Husejeren.dk

Plademaskine

Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 200
1.866 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 760 Profi
10.425 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1320 S
12.629 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 760
5.644 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 305 Profi
5.072 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1016
8.279 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 1060 Profi
15.207 kr.
Læs mere
Bernardo Universal plademaskine 3 i 1 - 305
3.132 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derved bør du handle hos et online byggecenter, som tilbyder hjælp og vejledning omkring plademaskine.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke forretningens betingelser.
Du vil finde variationer i priserne på billige plademaskine hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have lave priser, hvorimod nogle vil have en høj grad af service. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre udbyder et bredt sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare plademaskine.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du skal have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder køber produkter fra flere producenter, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af plademaskine online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og pga. det har kunderne tilbuddet om at handle online og hente materialerne på egen hånd. Dermed har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de kun sælger disse varer. Ergo er det forventeligt at du får ekstremt informativ service fra folk som er specialister i netop plademaskine.
Mange niche netbutikker producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billig pris.
Alverdens specialiserede webshops er små firmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at bestille plademaskine online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

plademaskine jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

plademaskine bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

plademaskine silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu over 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

plademaskine harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forinden du igangsætter arbejdet er det vanvittigt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der vise sig mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
2Det viser sig meningsfuldt at du har samtlige byggematerialer parat før du går i krig med projektet. Du kunne udfærdige en simpel huskeliste med alt hvad du har brug for, og dernæst eftergå hver eneste ting, med det formål at du er tryg ved at alt er som det skal være.
3Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når det er væsentlige byggerier. Større opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden bliver det mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
4Husk at kalkulere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan sikre dig hjælp fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Hvis du får hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse selskaber.
5Du bør for alt i verden ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj herunder hjelm og sko der sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
6Der kommer typisk pludselige bump på vejen når det kommer til omfattende projekter, og altså er det essentielt at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være ubekymret om at man når det til siden.
7Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det være afgørende at have værktøjet parat akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage de medfølgende udgifter i din økonomi.
8Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således bør du tit tage notits af vejrforudsigelserne i de dage der er op til starten på projektet, så det ikke uden du havde set det komme starter med at regne når du lige arbejder hårdt på det krævende byggeprojekt.
9Der findes en hel del guides og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Især YouTube bringer dig enormt meget udbytterig oplysning, særligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
10Forberedelse er kilden til at komme i mål med byggeriet. Du bør overveje at udarbejde en velovervejet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver din agenda.
11Husk at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
12I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for projektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det må være behjælpeligt at beskrive hver enkelt udgift, og dernæst nedskrive prisen på dem hver især.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er yderst overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

De fleste webbutikker i Danmark frembyder efterhånden et hav af forskellige billige former for fragt til plademaskine. Førstevalget hos mange er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo yderst let, og mange gange ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kunne ligeledes vælge at få pakken leveret til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er beklageligvis en smule mindre billig, men samtidig særdeles fremkommelig ved køb af plademaskine online. Den mest betalelige fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men dette betinges af at du er i kort afstand af netshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på plademaskine er naturligvis ultra afgørende når man skal bruge produktet nu og her, så derfor er det sandelig aktuelt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved plademaskine. En lang række internet selskaber – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, som imidlertid afhænger af at du når at bestille forud for et fastsat tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne sendt afsted forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Enkelte internet webshops tilbyder gratis fragt på plademaskine online, men i reglen forudsætter det at der købes for en bestemt pris. Ellers skal man gribe den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

En lang række byggecentre giver click-and-collect hvor man køber billig plademaskine online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene yder for eksempel afhentning af plademaskine i følgende områder:

Højbjerg, Aabenraa, Frederiksberg, Køge, Kolding, Kokkedal, Silkeborg, Glostrup, Næstved, Værløse, Helsingør, Vordingborg, Vejle, Hjørring, Thisted, Roskilde, Ballerup, Korsør, Grenaa, Haslev, Randers, Hillerød, Aarhus, Sønderborg, Svendborg, Risskov, Brabrand, Frederikssund, Ikast, Brøndby, Dragør, Åbyhøj, Frederikshavn, Nørresundby, Kalundborg, Haderslev, Odder, Skanderborg, Allerød, Vallensbæk, Stenløse, Valby, Rudersdal, Fredericia, Rønne, Hobro, Virum, Nyborg, Odense, Holbæk, Brønderslev, Herning, Slagelse, Tilst, Rødovre, Esbjerg, Struer, Birkerød, Lyngby, Skive, Holstebro, Viborg, Horsens, Taastrup, Charlottenlund, Hedehusene, Søborg, Middelfart, Lillerød, Solrød Strand, Nærum, Hedensted, Herlev, Vanløse, Ishøj, Ringsted, København, Gentofte, Greve, Lystrup, Nykøbing Falster, Aalborg, Tårnby, Brønshøj, Albertslund, Hørsholm, Ølstykke, Hvidovre, Farum, Jyllinge, Varde, Frederiksværk, Nakskov, og Gladsaxe, .

Afhentning af plademaskine er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Amager, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter blandt andet plademaskine priser og plademaskine online. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere efterspørge eksempelvis plademaskine tilbud, billig plademaskine samt køb plademaskine, plus de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Den bedste pris på plademaskine

Det har vist sig at være rigtig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige plademaskine online hos diverse netbutikker, og af den grund har utallige butikker på nettet fundet det nødvendigt at nedbringe salgspriserne på plademaskine drastisk, og endda yde gratis levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig profitabelt at checke diverse internet forretninger efter udsalg og tilbud på plademaskine online forinden du placerer ordren, således at du er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Man må dog være opmærksom på, at når en online forretning reklamerer billige plademaskine online til salg for en salgspris som er uhørt billig, så burde det tit være en varsel om en uægte netshop. Shopping med kort er trods alt omfavnet af et regulativ, hvilket forsvarer dig som køber imod uærlige online varehuse.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at betale regningen på plademaskine over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved kig i data er det markant, at netshoppere ofte kigger efter fx billig plademaskine og plademaskine online. Man ser desuden jævnligt mennesker lede efter bl.a. plademaskine priser, plademaskine tilbud og køb plademaskine.

Kig på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot bringer dig visse fremragende chancer for at beskue en række øvrige brugeres kritik og på grund af dette rekommanderer vi, at du verificerer online forretningens anmeldelser inden du køber billige plademaskine online.

Facebook genererer på samme måde nogle sikre løsninger til at få indsigt i online webshoppens troværdighed. Her møder vi mange webbutikker hvor du kan aflevere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige plademaskine online på en e-forretning behøver de reelt skimme butikkens forretningsaftale, dog er det ofte et tidskrævende projekt, især ved de store byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at finde ud af om online forretningen er verificeret af e-mærket, da det kan være et tegn på at online forretningen føjer de officielle regler, udover at e-firmaet nu og da revideres af fagfolk der er inde i reglerne.

Desuden tilbydes du anledning til bistand, når du møder udfordringer ved dit køb af plademaskine. Ydermere er det at foretrække at man er vidende om de mest vedkommende vedtægter der er gældende for bestillingen af plademaskine online, til eksempel den ombytningspolitik shoppen lover.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens kvittering, så man en anden gang vil kunne eftervise sit køb af plademaskine, uafhængig af om man har bestilt hos Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Jem og Fix.

Mette P gav 5 stjerner

Intet at klage over

Erik gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Morten gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Else O gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 tips til når du køber online
1Trustpilot giver dig rigtig fortræffelige løsninger til at eftersøge mange tidligere brugeres meninger og derfor er det en hjælp, at du ser nærmere på e-forhandlerens omtaler forinden du bestiller billige plademaskine online. Facebook resulterer i derudover nogle gode chancer for at få indblik i internet shoppens pålidelighed.
2Antal dages levering kan være særdeles betydningsfuld når du skal bruge dine nye varer med det samme, så herved er det fuldkommen afgørende at du studerer den anslåede leveringstid for plademaskine. En lang række e-firmaer i Danmark udlover billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre, hvilket nødvendiggør at bestillingen gennemføres inden et bestemt klokkeslæt.
3Indtil flere outlets på nettet tilbyder gratis levering på plademaskine, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der handles for et præcist beløb. Derudover skulle du overveje den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket typisk er at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Leveringsmetoden er beklageligvis derudover virkelig nem. Den mest letkøbte slags levering er dog at hente produkterne selv.
4Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under en ordning, som passer på køber overfor uægte butikker på nettet. Som en anden løsning bør du vælge en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre prisen over en periode.
5Vi tilråder at efterse om netbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er en garanti for at webbutikken lever op til den officielle danske lovgivning, foruden at e-firmaet undertiden kigges til af fagfolk der kender de gældende regulativer. Inden nogen shopper billige plademaskine hos en internet handler kan man reelt tage stilling til netshoppens handelsaftale.
6Forinden nogen shopper billige plademaskine hos en e-handler behøver man i virkeligheden studere virksomhedens betingelser, dog er det mange gange en omfattende opgave. Udover dette er det en hjælp at du er påpasselig med de mest aktuelle reglementer i forbindelse med shopping af billige plademaskine online, eksempelvis den returneringsret online webshoppen bruger.
7En lang række e-firmaer udlover nu om dage diverse billige leveringsmuligheder til plademaskine. Det mest populære er for nærværende pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre når der er mulighed for det. Fragttypen er jo yderst nem, og ofte derudover den mest letkøbte leveringsmanér.
8Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den løsning betinges af at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens hjemsted. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være vældig relevant hvis du skal bruge plademaskine om få sekunder. Alternativt så frembyder indtil flere internet selskaber gebyrfri levering, men i reglen er det betinget af at du bestiller for en præcis sum.
9Det er jo efterhånden ualmindeligt bekvemt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige plademaskine på forskellige internet shops, og til gengæld yder langt de fleste internet firmaer gebyrfri levering. Det kan dog imidlertid vise sig udbytterigt at sammenligne flere internet firmaer efter tilbud forinden du køber, således at du er sikret at skaffe sig den billigste pris.