Husejeren.dk

Plantekasse

Plus Plantekasse - 18279-15 Sort
799 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse m/espalier - 182780-15 Sort
1.249 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse - 18276-15 Sort
699 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse m/espalier - 182760-15 Sort
949 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse på ben m/espalier - 182750-15 Sort
949 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse m/espalier - 182770-15 Sort
799 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse - 18278-15 Sort
999 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse m/espalier - 182790-15 Sort
999 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse på ben - 18275-15 Sort
699 kr.
Læs mere
Plus Plantekasse - 18277-15 Sort
599 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør du kende forretningens betingelser.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggecentre.
Det er selvsagt meget vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige plantekasse fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på billige priser, og nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af plantekasse.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare plantekasse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i de større byer, og pga. det har flertallet mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Hermed kan du slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af plantekasse online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig vil du modtage super erfaren assistance fra medarbejdere som er specialister i netop plantekasse.
De fleste nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at handle plantekasse online på deres webshop.
Majoriteten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
De største byggekæder i Danmark
plantekasse jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

plantekasse silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

plantekasse harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

plantekasse bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du må fremskaffe hjælp fra en ekspert til områder af det. Såfremt du indhenter assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at notere en pris fra forskellige leverandører.
2Man vil på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet til disposition akkurat som du går løs med arbejdet. Det er desuden en fordel at påregne disse udgiftsposter i byggeriets budget.
3Potentielt kan det vise sig afgørende at du har alle materialer handlet ind i god tid før du begynder dit arbejde. Du kunne med fordel notere en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og efterfølgende granske listen, således at du sikrer dig at alt er klar.
4Planlægning bliver metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør lave en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilken dag, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din arbejdsplan.
5Der kan findes alverdens vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Særligt YouTube supporterer dig med overvældende meget nyttig information, navnligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
6I god tid inden at du iværksætter arbejdet er det ultra værdifuldt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Der viser sig altid overraskende problemer når det gælder store opgaver, og derfor vil det være væsentligt at man afsætter en god portion plads i planen, som er vigtigt for at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
8Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være forstandigt at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kan søge sig frem til ens omkostning ved dem alle sammen.
9Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet kræver altså at renoveringen har betydning for klimaet.
10Det bør overvejes at søge assistance til byggearbejdet, især hvis det er større byggerier. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig må det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
11Du må ikke forsømme din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx sko og hjelm som skåner dig overfor mulige uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke har hjælp fra en fagperson.
12For udendørs opgaver har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således kan du jævnligt tage et kig på vejrberetningerne lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uventet går i gang med at regne nøjagtig som du er godt i gang med dit komplicerede projekt.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er bedst?

Mange netbutikker i Danmark udlover nu om stunder flere billige leveringsløsninger til plantekasse. En af de mest benyttede er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når det passer dig. Fragtløsningen er jo usædvanlig let gængelig, og oftest ligeledes den mindst kostelige fragtmulighed.

Du bør også vælge at få det leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Den bliver desværre en lille smule mere pebret, men til gengæld ualmindeligt gnidningsløs ved køb af plantekasse online. Den billigste leveringsform vil dog altid være at du selv henter ordren, som dog nødvendiggør at du bor i nærheden af online webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på plantekasse er naturligvis meget vigtig i tilfælde af at du behøver dine nye varer med det samme, og herved er det fuldkommen væsentligt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt for plantekasse. En lang række byggemarkeder – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – lover billig 1 dags fragt på flere varer online, men som imidlertid forudsætter at ordren laves inden et konkret klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren skippet afsted forud for at logistikpersonalet får fri.

Enkelte internet handler sikrer levering uden gebyr på plantekasse online, men undertiden er det forbeholdt når du shopper for et fastsat beløb. Ellers kunne du vælge den mest prisbevidste leveringsmodel, der mange gange er at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En række byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du handler billig plantekasse online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Bygma. Byggekæderne giver for eksempel afhentning af plantekasse i disse byer:

Højbjerg, Skive, Helsingør, Stenløse, Kolding, Sønderborg, Næstved, Gentofte, Risskov, Slagelse, Rudersdal, Tilst, Thisted, Brønshøj, Silkeborg, Roskilde, Grenaa, Holstebro, Nykøbing Falster, Aarhus, Odder, Viborg, Rønne, Horsens, Ølstykke, Korsør, Herlev, Kokkedal, København, Vanløse, Holbæk, Ballerup, Nakskov, Dragør, Åbyhøj, Brabrand, Haderslev, Farum, Odense, Nyborg, Køge, Haslev, Hobro, Albertslund, Nærum, Vordingborg, Varde, Lyngby, Svendborg, Lillerød, Struer, Gladsaxe, Ringsted, Allerød, Vallensbæk, Valby, Herning, Vejle, Randers, Charlottenlund, Fredericia, Tårnby, Solrød Strand, Glostrup, Hillerød, Jyllinge, Frederikssund, Ishøj, Hvidovre, Frederikshavn, Lystrup, Greve, Ikast, Virum, Frederiksværk, Brønderslev, Hedehusene, Aalborg, Aabenraa, Esbjerg, Rødovre, Værløse, Kalundborg, Hedensted, Frederiksberg, Taastrup, Middelfart, Birkerød, Brøndby, Søborg, Hørsholm, Nørresundby, Hjørring, og Skanderborg, .

Click-and-collect af plantekasse er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi ser på tallene bliver det klart, at netshoppere typisk søger bl.a. køb plantekasse og plantekasse online. Man ser derudover tit netshoppere lede efter eksempelvis plantekasse tilbud, plantekasse priser samt billig plantekasse, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark og XL-Byg.

Bedste tilbud på plantekasse

Det er jo efterhånden ualmindeligt let gængeligt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige plantekasse online i blandt forskellige butikker på nettet, og derfor har adskillige online selskaber set sig nødsaget til at nedbringe prisen på plantekasse eftertrykkeligt, og i øvrigt byde på fragt uden omkostninger.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig udbytterigt at checke et par outlets på nettet efter rabatter og tilbud på plantekasse online forinden du bestiller, sådan at man er garanteret at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Du bør dog være årvågen med, at såfremt en e-forhandler reklamerer billige plantekasse online på tilbud til en tilbudspris der er uendeligt billig, så kunne det mange gange være en indikation på en snydagtig internet handler. Handler med kort er dog omfattet af en regel, der garanterer dig som kunde overfor uærlige online firmaer.

Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale pengene til plantekasse af flere omgange. Det foreslåes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel plantekasse priser og køb plantekasse. Vi ser derudover ofte netshoppere lede efter for eksempel billig plantekasse, plantekasse tilbud samt plantekasse online.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot tilbyder ret strålende muligheder for at inspicere en stor gruppe tidligere brugeres reflektioner og på grund af dette anbefaler vi, at du efterforsker webbutikkens ratings inden du lægger din bestilling på billige plantekasse online.

Facebook frembringer derudover evigt fornemme genveje til at få et kig ind i online virksomhedens kundetilfredshed. Desuden ses endda internet handler hvor kunder kan formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere må tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige plantekasse online i en webshop kan de når alt kommer til alt løbe igennem dens vilkår, dog er det bare et omfattende projekt, i særdeleshed med de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark og 10-4.

En nemmere løsning kunne måske være at kigge hvorvidt e-handlen er verificeret af e-mærket, som generelt er et signal om at e-butikken respekterer de danske retningslinjer, udover at internet virksomheden nu og da evalueres af sagkyndige som kender de gældende regler.

Det giver dig chance for support, når du forvoldes problemstillinger ved dit indkøb af plantekasse. Tillige er det fornuftigt at kunden er vidende om de mest aktuelle betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af plantekasse online, fx hvilken ombytningsrettighed webshoppen anvender.

Derfor er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid opbevarer ens e-mail kvittering, så man senere vil kunne bevise bestillingen af plantekasse, uagtet om man shopper fra Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma eller 10-4.

Anna C gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Peter M gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Per gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Anne gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

9 gode råd til online shopping
1Vi anbefaler at se hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det kan være en sikring om at online forretningen understøtter de danske love, og at netbutikken lejlighedsvis besigtiges af specialister som er meget bekendte med retningslinjerne. Forinden folk shopper billige plantekasse i en online shop kan de faktisk kigge på netshoppens forretningsvilkår.
2De fleste internet shops giver til alt held en hel del forskellige billige leveringstyper til plantekasse. En der er meget almindelig er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså temmelig overkommelig, og i mange tilfælde endda den billigste løsning til levering.
3Det er i dag vældig ligetil for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige plantekasse i blandt diverse online forhandlere, og for det frembyder en hel del online forretninger levering uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid være lukrativt at prøve indtil flere butikker på nettet efter tilbud inden du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
4Nogle internet firmaer tilbyder levering uden beregning på plantekasse, men i reglen er det betinget af at man handler for en konkret sum. Ellers bør du gribe den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket tit vil være at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver almindeligvis til gengæld virkelig let. Den prisbilligste metode til levering er utvivlsomt selv at hente ordren.
5Trustpilot leverer fuldt ud pæne muligheder for at inspicere ganske mange øvrige kunders kritik og derved er det en hjælp, at du verificerer netbutikkens bedømmelser forud for at du handler billige plantekasse online. Facebook indebærer ligeledes nogenlunde fordelagtige metoder til at få et kig ind i netbutikkens pålidelighed.
6Den mest prisbevidste leveringsmanér vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på internet webshoppens adresse. Den form for levering er naturligvis ultra essentiel ifald vi står og skal bruge plantekasse med det samme. Alternativt så tilbyder enkelte e-shops i Danmark fragt uden beregning, men undertiden er det forbeholdt når der købes for et konkret beløb.
7Før nogen handler billige plantekasse hos en forhandler på nettet bør man i og for sig bese webbutikkens handelsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende projekt. Herudover er det en hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de elementære regler der kan have betydning for købet af billige plantekasse online, til eksempel hvilken returret e-firmaet lover.
8Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et reglement, der redder os overfor falske online outlets. Som en anden løsning burde du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at finansiere omkostningerne over en periode.
9Fragttiden er jo særdeles central i tilfælde af at man har behov for varen straks, og herved er det ret på sin plads at man checker den estimerede leveringsdato for plantekasse. De fleste internet shops lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, som tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres forud for et konkret klokkeslæt.