Jeg har fundet 10 webshops der sælger osb plader, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 4.692 kr. Det er 58 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 osb plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
4.692 kr.Køb
4.726 kr.Køb
5.515 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.406 kr.Køb
6.976 kr.Køb
7.340 kr.Køb
8.316 kr.Køb
11.060 kr.Køb
11.199 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vægge til tag til undertag til gulv til loft til skur

Størrelser: 20 mm 22 mm 10 mm 19 mm 25 mm 5 mm 40 mm 28 mm 15 mm16 mm 12 mm 13 mm 30 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggecentre sælger et enormt varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot osb plader.
Du bør kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regler.
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed i de gængse byggecentre.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige osb plader hos de forskellige online byggecentre. Nogle har lave priser, imens øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
For en del er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du får sparring omkring osb plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra diverse nichebutikker, og takket være dette kan du vælge fra et stort udvalg af osb plader online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder finder du nær dig, og i kraft af det har du adgang til at købe online og køre byggematerialerne personligt. Herigennem kan du vælge at undgå fragten, samt tilmed få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at handle osb plader online på deres hjemmeside.
Alverdens nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Diverse webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således er det forventeligt at du får super nyttig assistance fra personale der er eksperter i lige præcis osb plader.
De største byggemarkeder i Danmark
osb plader bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

osb plader harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

osb plader jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

osb plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en professionel til dele af arbejdet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at modtage priser fra en håndfuld firmaer.
2For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du løbende undersøge vejrudsigten i forbindelse med projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at piske ned absolut lige når du står midt i det omfattende byggeprojekt.
3Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som skåner dig overfor mulige skader. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke får eksperthjælp.
4Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed ved krævende byggeprojekter. Flere projekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
5Det kan vise sig meningsgivende at du har alle materialer indkøbt inden du indleder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammenfatte en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting du får brug for, og dernæst efterse oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
6Forberedelse vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du skal liste en gennemarbejdet strategi, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din arbejdsplan.
7Man bør på ingen måde gå ned på udstyr. Ofte kan det være vigtigt at have det klar til brug når du går løs med byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at tillægge disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
8I mange tilfælde vil det være afgørende at have en budgetoversigt for dit projekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det må være rationelt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og bagefter kortlægge den billigste pris på hver eneste af dem.
9Inden du igangsætter arbejdet kan det være ufatteligt fundamentalt at man sikrer sig, at byggeriet overholder loven. Alt efter din boligtype kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Der kommer næsten altid uforudsete hovedpiner i tilfælde med store byggeprojekter, og altså vurderes det essentielt at man afsætter en del plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
11Du har adgang til utallige hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget brugbar information, specielt forudsat at man kigger på engelsk.
12I visse tilfælde kan man hente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få når ombygningen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
De mest folkekære byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er kolossalt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål om osb plader

 • Hvordan maler man osb plader?
 • Hvad er osb plader lavet af?
 • Hvad består osb plader af?
 • Hvad kan osb plader bruges til?
 • Hvad er osb plader?
 • Hvad bruger man osb plader til?
 • Hvilken løsning til levering er smartest?

  Adskillige netbutikker i Danmark tildeler i dag et stort udvalg af billige fragtmuligheder til osb plader. Den mest populære er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne når du har tid. Leveringsformen er nemlig temmelig problemfri, og tit derudover den billigste fragtform.

  Du bør tillige beslutte dig for at få ordren bragt til din lejlighed eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig af og til en anelse dyrere, men desuden vældig ligetil ved køb af osb plader online. Den prisbilligste type af levering er unægtelig selv at hente ordren, som desværre beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på osb plader er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld forudsat du skal bruge din ordre inden for få dage, og med det formål er det ret så centralt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved osb plader. En hel del internet forretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter online, som alligevel er påkrævet at bestillingen realiseres inden et fast klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen på posthuset inden personalet holder fyraften.

  Nogle internet firmaer lover levering uden gebyr på osb plader online, men i mange tilfælde kun hvis du køber for en bestemt sum. Derudover burde man vælge den billigste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted.

  En masse kæder udlover afhentning hvor man handler billig osb plader på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder for eksempel klik-og-hent på osb plader i følgende områder:

  Rudersdal, Skive, Kolding, Frederikshavn, Brønshøj, Dragør, Jyllinge, Lillerød, Brøndby, Hørsholm, Tårnby, Glostrup, Holstebro, Kalundborg, København, Herning, Kokkedal, Nørresundby, Horsens, Holbæk, Brønderslev, Sønderborg, Søborg, Svendborg, Esbjerg, Birkerød, Solrød Strand, Aalborg, Hedensted, Rønne, Nærum, Charlottenlund, Åbyhøj, Stenløse, Herlev, Roskilde, Næstved, Brabrand, Slagelse, Virum, Højbjerg, Farum, Vallensbæk, Taastrup, Hjørring, Ishøj, Ballerup, Vordingborg, Nakskov, Randers, Varde, Aarhus, Hobro, Grenaa, Vanløse, Gentofte, Thisted, Lystrup, Odense, Tilst, Køge, Helsingør, Frederiksberg, Frederikssund, Aabenraa, Fredericia, Silkeborg, Ikast, Nyborg, Haslev, Albertslund, Nykøbing Falster, Hillerød, Viborg, Lyngby, Værløse, Odder, Frederiksværk, Hedehusene, Valby, Skanderborg, Vejle, Greve, Struer, Allerød, Hvidovre, Rødovre, Ringsted, Ølstykke, Risskov, Haderslev, Korsør, Gladsaxe, og Middelfart, .

  Click-and-collect for osb plader er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Lolland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når man kigger i tendenserne står det klart, at folk som regel søger efter for eksempel billig osb plader og køb osb plader. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge for eksempel osb plader priser, osb plader online samt osb plader tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Gode priser på osb plader

  Det er efterhånden ualmindeligt let gængeligt for internetbrugere at analysere priser på billige osb plader online på diverse forhandlere på nettet, og til gengæld har langt de fleste internet shops fundet det nødvendigt at nedskære priserne på osb plader eftertrykkeligt, og derudover byde på fragt uden beregning.

  Men det kan alligevel blive gunstigt at granske enkelte outlets på nettet efter udsalg og tilbud på osb plader online inden du gennemfører din handel, således at man er sikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Man skal ikke desto mindre være klar over, at ifald en internet webshop markedsfører billige osb plader online for en udsalgspris som virker kolossalt billig, kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig internet shop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af et regelsæt, hvilket redder dig som køber overfor uægte internet foretagender.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil afdrage omkostningerne til osb plader over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

  Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt søger efter fx osb plader tilbud og billig osb plader. Foruden dette ser vi ofte online shoppere efterspørge blandt andet osb plader online, køb osb plader og osb plader priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg osb plader er 4675 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

  Super god oplevelse og ingen problemer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til vægge til undertag til tag til loft til skur til gulv

  Størrelser: 28 mm 12 mm 5 mm 19 mm 20 mm 30 mm 25 mm 10 mm 40 mm 15 mm16 mm 13 mm 22 mm

  Tjek nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot indebærer en række habile genveje til at dechifrere en lang række aktuelle kunders kritik og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på e-firmaets anmeldelser forinden du bestiller billige osb plader online.

  Facebook leverer derudover tilpas fine løsninger til at få en idé om online forretningens kundetilfredshed. I øvrigt er der endda online webshops som tilbyder folk at registrere en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde kan anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen shopper billige osb plader online hos en internet shop behøver man i og for sig betragte butikkens handelsbetingelser, dog er det normalt ikke særlig spændende, specielt ved de store byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

  Et alternativt forslag kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er en garanti for at e-handlen forsvarer de officielle regler, foruden at e-shoppen fra tid til anden besøges af eksperter der har ekspertise inden for reglementet på området.

  Desuden tilbydes du mulighed for en håndsrækning, såfremt du skulle få vanskeligheder i forbindelse med dit køb af osb plader. For øvrigt kan det anbefales at køberen er klar over de mest relevante retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af osb plader online, f.eks. den bytteret virksomheden lover.

  I den relation er det ligeledes relevant, at man permanent bibeholder sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne bevise købet af osb plader, uagtet om man har købt fra Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

  Maria gav 5 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  Marianne O gav 4 stjerner

  Hurtig

  Søren E gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Rasmus M gav 4 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Det er efterhånden usædvanlig hensigtsmæssigt for enhver at sammenholde priser online på billige osb plader hos diverse online firmaer, og med det motiv tilbyder en hel del forretninger på nettet levering uden omkostninger. Det kan stadigvæk blive lønnende at inspicere flere netbutikker efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, så du er tryg ved at antage den bedste pris.
  2Vi anbefaler generelt at kontrollere om e-butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være en indikation om at e-forhandleren opfylder de gældende danske regler, og at webbutikken lejlighedsvis tilses af jurister som har indsigt i lovene på området. Inden nogen køber billige osb plader på en e-forretning burde de for at være på den sikre side tage stilling til virksomhedens handelsbetingelser.
  3Trustpilot giver dig en lang række sikre løsninger til at gennemrode en stor portion andre køberes ratings og derfor anbefaler vi, at du verificerer online webshoppens kritik inden du bestiller billige osb plader online. Facebook resulterer i lige så vel tilpas anstændige chancer for at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
  4Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af et regelsæt, som begunstiger en overfor uægte internet forretninger. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at betale betalingen over en længere periode.
  5Inden nogen køber billige osb plader i en e-handler kunne man for at være sikker betragte forhandlerens vilkår, men det er bare et omfattende projekt. Foruden dette foreslåes det at køberen er omhyggelig omkring de mest centrale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige osb plader online, som for eksempel den bytteret online butikken kører med.
  6En række internet firmaer tildeler efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til osb plader. Førstevalget hos mange er p.t. pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo ultra let, samt ofte endda den prisbilligste fragttype.
  7Indtil flere internet forretninger byder på billig levering på osb plader, men oftest er det under betingelse af at der handles for en præcis sum. Alternativt burde du foretrække den mindst kostelige leveringsversion, som oftest er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Løsningen er mange gange desuden super ligetil. Den prisbilligste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
  8Den mindst kostelige løsning er uden tvivl at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du har bopæl i nærheden af internet webshoppens lager. Den form for levering er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld når man har behov for osb plader om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del outlets på nettet gebyrfri levering, men tit er det betinget af at der shoppes for en fastsat sum.
  9Fragtperioden kan vise sig at være usædvanlig udslagsgivende om du behøver produktet straks, så med det formål er det uden tvivl vigtigt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt ved osb plader. De fleste online webshops frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men som trods alt er betinget af at ordren gennemføres forinden et angivent tidspunkt.