Jeg har fundet 6 webshops der sælger pejsebrænde, og skrevet deres priser ned for 1,8 m3 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1,8 m3 for kun 2.045 kr. Det er 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1,8 m3 pejsebrænde inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.045 kr.Køb
2.279 kr.Køb
2.325 kr.Køb
2.349 kr.Køb
2.598 kr.Køb
2.728 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1,8 m3 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: lufttørret blandet løvtræ dansk ask eg bøg ovntørret birk

Mængder: 1 m3 1 rummeter 1 palle 1 kubikmeter

Levering: på palle i netsække til døren i sække i bigbag i poser i løs vægt

Brands: Midtjysk Greenwood Rosager Nordstrøm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne selv. Det er især muligt hos de store byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare pejsebrænde.
Det er absolut ekstremt relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regler.
For mange er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af pejsebrænde.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige pejsebrænde alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på billige priser, imens øvrige vil have kompetent sparring. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og pga. det har kunderne chancen for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og landskendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra diverse producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af pejsebrænde online.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du få en lavere pris.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således kan du modtage ekstremt brugbar assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis pejsebrænde.
Forskellige nichebutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du handler pejsebrænde online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag ca. 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

pejsebrænde jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

pejsebrænde silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

pejsebrænde bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pejsebrænde harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Planlægning vedbliver at være metoden til succes med byggeriet. Du skal forfatte en effektiv arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af din handlingsplan.
2Forinden du igangsætter byggeprocessen må det være yderst betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
3Måske kan det blive vigtigt at du har alle bygningsmaterialer klar forud for at du starter dit byggeprojekt. Du kan sammensætte en punktforms oversigt hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og som det næste gennemgå hver eneste ting, så du bliver sikker på at du har styr på det.
4Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til byggeprojektet, specielt i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Derudover vil det være bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
5Det er betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være forstandigt at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kan gennemgå udgiften ved dem slavisk.
6Der kan findes en overflod af vejledninger og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med temmelig meget gavnlig oplysning, ikke mindst hvis du bruger den engelske version.
7Der præsenterer sig altid overraskende vanskeligheder ved store byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter rimelig tid i arbejdsplanen, således at man kan være sikker på at nå i mål med projektet.
8Man må ikke fattes værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at du har det til disposition når du igangsætter dit byggeprojekt. Glem ikke at indregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
9For projekter udendørs har vejret stor betydning. Således kan du tit tage notits af vejrmeldingerne lige før projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning begynder at piske ned i samme sekund som du vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
10Du kan få offentlig støtte til byggerier. Det får man forudsat at byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at projektet påvirker naturen.
11Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør få professionel hjælp til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du køber assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at notere forslag fra en håndfuld leverandører.
12Du bør aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som fx sko og hjelm der hjælper dig imod hændelige risici. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
Danskernes foretrukne byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er rigtig betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er enormt imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Temmelig mange forretninger på nettet giver i dag et bredt udvalg af billige former for fragt til pejsebrænde. En sikker vinder er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din pakke når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså ret så ukompliceret, og ofte endda den mest betalelige fragtløsning.

Du kan omvendt afveje for og imod at få leveret hjem til dig eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver desværre en kende mere bekostelig, men ydermere ualmindeligt simpel med pejsebrænde online. Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men det beroer på at du bor i nærheden af internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på pejsebrænde er jo ultra væsentlig såfremt man behøver din pakke inden for få dage, så af den grund er det helt på sin plads at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på pejsebrænde. En række byggecentre – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter online, hvilket antager at orden realiseres inden et bestemt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted inden lagerpersonalet får fri.

Flere e-forretninger i Danmark præsterer levering uden beregning på pejsebrænde online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du shopper for en præcis sum. Derudover bør man beslutte sig for den billigste leveringstype, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

En hel del webbutikker tildeler afhentning hvor man bestiller billig pejsebrænde online og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. De udlover fx afhentning af pejsebrænde i disse byer:

Haderslev, Aarhus, Odder, Åbyhøj, Vanløse, Værløse, Varde, Randers, Tårnby, Lillerød, Solrød Strand, Hjørring, Rudersdal, Brønderslev, Grenaa, Hobro, Kokkedal, Næstved, Nærum, Holstebro, Thisted, Allerød, Middelfart, Søborg, Hvidovre, Hørsholm, Birkerød, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Roskilde, København, Skive, Ishøj, Helsingør, Vallensbæk, Odense, Hillerød, Herlev, Struer, Rønne, Skanderborg, Aalborg, Virum, Køge, Haslev, Højbjerg, Herning, Ballerup, Ikast, Risskov, Stenløse, Valby, Vejle, Hedensted, Kalundborg, Brønshøj, Lystrup, Kolding, Dragør, Frederiksværk, Holbæk, Nørresundby, Nyborg, Greve, Rødovre, Albertslund, Frederikshavn, Nakskov, Svendborg, Frederikssund, Aabenraa, Brabrand, Ringsted, Taastrup, Slagelse, Horsens, Silkeborg, Frederiksberg, Charlottenlund, Jyllinge, Viborg, Sønderborg, Farum, Esbjerg, Vordingborg, Brøndby, Tilst, Korsør, Hedehusene, Glostrup, Fredericia, Gentofte, Lyngby, og Ølstykke, .

Klik-og-hent af pejsebrænde er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Amager), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når vi ser på data står det markant, at netshoppere mange gange efterspørger for eksempel pejsebrænde online og billig pejsebrænde. Vi ser derudover ofte mennesker efterspørge fx pejsebrænde priser, pejsebrænde tilbud samt køb pejsebrænde, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Gode priser på pejsebrænde

Det er vældig fleksibelt for internetbrugere at tjekke tilbud på billige pejsebrænde online fra flere netbutikker, og herved har de fleste internet firmaer været tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på pejsebrænde en hel del, og derudover frembyde portofri fragt.

Derfor kan det til hver en tid blive gavnligt at se nærmere på nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på pejsebrænde online forinden du køber, sådan at du er sikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Man må lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en internet butik afsætter billige pejsebrænde online til en pris der anses for uhørt fordelagtig, så bør det undertiden være et signal om en uægte e-shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side en del af en retningslinje, hvilket sikrer dig som køber imod uoprigtige internet handler.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil klare omkostningerne til pejsebrænde af flere omgange. Dette foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at netshoppere tit søger efter for eksempel pejsebrænde tilbud og pejsebrænde online. Derudover oplever vi som regel mennesker søge fx billig pejsebrænde, pejsebrænde priser samt køb pejsebrænde.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1,8 m3 kg pejsebrænde er 1995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

God til prisen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: lufttørret bøg blandet løvtræ birk ask dansk ovntørret eg

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1 rummeter 1 palle

Levering: i bigbag i poser i løs vægt i sække til døren i netsække på palle

Brands: Nordstrøm Midtjysk Rosager Greenwood

Udforsk eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot bringer dig super sikre muligheder for at se nærmere på en hel del tidligere køberes ratings og af den grund er det en hjælp, at du efterforsker internet selskabets ratings inden du lægger din bestilling på billige pejsebrænde online.

Facebook fremskaffer lige så vel regulære pålidelige genveje til at få et kig ind i internet firmaets popularitet. Her ses en række netshops hvor du kan afgive en kritik af virksomhedens service, som tillige bør drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige pejsebrænde online i en internet virksomhed kunne de for at være på den sikre side kigge på virksomhedens regler, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Alternativet kunne derfor være at bemærke hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det bør være et sympol på at internet butikken føjer de danske regler, og at e-forretningen lejlighedsvis undersøges af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende regler.

Desuden giver det dig anledning til at få bistand, hvis du skulle få problemer som følge af din handel med pejsebrænde. Ydermere stiller vi forslag om at køber er klar over de elementære vedtægter der er gældende for bestillingen af pejsebrænde online, som fx den ombytningsret online firmaet benytter.

På grund af dette er det tillige relevant, at man når som helst bibeholder ens ordremail, så man altid kan bekræfte bestillingen af pejsebrænde, uafhængig af om man bestiller hos Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen eller Jem og Fix.

Inge Thomsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Mette Larsen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Rasmus Poulsen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Per gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til online shopping
1Generelt går vi ind for at undersøge om online forretningen er e-mærket, som typisk er et tegn på at internet forhandleren anerkender gældende dansk lovgivning, udover at e-shoppen fra tid til anden revurderes af specialister der kender til reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige pejsebrænde hos en e-forretning behøver man når alt kommer til alt gennemse butikkens forretningsaftale.
2Leveringsdygtigheden er jo meget væsentlig i tilfælde af at man behøver dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det komplet vigtigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid for pejsebrænde. En lang række e-forhandlere præsterer billig 1 dags levering på massevis af varenumre, som dog er betinget af at ordren aflægges inden et fastsat klokkeslæt.
3Nogle internet handler præsterer levering uden beregning på pejsebrænde, men oftest er det forbeholdt når der bestilles for en fastsat sum. I øvrigt bør man beslutte sig for den prisbilligste mulighed for levering, hvilket tit vil være at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig mange gange omvendt ret fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente varerne.
4Det er jo efterhånden ultra smertefrit for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige pejsebrænde hos forskellige internet foretagender, og af den grund lover adskillige outlets på nettet levering uden beregning. Men det kan imidlertid være lønsomt at checke visse outlets på nettet efter billige priser før du køber, således at man er sikret at opnå den laveste pris.
5Den billigste leveringsmetode er unægtelig at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du er lige ved internet webshoppens lager. Den type af levering er jo ekstremt essentiel forudsat vi behøver pejsebrænde fluks. Alternativt så tilbyder indtil flere forretninger på nettet fragt uden omkostninger, men ofte kun hvis der købes for et konkret beløb.
6En lang række online forretninger tildeler til alt held flere billige fragttyper til pejsebrænde. En af de mest benyttede er efterhånden pakkeshoppen, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså ekstremt enkel, samt i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste leveringsmåde.
7Trustpilot byder på ultra tiltalende muligheder for at efterforske diverse aktuelle brugeres tanker og på grund af dette går vi ind for, at du bliver klogere på online firmaets kritik inden du bestiller billige pejsebrænde online. Facebook præsterer tilsvarende uden sammenligning fornemme genveje til at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed.
8Inden folk køber billige pejsebrænde i en forretning på nettet kunne de i princippet betragte butikkens betingelser, men det er oftest ikke særlig interessant. For øvrigt anbefaler vi at køberen er påpasselig med de mest betydningsfulde forhold der har indvirkning på handlen med billige pejsebrænde online, fx hvilken ombytningspolitik internet webshoppen tilsikrer.
9Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af et regelsæt, der støtter dig overfor fup online selskaber. Som et alternativ bør du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du hellere vil dække omkostningerne senere.