Husejeren.dk

Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Læs mere
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Læs mere
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke netbutikkens regler.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Det er særligt muligt ved de store byggemarkeder.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Hermed bør du købe fra en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring palleløfter.
Nogle byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare palleløfter.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige palleløfter hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder gode priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du må afveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derigennem har folk tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Takket være dette har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og sågar hente varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige leverandører, så du kan bestille fra et bredt sortiment af palleløfter online.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er specialister i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo er det forventeligt at du får super konstruktiv service fra folk som er eksperter i lige præcis palleløfter.
Hovedparten af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, der tit er danske, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber palleløfter online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag omkring 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

palleløfter silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af flere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

palleløfter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

palleløfter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de fornødne byggematerialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du kan notere en simpel huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting du har brug for, og som det næste granske listen, med øje for at du er overbevist om at du har styr på det.
2Der kommer ofte uforudsigelige bump på vejen når det handler om omfangsrige projekter, og altså kan det vise sig vigtigt at der er afsat en god portion plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
3Det er muligt at hente offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet når renoveringen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
4Du må for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm som sikring imod potentielle risici. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
5Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kan gennemgå omkostningen ved dem en ad gangen.
6Der findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder dig overvældende meget nyttig information, navnligt såfremt du bruger engelske søgeord.
7Forberedelse er vejen til at komme i mål med byggeriet. Du bør nedskrive en struktureret strategi, der viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Vær skarp idet du nedskriver agendaen.
8Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst ved omfangsrige ombygninger. Omfangsrige ting stiller krav om flere folk. Samtidig må det blive bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
9For udendørs byggeprojekter har vejret en betydningsfuld rolle. Således kan du tit holde øje med vejrmeldingerne i dagene op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned når du lige er midt i dit store projekt.
10Før du igangsætter byggeriet må det være yderst centralt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
11Måske burde du overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra diverse virksomheder.
12Du må aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Tit vil det vise sig meningsfuldt at du har det til rådighed før du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Temmelig mange online virksomheder yder i dag et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til palleløfter. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo ret så ligetil, samt tit ydermere den billigste fragttype.

Du bør tillige forsøge at få produkterne bragt til din adresse eller til dit arbejde. Denne viser sig undertiden en tand mindre billig, men lige så vel meget gnidningsløs ved køb af palleløfter online. Den billigste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den mulighed er betinget af at du lever tæt på internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på palleløfter er naturligvis virkelig udslagsgivende forudsat vi står og skal bruge din ordre om få sekunder, så med det formål er det selvsagt passende at man kontrollerer den anslåede leveringstid for palleløfter. En hel del webshops – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, som er afhængig af at bestillingen gennemføres før et fastslået tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen sendt afsted før personalet holder fyraften.

Enkelte e-firmaer tilbyder levering uden gebyr på palleløfter online, men for det meste afkræver det at du aftager for en konkret pris. Som alternativ kan du udse dig den mindst kostelige løsning til levering, hvilket tit vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

Flere kæder yder click-and-collect hvor man handler billig palleløfter online men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. Byggecentrene udlover blandt andet afhentning af palleløfter i følgende områder:

Nyborg, Grenaa, Horsens, Valby, Rønne, Helsingør, Brabrand, Åbyhøj, Greve, Slagelse, Svendborg, Ikast, Vejle, Randers, Aabenraa, Køge, Kokkedal, Hvidovre, Vordingborg, Brøndby, Nærum, Dragør, Ringsted, Middelfart, Aalborg, Charlottenlund, Værløse, Solrød Strand, Virum, Odder, Brønshøj, Haderslev, Skive, Hillerød, Odense, Nakskov, Stenløse, Tårnby, Thisted, Søborg, Frederikssund, Næstved, Holbæk, Frederiksværk, Højbjerg, Esbjerg, Jyllinge, Allerød, Brønderslev, Rudersdal, Vallensbæk, Lystrup, Lillerød, Gladsaxe, Hobro, Skanderborg, Hedensted, Herlev, Haslev, Nykøbing Falster, Gentofte, Struer, Tilst, Ølstykke, København, Ballerup, Aarhus, Glostrup, Kolding, Fredericia, Roskilde, Vanløse, Farum, Varde, Ishøj, Albertslund, Birkerød, Taastrup, Sønderborg, Nørresundby, Silkeborg, Hjørring, Viborg, Lyngby, Hedehusene, Risskov, Frederikshavn, Korsør, Holstebro, Herning, Rødovre, Kalundborg, Hørsholm, og Frederiksberg, .

Afhentning ift. palleløfter er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Amager), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at folk tit kigger efter fx palleløfter online og palleløfter tilbud. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere efterspørge fx køb palleløfter, palleløfter priser og billig palleløfter, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Spar penge på palleløfter

Det er jo efterhånden særligt smart for forbrugerne at tjekke tilbud på billige palleløfter online fra diverse forretninger på nettet, og altså har flertallet af firmaer på nettet været tvunget til at nedskære prisniveauet på palleløfter enormt, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Derfor kan det til hver en tid være profitabelt at kigge forbi enkelte internet handler efter rabatter og tilbud på palleløfter online forinden du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online butik tilbyder billige palleløfter online til salg for en tilbudspris der kan ses som hamrende billig, kunne det ofte være et faresignal om en falsk webbutik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en foranstaltning, hvilket passer på en imod falske outlets på nettet.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, når du agter at afbetale omkostningerne til palleløfter over tid. Det tilbydes ofte ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter eksempelvis palleløfter priser og billig palleløfter. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere kigge efter fx palleløfter online, køb palleløfter og palleløfter tilbud.

Undersøg folks anmeldelser

Trustpilot giver dig flere sikre muligheder for at bese forskellige øvrige konsumenters meninger og af den grund er det en hjælp, at du gennemsøger online virksomhedens vurderinger før du bestiller billige palleløfter online.

Facebook fører til ligeledes nogenlunde fordelagtige genveje til at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus. Herinde møder vi nogle online outlets hvor kunder kan sammensætte en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket desuden burde benyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige palleløfter online på en e-butik burde de på en vis måde se på netshoppens betingelser, men det er typisk ikke særlig sjovt, især hos de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Et alternativ er at bemærke hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, som skulle være en tilkendegivelse af at online firmaet efterfølger de danske love, og at online forretningen fra tid til anden kigges til af eksperter der behersker de gældende love.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, for så vidt du udsættes for problemer ved dit køb af palleløfter. For øvrigt foreslåes det at man er klar over de mest betydningsfulde reglementer i forbindelse med bestillingen af palleløfter online, eksempelvis hvilken returneringsret netbutikken har.

I relation til det er det desuden essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens kvittering på e-mail, således man altid kan bekræfte sit køb af palleløfter, uanset om man har købt fra Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen eller Harald Nyborg.

Bente Larsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jens Jørgensen gav 4 stjerner

Det var godt !

Jens Petersen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Lars T gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til online shopping
1En masse internet forretninger tilbyder heldigvis et stort udvalg af billige leveringstyper til palleløfter. Det mest populære er efterhånden pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Denne er jo særligt bekvem, og tit også den mest prisbevidste leveringsmetode.
2Det er jo efterhånden særligt let gængeligt for alle at finde de laveste priser online på billige palleløfter fra flere internet shops, og følgelig garanterer utallige internet selskaber i Danmark portofri fragt. Det kan dog trods alt være fordelagtigt at efterse enkelte internet outlets efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.
3Forud for at folk handler billige palleløfter på en internet forhandler bør man reelt læse webshoppens regler, dog er det tit ikke særlig interessant. Foruden dette rekommanderer vi at man er påpasselig med de grundlæggende vedtægter i forbindelse med købet af billige palleløfter online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet virksomheden tilbyder.
4Trustpilot bringer dig fuldkommen fremragende muligheder for at betragte en hel del forhenværende forbrugeres tanker og derved tilrådes det, at du udforsker online virksomhedens bedømmelser før du køber billige palleløfter online. Facebook giver dig tillige en række passelige chancer for at få indtryk af online virksomhedens kundefokus.
5Den mindst kostelige leveringsform er uden tvivl selv at hente produkterne, men det nødvendiggør at du har bopæl nærved internet selskabets lager. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ret så aktuel om du absolut skal bruge palleløfter om et øjeblik. Alternativt så lover flere internet forhandlere billig levering, men ofte er det forbeholdt når du shopper for en præcis sum.
6En række internet forhandlere yder fri fragt på palleløfter, men tit er det under betingelse af at man handler for et fastslået beløb. Derudover må man udse dig den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket tit vil blive at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver undertiden ligeledes virkelig ukompliceret. Den mest billige løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
7Vi tilråder at se nærmere på om online forretningen er e-mærket medlem, grundet at det burde være et tegn på at online webshoppen anerkender den officielle danske lovgivning, foruden at online forhandleren nu og da overvåges af fagmænd der er inde i bestemmelserne på området. Inden nogen handler billige palleløfter på en internet handler kan de når alt kommer til alt bese dens handelsaftale.
8Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under et lovbud, der støtter dig overfor falske online shops. Som en alternativ mulighed kan du benytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere beløbet i flere bidder.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være ualmindeligt betydningsfuld om vi står og skal bruge ordren øjeblikkeligt, så derfor er det nemlig afgørende at du checker den forventede leveringsdato for palleløfter. Adskillige shops på nettet udlover billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, men vær på vagt da det er afhængig af at ordren gennemføres inden et fastsat tidspunkt.