Jeg har fundet 27 webshops der sælger natursten, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 700 kr. Det er 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
700 kr.Køb
1.395 kr.Køb
1.549 kr.Køb
1.600 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.609 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.639 kr.Køb
1.679 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.695 kr.Køb
1.749 kr.Køb
1.795 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.827 kr.Køb
1.874 kr.Køb
1.875 kr.Køb
1.885 kr.Køb
1.933 kr.Køb
2.093 kr.Køb
2.125 kr.Køb
2.475 kr.Køb
2.498 kr.Køb
2.810 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til belægning til springvand til støttemur til bede til badeværelse til gulv til gravsten til væg til højbede til akvarier til haven til mur

Mængder: 1 ton 25 kg 25 kg 500 liter 10 kg 1000 kg 20 kg 15 kg 1 m3 500 kg 1 kubikmeter 800 kg 15 kg

Levering: hent selv i poser i løs vægt i bigbag løst leveret i sække trailer afhentning vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Du bør derfor kende byggemarkedets regningslinjer.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige natursten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver billige priser, hvorimod nogle vil have en høj grad af service. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge en netbutik, som kan give hjælp til valg af natursten.
Flere byggemarkeder sælger et enormt sortiment af varer, og nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal afveje om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden blot natursten.
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt må du finde et andet.
Såfremt du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Dette er særligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker nær dig, og derved har du mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, som kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra alverdens nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af natursten online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem bør du forvente ekstremt nyttig hjælp fra folk som er specialister i netop natursten.
Hovedparten af specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller natursten online på deres side.
Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
natursten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en struktureret plan, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af strategien.
2Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når der er tale om større projekter. Store ting bør udføres af mere end en person. Endvidere bliver det hurtigere og sjovere når man er flere om det.
3Måske du burde tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal hente hjælp fra en professionel til noget af arbejdet. Hvis du køber eksperthjælp vil det normalt anbefales at hente tilbud fra en håndfuld firmaer.
4Du vil ikke på noget tidspunkt undvære grej. Typisk vil det vise sig uundværligt at du har udstyret tilgængeligt før du påbegynder byggeriet. Glem ikke at indregne disse udgifter i budgettet for byggeprojektet.
5Der kommer uden tvivl utidige udfordringer i tilfælde med omfattende opgaver, og derfor er det essentielt at der er afsat passende plads i kalenderen, med formålet om at man føler sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
6I god tid inden at du starter byggeprojektet er det vildt essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
7Der findes en overflod af artikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med temmelig meget udbytterig information, i særlig grad såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
8Det kan vise sig at have noget at sige at du har samtlige materialer indkøbt forud for at du går i krig med dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms huskeliste indeholdende de materialer som er nødvendige, og dernæst gennemgå punkterne, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
9Typisk vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst finde frem til eventuelle tilbud på dem én efter én.
10Du må for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse inklusiv sikkerhedssko der beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke får professionel hjælp.
11Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når renoveringen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte er altså betinget af at renoveringen påvirker naturen.
12Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en vigtig rolle. På grund af dette kan du tit tjekke vejrprognosen i dagene før starten på projektet, så det ikke mod forventning går i gang med at regne netop som du er gået i gang med det krævende byggeprojekt.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er rigtig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål rundt om natursten

 • Hvordan mure natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvad er natursten?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvilken leveringsmetode er smartest?

  Størstedelen af internet butikker giver i øjeblikket diverse forskellige billige fragtformer til natursten. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo vældig problemfri, og ofte endda den mest letkøbte leveringsmanér.

  Du kunne tillige påtænke at få varerne leveret til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Fragttypen bliver i mange tilfælde en tand dyrere, men desuden ret så let for natursten online. Den prisbilligste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som desværre forudsætter at du lever nær online forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Fragttiden på natursten kan i nogle tilfælde være usædvanlig central hvis man står og skal bruge din ordre nu og her, og i det øjemed er det aldeles essentielt at du ser den forventede leveringstid for natursten. Masser af online selskaber – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer online, men det er betinget af at handlen gemmenføres forinden et bestemt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet skippet afsted forinden medarbejderne har fri.

  Nogle internet webshops tilbyder gratis fragt på natursten online, men i reglen afkræver det at der bestilles for en fastsat pris. I øvrigt kunne du tage den mindst kostelige fragtmetode, hvilket gerne er at få leveret ordren til et udleveringssted.

  De store webbutikker tildeler click-and-collect hvor man handler billig natursten online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder eksempelvis click-and-collect på natursten i følgende områder:

  Holstebro, København, Brønderslev, Risskov, Greve, Vordingborg, Randers, Skanderborg, Herning, Haderslev, Taastrup, Brabrand, Frederikshavn, Ringsted, Jyllinge, Farum, Ishøj, Ikast, Horsens, Haslev, Birkerød, Albertslund, Ballerup, Esbjerg, Virum, Viborg, Kolding, Glostrup, Hørsholm, Søborg, Skive, Vallensbæk, Vanløse, Charlottenlund, Nakskov, Nærum, Grenaa, Slagelse, Dragør, Gladsaxe, Odense, Tårnby, Kokkedal, Hjørring, Fredericia, Kalundborg, Valby, Varde, Aalborg, Hedehusene, Korsør, Solrød Strand, Middelfart, Ølstykke, Silkeborg, Lyngby, Helsingør, Struer, Brøndby, Herlev, Rudersdal, Vejle, Sønderborg, Rønne, Højbjerg, Frederiksberg, Hedensted, Allerød, Holbæk, Værløse, Åbyhøj, Lystrup, Aarhus, Frederikssund, Næstved, Tilst, Roskilde, Odder, Køge, Brønshøj, Svendborg, Rødovre, Gentofte, Stenløse, Thisted, Hillerød, Nørresundby, Hvidovre, Frederiksværk, Nyborg, Nykøbing Falster, Aabenraa, Hobro, og Lillerød, .

  Afhentning for natursten er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland).

  Når man kigger i data står det klart, at mennesker typisk søger efter blandt andet natursten priser og køb natursten. Derudover ser vi jævnligt online shoppere lede efter bl.a. natursten tilbud, natursten online samt billig natursten, foruden de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Silvan.

  Den bedste pris på natursten

  Det er jo efterhånden ret så nemt for forbrugerne at finde tilbud på billige natursten online fra forskellige internet handler, og derfor har utallige butikker på nettet været nødt til at reducere salgspriserne på natursten drastisk, og ovenikøbet love portofri levering.

  Derfor kan det alligevel vise sig lukrativt at udforske nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og rabatter på natursten online forinden du placerer ordren, således at man er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

  Du bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet handler frembyder billige natursten online til en tilbudspris som virker himmelråbende lav, så kan det tit være et bevis på en snydagtig webshop. Kortbetalinger er dog inkluderet i en lov, hvilket assisterer køber overfor uægte e-butikker.

  Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du overveje et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage regningen på natursten over en periode. Det tilbydes normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark og 10-4.

  Ses der på tendenserne er det markant, at internet shoppere tit søger bl.a. køb natursten og billig natursten. Man ser desuden typisk internet shoppere søge blandt andet natursten priser, natursten online samt natursten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til akvarier til gravsten til væg til springvand til badeværelse til gulv til indkørsel til højbede til belægning til haven til bede til mur til støttemur

  Mængder: 25 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1 m3 1 kubikmeter 500 liter 20 kg 1 ton 10 kg 15 kg 1000 kg 800 kg

  Levering: i poser afhentning hent selv løst leveret i bigbag vognlæs i sække i løs vægt trailer

  Udforsk folks betragtninger

  Trustpilot medfører visse uafhængige genveje til at sondere ganske mange øvrige kunders erfaringer og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer online webshoppens anmeldelser forinden du handler billige natursten online.

  Facebook frembringer ydermere aldeles nyttige løsninger til at få kendskab til webbutikkens popularitet. Tilmed møder vi faktisk online webshops hvor kunder kan meddele en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket tillige burde udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen handler billige natursten online hos en e-butik kunne man på en vis måde studere virksomhedens handelsaftale, det er dog normalt et omfattende arbejde, specielt med de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

  En anden mulighed kan være at se nærmere på om internet butikken er støttet af e-mærket, fordi det typisk er en erklæring om at webshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, foruden at butikken jævnligt gennemses af fagfolk som mestrer retningslinjerne.

  Dette er en god chance for at få assistance, hvis du forvoldes vanskeligheder med din handel med natursten. Foruden dette er det smart at man er på vagt for de mest centrale vedtægter der gælder for bestillingen af natursten online, som for eksempel den ombytningspolitik shoppen garanterer.

  På grund af dette er det desuden vigtigt, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne bekræfte sit køb af natursten, uagtet om man har bestilt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 eller Stark.

  Charlotte Nielsen gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Poul gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Per C gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Karen F gav 4 stjerner

  Quick expedit

  9 tips til indkøb via nettet
  1En hel del e-forretninger i Danmark præsterer levering uden beregning på natursten, men typisk gælder det kun hvis der købes for en konkret sum. I øvrigt må man tage den prisbilligste type af levering, hvilket gerne er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtformen er mange gange samtidig meget ligetil. Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
  2Trustpilot tilbyder dig regulære fine chancer for at tyde forskellige aktuelle forbrugeres meninger og derfor tilråder vi, at du undersøger e-shoppens omtaler forinden du bestiller billige natursten online. Facebook tilbyder dig lige så vel adskillige fornemme løsninger til at få kendskab til e-butikkens popularitet.
  3En stor portion internet butikker foreslår til alt held et stort udvalg af billige løsninger til levering til natursten. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig temmelig overkommelig, og i mange tilfælde tillige den billigste fragtløsning.
  4Det er jo efterhånden særdeles let for folk at prissammenligne online på billige natursten i blandt diverse online webshops, og følgelig tilbyder flertallet af e-forhandlere fragtfri levering. Dog kan det trods alt være gavnligt at udforske diverse e-butikker efter billige priser inden du færdiggør din shopping, således at man er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
  5Før folk handler billige natursten på en e-shop kan de på en vis måde gennemlæse deres handelsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig sjovt. Tillige rekommanderer vi at du er vaks omkring de mest aktuelle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige natursten online, eksempelvis den ombytningspolitik hjemmesiden benytter.
  6Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, grundet at det bør være en indikator for at online webshoppen efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at internet webshoppen af og til ses til af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende regulativer. Inden nogen shopper billige natursten hos en online forretning behøver man egentlig overveje dens forretningsbetingelser.
  7Fragtperioden kan være ekstremt aktuel ifald vi behøver varerne fluks, og af den grund er det temmelig centralt at man checker den estimerede leveringstid på natursten. En række forretninger på nettet præsterer billig dag-til-dag levering på utallige produkter, hvilket forudsætter at ordren køres igennem før et fastsat tidspunkt.
  8Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en ordning, som hjælper køberen imod uægte outlets på nettet. Som en alternativ mulighed burde du anvende en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage betalingen over en periode.
  9Den mest letkøbte fragtmulighed vil altid være selv at hente ordren, men dette beroer på at du har bopæl nær webshoppens bopæl. Den leveringsløsning kan være vældig relevant når vi står og skal bruge natursten omgående. Alternativt så lover visse netbutikker levering uden gebyr, men for det meste er det under betingelse af at du bestiller for en bestemt sum.