, således at du er tryg ved at få den mest billige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark og Silvan.

  Man må trods alt være årvågen med, at i tilfælde af at en online butik frembyder billige pyntesten online på tilbud til en tilbudspris som er ufattelig favorabel, bør det undertiden være et symbol på en uærlig online shop. Bestillinger med kort er på den anden side inkluderet i en bestemmelse, der støtter køberen imod fup butikker på nettet.

  Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage pengene til pyntesten ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Når vi ser på data er det klart, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis køb pyntesten og billig pyntesten. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge eksempelvis pyntesten online, pyntesten tilbud samt pyntesten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  God service og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til potteplanter til haven til gravsted til borddækning til blomster til krukker til vaser til dekoration

  Varianter: indendørs små glas sorte hvide marmor store

  Mængder: 1000 kg 1 ton 15 kg 800 kg 15 kg 500 liter 10 kg 20 kg 1 m3 25 kg 500 kg 25 kg 1 kubikmeter

  Levering: løst leveret hent selv i poser i sække trailer vognlæs i løs vægt i bigbag afhentning

  Gennemsøg folks synspunkter

  Trustpilot tilbyder dig en lang række ønskværdige chancer for at se nøjere på diverse forhenværende forbrugeres meninger og på grund af dette støtter vi, at du undersøger online virksomhedens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige pyntesten online.

  Facebook leverer derudover nogle fortræffelige chancer for at få en idé om online webshoppens pålidelighed. Derudover ses mange firmaer på nettet hvor folk kan formulere en vurdering af ordreforløbet, som desuden kan anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at nogen køber billige pyntesten online hos en internet shop behøver man principielt gennemlæse forhandlerens vilkår, men det er typisk ikke særlig sjovt, særligt med de gængse byggekæder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at efterse om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, som kan være en indikator for at e-handlen respekterer dansk lovgivning, og at online virksomheden hyppigt gennemses af specialister der kender til vilkårene.

  Dette er desuden din chance for at få assistance, når du skulle få besvær i forbindelse med dit indkøb af pyntesten. Herudover er det klogt at køberen er klar over de grundlæggende betingelser der influerer på købet af pyntesten online, til eksempel hvilken bytteret e-handlen lover.

  Her er det tilmed essesentielt, at man stadig bevarer ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevise bestillingen af pyntesten, uafhængig af om man handler hos Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Anders F gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Helle H gav 4 stjerner

  Nemt køb

  Mette K gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Hanne B gav 5 stjerner

  SUPER

  9 gode råd til internetshopping
  1Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en anordning, der beskytter en imod falske online virksomheder. Som et alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at dække beløbet af flere omgange.
  2Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men dette stiller krav om at du lever med kort afstand til e-handlens tilholdssted. Den leveringstype er selvfølgelig yderst essentiel hvis du behøver pyntesten om få sekunder. Alternativt så lover visse webshops fragt uden omkostninger, men typisk kræver det at man handler for et præcist beløb.
  3Trustpilot tilbyder fuldkommen tiltalende chancer for at efterse flere forhenværende kunders oplevelser og herved rekommanderer vi, at du efterforsker e-forretningens ratings forinden du køber billige pyntesten online. Facebook leverer ydermere relativt nyttige chancer for at få indtryk af online forhandlerens kundetilfredshed.
  4Adskillige netshops yder i vore dage en hel del forskellige billige former for fragt til pyntesten. Det mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo meget simpel, samt oftest endda den billigste slags levering.
  5Nogle få e-shops i Danmark sikrer levering uden betaling på pyntesten, men for det meste er det under betingelse af at der erhverves for en bestemt pris. Som alternativ burde man tage den mest betalelige mulighed for fragt, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Metoden er desværre på den anden side rigtig overkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmetode er uden tvivl selv at hente ordren.
  6Det er efterhånden særligt ukompliceret for alle at analysere priser online på billige pyntesten fra forskellige internet webshops, og følgelig frembyder flere online firmaer levering uden gebyr. Det kan dog til hver en tid blive gunstigt at kontrollere visse forretninger på nettet efter rabat og tilbud forinden du bestiller, således at du er skråsikker på at få den laveste pris.
  7Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, eftersom det bør være en sikkerhed for at online firmaet opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at netshoppen rutinemæssigt gennemses af fagmænd som behersker de gældende love. Forinden folk shopper billige pyntesten i en netbutik behøver de i reglen overveje deres handelsbetingelser.
  8Forinden nogen shopper billige pyntesten i en internet butik kan de altid betragte webshoppens handelsaftale, det er dog typisk ikke videre interessant. Udover dette stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de primære retningslinjer gældende for shopping af billige pyntesten online, som for eksempel den ombytningsret internet shoppen benytter.
  9Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ret central såfremt du absolut skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så herved er det fuldkommen aktuelt at vi besigtiger den anslåede leveringstid for pyntesten. Størstedelen af butikker på nettet frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter, men vær på vagt da det er betinget af at orden realiseres forinden et besluttet klokkeslæt.