Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 10 kg 500 kg 25 kg 20 kg 1 ton 1 m3 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 15 kg 500 liter 1000 kg 15 kg

Levering: trailer i løs vægt i bigbag afhentning hent selv løst leveret i poser vognlæs i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et enormt udvalg af produkter, og andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare ølandssten.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige ølandssten hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på lave priser, og andre har en høj grad af service. Du må afveje hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man tjekke butikkens regler.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring ølandssten.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragten, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Dette er navnligt muligt hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra talrige specialbutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af ølandssten online.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og på grund af det har folk valget om at bestille online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Derigennem har du valget om at undgå fragten, samt sågar få varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er eksperter i deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Ergo er det forventeligt at du får super begavet service fra nogle som er specialister i netop ølandssten.
Majoriteten af små butikker står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online bør du få en lavere pris.
Flertallet af nichebutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber ølandssten online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

ølandssten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af omkring 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

ølandssten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du må nødig forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på mulige risici. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, specielt hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
2For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor skal du regelmæssigt holde øje med vejrvarslen i perioden for byggeprojektet, så det ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned når du netop er i fuld gang med det krævende byggeprojekt.
3Det kan overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal have hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Såfremt du benytter professionel assistance vil det ofte være fornuftigt at få tilbud fra diverse selskaber.
4Det er muligt at få offentlig støtte til byggerier. Det bliver givet forudsat at projektet er miljøvenligt. Bidraget forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for miljøet.
5Du vil ikke gå ned på grej. Typisk vil det vise sig fordelagtigt at have grejet til rådighed når du starter byggeprocessen. I øvrigt må du huske at inkludere de her omkostninger i din økonomiske plan.
6Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt i tilfælde af store projekter. Større projekter kræver flere personer. Derudover må det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
7I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Planlægning er nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du må lave en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
9Du kan finde utrolig mange artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver vældig meget udbytterig information, navnligt når man bruger engelske søgeord.
10Det kan vise sig væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer klar i god tid før du begynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne forfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og derefter efterse hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
11Der viser sig utvivlsomt utidige problemer når det gælder svære opgaver, og altså viser det sig værdifuldt at der afsættes en del tid i agendaen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
12Typisk vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så man har styr på udgifterne. Det kan være rationelt at kortlægge samtlige udgifter, og herefter undersøge omkostningen ved dem hver især.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er kolossalt overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som jo er meget flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål hvad angår ølandssten

 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvad er ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvilken leveringsmåde er smartest?

  En hel del e-handler giver i vore dage diverse billige leveringstyper til ølandssten. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså usædvanlig let gængelig, samt i mange tilfælde tilmed den mest billige leveringstype.

  Du bør alternativt prøve at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver til tider en smule mere pebret, men ligeledes rigtig smart med ølandssten online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog altid være selv at hente ordren, men dette forudsætter at du befinder dig nær e-firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på ølandssten kan være ret så vigtig hvis du står og skal bruge dine nye varer omgående, så i det øjemed er det altså relevant at vi ser leveringstidspunktet på ølandssten. En stor portion internet butikker – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre online, men det kræver at orden realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt, således at de kan nå at få produkterne pakket forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

  En række byggecentre frembyder levering uden beregning på ølandssten online, men tit under forudsætning af at du bestiller for et konkret beløb. Desuden skulle man udse dig den prisbilligste leveringsmåde, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

  Størstedelen af webbutikker frembyder afhentning hvor man bestiller billig ølandssten hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne udlover for eksempel klik-og-hent på ølandssten i disse byer:

  Fredericia, Ishøj, Køge, København, Albertslund, Værløse, Nyborg, Ballerup, Randers, Jyllinge, Odder, Hillerød, Holstebro, Svendborg, Herning, Hvidovre, Lystrup, Hedensted, Kolding, Taastrup, Grenaa, Højbjerg, Korsør, Frederikssund, Birkerød, Åbyhøj, Gladsaxe, Frederiksberg, Haderslev, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Tilst, Middelfart, Haslev, Hørsholm, Skive, Aarhus, Lyngby, Nakskov, Nørresundby, Herlev, Kalundborg, Frederikshavn, Risskov, Aabenraa, Esbjerg, Odense, Slagelse, Ølstykke, Hedehusene, Struer, Stenløse, Nærum, Roskilde, Glostrup, Hjørring, Ikast, Greve, Viborg, Næstved, Vallensbæk, Horsens, Søborg, Rudersdal, Sønderborg, Brøndby, Farum, Varde, Dragør, Hobro, Skanderborg, Tårnby, Silkeborg, Thisted, Vordingborg, Kokkedal, Solrød Strand, Holbæk, Ringsted, Valby, Gentofte, Charlottenlund, Rønne, Brabrand, Virum, Allerød, Rødovre, Helsingør, Brønshøj, Lillerød, Aalborg, Brønderslev, Vanløse, og Vejle, .

  Afhentning ift. ølandssten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland).

  Ved kig i statistikkerne er det markant, at folk ofte søger efter blandt andet køb ølandssten og ølandssten priser. Man ser desuden typisk internet shoppere lede efter bl.a. billig ølandssten, ølandssten online og ølandssten tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan og 10-4.

  Få rabat på ølandssten

  Det er i dag særdeles ukompliceret for købere at analysere priser på billige ølandssten online i blandt forskellige netshops, og med det motiv har flertallet af online forhandlere set sig tvunget til at mindske prisen på ølandssten betragteligt, og i øvrigt tilbyde fragt uden omkostninger.

  Derfor kan det imidlertid blive lukrativt at kigge forbi indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på ølandssten online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at få den skarpeste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

  Du bør imidlertid ikke glemme, at i tilfælde af at en forhandler på nettet tilbyder billige ølandssten online til salg for en pris som virker mystisk favorabel, så er det ofte være et tegn på en bedragerisk e-handler. Køb med betalingskort er dog en del af en retningslinje, der passer på dig som køber overfor fup online shops.

  Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare pengene til ølandssten af flere omgange. Det fås ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

  Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere typisk kigger efter eksempelvis køb ølandssten og billig ølandssten. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere lede efter fx ølandssten priser, ølandssten tilbud samt ølandssten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 25 kg 1 m3 15 kg 500 liter 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 800 kg 25 kg 20 kg 1 ton 1000 kg

  Levering: afhentning løst leveret i sække i løs vægt trailer vognlæs i bigbag hent selv i poser

  Udforsk andre menneskers synspunkter

  Trustpilot resulterer i de facto relevante løsninger til at se nærmere på mange forhenværende brugeres anmeldelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du verificerer e-forretningens anmeldelser inden du shopper billige ølandssten online.

  Facebook tilbyder dig ligeledes nogle passelige løsninger til at få kendskab til online shoppens pålidelighed. Foruden det er der en del online shops i Danmark som gør det muligt at registrere en bedømmelse af deres køb, hvilket ydermere bør drages fordel af til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Forinden nogen shopper billige ølandssten online på en internet forhandler kunne man de facto tage stilling til e-butikkens betingelser, dog er det ofte ikke særlig morsomt, især med de velkendte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Bygma.

  Alternativet kunne være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en forsikring om at internet webshoppen føjer de gældende danske regler, samt at forretningen hyppigt revurderes af jurister der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

  Dette er desuden en god mulighed for assistance, såfremt du skulle få besvær i forbindelse med din bestilling af ølandssten. Ydermere er det en hjælp at man er påpasselig med de mest aktuelle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af ølandssten online, til eksempel den returneringsret internet firmaet garanterer.

  Her er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk beholder sin faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne bevise købet af ølandssten, uagtet om man har handlet hos Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Bygma.

  Louise Knudsen gav 5 stjerner

  SUPER

  Hanne L gav 4 stjerner

  Virkelig god service

  Hanne L gav 5 stjerner

  God webshop

  Hans Madsen gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  9 gode råd til online indkøb
  1Forinden nogen shopper billige ølandssten hos en e-forretning burde de i og for sig have øje for e-shoppens betingelser, det er dog typisk ikke særlig sjovt. Herudover tilråder vi at du er oppe på mærkerne omkring de elementære vedtægter der kan have betydning for handlen med billige ølandssten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen bruger.
  2Antal dages levering kan i nogle tilfælde være rigtig udslagsgivende når vi har brug for dine nye produkter øjeblikkeligt, så derfor er det fuldt ud meningsfuldt at vi ser det forventede leveringstidspunkt på ølandssten. Størstedelen af butikker på nettet giver løfte om billig 1 hverdags levering på en række af deres varer, der dog forudsætter at bestillingen anbringes inden et konkret tidspunkt.
  3Trustpilot fører til ret passelige chancer for at kigge på adskillige aktuelle køberes evalueringer og derfor kan det være til hjælp, at du betragter internet selskabets anmeldelser forud for at du shopper billige ølandssten online. Facebook forærer dig ydermere adskillige uafhængige løsninger til at få indblik i internet shoppens kundetilfredshed.
  4Enkelte internet virksomheder yder billig fragt på ølandssten, men ofte kun ifald der shoppes for et præcist beløb. Desuden kan du vælge den mest betalelige metode til levering, der gerne vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig jævnligt ydermere ekstremt ligetil. Den mest letkøbte form for levering er uden tvivl at du selv henter ordren.
  5Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt webbutikken er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er en tilkendegivelse af at online firmaet forsvarer de danske retningslinjer, tillige med at e-butikken løbende tilses af jurister som er inde i de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige ølandssten på en internet virksomhed behøver de sådan set skimme webshoppens handelsaftale.
  6Det er yderst overkommeligt for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige ølandssten hos flere internet outlets, og ergo lover mange internet forhandlere gratis fragt. Det kan til hver en tid vise sig profitabelt at besigtige nogle enkelte online forretninger efter tilbud og rabat forud for at du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris.
  7Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en retningslinje, som hjælper kunden overfor uægte e-forhandlere. Som alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at klare beløbet i flere bidder.
  8Den mindst kostelige løsning vil til enhver tid være at hente pakken selv, men den løsning kræver at du har bopæl nær internet shoppens adresse. Den fragtform kan være meget central om vi behøver ølandssten fluks. Alternativt så frembyder indtil flere internet firmaer billig fragt, men i reglen påkræves det at der indkøbes for en fastsat pris.
  9Masser af online forretninger tildeler nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmidler til ølandssten. En der er meget populær er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er jo usædvanlig ukompliceret, samt oftest endda den mest prisbevidste leveringsløsning.