Husejeren.dk

Pudshøvl

Emmerich Pudshøvl 48 mm
1.090 kr.
Læs mere
Stanley pudshøvl nr. 4 med glat sål 1-12-004
548 kr.
Læs mere
Stanley pudshøvl 1-12-033 SB 3
295 kr.
Læs mere
EMMERICH pudshøvl 48 mm
923 kr.
Læs mere
IRWIN Pudshøvl, glat sål 50x245mm
500 kr.
Læs mere
Pudshøvl 235 mm KwB 9219-44
239 kr.
Læs mere
Puds høvl træ 240 mm KwB 9215-48
660 kr.
Læs mere
Pudshøvl 50x245mm Stanley 1-12-034 SB4
312 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved en webshop, hvor du kan få information omkring pudshøvl.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er særligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ må du lede andre steder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man kende butikkens regler.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige pudshøvl hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på gode tilbud, hvorimod øvrige vil have kompetent sparring. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare pudshøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler produkter fra talrige nicheshops, og derigennem kan du shoppe fra et stort sortiment af pudshøvl online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, som medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De kendte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og derfor har man adgang til at købe online og fragte produkterne selv. I kraft af det er det muligt at undvære fragten, samt samtidig skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få et ekstra godt tilbud.
Forskellige nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at bestille pudshøvl online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker har en stor passion for deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig vil du få ekstremt informativ assistance fra ansatte med ekspertviden i netop pudshøvl.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
pudshøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pudshøvl jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

pudshøvl silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

pudshøvl bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kan findes alle mulige former for vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube tilbyder ret så meget almennyttig viden, især forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
2Det kan overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du skal få hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Ifald du får professionel hjælp kan du spare penge ved at at notere tilbud fra en håndfuld håndværkere.
3Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm der skåner dig imod potentielle skader. Det er smart at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke køber assistance fra en professionel.
4Ofte vil det være vigtigt at lave en budgetoversigt for dit projekt, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive en god idé at nedfærdige hver eneste udgift, og så undersøge billige priser på hver enkelt.
5Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige ombygninger. Krævende ombygninger stiller krav om mere end en person. Desuden er det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Af den grund må du løbende tage notits af vejrudsigten i tiden op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre dit vigtige projekt.
7Der kommer uden tvivl ubelejlige hovedpiner når det kommer til omfattende opgaver, og som følge heraf vil det være væsentligt at man afsætter god tid i køreplanen, med det formål at man er sikker på at komme i mål.
8Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig uundværligt at du har udstyret til disposition før du begynder på byggeprocessen. Det er derudover godt at tage højde for disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
9Det kan vise sig aktuelt at du har samtlige bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du starter byggeprocessen. Du har god gavn af at notere en enkel indkøbsliste med alle de ting du skal bruge, og derefter gennemgå hver eneste ting, således at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
10I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. Støtten kræver altså at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
11Inden du starter byggeprocessen kan det blive vanvittigt essentielt at du sikrer dig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Planlægning viser sig som metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du skal lave en effektiv plan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være konkret når du laver din handlingsplan.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig flot. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er yderst beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Adskillige online virksomheder giver nu en hel del forskellige billige leveringsudgaver til pudshøvl. En sikker vinder er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente de bestilte varer når du har tid. Leveringstypen er altså ret overkommelig, og endda endvidere den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan endvidere tænke over at vælge afsending hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver beklageligvis en anelse mere bekostelig, men omvendt temmelig bekvem ift. pudshøvl online. Den mindst kostelige metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig nærved online virksomhedens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på pudshøvl er selvfølgelig ualmindeligt afgørende om man skal bruge ordren om få sekunder, og i det øjemed er det i sandhed essentielt at du ser tidshorisonten for levering ved pudshøvl. Mange online varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – giver billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre online, men glem ikke at det er underforstået at ordren lægges forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne på posthuset forud for at medarbejderne har fyraften.

Enkelte internet firmaer præsterer gratis fragt på pudshøvl online, men i reglen er det kun gældende hvis man bestiller for en fastsat pris. Ellers kan man gribe den billigste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde er at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted.

En stor portion netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig pudshøvl online men afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Stark. Byggecentrene yder eksempelvis afhentning af pudshøvl i følgende byer:

Lyngby, Tårnby, Frederikshavn, Charlottenlund, Lillerød, Brabrand, Kolding, Glostrup, Nakskov, Odense, Valby, Greve, Hørsholm, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Herning, Stenløse, Ishøj, Åbyhøj, Middelfart, Ikast, Varde, Værløse, Frederiksberg, Hvidovre, Ballerup, Farum, Skanderborg, Hedensted, Skive, Dragør, Horsens, Søborg, Rønne, Sønderborg, Højbjerg, Vejle, Gladsaxe, Aalborg, Nørresundby, Grenaa, Rudersdal, Albertslund, Vordingborg, Brønshøj, Slagelse, Ringsted, Esbjerg, Struer, Fredericia, Odder, Hobro, Brøndby, Haderslev, Vanløse, Brønderslev, Hedehusene, Roskilde, Frederiksværk, København, Nærum, Hillerød, Silkeborg, Virum, Holbæk, Jyllinge, Viborg, Vallensbæk, Gentofte, Tilst, Lystrup, Nyborg, Herlev, Helsingør, Svendborg, Rødovre, Holstebro, Kalundborg, Køge, Ølstykke, Birkerød, Korsør, Hjørring, Næstved, Risskov, Haslev, Taastrup, Aarhus, Thisted, Allerød, Frederikssund, Kokkedal, Randers, og Aabenraa, .

Click-and-collect ift. pudshøvl er muligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at folk som regel leder efter fx pudshøvl priser og køb pudshøvl. Foruden dette oplever man ofte folk søge efter for eksempel pudshøvl tilbud, billig pudshøvl samt pudshøvl online, foruden de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Gode tilbud på pudshøvl

Det er efterhånden ret så simpelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige pudshøvl online fra flere online outlets, og derved har mange internet varehuse set sig nødsaget til at stampe priserne på pudshøvl betydeligt, og i øvrigt præstere fragt uden gebyr.

Det kan dog immervæk vise sig tiden værd at analysere visse e-butikker efter rabatter og tilbud på pudshøvl online forud for at du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Du bør imidlertid være klar over, at når en butik på nettet tilbyder billige pudshøvl online for en salgspris der virker besynderligt gunstig, så bør det undertiden være et signal om en uærlig webshop. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af en retningslinje, som beskytter dig overfor uoprigtige e-shops.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre regningen på pudshøvl ude i fremtiden. Dette fås som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter for eksempel billig pudshøvl og pudshøvl tilbud. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere efterspørge eksempelvis pudshøvl online, køb pudshøvl samt pudshøvl priser.

Analyser tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot resulterer i aldeles gode løsninger til at efterforske en hel del nuværende forbrugeres opfattelser og af den grund tilrådes det, at du tolker online shoppens anmeldelser inden du bestiller billige pudshøvl online.

Facebook præsterer også de facto habile løsninger til at få en idé om e-handlens kundefokus. Tilmed ser vi faktisk online forretninger hvor folk kan frembringe en kritik af virksomhedens service, som desuden burde udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige pudshøvl online på en webbutik burde man uden tvivl gennemgå netshoppens regler, dog er det i reglen et omfattende projekt, specielt hos de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

En anden mulighed kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, som generelt er et bevis på at e-shoppen efterkommer de gældende danske regler, foruden at webshoppen en gang i mellem evalueres af jurister som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Dette er desuden en god genvej til assistance, når du forvoldes besvær som følge af din ordre på pudshøvl. Tillige går vi ind for at du er klar over de mest essentielle retningslinjer der kan have betydning for købet af pudshøvl online, eksempelvis hvilken returrettighed online butikken tilsikrer.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man til enhver tid gemmer ens faktura e-mail, så man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af pudshøvl, ligegyldig om man køber ved XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan eller Bygma.

Hanne gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Louise Christensen gav 4 stjerner

god service

Karen Jørgensen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Erik Larsen gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 tips til online indkøb
1En stor portion online forhandlere udlover i vore dage mange forskellige billige fragtmetoder til pudshøvl. En af de populære er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig rigtig enkel, og oftest tillige den billigste leveringsmanér.
2Det har vist sig at være særligt praktisk for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige pudshøvl hos forskellige internet webshops, og på grund af dette yder flere netshops levering uden beregning. Det kan alligevel blive smart at kontrollere indtil flere internet forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du køber, således at du er sikret at modtage den skarpeste pris.
3Den mest betalelige fragtform er unægtelig at hente produkterne selv, som jo beroer på at du har bopæl lige ved internet butikkens arbejdslager. Den fragtmetode kan vise sig at være super central i tilfælde af at du står og skal bruge pudshøvl omgående. Alternativt så yder en række forhandlere på nettet fragt uden gebyr, men undertiden kræves det at du køber for et præcist beløb.
4Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en vedtægt, hvilket skærmer en overfor bedrageriske internet foretagender. Som et alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at finansiere betalingen over et længere tidsrum.
5Enkelte netbutikker yder levering uden betaling på pudshøvl, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for et bestemt beløb. Ellers bør man vælge den billigste fragtmetode, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Løsningen bliver en gang i mellem omvendt virkelig bekvem. Den prisbilligste fragttype er uden tvivl selv at hente produkterne.
6Leveringstidspunktet er ualmindeligt essentiel når du mangler varen om kort tid, og derfor er det naturligvis meningsfuldt at man checker det estimerede leveringstidspunkt på pudshøvl. En hel del firmaer på nettet annoncerer billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer, som alligevel antager at bestillingen køres igennem tidligere end et fastsat klokkeslæt.
7Trustpilot genererer ret pæne genveje til at vurdere forskellige øvrige forbrugeres opfattelser og af den grund slår vi et slag for, at du kigger på internet forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller billige pudshøvl online. Facebook medfører lignende fuldstændig pålidelige løsninger til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed.
8Inden folk shopper billige pudshøvl hos en online webshop kan man faktisk gennemløbe shoppens handelsvilkår, det er dog tit ikke særlig spændende. Derudover foreslåes det at man er omhyggelig omkring de mest essentielle regler der kan have betydning for handlen med billige pudshøvl online, fx den ombytningspolitik online forhandleren garanterer.
9Vi tilråder at granske hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, da det kan være et billede på at netbutikken opfylder de officielle regler, samt at netbutikken regelmæssigt kigges til af jurister som forstår bestemmelserne på området. Forud for at nogen bestiller billige pudshøvl hos en online forretning bør de for at være på den sikre side granske deres forretningsvilkår.