Jeg har fundet 35 webshops der sælger nøddesten, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 35 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
800 kr.Køb
800 kr.Køb
830 kr.Køb
830 kr.Køb
845 kr.Køb
950 kr.Køb
963 kr.Køb
966 kr.Køb
999 kr.Køb
1.008 kr.Køb
1.029 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.069 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.152 kr.Køb
1.189 kr.Køb
1.223 kr.Køb
1.275 kr.Køb
1.284 kr.Køb
1.349 kr.Køb
1.358 kr.Køb
1.433 kr.Køb
1.514 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.550 kr.Køb
1.690 kr.Køb
1.776 kr.Køb
2.020 kr.Køb
2.433 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel

Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 500 liter 500 kg 800 kg 1 ton 15 kg 25 kg 10 kg 20 kg

Levering: hent selv i sække i poser løst leveret afhentning i løs vægt i bigbag vognlæs trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige nøddesten fra byggemarked til byggemarked. En del har billige priser, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Når du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed hos de kendte byggekæder.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du tjekke netbutikkens betingelser.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af nøddesten.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggekæder præsterer et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot nøddesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og herigennem har mange valget om at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Dermed har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt endda have varerne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra talrige leverandører, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af nøddesten online.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få gode tilbud.
Diverse nicheforhandlere er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig kan du opleve en høj grad af erfaren service fra medarbejdere der er eksperter i netop nøddesten.
En masse nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler nøddesten online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag omtrent 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

nøddesten silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der kommer altid overraskende udfordringer når det handler om krævende projekter, og af den grund kan det være afgørende at der er afsat en del plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
2Du skal aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på hændelige ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt når du ikke sikrer dig professionel assistance.
3Glem ikke at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde af at renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at renoveringen forbedrer planeten.
4Det er betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har et overblik over økonomien. Det kan blive rationelt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og dernæst søge sig frem til billige priser på dem én efter én.
5Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af større arbejdsopgaver. Større projekter kræver mere end en person. Samtidig bør det være mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
6Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har samtlige materialer handlet ind forud for at du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at notere en enkel huskeliste som indeholder alt hvad der skal bruges, og bagefter gennemløbe oversigten, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
7Husk at vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du skal sikre dig hjælp fra en ekspert til noget af byggeriet. Hvis du skal have hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at modtage priser fra en håndfuld firmaer.
8For opgaver udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du tit tage notits af vejrprognosen i de dage der er op til arbejdets start, så det ikke ud af det blå begynder at regne netop som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
9Du kan finde mange forskellige guides og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er formidler af en masse anvendelig information, ikke mindst når du benytter engelske ord i din søgning.
10Forberedelse er metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, inklusiv en numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder agendaen.
11Man vil på ingen måde gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig essentielt at have grejet tilgængeligt akkurat som du går løs med byggeprocessen. Desuden er det afgørende at tage højde for de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
12Forud for at du påbegynder arbejdet kan det være meget fornuftigt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der være gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut flot. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål vedr. nøddesten

 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvad er nøddesten?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  En masse online selskaber yder heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til nøddesten. Den mest populære er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo ultra enkel, samt endda endda den mest billige form for levering.

  Du bør derudover overveje at få ordren leveret hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig undertiden en smule mere omkostningsfuld, men ligeledes særdeles ukompliceret ift. nøddesten online. Den mest billige løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du lever med kort afstand til e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på nøddesten kan vise sig at være ret så vigtig i tilfælde af at du har behov for produktet med det samme, så med det formål er det helt på sin plads at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på nøddesten. En masse e-shops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en masse varer online, som alligevel beroer på at ordren lægges tidligere end et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varerne pakket forud for at de logistikansatte har fyraften.

  Flere shops på nettet tilbyder levering uden omkostninger på nøddesten online, men typisk forudsætter det at man bestiller for en konkret pris. Ellers bør man tage den mest billige metode til levering, der ofte vil blive at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

  En lang række byggemarkeder frembyder afhentning hvor du køber billig nøddesten online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene yder fx click-and-collect på nøddesten i følgende byer:

  Nakskov, Farum, Brabrand, Holstebro, Rønne, Svendborg, Roskilde, Vejle, Haslev, Brøndby, Hvidovre, Valby, Hillerød, Brønderslev, Tårnby, Varde, Højbjerg, Skanderborg, Horsens, Risskov, Kalundborg, Herlev, Værløse, Vordingborg, Gentofte, Charlottenlund, Vallensbæk, Jyllinge, Grenaa, Kolding, Kokkedal, Haderslev, Frederikssund, Thisted, Solrød Strand, Skive, Helsingør, Odense, Lystrup, Taastrup, Vanløse, Allerød, Søborg, Esbjerg, Korsør, Fredericia, Åbyhøj, Frederiksberg, Ballerup, Gladsaxe, Struer, Hobro, Næstved, Virum, Tilst, Rudersdal, Albertslund, Stenløse, København, Ikast, Hedehusene, Nørresundby, Ringsted, Hedensted, Brønshøj, Rødovre, Hørsholm, Greve, Lillerød, Sønderborg, Randers, Lyngby, Hjørring, Middelfart, Birkerød, Aarhus, Ølstykke, Frederikshavn, Silkeborg, Nykøbing Falster, Glostrup, Aabenraa, Nærum, Holbæk, Køge, Ishøj, Nyborg, Frederiksværk, Aalborg, Slagelse, Herning, Odder, Viborg, og Dragør, .

  Click-and-collect af nøddesten er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Når der ses på søgedata står det markant, at mennesker som regel leder efter blandt andet nøddesten priser og billig nøddesten. Man ser desuden tit internet shoppere efterspørge eksempelvis nøddesten tilbud, nøddesten online samt køb nøddesten, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

  Rabat på nøddesten

  Det har vist sig at være ekstremt let gængeligt for købere at tjekke tilbud på billige nøddesten online i blandt diverse outlets på nettet, og så har langt de fleste e-handler ikke kunne slippe for at reducere priserne på nøddesten enormt, og i øvrigt tilbyde fragt uden omkostninger.

  Trods dette kan det trods alt vise sig gavnligt at tjekke et par webbutikker efter tilbud og udsalg på nøddesten online forinden du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Man bør imidlertid huske på, at i tilfælde af at en internet butik forhandler billige nøddesten online på tilbud til en udsalgspris der er uhørt billig, så burde det mange gange være en indikation på en snydagtig e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald en del af en ordning, hvilket støtter køberen imod falske internet selskaber.

  Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du efterspørger at dække regningen på nøddesten over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at folk som regel efterspørger blandt andet nøddesten online og nøddesten priser. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge for eksempel køb nøddesten, nøddesten tilbud og billig nøddesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til indkørsel

  Mængder: 500 kg 10 kg 1 m3 800 kg 15 kg 1 ton 25 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 20 kg

  Levering: i poser trailer hent selv vognlæs i sække i løs vægt i bigbag løst leveret afhentning

  Se nærmere på eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot fører til ret fine genveje til at kigge på en længere række aktuelle brugeres bedømmelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker online butikkens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige nøddesten online.

  Facebook præsterer ydermere evigt anstændige genveje til at få kendskab til online firmaets pålidelighed. Herinde ses en del shops på nettet hvor man kan udfærdige en kritik af deres købsoplevelse, som desuden kan anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen bestiller billige nøddesten online på en webbutik bør de i og for sig gennemløbe forhandlerens handelsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig morsomt, særligt ved de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Bauhaus.

  Alternativet kunne måske være at kigge om e-butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er en erklæring om at e-shoppen efterfølger de gældende danske regler, samt at internet firmaet af og til revideres af jurister der er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

  Det giver dig chance for bistand, såfremt du møder besvær som følge af dit køb af nøddesten. Dertil stiller vi forslag om at kunden er på vagt for de væsentligste betingelser der kan have indvirkning på købet af nøddesten online, f.eks. den ombytningsret online webshoppen anvender.

  I den relation er det desuden essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin faktura e-mail, så man til enhver tid kan bevidne bestillingen af nøddesten, uafhængig af om man køber fra Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4 eller XL-Byg.

  Ole gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Søren gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Maria H gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Niels Christensen gav 4 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot tilbyder immervæk gavnlige chancer for at inspicere en længere række tidligere brugeres erfaringer og af den grund slår vi et slag for, at du udforsker online firmaets ratings inden du handler billige nøddesten online. Facebook præsterer lignende uden sammenligning ønskværdige genveje til at få en idé om e-firmaets popularitet.
  2Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende såfremt du mangler produktet lige om lidt, så med det formål er det forholdsvis meningsfuldt at du studerer det forventede leveringstidspunkt for nøddesten. En masse netshops i Danmark lover billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, som trods alt antager at bestillingen indsendes før et angivent tidspunkt.
  3Det er jo efterhånden rigtig ligetil for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige nøddesten hos flere internet foretagender, og med det motiv tilbyder mange online forretninger portofri levering. Det kan dog alligevel være indbringende at se nærmere på et par forskellige e-handler efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at antage den mindst kostelige pris.
  4Nogle internet shops tilbyder portofri levering på nøddesten, men i mange tilfælde er det påkrævet at du aftager for en præcis sum. Alternativt skal man foretrække den mest letkøbte mulighed for levering, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen viser sig tit tillige ualmindeligt let gængelig. Den prisbilligste løsning er dog at hente produkterne selv.
  5En række webshops i Danmark yder efterhånden et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til nøddesten. En der er meget almindelig er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter når du har tid. Fragtformen er altså ultra bekvem, og oftest endda den billigste leveringstype.
  6Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af et regulativ, hvilket værner os overfor bedrageriske forhandlere på nettet. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at betale regningen ude i fremtiden.
  7Den billigste fragtmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket stiller krav om at du befinder dig nærved online forhandlerens bopæl. Den form for fragt er ultra central ifald vi står og skal bruge nøddesten fluks. Alternativt så garanterer en række online varehuse fragt uden betaling, men undertiden kræves det at der købes for en konkret sum.
  8Vi foreslår generelt at se om online firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er et billede på at e-handlen forsvarer de officielle regler, foruden at internet forhandleren hyppigt monitoreres af fagmænd der forstår de gældende regler. Før nogen handler billige nøddesten på en internet shop behøver man altid kigge på butikkens vilkår.
  9Forud for at folk bestiller billige nøddesten i en e-forretning bør de helt sikkert tage stilling til netshoppens handelsaftale, men det er for det meste et omfattende arbejde. Dertil er det anbefalelsesværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vedtægter gældende for shopping af billige nøddesten online, fx den returpolitik e-forretningen lover.