Jeg har fundet 16 webshops der sælger plantedug, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 442 kr. Det er 92 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 plantedug inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
442 kr.Køb
462 kr.Køb
558 kr.Køb
660 kr.Køb
799 kr.Køb
871 kr.Køb
940 kr.Køb
968 kr.Køb
977 kr.Køb
977 kr.Køb
978 kr.Køb
1.134 kr.Køb
1.259 kr.Køb
3.009 kr.Køb
3.389 kr.Køb
3.498 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 3 meter 4 meter 2 meter 5 meter 1 meter

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på priserne på billige plantedug fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige tilbyder service. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel hente varerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggekæder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare plantedug.
For mange er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring plantedug.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler produkter fra adskillige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af plantedug online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og takket være dette har folk valget om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Dermed har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt sågar få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
Diverse specialiserede webshops er små firmaer, som oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber plantedug online på deres webshop.
Hovedparten af små butikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved formår de at yde ekstra informativ rådgivning fra mennesker der er specialister i netop plantedug.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plantedug bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

plantedug jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag over 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

plantedug silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

plantedug harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er betydningsfuldt at nedskrive et budget for optimeringen, så man har styr på udgifterne. Det bør være sundt at notere hver eneste udgift, og bagefter notere billige priser på dem én og én.
2Du skal nødig fattes grej. Typisk vil det vise sig fornuftigt at du har det tilgængeligt akkurat som du indleder byggeriet. Det er desuden en fordel at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
3Før du indleder arbejdet kan det blive højst vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Der viser sig ofte pludselige udfordringer ved krævende projekter, og altså vil det være afgørende at der er afsat rigeligt med plads i planen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
5Forberedelse vil altid være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret strategi, der fortæller hvilke gøremål der løses på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du laver køreplanen.
6Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til dele af projektet, navnlig når der er tale om omfattende byggerier. Omfangsrige projekter behøver flere personer. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få hvis byggeriet hjælper miljøet. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
8Der er et stort udvalg af guides og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube supporterer dig med enorme mængder anvendelig info, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
9Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug inden du starter håndværket. Du bør forfatte en overskuelig oversigt med det som er nødvendige, og efterfølgende tjekke oversigten, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
10For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således kan du tit kigge på vejrmeldingerne i perioden for arbejdets start, så det ikke uden varsel går i gang med at piske ned absolut lige når du er startet på dit svære projekt.
11Måske du burde regne på om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde købe assistance fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Ifald du indhenter assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at indhente tilbud fra forskellige selskaber.
12Du må unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom hjelm og sko som skåner dig imod mulige ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En række e-firmaer frembyder nu om stunder alverdens billige leveringsmuligheder til plantedug. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er nemlig vældig nem, og typisk desuden den billigste leveringstype.

Du kan på samme måde tænke over at vælge at få udbragt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig i regelen en smule mindre billig, men omvendt yderst overkommelig ift. plantedug online. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som dog betinges af at du lever i nærheden af online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på plantedug er selvfølgelig ualmindeligt vital når vi har behov for varerne øjeblikkeligt, så herved er det særdeles vigtigt at vi kigger nærmere på leveringstiden for plantedug. De fleste internet forretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer online, men vær påpasselig da det påkræver at ordren gennemføres forinden et fast tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varerne sendt afsted før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Visse butikker på nettet frembyder fragtfri levering på plantedug online, men oftest kun såfremt der shoppes for en fastsat sum. Ellers burde du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Størstedelen af byggecentre udlover klik-og-hent hvor man køber billig plantedug hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne udlover eksempelvis afhentning af plantedug i følgende områder:

Ikast, Ballerup, Albertslund, Ølstykke, Aalborg, Næstved, Vordingborg, Lillerød, Valby, Frederikssund, Risskov, Tilst, Odense, Lystrup, Varde, Taastrup, Middelfart, Virum, Brabrand, Allerød, Svendborg, Glostrup, Thisted, Værløse, Nærum, Greve, Grenaa, Stenløse, Søborg, Skanderborg, København, Herlev, Dragør, Herning, Sønderborg, Viborg, Holstebro, Solrød Strand, Korsør, Esbjerg, Brønshøj, Ishøj, Horsens, Struer, Farum, Brønderslev, Ringsted, Randers, Rønne, Nørresundby, Tårnby, Brøndby, Hørsholm, Hillerød, Roskilde, Hedensted, Køge, Charlottenlund, Kokkedal, Rudersdal, Odder, Lyngby, Hobro, Slagelse, Helsingør, Aarhus, Hvidovre, Jyllinge, Vejle, Fredericia, Vallensbæk, Hedehusene, Åbyhøj, Haslev, Holbæk, Kalundborg, Nyborg, Nakskov, Rødovre, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Højbjerg, Skive, Silkeborg, Birkerød, Frederikshavn, Gentofte, Frederiksværk, Vanløse, Hjørring, Haderslev, Gladsaxe, Aabenraa, og Kolding, .

Afhentning ift. plantedug er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland).

Ses der på søgedata er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger blandt andet plantedug tilbud og køb plantedug. Foruden dette ser vi typisk online shoppere lede efter bl.a. billig plantedug, plantedug priser samt plantedug online, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen og Stark.

Priser på plantedug

Det er jo efterhånden vældig nemt for folk at analysere tilbud på billige plantedug online fra flere shops på nettet, og på grund af dette har flertallet af forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på plantedug enormt, og ovenikøbet byde på levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at granske forskellige internet handler efter tilbud og rabatter på plantedug online før du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at når en forhandler på nettet udbyder billige plantedug online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som kolossalt lav, så er det undertiden være et tegn på en falsk butik. Køb med kort er imidlertid omfattet af Indsigelsesordningen, som garanterer køber imod fup e-butikker.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at dække betalingen af plantedug over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk ved online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata står det markant, at internetbrugere ofte søger efter for eksempel billig plantedug og plantedug priser. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge efter blandt andet køb plantedug, plantedug tilbud og plantedug online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg plantedug er 293 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Størrelser: 2 meter 4 meter 1 meter 3 meter 5 meter

Undersøg andre menneskers bedømmelser

Trustpilot indebærer stort set troværdige muligheder for at verificere en stor gruppe tidligere konsumenters domme og derved foreslåes det, at du gennemsøger internet shoppens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige plantedug online.

Facebook indebærer lignende nogenlunde stabile løsninger til at få indblik i e-shoppens popularitet. Derudover møder vi nogle netbutikker som gør det muligt at give en bedømmelse af ordreforløbet, som også kan drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige plantedug online i en netbutik kunne man i princippet betragte e-shoppens regler, dog er det mange gange ikke særlig morsomt, i særdeleshed på de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

En anden løsning kan derfor være at undersøge om internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en tryghed om at e-butikken følger gældende dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet hyppigt besigtiges af jurister der er inde i de gældende vilkår.

Derudover giver det dig lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du udsættes for dilemmaer ved dit køb af plantedug. Yderligere anbefaler vi at kunden er vidende om de fundamentale vilkår der gælder for bestillingen af plantedug online, fx den byttepolitik online virksomheden har.

Her er det ydermere vigtigt, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af plantedug, uafhængig af om man handler ved XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg eller 10-4.

Helle C gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Thomas gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Christian H gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Anne Pedersen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til online shopping
1Den mest letkøbte leveringstype vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning står og falder med at du har bopæl nær internet shoppens arbejdslager. Den leveringsform er selvfølgelig rigtig aktuel når man mangler plantedug øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer indtil flere internet webshops levering uden beregning, men ofte gælder det kun hvis du indkøber for en præcis sum.
2Generelt går vi ind for at efterse om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være en påvisning af at online virksomheden accepterer gældende dansk lovgivning, udover at den lejlighedsvis efterses af specialister som er inde i de gældende love. Inden nogen shopper billige plantedug hos en shop på nettet burde de principielt sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår.
3Før nogen bestiller billige plantedug hos en e-forhandler kunne man altid tyde netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant. Endvidere slår vi et slag for at køber er vaks omkring de væsentligste reglementer der kan have indflydelse på købet af billige plantedug online, som eksempelvis den returneringsret online forhandleren tilsikrer.
4Leveringsdygtigheden er jo ultra betydningsfuld ifald man har behov for varerne øjeblikkeligt, så med det formål er det altså meningsfuldt at vi besigtiger den anslåede leveringstid på plantedug. En hel del forretninger på nettet frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varenumre, som dog tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
5Trustpilot tilbyder dig nogle passelige chancer for at inspicere diverse andre konsumenters meninger og derved er det at foretrække, at du tolker online shoppens vurderinger inden du køber billige plantedug online. Facebook tilbyder dig desuden uden sammenligning troværdige muligheder for at få et kig ind i online shoppens troværdighed.
6Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en bestemmelse, der beskytter køber imod uægte internet foretagender. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere omkostningerne over tid.
7Det er ret let gængeligt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige plantedug på forskellige internet handler, og derfor præsterer en hel del internet foretagender levering uden gebyr. Det kan dog alligevel vise sig gavnligt at analysere nogle outlets på nettet efter rabat og tilbud forinden du shopper, sådan at man er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
8Enkelte butikker på nettet yder gebyrfri levering på plantedug, men i reglen kun når der shoppes for en præcis sum. Alternativt kan man tage den mindst kostelige leveringsløsning, der i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Muligheden er gennemsnitligt derudover ret nem. Den mest billige leveringsmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
9En række e-forhandlere giver i øjeblikket mange forskellige billige muligheder for fragt til plantedug. En sikker vinder er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente de købte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså super smertefri, samt i mange tilfælde desuden den prisbilligste leveringsmetode.