Jeg har fundet 27 webshops der sælger pigsten, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til belægning til bålsted til sti til gårdsplads til bede

Mængder: 1 ton 10 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 500 liter 1 m3 15 kg 500 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1 kubikmeter

Levering: vognlæs i løs vægt løst leveret afhentning trailer i sække i bigbag i poser hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af pigsten.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man kende forretningens regler.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggecentre.
Der er variationer i salgspriserne på billige pigsten fra webshop til webshop. Nogle har fokus på billige priser, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du bør bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot pigsten.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes nær dig, og takket være dette har du tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Dermed kan du vælge at undgå fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne straks.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af pigsten online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en lavere pris.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. På grund af det kan du modtage super erfaren rådgivning fra folk som er eksperter i lige præcis pigsten.
De fleste specialiserede webshops er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du ved at handle pigsten online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag flere end 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af over 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig essentielt at lave et regnskab for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være fornuftigt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for dem alle sammen.
2Det anbefales at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, især når det kommer til omfangsrige projekter. Store ombygninger kræver flere end en enkelt person. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
3Du har mulighed for at forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
4Der viser sig altid uventede problemer når det handler om større opgaver, og pga. dette vurderes det meningsfuldt at man afsætter rimelig plads i planen, så man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
5Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som fx fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
6Forberedelse viser sig som kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal have en struktureret plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
7I god tid inden at du går i gang med byggeriet må det være ufatteligt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8For projekter udendørs har vind og vejr en væsentlig rolle. På grund af dette bør du løbende tjekke vejrforudsigelserne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning starter med at vælte ned netop som du er startet på det store byggeprojekt.
9Du har adgang til en verden af hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med meget konstruktiv info, specielt såfremt du bruger den engelske version.
10Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de påkrævede byggematerialer til rådighed forinden du igangsætter dit arbejde. Du bør forfatte en overskuelig indkøbsliste indeholdende alt du har brug for, og som det næste efterse punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
11Det kan give mening at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan sikre dig assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Når du skal have hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere prisoverslag fra forskellige firmaer.
12Man bør på ingen måde fattes grej. Tit kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet klar før du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden godt at indkalkulere de her omkostninger i økonomien.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er absolut betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er utrolig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om pigsten

 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvad er pigsten?
 • Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

  Temmelig mange internet butikker foreslår i dag en lang række forskellige billige leveringsmåder til pigsten. En af dem der er mest populær er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre når du har lyst. Fragtmetoden er jo vældig praktisk, samt typisk ligeledes den prisbilligste leveringsudgave.

  Du kan ligeledes udse dig at få leveret til dit hus eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig desværre en tak dyrere, men også ret overkommelig for pigsten online. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, som dog står og falder med at du har bopæl i nærheden af e-forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på pigsten kan vise sig at være ret afgørende forudsat man skal bruge din ordre straks, og med det formål er det altså passende at vi gransker den estimerede leveringstid på pigsten. Masser af online shops – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag levering på masser af varenumre online, men vær vagtsom da det er forudsat at ordren aflægges før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få de nye varer pakket forinden personalet holder fyraften.

  Indtil flere online webshops byder på gratis levering på pigsten online, men for det meste er det påkrævet at der erhverves for et konkret beløb. Desuden skulle man foretrække den billigste fragtform, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

  Flere webbutikker tildeler afhentning hvor man køber billig pigsten på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på pigsten i følgende byer:

  Esbjerg, Skanderborg, Greve, Lystrup, Valby, Herning, Skive, Thisted, Grenaa, Brøndby, Aarhus, Haderslev, Taastrup, Rønne, Frederiksberg, Odense, Risskov, Aalborg, Hvidovre, Gentofte, Birkerød, Vejle, Varde, Hillerød, Allerød, Hobro, Hørsholm, Næstved, Lyngby, Holstebro, Tilst, Vallensbæk, Ikast, Rudersdal, Hedehusene, Nakskov, Hedensted, Korsør, Frederikshavn, Køge, Brønderslev, Kolding, Kalundborg, Silkeborg, Ringsted, Sønderborg, Aabenraa, Værløse, Søborg, Middelfart, Vanløse, Solrød Strand, Odder, Herlev, Fredericia, Struer, Horsens, Viborg, Nykøbing Falster, Dragør, Charlottenlund, København, Åbyhøj, Ishøj, Ballerup, Frederiksværk, Nærum, Frederikssund, Glostrup, Højbjerg, Brabrand, Randers, Hjørring, Slagelse, Roskilde, Ølstykke, Nyborg, Jyllinge, Lillerød, Helsingør, Virum, Holbæk, Kokkedal, Nørresundby, Rødovre, Svendborg, Farum, Vordingborg, Gladsaxe, Tårnby, Haslev, Albertslund, Brønshøj, og Stenløse, .

  Klik-og-hent af pigsten er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden).

  Når vi kigger i søgedata er det klart, at online shoppere ofte søger fx køb pigsten og billig pigsten. Derudover oplever vi typisk internet shoppere lede efter fx pigsten priser, pigsten tilbud og pigsten online, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

  Spar penge på pigsten

  Det er efterhånden særdeles let for enhver at sammenligne priser på billige pigsten online hos diverse forretninger på nettet, og så har en hel del online forretninger været presset til at at mindske udsalgspriserne på pigsten helt i bund, og ovenikøbet garantere levering uden beregning.

  Men det kan ikke desto mindre blive indbringende at efterprøve et par internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på pigsten online inden du køber, så du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

  Man må bare være omhyggelig med, at når en e-handler udbyder billige pigsten online på tilbud til en salgspris som kan virke ubegribelig fordelagtig, så er det mange gange være et tegn på en uægte e-butik. Køb med kort er trods alt omfavnet af en vedtægt, som assisterer dig som kunde imod snydagtige online outlets.

  Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du agter at honorere prisen på pigsten over en periode. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

  Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger fx pigsten online og køb pigsten. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge eksempelvis pigsten priser, billig pigsten og pigsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 23 brugeranmeldelser.

  Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bålsted til bede til haven til gårdsplads til belægning til sti

  Mængder: 20 kg 25 kg 15 kg 10 kg 1 m3 500 kg 500 liter 1 ton 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 25 kg 800 kg

  Levering: i løs vægt afhentning trailer i sække hent selv løst leveret vognlæs i poser i bigbag

  Udforsk tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot giver dig ganske anstændige muligheder for at iagttage ganske mange andre konsumenters opfattelser og derved anbefaler vi, at du evaluerer e-handlens vurderinger forud for at du shopper billige pigsten online.

  Facebook fører til lige så vel flere hensigtsmæssige løsninger til at få indblik i e-forretningens kundefokus. Tilmed ser vi mange internet outlets hvor kunder kan formulere en bedømmelse af købsoplevelsen, som på samme måde burde drages fordel af til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen bestiller billige pigsten online hos en internet forhandler kan de til hver en tid løbe igennem deres regler, det er dog normalt ikke særlig interessant, især på de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Stark.

  En anden valgmulighed kunne derfor være at granske hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, fordi det typisk er en indikator for at internet shoppen efterfølger de opstillede regler, udover at internet forhandleren ofte besøges af specialister der er meget fortrolige vilkårene.

  Dette er desuden din chance for en håndsrækning, hvis du skulle få besvær med dit køb af pigsten. I øvrigt anbefaler vi at kunden er påpasselig med de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af pigsten online, som fx den returneringsret webbutikken benytter.

  Derfor er det tilmed afgørende, at man til enhver tid sikrer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan bevise købet af pigsten, ligegyldig om man har købt fra Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen eller XL-Byg.

  Peter Pedersen gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Kim S gav 4 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Thomas Kristensen gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Søren Sørensen gav 4 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  9 tips til online indkøb
  1Den mest betalelige leveringsmåde er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet butikkens arbejdslager. Den fragtløsning kan være ret så relevant forudsat du absolut skal bruge pigsten fluks. Alternativt så yder indtil flere online firmaer gratis fragt, men i reglen er det så nødvendigt at man handler for en bestemt sum.
  2Flere netbutikker i Danmark foreslår efterhånden flere billige muligheder for fragt til pigsten. En af de mest populære er i vore dage at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter varerne når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo ret så overkommelig, samt tit tilmed den mest betalelige fragttype.
  3Leveringstidspunktet er jo meget vigtig om vi har brug for din ordre omgående, så med det formål er det ret så på sin plads at vi ser det anslåede leveringstidspunkt ved pigsten. Temmelig mange internet virksomheder stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter, som står og falder med at ordren aflægges inden et nøjagtigt tidspunkt.
  4Vi tilråder generelt at bemærke om online forhandleren er medlem af e-mærket, da det skulle være en indikator for at internet butikken lever op til dansk lovgivning, samt at e-forretningen jævnligt besøges af fagfolk der kender bestemmelserne på området. Inden nogen shopper billige pigsten på en online virksomhed kan man i og for sig have øje for deres betingelser.
  5Nogle få online forhandlere sikrer gratis levering på pigsten, men tit er det under betingelse af at man indkøber for en præcis sum. I øvrigt må man overveje den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt på den anden side ekstremt let. Den billigste fragtmetode vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
  6Trustpilot forærer dig uden sammenligning værdifulde muligheder for at kontrollere ret mange tidligere kunders tanker og på grund af dette går vi ind for, at du bliver klogere på webbutikkens omtaler før du shopper billige pigsten online. Facebook tilbyder dig også adskillige gavnlige chancer for at få en idé om e-forretningens troværdighed.
  7Forinden folk køber billige pigsten i en online virksomhed burde de reelt granske butikkens betingelser, dog er det for det meste ikke videre interessant. Tillige er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest centrale bestemmelser der har indvirkning på købet af billige pigsten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-handlen tilbyder.
  8Det har vist sig at være rigtig overkommeligt for alle at finde frem til de bedste priser online på billige pigsten hos diverse online firmaer, og altså garanterer utallige e-firmaer fragt uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre være profitabelt at kigge forbi et par online webshops efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at antage den skarpeste pris.
  9Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af Indsigelsesordningen, hvilket skærmer dig overfor fup webshops. Alternativt kunne du vælge et tilbud som fx ViaBill, når du hellere vil dække regningen over tid.