Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Læs mere
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Læs mere
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Læs mere
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Læs mere
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Læs mere
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Læs mere
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Læs mere
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende webshoppens regler.
Såfremt du skal have produkterne nu og her eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne selv. Det er navnligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
For en del er byggeri lig med mange spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring nedstryger.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment af produkter, og øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare nedstryger.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige nedstryger fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på de bedste tilbud, imens andre fokuserer på service. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og derved har de fleste valget om at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at spare leveringsgebyret, og sågar få varerne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De store byggemarkeder udbyder varer fra adskillige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af nedstryger online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså er det forventeligt at du får mere konstruktiv service fra folk der er eksperter i lige præcis nedstryger.
Hovedparten af små butikker står selv for produktion af de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en lavere pris.
Diverse online nichebutikker er små familiefirmaer, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber nedstryger online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

nedstryger silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag over 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

nedstryger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

nedstryger jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det anbefales at sikre sig hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed ift. vigtige byggeprojekter. Enkelte opgaver gør krav på flere personer. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
2Der kommer typisk uforudsete problematikker når det handler om større byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig af stor betydning at man har afsat nok tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
3Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til temmelig meget brugbar info, specielt såfremt man bruger den engelske version.
4Husk at reflektere over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde hente hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Når du henter hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at få tilbud fra flere entreprenører.
5Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være en fordel at du har det disponibelt inden du begynder på byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
6Du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås hvis byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud er altså betinget af at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
7Ved udendørs byggeprojekter har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du ofte undersøge femdøgnsprognosen i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at regne netop som du er godt i gang med dit avancerede projekt.
8Det er essentielt at du har de relevante bygningsmaterialer parat forinden du indleder projektet. Du kan nedskrive en overskuelig liste som samler alt hvad som er nødvendige, og dernæst gennemløbe listen, så du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
9Du skal aldrig glemme dit velbefindende, så glem ej påklædning som fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod mulige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
10Forberedelse er vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at sammensætte en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær konkret i udarbejdelsen af planen.
11Længe før du starter arbejdet kan det blive vanvittigt centralt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har styr på penge-delen af det. Det må være fornuftigt at beskrive samtlige poster, hvorefter man bør kortlægge ens købspris for hver eneste af dem.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En række online outlets udlover i dag diverse billige former for fragt til nedstryger. En favorit er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig særdeles let gængelig, og ofte tillige den billigste type af levering.

Du bør ligeledes påtænke at bestille varerne til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver jævnligt lidt mere omkostningsfuld, men lige så vel ret bekvem for nedstryger online. Den prisbilligste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på nedstryger kan være temmelig relevant i tilfælde af at man behøver din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det aldeles meningsfuldt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt for nedstryger. Temmelig mange webbutikker – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre online, hvilket dog er regnet ud fra at du bestiller før et givent tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få pakken pakket før lagerpersonalet tager hjem.

Flere online webshops yder gebyrfri levering på nedstryger online, men ofte er det påkrævet at der indkøbes for en præcis sum. Derudover skulle man tage den mest letkøbte leveringsløsning, som i de fleste tilfælde er at få leveret produkterne til et afhentningssted.

En stor portion netbutikker yder click-and-collect hvor man handler billig nedstryger hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og Davidsen. Byggecentrene tilbyder blandt andet click-and-collect på nedstryger i disse byer:

Åbyhøj, Nykøbing Falster, Dragør, Lillerød, Allerød, København, Vejle, Haderslev, Tårnby, Ringsted, Esbjerg, Aarhus, Rødovre, Nakskov, Haslev, Vanløse, Thisted, Albertslund, Valby, Gentofte, Brøndby, Skanderborg, Glostrup, Rønne, Sønderborg, Næstved, Ølstykke, Herning, Lyngby, Ishøj, Middelfart, Brønderslev, Brønshøj, Hørsholm, Skive, Fredericia, Aalborg, Vallensbæk, Birkerød, Nørresundby, Hjørring, Roskilde, Højbjerg, Søborg, Brabrand, Værløse, Charlottenlund, Slagelse, Silkeborg, Frederiksberg, Horsens, Taastrup, Ikast, Herlev, Helsingør, Farum, Odder, Grenaa, Svendborg, Randers, Viborg, Ballerup, Gladsaxe, Vordingborg, Rudersdal, Korsør, Tilst, Frederikssund, Holbæk, Odense, Risskov, Hedehusene, Aabenraa, Frederiksværk, Hillerød, Hobro, Køge, Struer, Virum, Solrød Strand, Greve, Varde, Kolding, Kokkedal, Hedensted, Stenløse, Lystrup, Hvidovre, Nyborg, Kalundborg, Jyllinge, Frederikshavn, Nærum, og Holstebro, .

Click-and-collect ift. nedstryger er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Falster) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at folk tit leder efter eksempelvis nedstryger online og billig nedstryger. Foruden dette oplever man typisk online shoppere kigge efter blandt andet køb nedstryger, nedstryger priser og nedstryger tilbud, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og Silvan.

Få den bedste pris på nedstryger

Det er efterhånden ekstremt gnidningsløst for købere at finde de laveste priser på billige nedstryger online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og for det har de fleste e-forretninger været tvunget til at nedbringe prisniveauet på nedstryger kolossalt, og endda love levering uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid blive smart at efterse nogle enkelte forretninger på nettet efter tilbud på nedstryger online forinden du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad være så påvagt, at ifald en internet forhandler reklamerer billige nedstryger online på tilbud til en udsalgspris som er helt ekstremt billig, kunne det mange gange være en indikator for en uærlig webbutik. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i et reglement, som forsvarer dig som kunde overfor bedrageriske online firmaer.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at klare prisen på nedstryger over en længere periode. Det fås ofte i niche netbutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet nedstryger priser og nedstryger tilbud. Man ser derudover ofte folk kigge efter fx køb nedstryger, nedstryger online samt billig nedstryger.

Kig på andre menneskers synspunkter

Trustpilot yder ganske hensigtsmæssige muligheder for at eftergå flere tidligere køberes domme og herved tilråder vi, at du eksaminerer webshoppens omtaler før du færdiggør din shopping med billige nedstryger online.

Facebook forærer dig desuden en lang række strålende metoder til at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Her er der en del shops på nettet som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en omtale af deres køb, som tillige bør tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige nedstryger online på en internet forhandler bør de utvivlsomt tage stilling til virksomhedens betingelser, dog er det uden tvivl en omfattende opgave, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus og Silvan.

En nem løsning kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærket, eftersom det længe har været en sikring om at internet butikken adlyder dansk lovgivning, udover at webshoppen rutinemæssigt vurderes af jurister som har meget erfaring med lovgivningen.

Det er en rigtig god mulighed for support, ifald du møder problemstillinger ved din shopping med nedstryger. Dertil kan det anbefales at kunden er klar over de vigtigste betingelser der indvirker på købet af nedstryger online, eksempelvis hvilken returpolitik hjemmesiden lover.

I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man stadig gemmer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af nedstryger, ligegyldig om man har handlet fra 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen eller Harald Nyborg.

Lone Kristensen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Thomas R gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Henrik J gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Pia E gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til internetshopping
1Inden folk handler billige nedstryger i en butik på nettet bør de når alt kommer til alt granske butikkens regler, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende. Tillige er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de vigtigste regler i forbindelse med købet af billige nedstryger online, som fx hvilken ombytningspolitik online shoppen tilsikrer.
2Trustpilot indebærer tilpas stabile muligheder for at gennemstøve mange øvrige forbrugeres observationer og på grund af dette er det klogt, at du studerer online butikkens vurderinger forinden du shopper billige nedstryger online. Facebook bringer dig tillige immervæk værdifulde muligheder for at få indblik i e-handlens pålidelighed.
3Temmelig mange internet shops frembyder nu til dags flere billige løsninger til levering til nedstryger. Den mest anvendte er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de købte produkter når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo særdeles simpel, og endda derudover den billigste mulighed for levering.
4Generelt slår vi et slag for at bemærke om webbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en forsikring om at internet forhandleren adlyder gældende dansk lovgivning, foruden at e-firmaet løbende vurderes af fagmænd som har meget erfaring med reglerne. Forud for at folk handler billige nedstryger i en online virksomhed kan man de facto se på e-shoppens forretningsbetingelser.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ultra aktuel i tilfælde af at du mangler varen nu og her, og herved er det bestemt fornuftigt at vi finder leveringstidspunktet ved nedstryger. En række internet webshops frembyder billig 1 dags levering på en masse varenumre, som er betinget af at der bestilles tidligere end et aftalt tidspunkt.
6Det er temmelig fremkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige nedstryger i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og for det lover de fleste butikker på nettet portofri levering. Til gengæld kan det trods alt blive fordelagtigt at udforske enkelte internet shops i Danmark efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at man er garanteret at modtage den mindst kostelige pris.
7Nogle få online webshops tilbyder fragt uden betaling på nedstryger, men i reglen forudsætter det at der aftages for en fastsat pris. Som alternativ må man snuppe den mest billige form for levering, som oftest er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Løsningen viser sig undertiden lige så vel virkelig nem. Den mest billige type af levering vil dog altid være at du selv henter ordren.
8Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et regelsæt, som værner køberen imod fup e-butikker. Alternativt burde du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil dække pengene senere.
9Den mest betalelige leveringsudgave vil altid være at du selv henter produkterne, som dog er betinget af at du lever i kort afstand af online webshoppens bopæl. Den form for levering kan i nogle tilfælde være vældig væsentlig forudsat man mangler nedstryger inden for kort tid. Alternativt så garanterer en række webshops fragt uden betaling, men undertiden kun såfremt du handler for et præcist beløb.