Nyt hjem og inspirationsforladt til indretningen?

Måske er I lige flyttet ind i et nyt hus og kommer måske fra en mindre lejlighed, hvorfor det helt naturligt virker uoverskueligt at udfylde den store plads. En ting I kan gøre er at notere ned, hvad I er sikre på, I vil anskaffe jer – en ”must-to” og ”need-to” liste. Det kan være en hjælp til at gøre indretningsprocessen mere overskuelig.

Det kan være en idé at se indretning som en proces, der ikke nødvendigvis skal overstås på bare én weekend. Det kan tage flere uger eller måneder. Det vigtigste er at indtænke jeres egne behov og drømme og lade det være fundamentet for jeres indretning.

Indretning: Når nødvendige ting også er rare

Nogle ting i indretningen er måske nødvendigt eller afgørende for jer. Ting såsom lamper eller gardiner er eksempelvis noget, som kan være nødvendigt at få styr på som noget af det første. I soveværelset kan det være en idé at overveje, hvilke gardiner I skal have op. Her kan I gøre op med jer selv, om I vil vækkes af solen tidligt om morgenen eller blot lade den skinne igennem. Det kan være en mulighed at anskaffe sig mørklægningsgardin på mål. Ved at få det til jeres nye soveværelse eller børneværelserne, muliggør I både, at der er mørkt fra I går i seng til, I ruller gardinet fra igen. Men derudover kan I få gardinerne i præcise mål til jeres valgte vinduer.

Gardiner og en god nattesøvn

Ikke nok med, at gardiner eksempelvis lukker lyset ude, så I ikke vågner af solskin. Så kan det også være, at soveværelset eksempelvis holdes køligere. Det er elementer, som kan gøre, at jeres søvn kan forbedres. Måske er I af den overbevisning, at I bestemt ikke kan sove medmindre, der er mørkt og køligt. Derfor er det ting, som er værd at overveje.