Husejeren.dk

Myrefri

Ecostyle Myrefri Loxiran - Lokkedåse 2stk
69 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri Strødåse 500g -
199 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri 700ml - Pumpespray Ktb
129 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri 400G
120 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri 200g - Til Udstrøning
99 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri - Vandopløselig 5 Poser A 20g
100 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri Spray - 400ml Ktb
189 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri Spinosad - Refill 20ml
100 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefri Loxiran
107 kr.
Læs mere
Ecostyle Myrefrikvik Pulver - Konc.til Udvanding
199 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de store byggemarkeder.
For nogle er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra en webshop, som kan give tips og tricks til valg af myrefri.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge forretningens regler.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden blot myrefri.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige myrefri fra webshop til webshop. Nogle har billige priser, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler varer fra diverse leverandører, og hermed kan du handle fra et stort sortiment af myrefri online.
De kendte byggemarkeder finder du i hele landet, og dermed har man chancen for at handle online og køre produkterne personligt. Dermed kan man blive fri for fragten, samt sågar have varerne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du køber myrefri online fra deres webshop.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor vil du få super indsigtsfuld hjælp fra mennesker som er specialister i netop myrefri.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

myrefri bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

myrefri harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

myrefri silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

myrefri jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Måske du burde regne på om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig professionel assistance til områder af byggeprocessen. Når du skal have hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at søge tilbud fra flere håndværkere.
2For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. På grund af dette bør du løbende tage notits af vejrprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned nøjagtig som du vil påbegynde det store byggeprojekt.
3Der er alverdens artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube bringer dig overvældende meget konstruktiv information, i særlig grad såfremt du bruger den engelske version.
4Ofte vil det vise sig afgørende at lave en budgetoversigt for dit projekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være rationelt at kortlægge hver eneste udgiftspost, og bagefter tjekke ens omkostning ved dem slavisk.
5Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til projektet, navnlig når der er tale om omfangsrige ombygninger. Krævende ombygninger bør udføres af flere folk. Derudover må det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning som beskyttelse overfor hændelige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
7Det kan vise sig væsentligt at du har samtlige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med håndværket. Du kan lave en overskuelig huskeliste med alt du skal bruge, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, så du er overbevist om at alt er klar.
8Man bør på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig yderst relevant at have grejet klar til brug idet du tager fat på byggeriet. Det er desuden en fordel at tillægge de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
9Planlægning viser sig som kilden til at komme i mål med arbejdet. Du bør overveje at liste en klar tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder agendaen.
10Forud for at du påbegynder byggeprocessen er det ret værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Det betinges altså af at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
12Der viser sig altid uforudsete problemstillinger i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig værdifuldt at der afsættes rigeligt med tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
De højest ratede byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Adskillige webbutikker i Danmark tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til myrefri. En sikker vinder er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din ordre den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså rigtig nem, samt typisk tillige den mest letkøbte fragtform.

Du burde ligeledes afveje for og imod at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringstypen viser sig beklageligvis et hak mere bekostelig, men tillige rigtig let med myrefri online. Den prisbilligste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre stiller krav om at du bor lige ved internet webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på myrefri er jo temmelig vigtig ifald du har brug for din ordre om kort tid, så af den grund er det ganske på sin plads at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt ved myrefri. Masser af online selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres produkter online, men vær opmærksom på at det påkræver at ordren aflægges tidligere end et fast klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varerne distribueret forinden medarbejderne holder fyraften.

Visse internet firmaer yder fragt uden gebyr på myrefri online, men undertiden kun hvis man handler for en præcis sum. Ellers skulle du snuppe den mest billige fragtmetode, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Adskillige netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du handler billig myrefri derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark og Harald Nyborg. De tilbyder bl.a. click-and-collect på myrefri i disse byer:

Hedensted, Varde, Tilst, Ikast, Allerød, Holbæk, Farum, Svendborg, Slagelse, Nørresundby, Værløse, Haderslev, Silkeborg, Hobro, Glostrup, Jyllinge, Ishøj, Lyngby, Struer, Herlev, Åbyhøj, Hvidovre, Kolding, Kalundborg, Viborg, Rødovre, Middelfart, Hedehusene, Nærum, Odder, Holstebro, Tårnby, Frederikshavn, Brønshøj, Haslev, Esbjerg, Højbjerg, Odense, Gladsaxe, Stenløse, Helsingør, Greve, Rønne, Brønderslev, Hjørring, Skive, Brabrand, Grenaa, Aarhus, Dragør, Solrød Strand, Vejle, Lystrup, Køge, København, Frederiksværk, Ølstykke, Fredericia, Valby, Hørsholm, Vanløse, Virum, Vordingborg, Skanderborg, Risskov, Albertslund, Horsens, Gentofte, Birkerød, Aabenraa, Frederikssund, Thisted, Nykøbing Falster, Korsør, Roskilde, Frederiksberg, Lillerød, Ringsted, Kokkedal, Taastrup, Nakskov, Søborg, Hillerød, Sønderborg, Charlottenlund, Næstved, Vallensbæk, Nyborg, Herning, Randers, Aalborg, Rudersdal, Ballerup, og Brøndby, .

Click-and-collect ift. myrefri er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Amager, Østsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når man ser på tallene fremstår det markant, at netshoppere typisk efterspørger eksempelvis myrefri tilbud og myrefri priser. Derudover oplever vi typisk mennesker efterspørge fx billig myrefri, myrefri online og køb myrefri, plus de kendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Få rabat på myrefri

Det er jo ultra problemfrit for købere at vurdere tilbud på billige myrefri online på diverse e-butikker, og følgelig har en hel del internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på myrefri voldsomt, og i øvrigt love fri fragt.

Det kan til hver en tid vise sig lønnende at tjekke flere e-butikker efter rabatter og tilbud på myrefri online inden du shopper, således at man er sikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du må ikke desto mindre ikke overse, at når en shop forhandler billige myrefri online for en tilbudspris der er ubegribelig tiltalende, bør det tit være et kendetegn på en uægte butik. Køb med betalingskort er trods alt omfavnet af et lovbud, der hjælper folk imod bedrageriske online virksomheder.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække prisen på myrefri over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt i specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen og Stark.

Når man ser på tendenserne står det markant, at internetbrugere ofte leder efter fx billig myrefri og myrefri online. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge for eksempel køb myrefri, myrefri tilbud og myrefri priser.

Kig på folks anbefalinger

Trustpilot resulterer i fuldt ud gavnlige løsninger til at inspicere adskillige forhenværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette foreslåes det, at du læser e-forretningens kritik forinden du bestiller billige myrefri online.

Facebook genererer tillige uden sammenligning fordelagtige løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Derudover er der nogle internet shops hvor kunder kan aflevere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket desuden bør drages fordel af til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige myrefri online i en internet handler bør de faktisk bese netshoppens regler, det er dog bare en omfattende opgave, specielt med de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Et andet alternativ kan være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket, da det bør være en angivelse af at internet webshoppen retter sig efter de danske regler, samt at online firmaet jævnligt kontrolleres af fagmænd der har megen viden om de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god mulighed for at få assistance, hvis du forvoldes problemer i processen med din shopping med myrefri. Ligeså er det en hjælp at du er opmærksom på de elementære vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af myrefri online, fx den returrettighed netshoppen tilbyder.

Her er det også afgørende, at man stadigvæk opbevarer sin faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne vidne om sit køb af myrefri, uagtet om man køber ved Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen eller Harald Nyborg.

Peter F gav 5 stjerner

Som altid

Kim Nielsen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Pia P gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Susanne L gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 tips til indkøb via nettet
1Før folk køber billige myrefri hos en butik på nettet kan de helt sikkert få overblik over dens regler, men det er tit et omfattende projekt. Derudover er det smart at køber er klar over de mest basale reglementer i forbindelse med bestillingen af billige myrefri online, til eksempel den byttepolitik online butikken kører med.
2Vi anbefaler at se hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, siden det kan være en indikator for at e-forretningen opfylder de officielle danske regler, tillige med at online virksomheden hyppigt kigges til af specialister som forstår reglerne på området. Før folk køber billige myrefri hos en internet handler bør de når alt kommer til alt læse netshoppens betingelser.
3Trustpilot genererer stort set gode muligheder for at fortolke mange andre kunders domme og af den grund kan det anbefales, at du bliver klogere på netbutikkens ratings forud for at du bestiller billige myrefri online. Facebook genererer derudover visse nyttige genveje til at få et kig ind i internet virksomhedens popularitet.
4Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende såfremt du mangler produktet med det samme, så derfor er det fuldkommen passende at vi finder leveringstiden for myrefri. En del internet webshops byder på billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter, der dog stiller krav om at du bestiller inden et bestemt klokkeslæt.
5Den billigste metode til levering vil altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket dog kræver at du har bopæl tæt på internet shoppens lager. Den fragtmetode er jo særligt central forudsat man har brug for myrefri inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle enkelte online shops fragt uden omkostninger, men for det meste er det så nødvendigt at man aftager for et fastslået beløb.
6Det er i dag super problemfrit for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige myrefri på forskellige forhandlere på nettet, og derved præsterer adskillige internet virksomheder levering uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid være smart at checke nogle enkelte internet webshops efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at modtage den billigste pris.
7Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af et lovbud, hvilket garanterer dig imod fup outlets på nettet. Som alternativ kunne du overveje en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil finansiere omkostningerne ude i fremtiden.
8En række netbutikker i Danmark giver i dag et stort udvalg af billige metoder til levering til myrefri. En favorit er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså i høj grad bekvem, samt typisk endda den billigste leveringsmåde.
9Nogle enkelte online butikker yder fri fragt på myrefri, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man bestiller for en fastsat pris. Ellers bør man overveje den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket oftest vil være at få kørt din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen er til tider endda virkelig uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.