Fsc Stolpe T/profilhegn Mellem 90x90x2700
229 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn 174x129 cm. - trykimp.
699 kr.
Læs mere
Fsc Buet Top Profilhegn 22x120x2000
50 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn til 174x134 cm - sortgrundet
999 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x125cm
1.099 kr.
Læs mere
Fsc Lige Top Profilhegn 60x30x2000
40 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x163cm trykimprægneret sort
1.599 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn 174x166 cm. - trykimp.
899 kr.
Læs mere
Fsc Profilhegn 22x120x2000
40 kr.
Læs mere
Fsc Stolpe T/profilhegn Ende 90x90x2700
229 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x163cm trykimprægneret
1.299 kr.
Læs mere
Fsc Stolpe T/profilhegn Hjørne 90x90x2700
249 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn inkl. glas 174x125cm grundmalet sort
1.399 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn til 174x173 cm grundmalet sort
1.299 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn til 174x95 cm - sortgrundet
749 kr.
Læs mere
Plus Klink profilhegn 174x91 cm. - trykimp.
499 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring profilhegn.
Der findes forskelle i prisen på billige profilhegn alt efter hvor du handler online. En del har fokus på gode priser, imens nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre sælger et bredt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot profilhegn.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder varer fra diverse specialbutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt sortiment af profilhegn online.
De kendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og som følge af det har mange mulighed for at handle online og fragte produkterne selv. Takket være dette har man chancen for at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du få en høj grad af indsigtsfuld vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis profilhegn.
Flertallet af webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber profilhegn online fra deres webshop.
Flertallet af nichebutikker på nettet er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

profilhegn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

profilhegn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

profilhegn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

profilhegn silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Glem ikke at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes når renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
2Der ligger alle mulige former for instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget udbytterig information, i særlig grad forudsat at du benytter engelske søgeord.
3Det er fornuftigt at have et budget for optimeringen, så du har et økonomisk overblik. Det vil være rationelt at gennemgå hver eneste udgift, og dernæst nedfælde omkostningen ved dem enkeltvis.
4Det kan være en god idé at spørge om assistance til projektet, i særdeleshed hvis det er væsentlige ombygninger. Enkelte projekter behøver flere end en enkelt person. Desuden bør det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
5Godt forarbejde viser sig som metoden til succes med projektet. Du er nødt til at sammensætte en struktureret dagsorden, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, inklusiv en nummerorden. Vær realistisk i sammensætningen af strategien.
6Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
7Forinden du går i gang med byggeriet kan det blive ultra vigtigt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du tager fat på projektet. Du kunne udarbejde en overskuelig liste hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og som det næste efterse materialerne, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
9Der kommer uden tvivl utidige hovedpiner i tilfælde med avancerede opgaver, og altså vil det være betydningsfuldt at man afsætter god plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
10Du vil under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at du har grejet til rådighed forinden du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at indregne disse udgifter i din økonomiske plan.
11Du burde måske tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Ifald du køber hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at notere en pris fra flere selskaber.
12For projekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt lægge mærke til vejrudsigten i forbindelse med projektets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med dit svære projekt.
De højest bedømte byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Flere internet forhandlere foreslår efterhånden en hel del forskellige billige former for fragt til profilhegn. En der er meget anvendt er i vore dage at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter ordren når der er tid til det. Muligheden er nemlig virkelig bekvem, og mange gange tilmed den prisbilligste leveringsform.

Du burde på samme måde planlægge at vælge udbringning til din adresse eller til dit arbejde. Den er desværre en kende dyrere, men ligeledes temmelig nem for profilhegn online. Den mindst kostelige løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på profilhegn kan vise sig at være særdeles relevant i tilfælde af at vi mangler pakken om et øjeblik, og med det formål er det uden tvivl klogt at man tjekker tidshorisonten for levering for profilhegn. En række netshops i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men husk at det kræver at du bestiller inden et angivent tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få ordren afsted inden lagermedarbejderne har fri.

Nogle enkelte forhandlere på nettet frembyder fragt uden gebyr på profilhegn online, men i reglen kun ifald man indkøber for en præcis sum. Derudover kunne du overveje den billigste type af levering, som typisk vil blive at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

De største kæder frembyder click-and-collect hvor du handler billig profilhegn online men selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan og Harald Nyborg. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af profilhegn i disse byer:

Greve, Nyborg, Rudersdal, Haslev, Lillerød, Grenaa, Brønshøj, Hedehusene, Lyngby, Frederikshavn, Rødovre, Esbjerg, Slagelse, Gladsaxe, Randers, Ringsted, Rønne, Dragør, Frederiksværk, Gentofte, Solrød Strand, Nærum, Tårnby, Herning, Vejle, Herlev, Brøndby, Valby, Korsør, Kalundborg, Kokkedal, Næstved, Vallensbæk, Helsingør, Allerød, Odder, Skanderborg, Virum, Hedensted, Vordingborg, Varde, Stenløse, Højbjerg, Nakskov, Holbæk, Sønderborg, Aabenraa, Lystrup, Risskov, Struer, Middelfart, Nørresundby, Køge, Hjørring, Frederikssund, Brabrand, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Roskilde, Viborg, Søborg, Birkerød, Svendborg, København, Glostrup, Hillerød, Ishøj, Albertslund, Vanløse, Brønderslev, Silkeborg, Ballerup, Charlottenlund, Aalborg, Hvidovre, Haderslev, Værløse, Fredericia, Frederiksberg, Kolding, Skive, Horsens, Jyllinge, Thisted, Holstebro, Aarhus, Tilst, Ikast, Ølstykke, Hobro, Odense, Hørsholm, Farum, og Taastrup, .

Klik-og-hent ift. profilhegn er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Falster, Sydsjælland).

Ved kig i søgedata står det markant, at internet shoppere som regel efterspørger fx billig profilhegn og profilhegn tilbud. Vi ser derudover ofte netshoppere efterspørge for eksempel køb profilhegn, profilhegn online og profilhegn priser, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på profilhegn

Det er efterhånden ekstremt fleksibelt for forbrugerne at lave prissammenligning på billige profilhegn online i blandt forskellige internet foretagender, og altså har en lang række webshops været nødt til at stampe prisen på profilhegn voldsomt, og derudover garantere fragt uden beregning.

Det kan immervæk være lønnende at efterprøve visse internet forretninger efter rabatter og tilbud på profilhegn online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Du må trods alt ikke overse, at ifald en online butik sælger billige profilhegn online til en udsalgspris der anses for himmelråbende overkommelig, så kunne det ofte være et faresignal om en bedragerisk online virksomhed. Bestillinger med kort er i hvert fald en del af en orden, hvilket bistår os imod bedrageriske webshops.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at klare prisen på profilhegn over en periode. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Ved indkig i data bliver det klart, at netshoppere mange gange søger efter eksempelvis profilhegn priser og profilhegn online. Vi ser derudover typisk internet shoppere søge efter fx billig profilhegn, profilhegn tilbud og køb profilhegn.

Udforsk nuværende kunders vurderinger

Trustpilot indebærer temmelig gode genveje til at efterse diverse øvrige brugeres synspunkter og herved er det fornuftigt, at du eftersøger online forhandlerens ratings forinden du bestiller billige profilhegn online.

Facebook bringer dig for øvrigt absolut ønskværdige chancer for at få indblik i internet shoppens troværdighed. I øvrigt ses nogle webshops hvor du kan notere en bedømmelse af deres køb, hvilket tillige må anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige profilhegn online i en netshop kan man reelt kigge på virksomhedens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende, særligt ved de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

En anden løsning kan derfor være at bemærke om webbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er et kendetegn for at e-handlen efterlever dansk lovgivning, foruden at internet forretningen regelmæssigt gennemses af fagfolk der er meget bekendte med retningslinjerne.

Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, når du møder problemstillinger som følge af din ordre på profilhegn. Foruden dette er det en hjælp at køber er vidende om de mest aktuelle betingelser der er gældende for bestillingen af profilhegn online, som eksempelvis den bytteret online shoppen garanterer.

I relation til det er det tilmed afgørende, at man når som helst beholder sin købsbekræftelse, således man senere kan bevise sin bestilling af profilhegn, hvad end man har købt ved Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller Jem og Fix.

Erik P gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Inger Christiansen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Martin Olsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Pia Jørgensen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1En masse e-forhandlere tilbyder nu til dags diverse billige leveringsudgaver til profilhegn. Den mest benyttede er nu om stunder afhentningssteder, så du selv kan hente dine nye produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo i høj grad fleksibel, og tit tillige den billigste fragtmetode.
2Leveringstidspunktet kan være vældig bestemmende ifald vi behøver varen øjeblikkeligt, og med det formål er det uden tvivl relevant at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved profilhegn. En masse internet outlets garanterer billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer, men som imidlertid antager at bestillingen laves forinden et bestemt tidspunkt.
3Den mest letkøbte metode til levering vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-butikkens tilholdssted. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være temmelig relevant ifald vi har brug for profilhegn med det samme. Alternativt så garanterer nogle få e-shops i Danmark billig fragt, men for det meste er det påkrævet at der erhverves for en konkret sum.
4Nogle netbutikker yder levering uden gebyr på profilhegn, men for det meste stiller det krav om at du bestiller for et bestemt beløb. Derudover kunne man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmanér, der ofte vil være at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver undertiden på den anden side særligt praktisk. Den mest letkøbte leveringsmanér er dog selv at hente produkterne.
5Vi foreslår generelt at tjekke om e-forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det er en indikator for at internet forretningen føjer gældende dansk lovgivning, og at internet virksomheden regelmæssigt kigges til af jurister der mestrer de gældende regulativer. Før folk køber billige profilhegn på en netshop kunne man faktisk få overblik over dens handelsbetingelser.
6Trustpilot fremskaffer ret fornemme chancer for at granske flere tidligere kunders iagttagelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du betragter e-forretningens ratings inden du shopper billige profilhegn online. Facebook fremskaffer ydermere faktisk hensigtsmæssige chancer for at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed.
7Det er jo efterhånden særligt uproblematisk for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige profilhegn hos flere online selskaber, og af den grund tilbyder masser af forretninger på nettet gratis fragt. Det kan dog imidlertid vise sig lukrativt at kontrollere nogle webshops efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at få fat i den bedste pris.
8Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af et regulativ, der dækker dig som køber imod svindlende internet varehuse. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at dække betalingen over en længere periode.
9Før nogen køber billige profilhegn hos en online forretning behøver man i virkeligheden læse webshoppens vilkår, det er dog ofte et tidskrævende projekt. Derudover kan det anbefales at køber er obs på de primære vedtægter der kan have indvirkning på købet af billige profilhegn online, som for eksempel hvilken returrettighed online forretningen anvender.