Plasthammer 224 e-22
87 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-60
458 kr.
Læs mere
Plasthammer ferax
40 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-40
192 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-50
305 kr.
Læs mere
Plasthammer hmsf
225 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-32
141 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-27
104 kr.
Læs mere
Plasthammer 224 e-35
169 kr.
Læs mere
Plasthammer Hultafors STFS - Rekylfri
348 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Plasthammer 27mm
106 kr.
Læs mere
BATO Plastbanehammer 35 mm. Træskaft
163 kr.
Læs mere
BATO Plastbanehammer 28 mm. Træskaft
130 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Plasthammer 32mm
132 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige plasthammer fra webshop til webshop. Enkelte giver gode tilbud, hvorimod nogle giver kompetent rådgivning. Du skal reflektere over hvad du foretrækker.
Flere byggekæder udbyder et stort sortiment af varer, og andre har fokus på en specifik varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover bare plasthammer.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du med fordel handle hos et online byggemarked, hvor du får rådgivning og sparring omkring plasthammer.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de store byggekæder.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Du bør kende de regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor skal man tjekke webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du nær dig, og dermed har flertallet mulighed for at bestille online og transportere produkterne personligt. I kraft af det kan man undvære leveringsgebyret, og sågar skaffe produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og kendte butikker, som kan medvirke til øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra forskellige producenter, og pga. det kan du handle fra et stort sortiment af plasthammer online.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online bør du få gode tilbud.
De fleste niche netbutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor vil du modtage endnu mere god sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis plasthammer.
Størstedelen af små butikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler plasthammer online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark
plasthammer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

plasthammer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

plasthammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

plasthammer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør nødig nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning herunder arbejdssko som beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, især når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
2Måske burde det overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde hente assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Ifald du vil benytte eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at søge en pris fra flere entreprenører.
3Det viser sig betydningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug inden du påbegynder arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og efterfølgende efterse listen, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
4Det kan være en god idé at indhente hjælp til projektet, hovedsageligt når der er tale om krævende ombygninger. Omfangsrige ting behøver flere mennesker. I øvrigt bliver det mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
5Forud for at du påbegynder arbejdet må det være ret centralt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
7Man må under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Det er strategisk at du har værktøjet til disposition før du begynder på byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere de tilhørende omkostninger i dit budget.
8Der findes utrolig mange guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube giver betydelige mængder konstruktiv oplysning, navnligt når man benytter engelske søgeord.
9Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det bør være fornuftigt at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter notere ens udgift ved dem slavisk.
10Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund kan du tit lægge mærke til vejrvarslen lige før byggeprocessen, så du undgår at det med et brag begynder at piske ned nøjagtig som du vil i gang med dit komplekse projekt.
11Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige udfordringer når det handler om krævende opgaver, og som følge heraf kan det vise sig af stor betydning at der afsættes en god portion tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
12Forberedelse vil altid være nøglen til succes med dit arbejde. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver arbejdsplanen.
Danskernes favorit byggeshops
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er utrolig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Adskillige online butikker giver i dag et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til plasthammer. En sikker vinder er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente produkterne præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså virkelig uproblematisk, og tit endvidere den billigste fragtmulighed.

Du kunne alternativt prøve at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller til når du er på job. Fragtløsningen er sædvanligvis en sjat mere bekostelig, men til gengæld vældig fremkommelig for plasthammer online. Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl nær internet forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på plasthammer er rigtig essentiel i tilfælde af at man har brug for pakken om kort tid, og med det formål er det relativt fornuftigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på plasthammer. En stor portion online shops – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, hvilket dog er regnet ud fra at ordren køres igennem forinden et konkret tidspunkt, sådan at de kan nå at få produktet distribueret forud for at personalet holder fyraften.

Enkelte internet forretninger yder gratis levering på plasthammer online, men oftest er det påkrævet at du bestiller for et bestemt beløb. Derudover kunne man udse dig den mest letkøbte form for fragt, der gerne vil være at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop.

De fleste kæder foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig plasthammer online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på plasthammer i følgende byer:

Grenaa, Silkeborg, Viborg, Lyngby, Jyllinge, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Charlottenlund, Thisted, Valby, Skive, Taastrup, Kolding, Dragør, Aabenraa, Lillerød, Ishøj, Virum, Højbjerg, Holbæk, Åbyhøj, Slagelse, Rønne, Skanderborg, Ikast, Horsens, Birkerød, Tårnby, Farum, Vordingborg, Hørsholm, Korsør, Vanløse, Risskov, Hedensted, Hillerød, Tilst, Nørresundby, Holstebro, Kalundborg, Herning, Helsingør, Odense, Rudersdal, Gladsaxe, Middelfart, Haderslev, Næstved, Lystrup, Værløse, Brabrand, Herlev, Gentofte, Frederiksberg, Roskilde, København, Hedehusene, Greve, Nakskov, Esbjerg, Nærum, Randers, Aarhus, Brønshøj, Aalborg, Ballerup, Albertslund, Køge, Ølstykke, Svendborg, Vejle, Glostrup, Frederikssund, Haslev, Fredericia, Kokkedal, Ringsted, Odder, Søborg, Brøndby, Brønderslev, Rødovre, Stenløse, Solrød Strand, Allerød, Nyborg, Sønderborg, Hjørring, Struer, Hobro, Frederikshavn, Vallensbæk, Varde, og Hvidovre, .

Afhentning for plasthammer er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Amager).

Når der ses på data står det klart, at folk tit søger efter fx køb plasthammer og plasthammer tilbud. Derudover oplever man ofte netshoppere lede efter blandt andet plasthammer priser, plasthammer online samt billig plasthammer, plus de store byggekæder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Gode tilbud på plasthammer

Det er jo særdeles gnidningsløst for alle og enhver at lave prissammenligning på billige plasthammer online fra flere e-forretninger, og derfor har langt de fleste online virksomheder set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på plasthammer markant, og ovenikøbet frembyde fragtfri levering.

Dog kan det trods alt være tiden værd at checke indtil flere internet foretagender efter tilbud og rabatter på plasthammer online forinden du køber, sådan at du er velinformeret til at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Du må bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-forretning sælger billige plasthammer online for en pris der kan ses som mystisk fordelagtig, er det mange gange være et signal om en uærlig internet handler. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af en ordning, hvilket begunstiger folk imod uægte e-butikker.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du gerne vil afdrage beløbet til plasthammer i flere bidder. Det foreslåes ofte i specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at folk som regel kigger efter blandt andet plasthammer online og plasthammer priser. Derudover oplever man som regel folk søge eksempelvis køb plasthammer, plasthammer tilbud samt billig plasthammer.

Analyser tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot indebærer ultra passelige genveje til at eftersøge en række tidligere køberes evalueringer og på grund af dette kan det anbefales, at du eksaminerer webbutikkens vurderinger inden du placerer din ordre på billige plasthammer online.

Facebook medfører ydermere visse belejlige chancer for at få et kig ind i e-shoppens troværdighed. Derudover er der mange internet forretninger som giver kunderne mulighed for at afgive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også bør udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige plasthammer online hos en netshop kan de utvivlsomt få overblik over butikkens betingelser, men det er tit ikke videre interessant, især med de store byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Et alternativt forslag kan derfor være at bemærke om online forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er et fingerpeg om at internet forhandleren overholder de danske regler, tillige med at internet firmaet fra tid til anden føres tilsyn med af eksperter som har indsigt i retningslinjerne.

Desuden giver det dig lejlighed til en håndsrækning, såfremt du udsættes for udfordringer ved din bestilling af plasthammer. Ligeså foreslåes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer der influerer på købet af plasthammer online, f.eks. den returrettighed e-forretningen anvender.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk sikrer sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan bekræfte bestillingen af plasthammer, uafhængig af om man shopper hos Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix eller XL-Byg.

Hanne Petersen gav 5 stjerner

Bestilte online

Niels L gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Christian Jørgensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Maria Kristensen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til når du køber online
1Trustpilot yder helt passelige chancer for at inspicere ret mange andre brugeres anmeldelser og herved går vi ind for, at du kigger nærmere på internet selskabets anmeldelser forud for at du handler billige plasthammer online. Facebook byder på tillige tilpas passende løsninger til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus.
2Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket, som er en indikator for at internet shoppen opfylder de danske love, foruden at online forretningen tit revurderes af fagmænd som har den nødvendige knowhow om lovene på området. Inden folk handler billige plasthammer hos en webbutik kunne man for at være sikker gennemse webshoppens betingelser.
3Fragtperioden kan vise sig at være rigtig relevant når vi skal bruge dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det ret så essentielt at vi tjekker leveringstidspunktet ved plasthammer. Størstedelen af internet handler yder billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre, som alligevel forudsætter at ordren indsendes tidligere end et konkret tidspunkt.
4Den billigste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du er nær e-butikkens arbejdslager. Den leveringsmetode er naturligvis særdeles afgørende såfremt du står og skal bruge plasthammer omgående. Alternativt så tilbyder nogle enkelte e-forretninger i Danmark levering uden betaling, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for et fastslået beløb.
5Forud for at folk handler billige plasthammer hos en e-handler kan man for at være på den sikre side studere forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke videre interessant. Ydermere er det en hjælp at køber er påpasselig med de væsentligste vilkår der influerer på handlen med billige plasthammer online, f.eks. hvilken bytteret internet forhandleren tilbyder.
6Det har vist sig at være i høj grad problemfrit for alle at sammenligne priser online på billige plasthammer hos forskellige internet firmaer i Danmark, og af den grund præsterer de fleste shops på nettet billig fragt. Det kan dog til hver en tid blive profitabelt at granske visse internet handler efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at indhente den billigste pris.
7En masse internet firmaer tildeler heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til plasthammer. Et hit er p.t. at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig ret så nem, samt i mange tilfælde tillige den billigste leveringsmulighed.
8Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en lov, der skærmer en imod bedrageriske online virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage pengene over et længere tidsrum.
9Nogle internet forretninger frembyder billig fragt på plasthammer, men undertiden er det betinget af at man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ må du gribe den prisbilligste slags levering, som ofte vil blive at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen er mange gange endda ualmindeligt simpel. Den mest betalelige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente produkterne.