Bernardo Manuel pladevalse HR 300
1.622 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse HRM 610
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse RM 305
1.866 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse RM 1300 x 1,5 Pro
17.691 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse RM 1000
4.304 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse HRM 2050
19.032 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse RM 1300
8.532 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse HRM 1000
12.535 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse HRM 1250
13.969 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pladevalse RM 610
3.263 kr.
Læs mere
RM 305 pladevalse Bernardo
2.239 kr.
Læs mere
MBR 1270x1,2 Scantool pladevalse
23.838 kr.
Læs mere
Pladevalse HM model TTE
26.125 kr.
Læs mere
EBR 1050x1,5 Scantool motoriseret pladevalse
42.344 kr.
Læs mere
RM 1000 Bernardo pladevalse
5.185 kr.
Læs mere
RM 1300 Valse Bernardo
10.238 kr.
Læs mere
MBR 1000x0,8 Scantool pladevalse manuel
9.925 kr.
Læs mere
Pladevalse Bernardo HRM 1000
15.041 kr.
Læs mere
EBR 1050x3,0 Scantool motoriseret pladevalse
52.106 kr.
Læs mere
HRM 610 Pladevalse Bernardo
11.599 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige pladevalse fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have de bedste priser, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
For mange er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring omkring pladevalse.
Nogle byggecentre sælger et bredt vareudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot pladevalse.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor tjekke webshoppens regler.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er især en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af pladevalse online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.
De velkendte byggekæder finder du mange steder i landet, og herigennem har du chancen for at købe online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at bestille pladevalse online fra deres webshop.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har en enorm viden om deres varer, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså vil du modtage mere brugbar service fra mennesker der er eksperter i netop pladevalse.
Mange niche netbutikker producerer selv de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

pladevalse bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pladevalse jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

pladevalse harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

pladevalse silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor skal du regelmæssigt tjekke vejrvarslen i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned bedst som du er godt i gang med dit omfattende projekt.
2Det er meningsfuldt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til alle poster, og bagefter finde frem til prisen på dem alle sammen.
3Du bør reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Såfremt du benytter hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld virksomheder.
4Det kan være nyttigt at få assistance til byggearbejdet, især ift. omfangsrige byggerier. Krævende ombygninger bør udføres af flere folk. Dertil må det være bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
5Planlægning er metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Vær skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
6Husk at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen forbedrer klimaet.
7Du bør ikke negligere din sikkerhed, så glem ikke beklædning som eksempelvis sikkerhedssko som sikring med henblik på potentielle risici. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
8Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer disponible forinden du påbegynder byggeriet. Du vil med fordel kunne udarbejde en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og som det næste gennemgå listen, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
9Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er formidler af overvældende meget gavnlig information, især når du kigger i hele verden.
10Du må under ingen omstændigheder mangle værktøj. Det kan vise sig at være fordelagtigt at have værktøjet til disposition inden du iværksætter byggeriet. Det er derudover vigtigt at medtage de medfølgende udgifter i økonomien.
11Inden du starter dit byggeprojekt må det være ufatteligt afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
12Der viser sig uden tvivl uventede hovedpiner når det handler om svære opgaver, og ergo kan det være meningsfuldt at der er afsat god tid i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig betryggende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

En del internet webshops foreslår på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragttyper til pladevalse. Et hit er for nærværende udleveringssteder, hvor du selv kan afhente pakken den dag der passer dig. Løsningen er nemlig særligt gnidningsløs, samt desuden endvidere den billigste metode til levering.

Du kunne alternativt planlægge at vælge levering hjem til dig eller til hvor du arbejder. Den er uheldigvis et hak dyrere, men på den anden side ultra uproblematisk med pladevalse online. Den billigste form for fragt vil dog altid være selv at hente ordren, som dog står og falder med at du befinder dig nærved internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på pladevalse er naturligvis vældig relevant ifald du står og skal bruge varen lige om lidt, og af den grund er det helt essentielt at vi ser den anslåede leveringsdato for pladevalse. Flere internet forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, men som ikke desto mindre er afhængig af at du bestiller inden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få varerne ekspederet før logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle få netshops garanterer fri fragt på pladevalse online, men typisk kun hvis du handler for en konkret pris. Alternativt bør man tage den prisbilligste mulighed for levering, hvilket typisk vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted.

Masser af byggecentre tilbyder afhentning hvor man handler billig pladevalse online men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og 10-4. Byggecentrene tilbyder fx klik-og-hent på pladevalse i følgende områder:

Vordingborg, Åbyhøj, Charlottenlund, Brønshøj, Sønderborg, Frederikssund, Allerød, Haslev, Skanderborg, Højbjerg, Søborg, Holstebro, Taastrup, Aarhus, Gladsaxe, Valby, Fredericia, Holbæk, Hjørring, Frederiksværk, Albertslund, Tårnby, Nykøbing Falster, Stenløse, Køge, Rønne, Skive, Lystrup, Solrød Strand, Hvidovre, Frederikshavn, Farum, Værløse, Horsens, Ringsted, Middelfart, Thisted, Esbjerg, Odense, Randers, Lyngby, Helsingør, Struer, Risskov, Aabenraa, Slagelse, Rudersdal, Nørresundby, Birkerød, Vallensbæk, Roskilde, Tilst, Jyllinge, Kolding, Varde, Hedehusene, Ballerup, Silkeborg, Aalborg, Hørsholm, Nyborg, Nakskov, Brønderslev, Frederiksberg, Brabrand, Næstved, Nærum, Rødovre, Viborg, Haderslev, Odder, Brøndby, København, Hobro, Herlev, Ølstykke, Vejle, Dragør, Grenaa, Vanløse, Glostrup, Lillerød, Greve, Kalundborg, Korsør, Ishøj, Svendborg, Gentofte, Kokkedal, Virum, Herning, Ikast, Hillerød, og Hedensted, .

Afhentning af pladevalse er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere typisk efterspørger for eksempel billig pladevalse og pladevalse online. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere kigge efter fx køb pladevalse, pladevalse priser samt pladevalse tilbud, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Tilbud på pladevalse

Det er i dag i høj grad ligetil for alle og enhver at finde de laveste priser på billige pladevalse online hos forskellige internet foretagender, og for det har flertallet af internet virksomheder været nødt til at presse prisniveauet på pladevalse betydeligt, og derudover frembyde billig fragt.

Det kan immervæk være lukrativt at undersøge forskellige shops på nettet efter billige priser på pladevalse online forud for at du gennemfører din handel, så du er garanteret at opnå den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen og 10-4.

Du må ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en internet forhandler sælger billige pladevalse online til salg for en pris som virker utopisk god, bør det ofte være en indikation på en uægte internet shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre dækket ind under en vedtægt, hvilket assisterer en imod falske online firmaer.

Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at klare regningen på pladevalse over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte ved niche webshops, men ikke de gængse byggecentre som fx Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter for eksempel køb pladevalse og pladevalse tilbud. Derudover oplever man typisk netshoppere kigge efter fx pladevalse priser, pladevalse online samt billig pladevalse.

Undersøg folks betragtninger

Trustpilot indebærer adskillige passelige genveje til at tyde en hel del forhenværende brugeres synspunkter og herved er det prisværdigt, at du eftergår internet webshoppens anmeldelser forud for at du køber billige pladevalse online.

Facebook fremskaffer for øvrigt tilpas gavnlige metoder til at få en idé om e-butikkens pålidelighed. Desuden møder vi en del internet handler hvor kunder kan forfatte en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel må udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige pladevalse online i en internet virksomhed bør man reelt overveje deres betingelser, men det er i mange tilfælde ikke super spændende, især ved de gængse byggecentre som Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

En anden valgmulighed er at se om e-butikken er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været en tryghed om at e-forhandleren opfylder de gældende danske regler, foruden at virksomheden undertiden kigges til af jurister som har nøje kendskab til reglerne.

Desuden får du chance for støtte, for så vidt du skulle få problemstillinger ved din ordre på pladevalse. Ydermere er det prisværdigt at man er hensynstagende til de mest relevante betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af pladevalse online, f.eks. den ombytningsrettighed shoppen bruger.

Her er det tillige essesentielt, at man stadig beholder ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan bevise købet af pladevalse, uafhængig af om man har bestilt fra Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus eller Jem og Fix.

Mette gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Poul T gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Peter Thomsen gav 5 stjerner

Nemt køb

Marianne Christensen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot medfører ret så gode genveje til at gøre dig bekendt med en lang række øvrige forbrugeres anmeldelser og herved er det prisværdigt, at du eksaminerer internet forhandlerens anmeldelser før du køber billige pladevalse online. Facebook frembringer tilsvarende i højeste grad solide muligheder for at få et kig ind i online butikkens popularitet.
2Det er vældig smertefrit for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige pladevalse fra forskellige e-forhandlere, og herved yder en hel del internet foretagender fragtfri levering. Men det kan stadigvæk vise sig smart at eftergå enkelte e-shops efter billige priser inden du køber, så man er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
3Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som begunstiger en imod falske internet forhandlere. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre beløbet over en længere periode.
4Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, som ofte er et sympol på at webshoppen tilslutter sig de officielle regler, tillige med at webshoppen en gang i mellem vurderes af specialister der har indsigt i vilkårene på området. Før nogen køber billige pladevalse hos en forretning på nettet bør de til hver en tid granske e-shoppens betingelser.
5Før nogen bestiller billige pladevalse i en online webshop kan de principielt gennemløbe virksomhedens regler, det er dog undertiden et omfattende arbejde. Tilmed er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer i forbindelse med shopping af billige pladevalse online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-butikken har.
6Fragtperioden kan vise sig at være særdeles aktuel såfremt man absolut skal bruge pakken inden for kort tid, så derfor er det temmelig meningsfuldt at du besigtiger tidshorisonten for levering for pladevalse. En masse internet firmaer tilbyder billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer, som er betinget af at transaktionen realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt.
7Flere forretninger på nettet præsterer levering uden beregning på pladevalse, men tit kræver det at der shoppes for et fastsat beløb. Desuden bør man udse dig den prisbilligste leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen viser sig tit derudover virkelig hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
8En lang række online forretninger tildeler i dag en lang række forskellige billige former for fragt til pladevalse. En af dem der er mest anvendt er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Den er altså meget let gængelig, samt oftest tilmed den mest prisbevidste fragttype.
9Den prisbilligste leveringsmetode vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til e-forretningens arbejdslager. Den mulighed for levering er naturligvis ret så væsentlig når du har brug for pladevalse inden for kort tid. Alternativt så yder flere online butikker portofri fragt, men undertiden kun hvis der bestilles for et bestemt beløb.