Jeg har fundet 5 webshops der sælger porebeton, og skrevet deres priser ned for 100 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk porebeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Dermed kan du handle hos en netbutik, som giver hjælp til valg af porebeton.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Flere byggecentre har et enormt udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare porebeton.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige porebeton hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har de bedste priser, og nogle fokuserer på service. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre samler varer fra adskillige nicheshops, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af porebeton online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og som følge af det har flertallet mulighed for at købe online og transportere varerne på egen hånd. Af den grund er der mulighed for at spare fragtomkostningen, og sågar have varerne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få billigere priser.
En masse nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der tit er danske, måske endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du handler porebeton online hos dem.
Hovedparten af online nichebutikker har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således kan du opleve super gavnlig assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis porebeton.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

porebeton bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

porebeton harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

porebeton silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

porebeton jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Længe før du indleder byggeriet er det ubeskriveligt værdifuldt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
2Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til projektet, ikke mindst når det kommer til vigtige byggerier. Nogle opgaver gør krav på flere folk. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
3Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du må sammensætte en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, inklusiv en nummerorden. Vær skarp når du laver din handlingsplan.
4Du bør aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ej påklædning herunder sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
5Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have et budget for byggeprojektet, så man har et overblik over økonomien. Det kan blive fornuftigt at nedfærdige samtlige poster, og bagefter gennemgå prisen på dem en ad gangen.
6Muligvis kan det blive vigtigt at have alle byggematerialer disponible inden du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne notere en simpel indkøbsseddel som samler de materialer der er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Det bør overvejes om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må skaffe hjælp fra en ekspert til delelementer af projektet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
8Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund må du tit lægge mærke til vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeprocessen, så du undgår at det uden varsel begynder at piske ned nøjagtig som du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
9Der er en hel række hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube supporterer dig med store mængder anvendelig info, i særlig grad ifald man søger på engelsk.
10Du bør nødig undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være smart at du har det disponibelt inden du indleder byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet.
11Der viser sig jævnligt uforudsigelige udfordringer når det kommer til omfattende opgaver, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at der er afsat passende tid i køreplanen, således at man kan være sikker på at komme i mål.
12Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives når projektet er klimavenligt. Bidraget forudsætter altså at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er meget imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til porebeton

 • Hvad består porebeton af?
 • Hvad er porebeton?
 • Hvad er porebeton lavet af?
 • Hvor går grænsen porebeton?
 • Hvad koster porebeton?
 • Hvordan fremstilles porebeton?
 • Hvad vejer porebeton?
 • Hvilken mulighed for levering er smartest?

  Adskillige internet firmaer udlover nu til dags alverdens billige leveringsmidler til porebeton. En favorit er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte varer lige når det passer dig. Denne er altså ualmindeligt simpel, samt ofte desuden den mest billige leveringsform.

  Du kan endvidere overveje at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller til når du er på job. Leveringsformen bliver oftest et hak mindre billig, men ligeledes særdeles simpel ift. porebeton online. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning står og falder med at du er nær internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på porebeton er selvfølgelig yderst vigtig når du står og skal bruge varen om kort tid, så i det øjemed er det særdeles fornuftigt at man ser nærmere på leveringstiden ved porebeton. Masser af internet selskaber – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 dags fragt på mange varenumre online, hvilket påkræver at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet ud af døren forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere online outlets lover portofri levering på porebeton online, men oftest er det kun gældende hvis der indkøbes for et bestemt beløb. Som alternativ kunne man beslutte sig for den mindst kostelige fragtmulighed, der ofte vil være at få bragt din bestilling til et afhentningssted.

  De fleste webshops tildeler afhentning hvor man bestiller billig porebeton online men afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggecentrene udlover eksempelvis klik-og-hent på porebeton i følgende byer:

  Silkeborg, Ikast, Nykøbing Falster, Nyborg, Hedensted, Middelfart, Nørresundby, Randers, Taastrup, Skanderborg, Brabrand, Ringsted, Helsingør, Hillerød, Sønderborg, Haslev, Esbjerg, Gladsaxe, Herlev, Solrød Strand, Hedehusene, Viborg, Glostrup, Hjørring, Virum, Værløse, Farum, Ballerup, Haderslev, Ølstykke, Dragør, Køge, Ishøj, Horsens, Frederiksværk, Frederikshavn, Holstebro, København, Jyllinge, Aalborg, Kalundborg, Lyngby, Næstved, Albertslund, Lillerød, Tilst, Frederikssund, Brønderslev, Greve, Lystrup, Stenløse, Frederiksberg, Risskov, Allerød, Kolding, Struer, Thisted, Kokkedal, Vallensbæk, Korsør, Holbæk, Rudersdal, Brønshøj, Birkerød, Grenaa, Vanløse, Aarhus, Nærum, Fredericia, Vejle, Åbyhøj, Aabenraa, Gentofte, Brøndby, Herning, Roskilde, Svendborg, Tårnby, Højbjerg, Odder, Hobro, Odense, Hvidovre, Rønne, Slagelse, Hørsholm, Rødovre, Vordingborg, Charlottenlund, Skive, Søborg, Varde, Valby, og Nakskov, .

  Klik-og-hent af porebeton er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Falster, Lolland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Ved kig i søgedata står det klart, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. porebeton online og porebeton tilbud. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge eksempelvis porebeton priser, køb porebeton og billig porebeton, plus de store byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

  Gode tilbud på porebeton

  Det er jo ekstremt smart for enhver at sammenligne tilbud på billige porebeton online på flere e-handler, og derved har flere online webshops været presset til at at nedsætte prisniveauet på porebeton betydeligt, og derudover garantere billig levering.

  Derfor kan det immervæk blive profitabelt at udforske diverse e-forretninger efter tilbud på porebeton online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at antage den laveste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

  Du skal lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en internet virksomhed reklamerer billige porebeton online til salg for en pris som er helt fantastisk tiltalende, så kan det mange gange være en varsel om en uærlig webbutik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af en lovbestemmelse, som passer på køberen overfor svindlende internet forretninger.

  Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at honorere prisen på porebeton senere. Det foreslåes normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

  Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger eksempelvis køb porebeton og porebeton tilbud. Man ser desuden jævnligt online shoppere lede efter blandt andet porebeton priser, billig porebeton og porebeton online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg porebeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Fremragende service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
  Analyser eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot byder på en lang række anstændige muligheder for at gennemstøve en stor gruppe forhenværende konsumenters domme og herved stiller vi forslag om, at du vurderer online forhandlerens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige porebeton online.

  Facebook leverer lignende fuldt ud hæderlige løsninger til at få indblik i internet forretningens pålidelighed. Tilmed ses mange e-handler som giver folk mulighed for at publicere en kritik af ordreforløbet, som også bør drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forinden folk handler billige porebeton online på en e-handler kunne man de facto gennemgå dens handelsvilkår, men det er typisk ikke videre spændende, især ved de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Davidsen.

  En anden mulighed kan derfor være at tjekke om webbutikken er medlem af e-mærket, siden det bør være en antydning af at online virksomheden opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, samt at netshoppen lejlighedsvis undersøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

  Dette er desuden din chance for hjælpende service, såfremt du skulle få vanskeligheder ved din handel med porebeton. Foruden dette foreslår vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af porebeton online, som for eksempel hvilken returrettighed e-forretningen kører med.

  I den relation er det tilmed relevant, at man stadig bibeholder ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne påvise købet af porebeton, uafhængig af om man har købt ved Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

  Lone E gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Susanne C gav 4 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Anne Andersen gav 5 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Hanne O gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  9 tips til indkøb via nettet
  1Temmelig mange online outlets frembyder nu et hav af forskellige billige leveringsmodeller til porebeton. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ret nem, samt ofte endda den mest betalelige leveringsmåde.
  2Fragtperioden er selvfølgelig særligt vital ifald man absolut skal bruge pakken med det samme, og herved er det i sandhed centralt at du kontrollerer leveringstiden på porebeton. Temmelig mange internet shops yder billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, men vær på vagt da det regnes ud fra at ordren køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt.
  3Generelt anbefaler vi at efterse om netshoppen er e-mærket medlem, grundet at det generelt er en påvisning af at e-shoppen overholder de danske love, udover at online forretningen fra tid til anden overvåges af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Inden folk køber billige porebeton på en internet butik bør de for at være sikker få overblik over dens handelsbetingelser.
  4Den billigste løsning til levering vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af online shoppens tilholdssted. Den slags levering kan i nogle tilfælde være virkelig vital såfremt du står og skal bruge porebeton øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle få online firmaer fragtfri levering, men ofte forudsætter det at man shopper for et præcist beløb.
  5Det er efterhånden i høj grad ukompliceret for os alle at søge sig frem til priser online på billige porebeton fra flere internet firmaer i Danmark, og ergo yder en hel del netbutikker fragt uden omkostninger. Derfor kan det trods alt vise sig nyttigt at eftergå en række e-handler efter tilbud og udsalg før du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.
  6Trustpilot medfører temmelig uafhængige muligheder for at granske mange nuværende køberes observationer og herved er det godt, at du vurderer e-firmaets vurderinger før du handler billige porebeton online. Facebook tilbyder lignende egentlig fortræffelige muligheder for at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
  7Nogle internet handler garanterer levering uden beregning på porebeton, men tit er det under forudsætning af at man handler for en bestemt pris. Som alternativ skal du tage den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket gerne er at få kørt varerne til en pakkeshop. Fragtformen bliver gerne ydermere i høj grad overkommelig. Den billigste leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
  8Inden folk shopper billige porebeton i en online virksomhed kan de de facto gennemse deres handelsbetingelser, men det er ofte ikke særlig interessant. Tilmed slår vi et slag for at køber er opmærksom på de mest vedkommende vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige porebeton online, eksempelvis den returrettighed online webshoppen anvender.
  9Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en anordning, som skærmer køber overfor uægte online forhandlere. Som en anden løsning kunne du anvende en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere betalingen senere.