Milwaukee Kango Nedbrydningshammer 950 SDS-Max
8.215 kr.
Læs mere
Bosch Nedbrydningshammer GSH 27 VC Professional
13.385 kr.
Læs mere
Milwaukee Nedbrydningshammer K 1530H
9.000 kr.
Læs mere
Milwaukee Bore-/Nedbrydningshammer K 540 S SDS-Max
4.165 kr.
Læs mere
Milwaukee Nedbrydningshammer K 1000S
7.540 kr.
Læs mere
Bosch Nedbrydningshammer GSH 16-28 Professional
10.150 kr.
Læs mere
Milwaukee Nedbrydningshammer K 1528H
9.000 kr.
Læs mere
Milwaukee Nedbrydningshammer K 2000H
14.850 kr.
Læs mere
Milwaukee Nedbrydningshammer K 2500H
26.417 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1.500 W - TE-DH 1027
2.499 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1700 Watt i kuffert
2.593 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1600 watt + mejsler
1.744 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1700 watt + mejsler
3.499 kr.
Læs mere
Nedknusningshammer 1500 watt PowerPlus
1.123 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1050 Watt + mejsler
1.249 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1500 Watt ProBuilder 55111
1.249 kr.
Læs mere
3 kg slaghamre med SDS-plus holder Bosch GSH 3 E
4.099 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1700 Watt i kuffert
2.095 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1050 Watt med mejsler PowerPlus POWX1183
1.370 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1600 watt med mejsler PowerPlus POWX1186
1.825 kr.
Læs mere
16 kg nedbrydningshammer Bosch GSH 16-28
12.249 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1500W PowerPlus POWE10090
1.380 kr.
Læs mere
Nedbrydningshammer 1700 watt med mejsler PowerPlus POWX1189
3.492 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige nedbrydningshammer fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have gode tilbud, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en webshop, som giver hjælp til valg af nedbrydningshammer.
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggecentre fremviser et bredt vareudvalg, og andre har fokus på en specifik varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot nedbrydningshammer.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende butikkens betingelser.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra adskillige leverandører, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af nedbrydningshammer online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og derved har mange chancen for at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derved kan du vælge at undgå leveringsgebyret, samt samtidig få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
En masse specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du når du bestiller nedbrydningshammer online fra deres webshop.
Forskellige specialiserede netshops har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du modtage endnu mere kyndig vejledning fra mennesker der er eksperter i netop nedbrydningshammer.
De 10 største byggemarkeder
nedbrydningshammer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

nedbrydningshammer silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag over 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

nedbrydningshammer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

nedbrydningshammer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor bør du tit tage et kig på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du slipper for at det pludselig starter med at vælte ned bedst som du står midt i det krævende byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være fornuftigt at udfærdige et budget for byggeprojektet, så du har styr på økonomien. Det kan være fornuftigt at dokumentere samtlige poster, hvorefter man kunne tjekke ens købspris for hver enkelt.
3Du skal aldrig gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at have det klar inden du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at indregne disse udgiftsposter i din økonomi.
4I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes hvis projektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for miljøet.
5Der findes rigelige mængder af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af enormt meget nyttig oplysning, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
6Det bliver meningsgivende at du har de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kan med fordel forfatte en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og derefter granske hvert eneste punkt, så du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
7Husk at reflektere over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan investere i professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en ekspert er det en god idé at få tilbud fra forskellige entreprenører.
8Du skal ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som fx hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke får professionel assistance.
9Planlægning viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en struktureret strategi, som dikterer hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
10Det bør overvejes at få assistance til byggeprocessen, ikke mindst ift. større ombygninger. Større ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
11Der kommer jævnligt uventede problematikker ved krævende byggeprojekter, og af den grund viser det sig essentielt at man har afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, med det formål at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
12Før du går i gang med byggeprojektet er det vanvittigt afgørende at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest populære byggeshops
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er fantastisk betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En række online forretninger giver efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmidler til nedbrydningshammer. En der er meget anvendt er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de bestilte varer når du har lyst. Den er nemlig særligt uproblematisk, samt desuden endda den mest letkøbte fragtmetode.

Du burde omvendt afveje for og imod at få pakken sendt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen er som regel en lille smule mere omkostningsfuld, men ydermere yderst enkel ift. nedbrydningshammer online. Den prisbilligste type af levering vil dog altid være at hente pakken selv, som desværre er betinget af at du befinder dig nær internet forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på nedbrydningshammer er jo ret så udslagsgivende forudsat man har brug for varen om et øjeblik, og med det formål er det bestemt aktuelt at man ser den estimerede leveringsdato ved nedbrydningshammer. En række internet varehuse – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig 1 dags levering på de fleste varer online, men vær opmærksom på at det beroer på at handlen laves tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer klargjort inden de pakkeansatte får fri.

En hel del outlets på nettet yder fragtfri levering på nedbrydningshammer online, men i de fleste tilfælde kræves det at du indkøber for en fastsat pris. Som alternativ kunne man gribe den mest letkøbte type af levering, hvilket gerne vil blive at få bragt produkterne til et afhentningssted.

Temmelig mange netbutikker tilbyder afhentning hvor man bestiller billig nedbrydningshammer på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma og 10-4. Byggecentrene tildeler for eksempel klik-og-hent på nedbrydningshammer i disse områder:

Brabrand, Herning, Næstved, Hjørring, Køge, Gladsaxe, Vallensbæk, Solrød Strand, Søborg, Åbyhøj, Frederiksberg, Ølstykke, Risskov, Slagelse, Haslev, Silkeborg, Stenløse, Grenaa, Hørsholm, Ishøj, Aabenraa, Nyborg, Skanderborg, Svendborg, Aalborg, Varde, Frederiksværk, Horsens, Odder, Middelfart, Vordingborg, Viborg, Hobro, Gentofte, Rudersdal, Sønderborg, Kolding, Hillerød, Brønderslev, Holbæk, Albertslund, Greve, Herlev, Brønshøj, Kalundborg, Brøndby, Odense, Charlottenlund, Dragør, Nakskov, Nørresundby, Haderslev, Nærum, Værløse, Ringsted, Ikast, Lystrup, Farum, Kokkedal, Tårnby, Helsingør, Randers, Hedensted, Korsør, Ballerup, Thisted, Skive, Hvidovre, København, Aarhus, Valby, Jyllinge, Struer, Virum, Lillerød, Frederikshavn, Esbjerg, Rødovre, Birkerød, Vanløse, Nykøbing Falster, Vejle, Fredericia, Højbjerg, Frederikssund, Allerød, Lyngby, Roskilde, Rønne, Glostrup, Taastrup, Tilst, Hedehusene, og Holstebro, .

Klik-og-hent for nedbrydningshammer er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata fremstår det markant, at online shoppere jævnligt søger eksempelvis nedbrydningshammer priser og billig nedbrydningshammer. Derudover oplever vi mange gange netshoppere kigge efter fx nedbrydningshammer tilbud, køb nedbrydningshammer og nedbrydningshammer online, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Gode tilbud på nedbrydningshammer

Det har vist sig at være virkelig ligetil for købere at søge information om priser på billige nedbrydningshammer online hos forskellige webshops, og derfor har en lang række e-forhandlere set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på nedbrydningshammer en hel del, og endda præstere levering uden gebyr.

Det kan dog imidlertid være smart at checke enkelte netshops efter tilbud og rabatter på nedbrydningshammer online forud for at du shopper, så du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Du må alligevel være omhyggelig med, at når en shop på nettet frembyder billige nedbrydningshammer online på tilbud til en pris der kan virke uforståeligt billig, burde det ofte være et bevis på en fup webshop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en foranstaltning, hvilket assisterer køberen overfor snydagtige internet firmaer.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at dække regningen på nedbrydningshammer over en længere periode. Det foreslåes ofte ved niche webshops, men dog sjældent de store byggekæder som fx XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Når vi ser på data står det klart, at internet shoppere som regel søger blandt andet nedbrydningshammer priser og nedbrydningshammer online. Man ser derudover typisk netshoppere lede efter fx nedbrydningshammer tilbud, køb nedbrydningshammer og billig nedbrydningshammer.

Gennemsøg andre menneskers evalueringer

Trustpilot bringer dig evigt gode genveje til at se nærmere på ret mange øvrige konsumenters tanker og derved anbefales det, at du sonderer webbutikkens vurderinger før du køber billige nedbrydningshammer online.

Facebook medfører på samme måde flere gode løsninger til at få kendskab til internet shoppens popularitet. I øvrigt møder vi mange internet virksomheder som tilbyder folk at forfatte en evaluering af deres købsoplevelse, som på samme måde burde tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige nedbrydningshammer online på en internet handler bør man når alt kommer til alt overveje netbutikkens regler, dog er det uden tvivl ikke super interessant, specielt på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne derfor være at undersøge om online shoppen er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en sikring om at webshoppen føjer de opstillede regler, samt at internet webshoppen tit efterses af jurister som har megen viden om reglerne på området.

Det er en rigtig god genvej til en håndsrækning, såfremt du skulle få problemstillinger ved din bestilling af nedbrydningshammer. For øvrigt er det en hjælp at man er omhyggelig omkring de primære vilkår der har indflydelse på købet af nedbrydningshammer online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren anvender.

På grund af dette er det tilmed afgørende, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, således man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af nedbrydningshammer, uanset om man har bestilt hos Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix eller Bauhaus.

Jan M gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Lone gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Karen K gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Else gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til online indkøb
1En række internet selskaber yder heldigvis flere billige leveringsmodeller til nedbrydningshammer. Den mest populære er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare de købte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er jo i høj grad gnidningsløs, og i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsmodel.
2Antal dages levering er naturligvis særligt betydningsfuld i tilfælde af at vi har behov for varen om kort tid, og af den grund er det aldeles meningsfuldt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved nedbrydningshammer. En del outlets på nettet lover billig levering på næste hverdag på deres primære varer, som alligevel er påkrævet at bestillingen anbringes før et fast tidspunkt.
3Trustpilot fører til tilpas gode muligheder for at sondere forskellige aktuelle forbrugeres anmeldelser og af den grund er det at foretrække, at du studerer internet butikkens omtaler inden du shopper billige nedbrydningshammer online. Facebook resulterer i ydermere de facto fornemme muligheder for at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed.
4Før nogen køber billige nedbrydningshammer i en internet webshop behøver man i reglen få overblik over e-butikkens vilkår, dog er det naturligvis et omfattende arbejde. Tilmed tilrådes det at kunden er påpasselig med de fundamentale betingelser der kan have indvirkning på handlen med billige nedbrydningshammer online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online webshoppen kører med.
5Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en bestemmelse, hvilket sikrer dig som køber overfor svindlende online virksomheder. Som en anden løsning burde du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage beløbet af flere omgange.
6Nogle firmaer på nettet lover fragt uden omkostninger på nedbrydningshammer, men for det meste er det under forudsætning af at man køber for en præcis sum. Ellers skal du udse dig den mindst kostelige metode til levering, hvilket oftest er at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden er til tider ydermere usædvanlig bekvem. Den mest betalelige fragtform vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
7Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det almindeligvis er en indikator for at internet firmaet respekterer den officielle danske lovgivning, tillige med at webshoppen jævnligt besigtiges af fagmænd som forstår bestemmelserne på området. Inden folk shopper billige nedbrydningshammer på en e-shop kan man reelt overveje virksomhedens regler.
8Den mindst kostelige fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være vældig afgørende hvis vi skal bruge nedbrydningshammer om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en hel del internet foretagender levering uden gebyr, men typisk er det forudsat at du køber for et præcist beløb.
9Det er i dag i høj grad praktisk for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige nedbrydningshammer på tværs af online webshops, og til tak lover mange e-handler portofri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at efterse indtil flere online selskaber efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.