Limit pakkevægt LE2 150 kg
2.095 kr.
Læs mere
Pakkevægt digital lem7-0,5
596 kr.
Læs mere
Pakkevægt digital fcw-60
2.075 kr.
Læs mere
Pakkevægt digital lem7-5
1.992 kr.
Læs mere
120 kg/50g Pakkevægt Platform 380 x 300 mm
2.248 kr.
Læs mere
Pakkevægt Limit LE2-30
3.113 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig.lpw-6 300 kg
7.298 kr.
Læs mere
Pakkevægt Limit LE2-150
3.113 kr.
Læs mere
Pakkevægt digital fcw-150
2.069 kr.
Læs mere
Pakkevægt kc-3 8 kg
2.120 kr.
Læs mere
30 kg/5g Pakkevægt, LED display, vejeplade 305x225 mm
1.284 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig.lpw-8 600 kg
13.589 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig. lpw-4 150 kg
4.986 kr.
Læs mere
15 kg/2g Pakkevægt, LED display, vejeplade 305x225 mm
1.036 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig le4-300 35041
6.082 kr.
Læs mere
Pakkevægt dig. lpw-2 60 kg
4.759 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Flere byggekæder har et enormt udvalg af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare pakkevægt.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige pakkevægt hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du lede andre steder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Dermed bør du købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af pakkevægt.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder forhandler varer fra diverse leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af pakkevægt online.
De store byggekæder har butikker i det meste af landet, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed kan du vælge at slippe for fragten, samt endda hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette kan du opleve ekstremt gavnlig assistance fra medarbejdere der er specialister i lige præcis pakkevægt.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber pakkevægt online på deres webshop.
Alverdens webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

pakkevægt harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pakkevægt jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

pakkevægt bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

pakkevægt silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej beskyttelse inklusiv sikkerhedssko som beskyttelse mod mulige uheld. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
2Ofte vil det vise sig essentielt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive en fordel at gennemgå hver eneste udgiftspost, og efterfølgende gennemgå den billigste pris på hver eneste af dem.
3Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor kan du jævnligt lægge mærke til prognosen for vejret lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at piske ned absolut lige når du er gået i gang med det omfattende byggeprojekt.
4Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det blive ekstremt essentielt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinger at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
6Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til dele af projektet, navnlig når der er tale om vigtige byggeprocesser. Store byggeprojekter kræver flere mennesker. Endvidere må det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
7Det kan vise sig væsentligt at have de nødvendige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du starter eksekveringen. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel liste hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og efterfølgende efterse punkterne, med det formål at du er tryg ved at du har det hele.
8Man vil ikke undvære grej. Ofte kan det være vigtigt at have grejet til disposition akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere disse udgifter i økonomien.
9Det kan give mening at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du må skaffe hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Ifald du benytter eksperthjælp kan det være optimalt at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
10Der kommer altid ubelejlige problemstillinger ved større opgaver, og herved vil det vise sig værdifuldt at man afsætter nok tid i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
11Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at have en klar tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du laver agendaen.
12Du finder en overflod af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er formidler af rigelig gavnlig information, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
De mest folkekære byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er bedst?

En masse internet butikker frembyder heldigvis mange forskellige billige fragtmetoder til pakkevægt. En favorit er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig særdeles gnidningsløs, samt oftest endvidere den mest billige leveringsform.

Du bør også vælge at få produkterne sendt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er mange gange en lille smule mere omkostningsfuld, men desuden ekstremt enkel med pakkevægt online. Den prisbilligste leveringsmåde er unægtelig at hente varerne selv, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig nærved e-shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på pakkevægt er naturligvis super væsentlig hvis vi behøver ordren inden for kort tid, og derfor er det fuldt ud meningsfuldt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved pakkevægt. Temmelig mange e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig 1 dags fragt på en lang række varer online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at orden realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få pakken sendt afsted før lagerpersonalet holder fyraften.

Enkelte online varehuse garanterer portofri fragt på pakkevægt online, men i reglen gælder det kun hvis man aftager for en præcis sum. Alternativt burde man udse dig den mest letkøbte mulighed for levering, som typisk vil blive at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig pakkevægt derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4. Byggecentrene giver for eksempel klik-og-hent på pakkevægt i følgende områder:

Åbyhøj, Albertslund, Birkerød, Kalundborg, Greve, Charlottenlund, Brønderslev, Dragør, Silkeborg, Ikast, Aalborg, Valby, Brønshøj, Odense, Hillerød, Randers, Horsens, Hvidovre, Slagelse, Værløse, Varde, Kokkedal, Ballerup, Herning, Svendborg, Nærum, Gentofte, Brøndby, Kolding, Skanderborg, Lillerød, Helsingør, Struer, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Frederikshavn, Vordingborg, Farum, Haderslev, Haslev, Brabrand, Frederiksværk, Nakskov, Esbjerg, Hobro, Hjørring, Ishøj, Hedensted, Hedehusene, Stenløse, Glostrup, Fredericia, Skive, Vanløse, Aarhus, Holbæk, Roskilde, Korsør, Højbjerg, Frederikssund, Gladsaxe, Virum, Næstved, Tilst, Nyborg, Køge, Taastrup, Risskov, Odder, Nørresundby, Søborg, Lystrup, Grenaa, Sønderborg, Viborg, Rødovre, Solrød Strand, Rudersdal, Vejle, Tårnby, Jyllinge, Allerød, Rønne, Middelfart, Hørsholm, Frederiksberg, København, Ringsted, Aabenraa, Ølstykke, Herlev, Holstebro, Thisted, og Lyngby, .

Afhentning af pakkevægt er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet pakkevægt online og pakkevægt priser. Vi ser derudover ofte folk efterspørge bl.a. billig pakkevægt, pakkevægt tilbud samt køb pakkevægt, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan.

Få rabat på pakkevægt

Det er jo ualmindeligt fleksibelt for forbrugerne at sammenholde priser på billige pakkevægt online fra diverse e-shops, og af den grund har utallige e-butikker været tvunget til at trykke prisniveauet på pakkevægt betydeligt, og ydermere sikre portofri levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig udbytterigt at udforske en række e-forhandlere efter billige priser på pakkevægt online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Du skal trods alt ikke undervurdere, at hvis en online shop afhænder billige pakkevægt online på tilbud til en pris der anses for helt fantastisk billig, burde det for det meste være et kendetegn på en falsk e-butik. Betalinger med kort er dog inkluderet i et regulativ, der bistår køber imod uærlige outlets på nettet.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil klare regningen på pakkevægt over tid. Det foreslåes typisk hos nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet pakkevægt priser og pakkevægt tilbud. Vi ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. billig pakkevægt, pakkevægt online samt køb pakkevægt.

Kig på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot genererer regulære udmærkede muligheder for at gennemstøve diverse aktuelle køberes anmeldelser og herved rekommanderer vi, at du evaluerer internet forhandlerens bedømmelser inden du køber billige pakkevægt online.

Facebook byder på tillige rigtig anstændige genveje til at få indblik i e-forretningens kundefokus. I øvrigt er der en del e-shops som giver kunderne mulighed for at levere en bedømmelse af ordreforløbet, som tillige burde tages i brug til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige pakkevægt online hos en webbutik burde man ideelt set se på butikkens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke super spændende, i særdeleshed med de gængse byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan og Bauhaus.

En anden mulighed er at efterse om online forretningen er e-mærke godkendt, hvilket længe har været en sikkerhed for at internet forretningen efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at online webshoppen af og til kontrolleres af eksperter der har nøje kendskab til vilkårene på området.

Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du møder udfordringer ved din ordre på pakkevægt. Ligeså rekommanderer vi at du er sat ind i de mest relevante betingelser der er gældende for købet af pakkevægt online, til eksempel den ombytningspolitik forretningen kører med.

I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man permanent bevarer ens ordremail, så man altid vil kunne påvise sit køb af pakkevægt, uafhængig af om man køber hos Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

Ole R gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Mads L gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Henrik O gav 5 stjerner

Det virker bare.

Michael Jørgensen gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt tilråder vi at tjekke om e-firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er et billede på at online webshoppen forstår de officielle regler, samt at virksomheden fra tid til anden overværes af jurister der er inde i lovene på området. Forinden nogen køber billige pakkevægt på en e-forretning burde man ideelt set granske netshoppens handelsaftale.
2Trustpilot giver dig super værdifulde genveje til at gennemstøve ganske mange andre forbrugeres kritik og af den grund er det fornuftigt, at du tolker e-handlens vurderinger før du handler billige pakkevægt online. Facebook giver dig lige så vel absolut gavnlige chancer for at få indtryk af webbutikkens popularitet.
3Adskillige internet forhandlere giver i dag mange forskellige billige leveringsmuligheder til pakkevægt. Den mest almindelige er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt ligetil, samt desuden tillige den mindst kostelige leveringsversion.
4Den mest prisbevidste type af levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som desværre kræver at du lever i nærheden af online firmaets adresse. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være særligt vigtig om man har brug for pakkevægt om få sekunder. Alternativt så lover flere shops på nettet portofri fragt, men ofte er det så nødvendigt at du aftager for en bestemt sum.
5Det har vist sig at være særligt problemfrit for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige pakkevægt på diverse internet forhandlere i Danmark, og så yder en hel del internet virksomheder levering uden omkostninger. Det kan dog til hver en tid vise sig gunstigt at udforske et par forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at man ikke er i tvivl om at få den skarpeste pris.
6Inden nogen shopper billige pakkevægt hos en internet webshop behøver de for at være på den sikre side tyde webshoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke videre interessant. Ydermere anbefales det at køber er obs på de elementære regler der influerer på bestillingen af billige pakkevægt online, fx hvilken returret e-butikken garanterer.
7Antal dages levering er selvfølgelig vældig aktuel om man mangler produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det komplet meningsfuldt at du efterser leveringstidspunktet på pakkevægt. Flere forretninger på nettet tilbyder billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, men det regnes ud fra at ordren indsendes tidligere end et aftalt klokkeslæt.
8Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en retningslinje, som forsvarer en overfor fup firmaer på nettet. Som et alternativ bør du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, såfremt du foretrækker at afbetale omkostningerne over tid.
9Nogle enkelte internet outlets tilbyder levering uden beregning på pakkevægt, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der aftages for en fastsat pris. Desuden skal man beslutte sig for den billigste mulighed for fragt, som oftest vil være at få leveret pakken til et udleveringssted. Fragttypen er godt nok desuden i høj grad bekvem. Den prisbilligste leveringstype vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.