Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et bredt varesortiment, imens andre har fokus på en bestemt varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare plænelufter.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige plænelufter fra byggemarked til byggemarked. En del vil have lave priser, imens øvrige har fokus på en høj grad af service. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Såfremt du vil have varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring plænelufter.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes i det meste af landet, og pga. det har man mulighed for at købe online og hente produkterne personligt. Derfor kan du vælge at spare fragtgebyret, og samtidig have varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og velkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra adskillige nichebutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af plænelufter online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforhandlere står selv for produktion af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få lavere priser.
Forskellige nichespecifikke webshops er små familievirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du handler plænelufter online på deres side.
Forskellige nicheforhandlere har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette bør du få endnu mere begavet sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis plænelufter.
De største byggemarkeder i Danmark
plænelufter jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plænelufter silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plænelufter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig utvivlsomt uventede problemstillinger ved omfattende byggeprojekter, og på grund af det er det vigtigt at man afsætter betragtelig plads i agendaen, som gør at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
2Måske det viser sig værdifuldt at du har de påkrævede materialer parat inden du kaster dig over projektet. Du bør sammenfatte en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og så gennemgå listen, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
3Du kan finde mange instruktioner og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er formidler af rigelig gavnlig oplysning, specielt når man benytter engelske ord i din søgning.
4Ofte vil det vise sig af stor betydning at lave et budget for istandsættelsen, så man har et økonomisk overblik. Det kan være en fordel at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør gennemgå udgiften ved dem enkeltvis.
5Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, med en tilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk idet du nedskriver planen.
6Du må ikke fattes værktøj. Typisk kan det være uundværligt at have det tilgængeligt idet du igangsætter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indregne de her omkostninger i din økonomiske plan.
7Forinden du optager byggeriet kan det blive vildt afgørende at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der være forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
9Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om vigtige projekter. Flere opgaver gør krav på mere end en person. Desuden bør det være bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Det kan give mening at overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du burde have hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Hvis du skal have eksperthjælp kan det være fornuftigt at tage imod tilbud fra flere firmaer.
11For opgaver udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor bør du tit tjekke udsigten ift. vejret i forbindelse med starten på projektet, så det ikke ud af det blå starter med at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
12Du må nødig forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdssko der beskytter dig mod mulige skader. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt når du ikke får assistance fra en fagperson.
De mest folkekære byggekæder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så flot. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er hamrende betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Temmelig mange e-firmaer udlover nu om dage diverse billige leveringsmuligheder til plænelufter. En favorit er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter de købte produkter når du har lyst. Fragtmetoden er jo særdeles hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige form for fragt.

Du kunne alternativt afveje for og imod at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Denne bliver for det meste en kende mere bekostelig, men derudover yderst fleksibel ved køb af plænelufter online. Den billigste løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som dog stiller krav om at du lever nærved netshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på plænelufter er naturligvis virkelig central forudsat du behøver din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det forholdsvis fornuftigt at man tjekker den estimerede leveringsdato på plænelufter. En hel del internet varehuse – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen realiseres før et fast klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få ordren skippet afsted forinden lagerpersonalet drager hjemad.

En hel del byggeforretninger præsterer levering uden omkostninger på plænelufter online, men ofte kun når du køber for et præcist beløb. Ellers skal man snuppe den mest billige leveringsmetode, som typisk vil være at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Flere byggemarkeder yder afhentning hvor du køber billig plænelufter online men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene tildeler blandt andet afhentning af plænelufter i følgende byer:

Nyborg, Holstebro, Frederikssund, Vejle, Korsør, Rudersdal, Lystrup, Albertslund, Køge, Hedensted, Rønne, Hillerød, Kalundborg, Frederiksværk, Risskov, Brønderslev, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Aarhus, Ringsted, Svendborg, Virum, Randers, Hedehusene, Helsingør, Valby, Slagelse, Grenaa, Aalborg, Middelfart, Ølstykke, Brabrand, Ikast, Thisted, Jyllinge, Herlev, Fredericia, Hvidovre, Horsens, Hjørring, Gentofte, Odense, Taastrup, Brønshøj, Skanderborg, Charlottenlund, Lyngby, Glostrup, Viborg, Lillerød, Odder, Højbjerg, Næstved, Vanløse, Værløse, Ballerup, Nakskov, Greve, Nærum, Vordingborg, Sønderborg, Silkeborg, Gladsaxe, Nørresundby, Esbjerg, Vallensbæk, Kolding, Kokkedal, Varde, Søborg, Roskilde, Rødovre, Holbæk, Farum, Hørsholm, Dragør, København, Brøndby, Hobro, Ishøj, Allerød, Herning, Struer, Tilst, Tårnby, Birkerød, Haslev, Åbyhøj, Stenløse, Haderslev, Aabenraa, Frederiksberg, Skive, og Solrød Strand, .

Click-and-collect ift. plænelufter er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når der ses på data fremstår det klart, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. køb plænelufter og plænelufter online. Man ser derudover som regel folk lede efter blandt andet plænelufter priser, billig plænelufter samt plænelufter tilbud, foruden de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Få den bedste pris på plænelufter

Det er i høj grad ukompliceret for alle at søge sig frem til tilbud på billige plænelufter online i blandt forskellige internet outlets, og med det motiv har mange online butikker fundet det nødvendigt at mindske prisen på plænelufter betragteligt, og endda sikre levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at inspicere indtil flere internet forretninger efter udsalg og tilbud på plænelufter online forud for at du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Du må lige meget hvad være obs på, at såfremt en internet shop annoncerer billige plænelufter online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som helt fantastisk lav, så er det undertiden være en indikation på en uærlig shop. Køb med betalingskort er dog inkluderet i en orden, hvilket bistår dig overfor snydagtige online forhandlere.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at godtgøre beløbet til plænelufter over tid. Dette tilbydes ofte hos niche webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Silvan.

Når man kigger i data er det tydeligt, at internet shoppere typisk søger eksempelvis plænelufter priser og plænelufter online. Derudover oplever vi tit online shoppere kigge efter bl.a. plænelufter tilbud, køb plænelufter samt billig plænelufter.

Kig på folks anmeldelser

Trustpilot leverer i højeste grad fantastiske genveje til at tolke forskellige tidligere konsumenters domme og herved stiller vi forslag om, at du analyserer online forhandlerens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige plænelufter online.

Facebook bringer dig også regulære belejlige muligheder for at få kendskab til internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt ser vi endda online outlets hvor det er muligt at registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere kan benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige plænelufter online i en netshop kan man helt sikkert skimme forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde, især på de kendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kan være at granske hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, da det generelt er en garanti for at webbutikken følger de danske love, tillige med at den tit besigtiges af sagkyndige der er indført i lovgivningen.

Det er en rigtig god chance for at få assistance, når du bliver udsat for besvær i forbindelse med din handel med plænelufter. Ligeledes rekommanderer vi at du er sat ind i de mest centrale regler der kan have betydning for bestillingen af plænelufter online, eksempelvis hvilken returneringsret online webshoppen tilbyder.

I relation til det er det tilmed afgørende, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne vidne om sit køb af plænelufter, uafhængig af om man har handlet ved Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lone E gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Poul gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Helle Jensen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Inge Kristensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til når du køber online
1Vi anbefaler at kigge om internet shoppen er verificeret af e-mærket, som ofte er et signal om at e-shoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at netshoppen fra tid til anden kontrolleres af eksperter som er indført i lovgivningen. Forud for at folk shopper billige plænelufter i en butik behøver man for at være på den sikre side skimme forhandlerens handelsbetingelser.
2Den mest letkøbte løsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som desværre kræver at du har bopæl nærved internet selskabets adresse. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld forudsat du står og skal bruge plænelufter omgående. Alternativt så tilbyder en hel del internet varehuse portofri fragt, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du aftager for en fastsat sum.
3Inden nogen køber billige plænelufter i en webbutik behøver de til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsaftale, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde. I øvrigt kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de grundlæggende forhold der har indvirkning på shopping af billige plænelufter online, for eksempel hvilken ombytningspolitik hjemmesiden lover.
4Trustpilot yder temmelig troværdige genveje til at granske en længere række tidligere kunders betragtninger og herved er det fornuftigt, at du ser nærmere på internet firmaets omtaler forinden du køber billige plænelufter online. Facebook bringer dig tillige fuldkommen sikre genveje til at få indtryk af online butikkens kundefokus.
5Det er temmelig problemfrit for købere at finde information om priser online på billige plænelufter i blandt diverse netbutikker, og så tilbyder en lang række e-forhandlere levering uden gebyr. Det kan stadigvæk vise sig smart at se nærmere på et par e-forhandlere efter tilbud og udsalg inden du shopper, således at man er sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
6Flere online webshops tilbyder gratis fragt på plænelufter, men undertiden kun ifald der bestilles for en fastsat pris. Alternativt skulle man foretrække den mest letkøbte mulighed for levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver uheldigvis ligeledes ekstremt ligetil. Den mest betalelige leveringstype er utvivlsomt at du selv henter pakken.
7Fragtperioden er jo temmelig bestemmende forudsat vi står og skal bruge dine nye produkter fluks, og derfor er det i sandhed essentielt at vi studerer den forventede leveringsdato på plænelufter. En række internet foretagender præsterer billig 1 dags fragt på mange af shoppens produkter, som imidlertid stiller krav om at handlen laves forinden et givent klokkeslæt.
8Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er indbefattet af en orden, som forsvarer dig imod bedrageriske netbutikker. Som en anden løsning burde du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere omkostningerne ude i fremtiden.
9En række e-shops giver i vore dage en lang række forskellige billige fragtmetoder til plænelufter. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo usædvanlig problemfri, samt endda ydermere den billigste leveringsmodel.