Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D19/R5/R4
425 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D42/R6
610 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D38,1/R6,35/R6,35
540 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D42/13/R6+12
590 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 12 mm HW R20.5/16/D32/57 S12
1.020 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D31,7/R4/R4
475 kr.
Læs mere
Festool Profilfræser HW, skaft 12 mm HW D 52/R1ss S12
735 kr.
Læs mere
Proxxon Micro-profilfræser MP 400
1.440 kr.
Læs mere
Profilfræser
149 kr.
Læs mere
Profilfræser m/kuglelejer
161 kr.
Læs mere
Profilfræser m/kuglelejer
169 kr.
Læs mere
Profilfræser
149 kr.
Læs mere
Profilfræser 12,7 mm KwB 7568-20
229 kr.
Læs mere
Profilfræser Kreator KRT060130
180 kr.
Læs mere
Profilfræser 28,1 mm 7569-20
208 kr.
Læs mere
Profilfræser med kuglelejer Kreator KRT060125
195 kr.
Læs mere
Profilfræser 39,2 mm KwB 7567-20
320 kr.
Læs mere
Profilfræser 25,7 mm KwB 7559-20
206 kr.
Læs mere
Profilfræser med kuglelejer Kreator KRT060115
205 kr.
Læs mere
Profilfræser Kreator KRT060105
180 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke forretningens regler.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige profilfræser fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver de bedste priser, hvorimod nogle vil have faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Flere byggemarkeder sælger et stort vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare profilfræser.
For de fleste er byggeri lig med talrige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du kan få råd og vejledning til valg af profilfræser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder samler varer fra flere producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af profilfræser online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og af den grund har man adgang til at handle online og hente materialerne på egen hånd. Af den grund har du chancen for at spare leveringsomkostningen, og endda få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få en skarpere pris.
Hovedparten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du køber profilfræser online på deres webshop.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du få super erfaren service fra folk som er eksperter i netop profilfræser.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

profilfræser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

profilfræser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

profilfræser silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag over 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

profilfræser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du kan finde et stort udvalg af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube tilbyder dig en masse almennyttig info, navnligt forudsat at du kigger på engelsk.
2Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du skal anskaffe professionel hjælp til delelementer af det. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at få priser fra en håndfuld håndværkere.
3Måske kan det blive afgørende at du har alle byggematerialer til rådighed på forhånd inden du begynder eksekveringen. Du har god gavn af at lave en hurtig oversigt som samler de materialer der bliver brug for, og så gennemløbe hvert eneste punkt, således at du er sikker på at du har det hele.
4Du vil for alt i verden ikke undvære grej. Det er meningsfuldt at du har udstyret klar til brug forinden du indleder byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
5Det er meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det er en fordel at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør søge sig frem til beløbet for dem slavisk.
6I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til byggerier. Det får man såfremt projektet er CO2-besparende. Tilskudet betinger at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
7Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning såsom hjelm og sko der sikrer dig imod eventuelle risici. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, specielt når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
8Det er oplagt at indhente hjælp til dele af projektet, ikke mindst ift. væsentlige projekter. Flere projekter stiller krav om mere end en person. Dertil må det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
9Forinden du igangsætter arbejdet er det rimeligt fundamentalt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage notits af meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at vælte ned når du lige er gået i gang med dit komplicerede projekt.
11Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør liste en strømlinet plan, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din handlingsplan.
12Der kommer ofte uforudsigelige problemer i tilfælde med større projekter, og derfor vil det være essentielt at man afsætter god nok tid i planen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En masse online butikker yder i vore dage mange forskellige billige leveringsmåder til profilfræser. En af de mest almindelige er i dag pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter når du har tid. Den er altså usædvanlig ukompliceret, og ofte tillige den mest letkøbte leveringsmanér.

Du kan alternativt forsøge at vælge at få leveret hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Løsningen bliver i mange tilfælde en kende mindre billig, men ligeledes ret så fleksibel ift. profilfræser online. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af online shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på profilfræser er selvfølgelig yderst vigtig forudsat vi absolut skal bruge din ordre omgående, så med det formål er det relativt klogt at man besigtiger tidshorisonten for levering for profilfræser. En del internet selskaber – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på en masse varer online, men vær på vagt da det står og falder med at ordren indsendes forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de kan nå at få varerne klar før lagermedarbejderne tager hjem.

Enkelte online varehuse tilbyder portofri fragt på profilfræser online, men for det meste kun hvis du indkøber for et præcist beløb. Desuden skulle man udse dig den mest betalelige metode til levering, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

En række byggecentre giver klik-og-hent hvor du handler billig profilfræser online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma. De frembyder bl.a. click-and-collect på profilfræser i følgende områder:

Birkerød, Frederiksværk, Hedensted, Skive, Brabrand, Åbyhøj, Vanløse, Aalborg, Hjørring, Charlottenlund, Aabenraa, Ballerup, Højbjerg, Risskov, Esbjerg, Tilst, Jyllinge, Glostrup, Rønne, Roskilde, Valby, Varde, Herning, Vordingborg, Haslev, Farum, Vallensbæk, Ikast, Hvidovre, Værløse, Solrød Strand, Kalundborg, Brønshøj, Frederikssund, Tårnby, Gentofte, Horsens, Søborg, Vejle, Taastrup, Korsør, Ringsted, Skanderborg, Silkeborg, Dragør, Hedehusene, Slagelse, Odense, Kolding, Allerød, Frederiksberg, Viborg, Stenløse, Brøndby, Nørresundby, Greve, Virum, Køge, Struer, Nyborg, København, Lystrup, Ishøj, Næstved, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Nærum, Herlev, Albertslund, Haderslev, Rudersdal, Svendborg, Holstebro, Ølstykke, Middelfart, Rødovre, Kokkedal, Hillerød, Sønderborg, Thisted, Grenaa, Randers, Gladsaxe, Hobro, Hørsholm, Brønderslev, Aarhus, Lillerød, Helsingør, Lyngby, Fredericia, Odder, Nakskov, og Holbæk, .

Click-and-collect for profilfræser er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland).

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at mennesker som regel efterspørger fx profilfræser tilbud og profilfræser online. Man ser desuden som regel netshoppere lede efter blandt andet billig profilfræser, profilfræser priser og køb profilfræser, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma og Davidsen.

Priser på profilfræser

Det er i dag ret let for alle at vurdere tilbud på billige profilfræser online hos flere internet forhandlere i Danmark, og til gengæld har massevis af internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at sænke prisen på profilfræser markant, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at efterse flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på profilfræser online forinden du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man bør imidlertid være opmærksom på, at hvis en e-handler forhandler billige profilfræser online for en pris der virker usædvanlig letkøbt, kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig internet handler. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en regel, der begunstiger folk imod falske internet butikker.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du hellere vil godtgøre pengene til profilfræser over et længere tidsrum. Det fås typisk hos specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at mennesker typisk efterspørger for eksempel billig profilfræser og profilfræser tilbud. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere efterspørge fx profilfræser online, køb profilfræser og profilfræser priser.

Kig på andre menneskers synspunkter

Trustpilot fører til flere sikre chancer for at kortlægge adskillige øvrige køberes ratings og på grund af dette kan det være til hjælp, at du efterforsker internet webshoppens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige profilfræser online.

Facebook byder på derudover ganske pæne muligheder for at få en idé om online virksomhedens kundefokus. Tilmed ses en række forhandlere på nettet som tilbyder kunderne at udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også burde tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk køber billige profilfræser online hos en webbutik kan man i virkeligheden granske dens forretningsvilkår, men det er mange gange et omfattende arbejde, særligt hos de store byggecentre som 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Et andet alternativ er at kontrollere om e-forretningen er e-mærket medlem, hvilket længe har været en antydning af at internet forretningen forstår de opstillede regler, og at internet webshoppen tit revurderes af specialister som kender til vilkårene på området.

Dette er desuden din genvej til at blive assisteret, såfremt du får besvær med din shopping med profilfræser. Herudover rekommanderer vi at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante vilkår der kan have betydning for købet af profilfræser online, som fx hvilken ombytningspolitik internet shoppen bruger.

Derfor er det i øvrigt afgørende, at man altid beholder ens ordrekvittering, således man altid kan bevidne sin bestilling af profilfræser, uagtet om man har bestilt hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Camilla P gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Michael G gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Thomas Christiansen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Karen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til online indkøb
1Før folk shopper billige profilfræser på en e-forhandler behøver man for at være på den sikre side gennemlæse e-butikkens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke super interessant. Endvidere er det godt at kunden er opmærksom på de fundamentale vilkår der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige profilfræser online, som fx den ombytningspolitik internet forretningen tilbyder.
2Trustpilot præsterer nogenlunde fine løsninger til at sondere ret mange aktuelle konsumenters kritik og af den grund er det klogt, at du studerer internet firmaets anmeldelser forud for at du bestiller billige profilfræser online. Facebook bringer dig for øvrigt absolut nyttige chancer for at få kendskab til internet webshoppens troværdighed.
3Nogle enkelte internet virksomheder tilbyder fragt uden gebyr på profilfræser, men typisk afkræver det at du handler for en bestemt sum. I øvrigt skulle man snuppe den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket oftest vil blive at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen viser sig mange gange ydermere ultra ukompliceret. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
4Masser af online forhandlere giver i vore dage diverse forskellige billige fragttyper til profilfræser. Et hit er for øjeblikket udleveringssteder, så du selv kan hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig vældig fleksibel, samt endda tilmed den mest prisbevidste leveringsversion.
5Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, som burde være et signal om at e-firmaet opretholder de danske regler, tillige med at online forhandleren af og til monitoreres af fagfolk som forstår de gældende love. Inden folk handler billige profilfræser i en webbutik bør man egentlig gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens regler.
6Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du bor med kort afstand til webbutikkens hjemsted. Den type af levering kan vise sig at være ret relevant hvis du mangler profilfræser om kort tid. Alternativt så yder flere internet virksomheder fragt uden omkostninger, men i reglen under forudsætning af at der bestilles for en fastsat pris.
7Det er i dag yderst overkommeligt for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige profilfræser i blandt diverse internet selskaber, og på grund af dette tilbyder mange online virksomheder billig levering. Trods dette kan det stadigvæk blive udbytterigt at eftergå nogle forskellige shops på nettet efter rabat og tilbud før du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at antage den bedste pris.
8Leveringstiden er jo ualmindeligt essentiel når man mangler varerne øjeblikkeligt, så med det formål er det særdeles væsentligt at du tjekker den forventede leveringsdato ved profilfræser. En stor portion e-forhandlere udlover billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, men vær opmærksom på at det er afhængig af at bestillingen anbringes forinden et aftalt tidspunkt.
9Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en forordning, der begunstiger dig som køber overfor svindlende shops på nettet. Alternativt kan du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at dække beløbet over en længere periode.