Økse 1550g GROUW
245 kr.
Læs mere
Håndøkse 600gr Rawlink 69310
79 kr.
Læs mere
Skovøkse GOLD 1600 gram KwB 4532-26
306 kr.
Læs mere
Økse 550g
130 kr.
Læs mere
Flækøkse 2500gr Staco 580371025
324 kr.
Læs mere
Økse 910g GROUW
208 kr.
Læs mere
Flækøkse 3000 gram, med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8011
306 kr.
Læs mere
Flækøkse GOLD 2000 gram KwB 4534-20
460 kr.
Læs mere
Håndøkse 600 gram med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8001
134 kr.
Læs mere
Håndøkse 900gr Staco 580371090
176 kr.
Læs mere
Flækøkse 2500gr Hultafors SLY 141-2,5 RA
882 kr.
Læs mere
Håndøkse 800gr Hultafors H 008 SV
370 kr.
Læs mere
Skovøkse 1250 gram, med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8002
248 kr.
Læs mere
Skovøkse 1000gr GROUW 97709
145 kr.
Læs mere
Håndøkse 600gr Hultafors H 006 SV
360 kr.
Læs mere
Flækøkse 2500 gram HERO 3089-250
199 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare vil spare fragten, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Flere byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, imens andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare økse.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende byggeshoppens betingelser.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige økse fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode priser, hvorimod andre har faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos en netbutik, som tilbyder rådgivning og sparring omkring økse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du i store dele af landet, og derfor har folk valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og samtidig hente produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige producenter, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af økse online.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker har en dyb forståelse for deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Herved vil du opleve ekstra god sparring fra nogle som er specialister i netop økse.
De fleste nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
Alverdens niche webshops er opstartsfirmaer, der typisk er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at bestille økse online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
økse jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

økse bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

økse silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

økse harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kan findes mange forskellige vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder meget konstruktiv info, særligt forudsat at du benytter den engelske version.
2Glem ikke at du kan søge offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes forudsat at ombygningen er CO2-besparende. Det kræver altså at renoveringen influerer positivt på planeten.
3Det bør overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde have hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Hvis du indhenter hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at lede efter forslag fra flere entreprenører.
4Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har alle bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du indleder projektet. Du har fordel af at udarbejde en hurtig indkøbsseddel som indeholder det du skal bruge, og så gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag skal du med jævne mellemrum undersøge vejrprognosen i dagene før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at stå ned i stænger bedst som du er startet på det avancerede byggeprojekt.
6Man må ikke mangle udstyr. Tit kan det vise sig en fordel at du har grejet klar forinden du tager fat på byggeriet. Det er desuden afgørende at indkalkulere de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
7Du bør på ingen måde forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor hændelige skader. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
8Der præsenterer sig ofte uforudsete hovedpiner når det kommer til krævende opgaver, og på grund af det kan det være betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
9Typisk vil det være essentielt at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være fornuftigt at gennemgå samtlige poster, og efterfølgende undersøge online tilbud på dem hver især.
10Godt forarbejde er kilden til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet plan, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du laver din tidsplan.
11Det er oplagt at spørge om hjælp til dele af projektet, ikke mindst såfremt det er større projekter. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig må det være mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din boligtype kan der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er meget imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er meget beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er ualmindeligt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så betryggende. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er absolut godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En række online selskaber foreslår efterhånden alverdens billige fragtløsninger til økse. En af dem der er mest populær er i vore dage pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer lige når det passer dig. Fragttypen er altså super fleksibel, og oftest ligeledes den mest betalelige leveringsmåde.

Du kunne ligeledes vælge at vælge udbringning til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Metoden er oftest en kende mindre billig, men ligeledes meget let gængelig ift. økse online. Den billigste form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som dog stiller krav om at du lever i nærheden af internet shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på økse kan være ualmindeligt vigtig såfremt du mangler produkterne om kort tid, så af den grund er det helt på sin plads at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på økse. Mange internet forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering på næste hverdag på de fleste produkter online, men vær på vagt da det beroer på at handlen laves forinden et fast klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen pakket forinden personalet får fri.

Indtil flere internet webshops garanterer fragt uden betaling på økse online, men for det meste er det kun gældende hvis du handler for en bestemt pris. Som alternativ må du foretrække den mest letkøbte fragtmetode, der mange gange er at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

En lang række byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig økse hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på økse i disse byer:

Slagelse, Rudersdal, Greve, Gentofte, Middelfart, Vanløse, Kalundborg, Ballerup, Jyllinge, Kolding, Roskilde, Nakskov, Tårnby, Søborg, Rødovre, Virum, Holbæk, Stenløse, Vejle, Nørresundby, Aabenraa, Nyborg, Frederiksberg, Esbjerg, Kokkedal, Holstebro, Valby, Ikast, Taastrup, Odense, Sønderborg, Allerød, Hillerød, Ishøj, Hobro, Herning, Lyngby, Nærum, Aalborg, Viborg, København, Vordingborg, Fredericia, Rønne, Næstved, Svendborg, Brønderslev, Grenaa, Korsør, Hedehusene, Hedensted, Højbjerg, Albertslund, Hjørring, Frederiksværk, Odder, Frederikshavn, Randers, Dragør, Herlev, Ringsted, Skanderborg, Charlottenlund, Vallensbæk, Værløse, Farum, Horsens, Helsingør, Køge, Brønshøj, Frederikssund, Haderslev, Solrød Strand, Brabrand, Tilst, Ølstykke, Haslev, Lystrup, Lillerød, Varde, Risskov, Nykøbing Falster, Hvidovre, Birkerød, Aarhus, Thisted, Struer, Glostrup, Brøndby, Skive, Hørsholm, Åbyhøj, Gladsaxe, og Silkeborg, .

Click-and-collect for økse er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når man kigger i søgedata står det markant, at internet shoppere typisk søger efter blandt andet økse priser og økse tilbud. Foruden dette ser vi som regel folk lede efter eksempelvis billig økse, økse online og køb økse, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Tilbud på økse

Det er i dag ualmindeligt smertefrit for folk at søge sig frem til tilbud på billige økse online fra flere internet virksomheder, og følgelig har massevis af online selskaber set sig tvunget til at formindske prisniveauet på økse drastisk, og ydermere yde gebyrfri levering.

Men det kan imidlertid blive smart at analysere diverse butikker på nettet efter udsalg og tilbud på økse online inden du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at få den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Du må alligevel være opmærksom på, at såfremt en shop afhænder billige økse online til salg for en pris der anses for ubegribelig fordelagtig, kan det mange gange være et kendetegn på en uægte e-handler. Kortbetalinger er ikke desto mindre indbefattet af en retningslinje, som assisterer folk overfor svindlende internet firmaer.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale beløbet til økse over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk ved nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Når vi ser på data bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt efterspørger bl.a. økse online og køb økse. Man ser derudover som regel mennesker kigge efter bl.a. billig økse, økse tilbud og økse priser.

Se nærmere på andre menneskers oplevelser

Trustpilot frembringer en række fantastiske genveje til at blive klogere på en hel del forhenværende forbrugeres vurderinger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på online webshoppens anmeldelser før du bestiller billige økse online.

Facebook fremskaffer ligeledes en lang række fantastiske chancer for at få kendskab til netbutikkens popularitet. Herinde ses en række butikker på nettet hvor man kan registrere en kritik af ordreforløbet, som lige så vel burde bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige økse online på en webshop kunne man til hver en tid have øje for dens regler, men det er bare ikke videre interessant, specielt ved de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Alternativet kan være at kontrollere hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en tilkendegivelse af at internet webshoppen lever op til de gældende danske regler, samt at e-forhandleren løbende undersøges af sagkyndige der behersker lovgivningen.

Desuden giver det dig mulighed for assistance, for så vidt du oplever problemer med din ordre på økse. Yderligere er det fornuftigt at man er hensynstagende til de grundlæggende forhold der spiller ind i forbindelse med købet af økse online, fx den returneringsret e-handlen har.

Her er det tilmed afgørende, at man altid sikrer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af økse, uafhængig af om man køber ved Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4 eller Davidsen.

Hanne Rasmussen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Peter J gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Hans L gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Erik gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til online shopping
1Leveringstiden er naturligvis virkelig væsentlig ifald man skal bruge produktet fluks, og derfor er det temmelig fornuftigt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato for økse. De fleste internet forhandlere udlover billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter, men vær obs på at det antager at ordren aflægges tidligere end et fastsat tidspunkt.
2Nogle få netbutikker garanterer fragt uden beregning på økse, men for det meste kun ifald du indkøber for et fastslået beløb. Ellers bør du tage den mest betalelige metode til levering, hvilket gerne vil blive at få bragt ordren til et afhentningssted. Metoden er uheldigvis lige så vel rigtig problemfri. Den mest billige leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
3Trustpilot tilbyder dig regulære solide chancer for at eftergå en lang række tidligere forbrugeres tanker og på grund af dette tilråder vi, at du læser online butikkens vurderinger før du handler billige økse online. Facebook yder ydermere en del passelige løsninger til at få en idé om online virksomhedens troværdighed.
4Det er i dag særdeles ligetil for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige økse fra forskellige online webshops, og til gengæld garanterer en hel del e-handler fri fragt. Det kan alligevel være tiden værd at besigtige visse firmaer på nettet efter tilbud inden du shopper, således at man er tryg ved at antage den mest betalelige pris.
5Flere online forretninger udlover nu om dage en række forskellige billige leveringsmidler til økse. En sikker vinder er i vore dage afhentningssteder, hvor du kan afhente dine varer når du har lyst. Fragtformen er altså særligt let, samt typisk tillige den billigste leveringsmulighed.
6Den mest betalelige leveringsløsning er dog at du selv henter varerne, men det står og falder med at du er nærved e-forretningens arbejdslager. Den leveringsmulighed er naturligvis meget bestemmende når du har behov for økse omgående. Alternativt så frembyder nogle internet virksomheder fragt uden omkostninger, men ofte er det under forudsætning af at man køber for en præcis sum.
7Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en ordning, der værner dig som køber imod bedrageriske forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed kan du udnytte et tilbud fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afdrage beløbet senere.
8Før folk køber billige økse på en e-butik kan man for at være på den sikre side få overblik over forhandlerens handelsaftale, men det er naturligvis ikke super spændende. Udover dette er det prisværdigt at du er vidende om de vigtigste forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige økse online, som fx den ombytningsrettighed online forhandleren bruger.
9Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, hvilket er en tilkendegivelse af at e-forretningen lever op til den officielle danske lovgivning, foruden at internet forretningen en gang i mellem ses til af specialister som er inde i vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige økse hos en online virksomhed kan de helt sikkert betragte dens betingelser.