Husejeren.dk

Profilsål

Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R6KV
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R10KV
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-V10
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R18KV
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R25KV
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R25KX
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-R10KX
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix Profilsål SSH-STF-LS130-90 GR
250 kr.
Læs mere
Festool StickFix profilsål SSH-STF-LS130-F
235 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på priserne på billige profilsål hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på billige priser, hvorimod øvrige har fokus på service. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt muligt hos de gængse byggecentre.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktudvalg, imens andre har fokus på en enkelt varetype. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare profilsål.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af profilsål.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og kendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De kendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og pga. det har du mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. Takket være dette har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og endda skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggecentre tilbyder varer fra alle mulige producenter, med det formål at du så kan vælge fra et stort sortiment af profilsål online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, som tit er danske, måske endda fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du bestiller profilsål online på deres side.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Mange specialiserede netbutikker er eksperter i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved bør du forvente endnu mere indsigtsfuld service fra personale som er specialister i netop profilsål.
Danmarks største byggecentre
profilsål harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

profilsål bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

profilsål jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

profilsål silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at du kan spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Af få støtte forudsætter dermed at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
2Der ligger mange hjælpeartikler og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube er formidler af overvældende meget gavnlig information, specielt forudsat at man bruger engelske søgeord.
3Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det være strategisk at have udstyret parat idet du indleder byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medregne udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
4For opgaver udenfor har vejrsituationen meget at sige. Således bør du hyppigt tage notits af vejrmeldingerne lige før byggeriets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre det krævende projekt.
5Potentielt kan det vise sig vigtigt at have samtlige materialer handlet ind forinden du starter håndværket. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og så eftergå listen, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
6Typisk vil det vise sig afgørende at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeri, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive en fordel at nedskrive hver eneste udgiftspost, og så kortlægge den billigste pris på dem alle sammen.
7Der kommer utvivlsomt utidige hovedpiner når det kommer til større opgaver, og af den grund vurderes det betydningsfuldt at der er afsat en del plads i agendaen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
8Godt forarbejde bliver kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du må forfatte en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves hvornår, inklusiv en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver strategien.
9Det kan overvejes at sikre sig assistance til projektet, hovedsageligt ift. omfattende byggeopgaver. Flere byggerier gør krav på mere end en person. Ydermere bør det blive hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
10Forud for at du optager byggeprocessen kan det blive meget essentielt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
11Husk at tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du bør hente professionel hjælp til afslutningen af det. Såfremt du benytter hjælp fra en fagmand er det lukrativt at søge en pris fra forskellige virksomheder.
12Du skal ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som sikring overfor eventuelle skader. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt flot. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform er bedst?

En række internet selskaber tildeler til alt held et stort udvalg af billige leveringstyper til profilsål. Førstevalget hos mange er lige nu udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragttypen er altså super uproblematisk, samt tit tilmed den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du kan tillige beslutte dig for at få produkterne sendt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Løsningen bliver almindeligvis lidt mere pebret, men samtidig ret så smertefri ift. profilsål online. Den mindst kostelige løsning kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket beroer på at du lever i nærheden af e-forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på profilsål er jo usædvanlig relevant i tilfælde af at man har brug for pakken omgående, så derfor er det helt vigtigt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato på profilsål. Masser af internet forhandlere – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig levering på næste hverdag på utallige varer online, som dog er afhængig af at bestillingen køres igennem inden et besluttet tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ordnet forud for at personalet har fyraften.

Flere byggecentre frembyder fragtfri levering på profilsål online, men i reglen stiller det krav om at du aftager for en præcis sum. I øvrigt må man vælge den billigste leveringsmulighed, som oftest vil være at få bragt dine varer til en pakkeshop.

Adskillige webshops udlover afhentning hvor du køber billig profilsål online men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. De tildeler for eksempel klik-og-hent på profilsål i følgende områder:

Varde, Kokkedal, Risskov, Stenløse, Jyllinge, Lyngby, Silkeborg, Vordingborg, Horsens, Valby, Nyborg, Hedensted, Nakskov, Odense, Nørresundby, Solrød Strand, Hjørring, Rødovre, Charlottenlund, Rudersdal, Lillerød, Tårnby, Struer, Skive, Middelfart, Køge, Frederiksberg, Hobro, Glostrup, Herlev, Ringsted, Tilst, Albertslund, Aalborg, Odder, Kolding, Lystrup, Hvidovre, Ishøj, Holbæk, Svendborg, Herning, Taastrup, Gladsaxe, Hedehusene, Brøndby, Vejle, Dragør, Hillerød, Korsør, Birkerød, Ikast, Brabrand, Farum, Åbyhøj, Frederikssund, Søborg, Vanløse, Aabenraa, Skanderborg, Thisted, Rønne, Viborg, Brønshøj, Værløse, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Randers, Frederikshavn, Hørsholm, Nærum, Brønderslev, Helsingør, København, Roskilde, Holstebro, Ølstykke, Sønderborg, Højbjerg, Næstved, Aarhus, Allerød, Frederiksværk, Ballerup, Haslev, Kalundborg, Slagelse, Gentofte, Grenaa, Esbjerg, Virum, Greve, Haderslev, og Fredericia, .

Afhentning for profilsål er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Østsjælland).

Ses der på søgedata bliver det klart, at online shoppere typisk leder efter bl.a. profilsål priser og profilsål tilbud. Foruden dette ser man typisk folk søge efter eksempelvis billig profilsål, køb profilsål og profilsål online, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bygma.

Gode tilbud på profilsål

Det er jo vældig praktisk for købere at sammenligne priser på billige profilsål online hos diverse netbutikker, og derved har adskillige e-forretninger ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på profilsål markant, og i øvrigt byde på portofri fragt.

Til gengæld kan det alligevel være gunstigt at efterprøve indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på profilsål online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan og Bauhaus.

Du skal trods alt være omhyggelig med, at såfremt en internet handler annoncerer billige profilsål online til en tilbudspris som anses for mystisk gunstig, så kunne det ofte være et signal om en svindel netbutik. Kortkøb er på den anden side indbefattet af en forordning, hvilket passer på dig imod falske internet webshops.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at finansiere pengene til profilsål i flere bidder. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at folk tit søger efter bl.a. billig profilsål og profilsål tilbud. Derudover ser vi ofte online shoppere søge efter blandt andet køb profilsål, profilsål online og profilsål priser.

Analyser tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot genererer faktisk relevante løsninger til at beskue en række nuværende forbrugeres anmeldelser og derfor stiller vi forslag om, at du eftergår internet virksomhedens ratings forud for at du shopper billige profilsål online.

Facebook resulterer i derudover ret så anstændige muligheder for at få indtryk af netshoppens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk netshops som giver kunderne mulighed for at formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket tilmed må bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige profilsål online på en netshop kan man altid sætte sig ind i dens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke særlig spændende, specielt ved de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

En anden valgmulighed er at finde ud af om e-handlen er e-mærket medlem, fordi det kan være en indikator for at e-forhandleren anerkender de danske retningslinjer, tillige med at e-butikken jævnligt besigtiges af fagfolk som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Desuden giver det dig mulighed for support, såfremt du får besvær som følge af dit køb af profilsål. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køber er omhyggelig omkring de grundlæggende vedtægter der influerer på købet af profilsål online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet butikken tilsikrer.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af profilsål, ligegyldig om man har bestilt hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller Silvan.

Søren N gav 5 stjerner

Alt ok

Camilla B gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Rasmus O gav 5 stjerner

Bestilte online

Bente P gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til indkøb via nettet
1De fleste online virksomheder yder i dag flere billige muligheder for fragt til profilsål. En af favoritterne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ualmindeligt overkommelig, samt endda endda den billigste leveringstype.
2Trustpilot bringer dig adskillige hensigtsmæssige løsninger til at bese en stor gruppe tidligere kunders erfaringer og derved anbefaler vi, at du undersøger internet selskabets bedømmelser inden du shopper billige profilsål online. Facebook bringer dig også en lang række fremragende genveje til at få indblik i e-forhandlerens pålidelighed.
3Forinden folk handler billige profilsål i en webshop kunne de til hver en tid løbe igennem e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende. Desuden er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende bestemmelser der indvirker på bestillingen af billige profilsål online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen kører med.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig virkelig essentiel når du skal bruge produkterne om kort tid, og af den grund er det tydeligvis afgørende at vi kontrollerer leveringstidspunktet på profilsål. En del internet forretninger stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres produkter, der dog betinges af at bestillingen indsendes tidligere end et aftalt klokkeslæt.
5Den mest prisbevidste løsning vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som desværre nødvendiggør at du er i kort afstand af e-butikkens bopæl. Den fragttype er ualmindeligt essentiel hvis du har brug for profilsål inden for kort tid. Alternativt så yder nogle online webshops levering uden betaling, men tit kun når der shoppes for en konkret pris.
6Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under en vedtægt, der forsvarer køberen imod falske e-handler. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at afdrage betalingen over flere uger.
7Generelt tilråder vi at se nærmere på om e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en garanti for at internet virksomheden imødekommer dansk lovgivning, og at internet selskabet undertiden gennemses af fagfolk der forstår de gældende love. Forud for at folk køber billige profilsål hos en forretning på nettet bør de i virkeligheden overveje deres forretningsvilkår.
8Det er i dag vældig problemfrit for folk at analysere priser online på billige profilsål fra diverse internet webshops, og for det yder utallige e-firmaer gebyrfri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig lukrativt at sammenligne enkelte e-shops efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, så man er skudsikker på at få den laveste pris.
9Enkelte online selskaber sikrer billig fragt på profilsål, men oftest er det betinget af at der handles for en konkret pris. Derudover må du beslutte sig for den mest billige leveringsform, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig desværre tillige usædvanlig praktisk. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.