Plus Cafe plankesæt - 185581-18 Gråbrun
4.449 kr.
Læs mere
Plus Plankemøbelsæt bord+2 bænke+1 ryglæn trykimprægneret 185401-1
4.499 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185580-18 Gråbrun
4.099 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - Bord og 2 Bænke - Trykimprægneret
4.049 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185580-1
3.699 kr.
Læs mere
Plus Country Plankesæt - Består af Bord og 2 Bænke - Teak
3.999 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - sort - 1 bord og 2 bænke m/1 ryglæn
5.069 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke m/1 ryglæn
5.629 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke
5.019 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185580-15 Sort
4.099 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - Bord og 2 Bænke- Sort
4.489 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185582-18 Gråbrun
4.789 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185582-1
4.199 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - sort - 1 bord og 2 bænke m/2 ryglæn
5.649 kr.
Læs mere
Plus Country Plankesæt - Består af: Bord og 2 Bænke - Sort
3.999 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185581-1
3.899 kr.
Læs mere
Plus Country Plankesæt - Består af: Bord og 2 Bænke cm - Gråbrun
3.999 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185581-15 Sort
4.449 kr.
Læs mere
Plus Plankesæt - lærk - 1 bord og 2 bænke m/2 ryglæn
6.239 kr.
Læs mere
Plus Plankemøbelsæt bord+2 bænke+2 ryglæn trykimprægneret 185402-1
4.949 kr.
Læs mere
Plus Cafe plankesæt - 185582-15 Sort
4.789 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge firmaets regler.
Der vil være forskel på priserne på billige plankesæt hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på lave priser, og øvrige satser på service. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
For en del er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage gode råd til valg af plankesæt.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare plankesæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder samler produkter fra diverse nichebutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af plankesæt online.
De velkendte byggekæder findes i store dele af landet, og herigennem har mange valget om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. På grund af det har man valget om at undgå leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem er det forventeligt at du får super erfaren vejledning fra nogle der er eksperter i netop plankesæt.
Diverse nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du når du bestiller plankesæt online på deres side.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få ekstra gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
plankesæt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plankesæt jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

plankesæt bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

plankesæt silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det bliver vigtigt at have de fornødne byggematerialer klar til brug inden du går i gang med håndværket. Du har fordel af at udarbejde en hurtig oversigt indeholdende hver eneste ting der skal bruges, og bagefter efterse materialerne, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
2Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt ift. krævende arbejdsopgaver. Store opgaver kræver flere personer. Derudover er det mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
3Der præsenterer sig uden tvivl uventede udfordringer når det kommer til større opgaver, og af den grund viser det sig essentielt at der afsættes en del plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
4I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte kræver altså at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
5Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det kan være en fordel at kortlægge hver eneste udgift, og bagefter dokumentere mulige tilbud på dem én og én.
6Husk at tænke over om projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal hente eksperthjælp til områder af byggeriet. Såfremt du indhenter assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld leverandører.
7Før du opstarter arbejdet må det være vildt centralt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Du må nødig undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at have det parat forinden du går løs med byggeriet. Det er derudover godt at medregne de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
9Ved udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. Af den grund skal du hyppigt undersøge vejrberetningerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at regne nøjagtig som du vil i gang med dit krævende projekt.
10Du bør aldrig se bort fra dit velbefindende, så husk beskyttelse som fx arbejdshjelm der hjælper dig overfor eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
11Forberedelse bliver kilden til et godt forløb med projektet. Du anbefales at udarbejde en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder din agenda.
12Der er en hel del artikler og videoer online som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver dig adgang til betydelige mængder almennyttig viden, ikke mindst såfremt man benytter engelske søgeord.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Mange internet virksomheder frembyder til alt held diverse billige fragtløsninger til plankesæt. Den mest benyttede er lige nu afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo ualmindeligt uproblematisk, og endda ydermere den billigste fragtløsning.

Du bør endvidere forsøge at vælge udbringning til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Denne bliver gennemsnitligt en sjat mindre billig, men ligeledes temmelig nem ved køb af plankesæt online. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du befinder dig nærved internet virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på plankesæt kan vise sig at være usædvanlig vigtig når du har behov for dine nye produkter om få sekunder, så med det formål er det ret fornuftigt at du kigger nærmere på leveringstiden for plankesæt. Masser af internet webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre online, men som imidlertid er påkrævet at der bestilles tidligere end et givent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren sendt afsted forud for at logistikpersonalet har fri.

Enkelte webbutikker byder på fragtfri levering på plankesæt online, men tit forudsætter det at man bestiller for en bestemt sum. Alternativt burde du udvælge den mest billige leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre frembyder click-and-collect hvor man handler billig plankesæt online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af plankesæt i disse byer:

Kokkedal, Vejle, Farum, Lillerød, Greve, Hjørring, Brøndby, Gentofte, Frederiksværk, Næstved, Kolding, Frederiksberg, Randers, Struer, Vordingborg, Varde, Skanderborg, Middelfart, Korsør, Frederikshavn, Tårnby, Fredericia, Åbyhøj, Herlev, Hørsholm, Sønderborg, Holstebro, Nørresundby, Brønshøj, Højbjerg, Valby, Svendborg, Silkeborg, Dragør, Brønderslev, Vanløse, Ølstykke, Odense, Herning, Hedehusene, Vallensbæk, Viborg, Kalundborg, Hobro, Esbjerg, Hvidovre, Ishøj, Nyborg, Rødovre, Lyngby, Solrød Strand, Charlottenlund, Ikast, Nærum, Nykøbing Falster, Jyllinge, Allerød, Slagelse, Horsens, Nakskov, Aarhus, Skive, Hillerød, Lystrup, Ballerup, Gladsaxe, Værløse, Brabrand, Haslev, Helsingør, Hedensted, Ringsted, Haderslev, Køge, Roskilde, Grenaa, Aalborg, Stenløse, Thisted, Risskov, Albertslund, Birkerød, Odder, Virum, Holbæk, Søborg, Frederikssund, Aabenraa, København, Tilst, Rønne, Taastrup, Rudersdal, og Glostrup, .

Afhentning for plankesæt er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger fx køb plankesæt og billig plankesæt. Derudover ser vi typisk online shoppere kigge efter fx plankesæt online, plankesæt priser samt plankesæt tilbud, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Gode priser på plankesæt

Det er jo efterhånden yderst smertefrit for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige plankesæt online hos flere internet selskaber, og herved har massevis af webbutikker ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på plankesæt betydeligt, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

Det kan dog trods alt være nyttigt at analysere nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud og udsalg på plankesæt online før du gennemfører din handel, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at hvis en netshop frembyder billige plankesæt online på tilbud til en pris der er uendeligt billig, så er det ofte være en indikator for en uægte butik. Kortkøb er ikke desto mindre omsluttet af et regelsæt, der skærmer dig som køber overfor uærlige internet firmaer.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du udnytte et tilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at betale pengene til plankesæt over en længere periode. Det foreslåes ofte hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi ser på tendenserne er det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter for eksempel plankesæt tilbud og billig plankesæt. Man ser derudover jævnligt mennesker kigge efter eksempelvis plankesæt priser, køb plankesæt samt plankesæt online.

Analyser tidligere brugeres ratings

Trustpilot resulterer i forholdsvis fornemme genveje til at kigge på diverse andre køberes anmeldelser og af den grund rekommanderer vi, at du udforsker internet firmaets anmeldelser før du handler billige plankesæt online.

Facebook yder for øvrigt regulære gunstige chancer for at få indsigt i netshoppens popularitet. Foruden det ser vi en række internet shops hvor man kan give en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan tages i brug til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige plankesæt online hos en internet forhandler kunne man egentlig se på forhandlerens forretningsvilkår, dog er det normalt en tidskrævende opgave, særligt hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, da det generelt er en erklæring om at e-handlen lever op til de opstillede regler, og at online firmaet hyppigt besøges af jurister der har nøje kendskab til vilkårene på området.

Det giver dig mulighed for at blive assisteret, såfremt du skulle få udfordringer som følge af din ordre på plankesæt. Tilmed tilråder vi at du er obs på de mest relevante regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af plankesæt online, f.eks. den ombytningsrettighed online webshoppen lover.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man stadig bevarer sin kvitteringsmail, således man altid kan dokumentere købet af plankesæt, ligegyldig om man bestiller hos Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Louise Madsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Christian D gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Peter J gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Lone Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt slår vi et slag for at efterse om internet webshoppen er e-mærket medlem, da det ofte er et signal om at internet forretningen efterlever de gældende danske regler, tillige med at e-forhandleren hyppigt evalueres af fagfolk der forstår reglerne på området. Forinden folk bestiller billige plankesæt på en e-forretning bør de i princippet kigge på netbutikkens forretningsbetingelser.
2Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket stiller krav om at du lever i nærheden af online forhandlerens adresse. Den leveringsudgave kan være ekstremt afgørende ifald man skal bruge plankesæt straks. Alternativt så frembyder nogle e-forretninger i Danmark fri fragt, men i mange tilfælde er det så præmissen at du indkøber for en konkret sum.
3Forinden folk bestiller billige plankesæt på en shop på nettet kan man faktisk se på e-butikkens forretningsvilkår, det er dog mange gange et omfattende arbejde. Udover dette er det en hjælp at kunden er på vagt for de mest vitale bestemmelser der gælder for købet af billige plankesæt online, eksempelvis hvilken returret online forretningen garanterer.
4Mange outlets på nettet giver i dag flere billige fragtløsninger til plankesæt. En der er meget almindelig er i dag udleveringssteder, som gør at du kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Den er jo ret så enkel, og desuden endvidere den billigste leveringsmulighed.
5Nogle enkelte e-handler i Danmark yder gratis levering på plankesæt, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du aftager for en fastsat pris. Alternativt skulle du tage den mest prisbevidste leveringsløsning, der typisk vil være at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig i mange tilfælde ligeledes særdeles bekvem. Den mest betalelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
6Det er meget hensigtsmæssigt for købere at sammenholde priser online på billige plankesæt på tværs af internet webshops, og så frembyder mange e-shops levering uden gebyr. Trods dette kan det trods alt blive lønnende at prøve indtil flere netshops efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, således at du er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
7Trustpilot indebærer fuldkommen hensigtsmæssige genveje til at kortlægge diverse eksisterende forbrugeres betragtninger og herved er det prisværdigt, at du tager et kig på e-butikkens vurderinger inden du køber billige plankesæt online. Facebook bringer dig for øvrigt immervæk pæne løsninger til at få indsigt i netbutikkens popularitet.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig væsentlig når vi absolut skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så i det øjemed er det temmelig klogt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved plankesæt. Adskillige e-shops tilbyder billig levering på næste hverdag på en lang række varer, men vær vagtsom da det stiller krav om at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt.
9Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af et regelsæt, som bistår dig imod bedrageriske internet shops. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du efterspørger at afdrage betalingen over tid.