Jumbo Giant Platformsstige Safety cage 4 trin
89.975 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 8 trin 2,11m.
109.975 kr.
Læs mere
Zarges Safemaster Plus S Platformsstige-1,60
1.295.875 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 4 trin 1,03m.
89.975 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 14 trin 3,66m.
159.975 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 10 trin 2,61m.
118.725 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff
89.975 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 12 trin 3,16m.
137.475 kr.
Læs mere
Zarges Safemaster Plus S Platformsstige
11.900 kr.
Læs mere
Zarges Teleskop-Platformstige 2Hf
26.055 kr.
Læs mere
Jumbo Giant Platformsstige Safety cage
89.975 kr.
Læs mere
Jumbo Platformsstige Proff 6 trin 1,56m.
99.975 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne selv. Det er specielt muligt i de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder udbyder et stort varesortiment, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden bare platformsstige.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af platformsstige.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige platformsstige hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på lave priser, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af platformsstige online.
De kendte byggecentre finder du mange steder i landet, og som følge af det har de fleste chancen for at handle online og transportere varerne på eget initiativ. I kraft af det kan man undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online får du gode tilbud.
Alverdens webshops i små nicher har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem får du formentlig ekstra anvendelig service fra folk med specialistviden i lige præcis platformsstige.
Mange nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller platformsstige online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

platformsstige bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

platformsstige silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

platformsstige jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

platformsstige harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er vigtige ombygninger. Enkelte opgaver bør udføres af flere personer. Desuden må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
2I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig yderst fornuftigt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Måske kan det blive meningsfuldt at du har de presserende materialer klar på forhånd inden du tager fat på dit arbejde. Du kunne lave en simpel indkøbsseddel som samler alt det du har brug for, og dernæst efterse hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
4Planlægning er nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du er nødt til at forfatte en strømlinet handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din handlingsplan.
5Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeprojektet er CO2-besparende. Det kræver altså at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
6Måske det ville være relevant at overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få professionel assistance til områder af det. Ifald du køber hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at notere prisoverslag fra forskellige firmaer.
7Du kan finde alverdens vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er kilde til meget konstruktiv information, navnligt såfremt man benytter engelske søgeord.
8Der viser sig stort set altid utidige udfordringer i tilfælde med store opgaver, og følgelig vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter en del plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
9For opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Derfor kan du ofte tage et kig på meldingerne om vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i det komplicerede projekt.
10Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk påklædning inklusiv sko og hjelm der sikrer dig imod mulige skader. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt hvis du ikke får eksperthjælp.
11Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være en god idé at kortlægge alle udgiftsposter, og bagefter kortlægge ens omkostning ved dem én og én.
12Man bør ikke mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være strategisk at du har det ved hånden idet du tager fat på byggeriet. I øvrigt må du huske at tillægge de medfølgende udgifter i dit budget.
De mest folkekære byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

En del e-forretninger giver efterhånden mange forskellige billige former for levering til platformsstige. Den mest anvendte er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter når det passer dig. Denne er jo i høj grad bekvem, og tit endda den billigste form for levering.

Du bør alternativt afveje for og imod at få varerne sendt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver uheldigvis en tak mere pebret, men derudover usædvanlig smart ved køb af platformsstige online. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du bor lige ved internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på platformsstige er selvfølgelig særdeles vital om man står og skal bruge produkterne nu og her, så med det formål er det nemlig passende at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt på platformsstige. De fleste e-firmaer i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en række af deres varer online, der dog regnes ud fra at ordren køres igennem tidligere end et angivent tidspunkt, så de kan nå at få produktet afsendt forinden medarbejderne drager hjemad.

Flere netbutikker byder på levering uden gebyr på platformsstige online, men undertiden kræver det at man shopper for et fastsat beløb. Som alternativ må du overveje den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig platformsstige online og afhenter i butikken. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne giver eksempelvis klik-og-hent på platformsstige i følgende områder:

Randers, Horsens, Helsingør, Åbyhøj, Lillerød, Brønshøj, Frederiksberg, Højbjerg, Roskilde, Nyborg, Rudersdal, Vallensbæk, Albertslund, Struer, Vordingborg, Middelfart, Viborg, Ballerup, København, Rødovre, Odense, Haslev, Aarhus, Brabrand, Ishøj, Kalundborg, Tårnby, Skanderborg, Fredericia, Sønderborg, Nærum, Frederiksværk, Odder, Dragør, Stenløse, Lystrup, Skive, Slagelse, Aalborg, Farum, Holbæk, Glostrup, Svendborg, Hobro, Allerød, Charlottenlund, Lyngby, Valby, Nykøbing Falster, Birkerød, Grenaa, Kokkedal, Tilst, Risskov, Esbjerg, Ringsted, Hedehusene, Gladsaxe, Nakskov, Herning, Greve, Nørresundby, Rønne, Aabenraa, Næstved, Ølstykke, Brønderslev, Værløse, Brøndby, Køge, Vanløse, Varde, Virum, Kolding, Silkeborg, Ikast, Søborg, Hjørring, Frederikssund, Vejle, Hvidovre, Taastrup, Haderslev, Hørsholm, Korsør, Frederikshavn, Hillerød, Holstebro, Thisted, Herlev, Jyllinge, Solrød Strand, Gentofte, og Hedensted, .

Afhentning ift. platformsstige er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at internet shoppere tit kigger efter blandt andet platformsstige priser og platformsstige online. Vi ser derudover som regel folk lede efter eksempelvis køb platformsstige, billig platformsstige samt platformsstige tilbud, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Få rabat på platformsstige

Det har vist sig at være super nemt for købere at analysere priser på billige platformsstige online på tværs af e-firmaer, og af den grund har en hel del internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at tvinge prisen på platformsstige markant, og derudover garantere gratis fragt.

Det kan immervæk være fordelagtigt at sammenholde nogle forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på platformsstige online inden du gennemfører din handel, så du er garanteret at få den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Du må alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet webshop forhandler billige platformsstige online til salg for en udsalgspris som kan virke kolossalt lav, så bør det undertiden være et symbol på en falsk internet virksomhed. Handler med kort er trods alt omsluttet af en anordning, som støtter en imod uærlige online varehuse.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at dække omkostningerne til platformsstige i flere bidder. Dette foreslåes ofte hos nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark og 10-4.

Når man kigger i data bliver det markant, at netshoppere jævnligt leder efter for eksempel platformsstige tilbud og platformsstige online. Derudover ser vi som regel online shoppere lede efter for eksempel platformsstige priser, billig platformsstige og køb platformsstige.

Se nærmere på nuværende kunders evalueringer

Trustpilot giver dig nogle fornemme muligheder for at studere ret mange nuværende kunders betragtninger og herved er det en hjælp, at du eksaminerer e-firmaets anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige platformsstige online.

Facebook frembringer på samme måde en lang række gode chancer for at få indtryk af internet forhandlerens pålidelighed. I øvrigt ses en del e-shops som gør det muligt at tilkendegive en vurdering af deres køb, hvilket tilmed bør tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige platformsstige online på en e-forretning bør de helt sikkert gennemse e-shoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke super spændende, især på de gængse byggekæder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

En nemmere løsning er at kigge hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er et billede på at e-shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, og at internet forretningen lejlighedsvis gennemses af jurister som behersker reglementet på området.

Det giver dig chance for assistance, hvis du udsættes for besvær ved din ordre på platformsstige. Tillige tilråder vi at køber er opmærksom på de mest betydningsfulde retningslinjer der influerer på købet af platformsstige online, for eksempel hvilken returneringsret e-shoppen bruger.

Her er det tilmed relevant, at man stadigvæk sikrer sin kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne eftervise sin bestilling af platformsstige, uagtet om man har handlet hos Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Stark eller Davidsen.

Inge Thomsen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Jesper I gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Karen Jørgensen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Anne gav 5 stjerner

SUPER

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot resulterer i ultra sikre muligheder for at finde ud af diverse eksisterende kunders opfattelser og af den grund er det klogt, at du sonderer e-butikkens ratings inden du køber billige platformsstige online. Facebook leverer lige så vel stort set solide muligheder for at få indtryk af webbutikkens pålidelighed.
2Nogle internet webshops tilbyder fragt uden beregning på platformsstige, men oftest kun hvis man køber for et fastsat beløb. Desuden skal man udse dig den mest betalelige fragtløsning, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig gerne omvendt yderst let gængelig. Den mindst kostelige leveringsmåde er unægtelig at du selv henter pakken.
3Den mest betalelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet forretningens bopæl. Den leveringsversion er jo yderst væsentlig om du skal bruge platformsstige om kort tid. Alternativt så præsterer indtil flere e-forhandlere levering uden gebyr, men oftest er det under forudsætning af at der aftages for en fastsat sum.
4En del internet forretninger yder nu til dags et bredt udvalg af billige muligheder for levering til platformsstige. En der er meget anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså meget bekvem, og desuden ligeledes den billigste metode til levering.
5Generelt anbefaler vi at se om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det er en garanti for at internet virksomheden overholder den officielle danske lovgivning, tillige med at e-forretningen undertiden kigges til af jurister som mestrer lovgivningen. Forud for at nogen køber billige platformsstige hos en internet virksomhed kunne man sådan set gennemse e-shoppens forretningsaftale.
6Antal dages levering kan vise sig at være yderst aktuel såfremt du har behov for dine nye produkter om kort tid, og af den grund er det komplet essentielt at du kontrollerer den forventede leveringstid ved platformsstige. En stor portion internet virksomheder yder billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer, som alligevel er underforstået at ordren laves forud for et bestemt klokkeslæt.
7Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en vedtægt, som beskytter køber imod svindlende online selskaber. Som et alternativ burde du vælge en billig afdragsordning som fx ViaBill, hvis du gerne vil afdrage regningen over flere uger.
8Forud for at folk bestiller billige platformsstige hos en e-forhandler kan man ideelt set studere forhandlerens forretningsvilkår, men det er tit ikke videre spændende. Ligeså er det en hjælp at man er hensynstagende til de væsentligste regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige platformsstige online, for eksempel den ombytningspolitik netbutikken lover.
9Det er jo efterhånden ret overkommeligt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige platformsstige hos diverse shops på nettet, og med det motiv tilbyder flere internet selskaber i Danmark billig levering. Det kan stadigvæk blive lukrativt at sammenligne visse netbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så man er tryg ved at modtage den mest attraktive pris.