Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 3,0
29.363 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 3,0
27.066 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1000 - 2,5
11.475 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 3,5
74.110 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 2,5
23.907 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1500 - 1,6
10.716 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel pallestabler MHS 1000 - 1,6
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 3,1
71.916 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1000 - 1,6
23.054 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 2,8
70.669 kr.
Læs mere
Bernardo Elektrisk pallestabler EDS 1250 - 1,5
65.504 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 1,6
26.297 kr.
Læs mere
Bernardo Semi-elektrisk pallestabler EHS 1500 - 2,5
28.116 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggekæder udbyder et stort sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot pallestabler.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende forretningens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du købe fra en netbutik, som giver rådgivning til valg af pallestabler.
Der er forskel på salgspriserne på billige pallestabler hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, imens nogle tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne personligt. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra flere nichebutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af pallestabler online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har folk tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Derved kan man spare leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
Flertallet af nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller pallestabler online hos dem.
Diverse små butikker har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund formår de at yde ekstra gavnlig vejledning fra mennesker der er specialister i netop pallestabler.
De største byggemarkeder i Danmark
pallestabler harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

pallestabler jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

pallestabler bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag cirka 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

pallestabler silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der viser sig stort set altid pludselige hovedpiner i forbindelse med større byggeprojekter, og altså viser det sig værdifuldt at man har afsat god nok plads i arbejdsplanen, således at man kan føle sig sikker på at nå det inden ens deadline.
2Du finder utallige artikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ret så meget udbytterig viden, specielt forudsat at du kigger i hele verden.
3Du må ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse såsom arbejdshjelm som sikring mod potentielle ulykker. Det er smart med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke køber professionel assistance.
4Du må aldrig undvære grej. Tit vil det være afgørende at have værktøjet til rådighed før du starter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at medregne disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
5Du bør vurdere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal sikre dig assistance fra en fagperson til noget af arbejdet. Hvis du fremskaffer professionel hjælp er det lukrativt at søge prisoverslag fra flere leverandører.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Således må du regelmæssigt se vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at piske ned nøjagtig som du står midt i dit komplicerede byggeprojekt.
7Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig hvis det er krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige ting bør udføres af flere personer. Samtidig må det blive bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
8I visse tilfælde kan man søge økonomisk støtte til byggerier. Det får man forudsat at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har betydning for naturen.
9Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan blive fornuftigt at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter notere ens omkostning ved dem enkeltvis.
10Det bliver meningsfuldt at have de nødvendige byggematerialer handlet ind før du kaster dig over projektet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel huskeliste indeholdende alt det som er nødvendige, og så gennemløbe oversigten, således at du føler dig tryg ved at alt er klar.
11Planlægning bliver kilden til et godt forløb med projektet. Du må liste en velovervejet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver din strategi.
12Længe før du indleder byggeprojektet kan det være ret afgørende at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er kolossalt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En del online butikker yder efterhånden mange forskellige billige fragttyper til pallestabler. Det mest almindelige er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig ekstremt let gængelig, og tit ydermere den mindst kostelige fragttype.

Du kan endvidere planlægge at få pakken bragt til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis en kende dyrere, men derudover i høj grad smart for pallestabler online. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forretningens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på pallestabler er naturligvis ualmindeligt vital ifald man absolut skal bruge din pakke om et øjeblik, så af den grund er det ganske centralt at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved pallestabler. Størstedelen af online butikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter online, som er regnet ud fra at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få bestillingen ud af døren før lagerpersonalet får fri.

Nogle få internet outlets byder på fragt uden betaling på pallestabler online, men tit er det påkrævet at man handler for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man udvælge den mest billige form for levering, hvilket oftest er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

De fleste netshops tilbyder afhentning hvor du handler billig pallestabler online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene tildeler for eksempel afhentning af pallestabler i disse byer:

Korsør, Viborg, Herlev, Greve, Nakskov, Hillerød, Virum, Thisted, Frederiksberg, Søborg, Nykøbing Falster, Sønderborg, Lystrup, Vanløse, Værløse, Skanderborg, Odder, Hobro, Stenløse, Frederikshavn, Hvidovre, Charlottenlund, Gentofte, Holbæk, Aabenraa, Odense, Nyborg, Albertslund, Lillerød, Taastrup, Næstved, Slagelse, Rønne, Højbjerg, Nærum, Aarhus, Middelfart, Grenaa, Vordingborg, Ballerup, Haslev, Skive, Frederiksværk, Nørresundby, Hørsholm, Valby, Gladsaxe, Allerød, Hjørring, Roskilde, Tilst, Brønshøj, Vejle, Varde, Silkeborg, Esbjerg, Rødovre, Brønderslev, Risskov, Kalundborg, Ishøj, Solrød Strand, Rudersdal, Glostrup, Kokkedal, Ølstykke, Horsens, Haderslev, Svendborg, Randers, Tårnby, Lyngby, Jyllinge, Ringsted, Farum, Hedehusene, Frederikssund, Herning, Holstebro, Dragør, Helsingør, København, Brabrand, Brøndby, Hedensted, Struer, Fredericia, Vallensbæk, Birkerød, Køge, Aalborg, Kolding, Ikast, og Åbyhøj, .

Click-and-collect af pallestabler er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på statistikkerne står det klart, at internet shoppere typisk søger efter fx billig pallestabler og pallestabler tilbud. Foruden dette ser man ofte internet shoppere søge blandt andet pallestabler priser, køb pallestabler samt pallestabler online, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Spar penge på pallestabler

Det er efterhånden ekstremt simpelt for alle og enhver at analysere priser på billige pallestabler online på flere webbutikker, og derved har flertallet af online butikker ikke kunne lade være med at tvinge priserne på pallestabler kolossalt, og i øvrigt frembyde billig fragt.

Dog kan det til hver en tid være gunstigt at checke nogle forskellige e-handler efter tilbud og rabatter på pallestabler online inden du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at få den billigste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Du skal alligevel ikke undervurdere, at hvis en internet virksomhed markedsfører billige pallestabler online for en salgspris der er umådelig billig, så burde det mange gange være en varsel om en snydagtig shop. Bestillinger med kort er dog omsluttet af en anordning, som sikrer dig imod uærlige online firmaer.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere regningen på pallestabler ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter bl.a. pallestabler priser og pallestabler online. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge efter bl.a. køb pallestabler, billig pallestabler og pallestabler tilbud.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot yder altid fine muligheder for at udforske en stor gruppe eksisterende køberes betragtninger og derved foreslår vi, at du tager et kig på e-firmaets kritik før du køber billige pallestabler online.

Facebook tilbyder dig lignende ret udmærkede genveje til at få en idé om online forretningens pålidelighed. Derudover møder vi mange outlets på nettet hvor man kan sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige pallestabler online på en e-shop burde man de facto læse forhandlerens regler, men det er naturligvis ikke videre interessant, særligt hos de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Stark.

En anden løsning kunne måske være at se nærmere på om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en tryghed om at internet forretningen føjer de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen fra tid til anden ses til af fagmænd der mestrer de gældende regler.

Dette er desuden din lejlighed til en håndsrækning, såfremt du oplever udfordringer med din bestilling af pallestabler. Tilmed tilrådes det at man er klar over de fundamentale regler der kan have indflydelse på købet af pallestabler online, f.eks. den bytteret online firmaet benytter.

I den relation er det tillige essesentielt, at man stadig beholder sin faktura, således man fremadrettet vil kunne eftervise købet af pallestabler, uagtet om man shopper ved Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark eller XL-Byg.

Morten gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Ole D gav 4 stjerner

Perfekt køb

Kim gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Søren gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til køb på nettet
1Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et regelsæt, hvilket begunstiger kunden overfor bedrageriske online varehuse. Som en anden løsning burde du vælge en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at dække beløbet senere.
2Inden folk shopper billige pallestabler i en butik på nettet kan man for at være sikker skimme deres forretningsaftale, dog er det uden tvivl et omfattende arbejde. Tilmed slår vi et slag for at køber er vidende om de mest betydningsfulde vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige pallestabler online, eksempelvis den bytteret internet virksomheden kører med.
3Leveringstiden kan være ultra væsentlig i tilfælde af at du behøver din pakke straks, så i det øjemed er det øjensynligt aktuelt at vi ser det forventede leveringstidspunkt på pallestabler. En lang række internet virksomheder garanterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer, som alligevel er forudsat at bestillingen realiseres inden et angivent tidspunkt.
4Det er jo ultra praktisk for alle at tjekke tilbud online på billige pallestabler hos flere butikker på nettet, og derved præsterer massevis af netbutikker portofri fragt. Til gengæld kan det alligevel vise sig udbytterigt at udforske enkelte e-forhandlere efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
5En hel del internet varehuse tilbyder nu en lang række forskellige billige fragttyper til pallestabler. En af favoritterne er lige nu afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså ualmindeligt ligetil, samt mange gange ligeledes den billigste fragtmetode.
6Vi anbefaler generelt at efterse om online firmaet er godkendt af e-mærket, da det længe har været en indikation om at netshoppen retter sig efter de opstillede regler, udover at online forretningen jævnligt overværes af eksperter der mestrer bestemmelserne på området. Forinden folk køber billige pallestabler på en e-shop behøver de utvivlsomt læse forhandlerens handelsvilkår.
7Enkelte internet outlets byder på levering uden omkostninger på pallestabler, men undertiden er det under forudsætning af at du aftager for en fastsat pris. Ellers kunne man gribe den billigste form for fragt, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsformen bliver oftest på den anden side usædvanlig overkommelig. Den billigste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
8Trustpilot giver dig temmelig udmærkede chancer for at kontrollere flere aktuelle brugeres reflektioner og derved er det smart, at du gennemsøger e-handlens anmeldelser forinden du køber billige pallestabler online. Facebook fremskaffer lignende temmelig værdifulde muligheder for at få indtryk af e-butikkens popularitet.
9Den mest betalelige leveringsmanér er dog at du selv henter produkterne, som dog kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af netshoppens adresse. Den fragtmetode kan være meget afgørende om du står og skal bruge pallestabler inden for kort tid. Alternativt så garanterer enkelte internet outlets fri fragt, men for det meste kun hvis man shopper for et præcist beløb.