Musefælde rapp-2, 2 stk.
50 kr.
Læs mere
Musefælde-klapfælde, 2 stk.
10 kr.
Læs mere
Musefælde - 2 stk. Galvaniseret
33 kr.
Læs mere
Musefælde "Mjölner"
40 kr.
Læs mere
Musefælde "Giljotti"
60 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde rapp-2, 2 stk.
60 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde - 2 stk. galvaniseret
20 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde "Mjølner"
40 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde-klapfælde, 2 stk.
10 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde kassemodel
40 kr.
Læs mere
Green-it Musefælde "Giljotti"
60 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring musefælde.
Du vil finde forskelle i prisen på billige musefælde alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på gode tilbud, og øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man tjekke webshoppens regler.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt i de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort udvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot musefælde.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og derigennem har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre produkterne selv. Takket være dette har man valget om at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet få varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af musefælde online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe musefælde online på deres webshop.
Hovedparten af specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund vil du opleve mere kompetent hjælp fra ansatte som er eksperter i lige præcis musefælde.
En masse nicheforhandlere styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

musefælde jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

musefælde harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

musefælde silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

musefælde bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det anbefales at søge en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt ved vigtige byggeprocesser. Større projekter kræver flere end en enkelt person. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
2Forberedelse bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en velovervejet agenda, som beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilken dag, inklusiv en nummerorden. Vær realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
3Du bør nødig glemme din sikkerhed, så husk påklædning inklusiv sikkerhedshjelm som skåner dig med henblik på eventuelle skader. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel hjælp.
4Det kan vise sig værdifuldt at have samtlige byggematerialer tilgængelige inden du går i gang med projektet. Du kan med fordel udarbejde en enkel huskeliste som samler alt det du får brug for, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, med øje for at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Du vil for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Jævnligt kan det vise sig meningsfuldt at du har det disponibelt når du går løs med byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at inkludere omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
6Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte kræver dermed at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
7Det er afgørende at have et budget for ombygningen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive en god idé at notere hver enkelt omkostning, og dernæst undersøge online tilbud på dem en ad gangen.
8Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal have assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Ifald du ønsker hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at indhente priser fra diverse virksomheder.
9Længe før du går i gang med arbejdet kan det vise sig aldeles essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
10Der kommer næsten altid uforudsigelige bump på vejen ved omfangsrige opgaver, og ergo viser det sig essentielt at der er afsat nok tid i agendaen, med det formål at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
11For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
12Der findes rigelige mængder af instruktioner og videoer via internettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube giver temmelig meget nyttig oplysning, særligt når man benytter den engelske version.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af shops på nettet tildeler efterhånden en hel del forskellige billige metoder til levering til musefælde. En af dem der er mest populær er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Den er nemlig i høj grad let, samt oftest ligeledes den mindst kostelige form for fragt.

Du bør omvendt tænke over at bestille pakken til levering til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig jævnligt en anelse mere pebret, men til gengæld vældig fremkommelig for musefælde online. Den mest prisbevidste leveringsløsning er unægtelig at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du er i kort afstand af online virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på musefælde er selvfølgelig særligt central forudsat du behøver din pakke straks, og af den grund er det utvivlsomt essentielt at du studerer den forventede leveringsdato på musefælde. En række internet foretagender – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en masse varer online, men som trods alt tager udgangspunkt i at du bestiller inden et fastslået klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet klar inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Enkelte internet shops byder på levering uden gebyr på musefælde online, men oftest er det under betingelse af at der købes for en fastsat pris. I øvrigt må man foretrække den billigste leveringsudgave, som oftest er at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig musefælde på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af musefælde i disse områder:

Aabenraa, Kokkedal, Frederiksberg, Vordingborg, Nærum, Virum, Charlottenlund, Valby, Skanderborg, Rudersdal, Randers, Brønshøj, Brabrand, Aarhus, Vallensbæk, Værløse, Farum, Jyllinge, Struer, Ishøj, Tilst, Sønderborg, Svendborg, Lystrup, Lillerød, Frederikshavn, Frederikssund, Nykøbing Falster, Dragør, Ikast, Kolding, Odense, Nakskov, Hørsholm, Esbjerg, Kalundborg, Middelfart, Hjørring, Holstebro, Solrød Strand, København, Nørresundby, Lyngby, Grenaa, Birkerød, Rødovre, Fredericia, Skive, Glostrup, Brønderslev, Korsør, Greve, Ballerup, Gladsaxe, Herning, Haslev, Tårnby, Slagelse, Varde, Næstved, Horsens, Silkeborg, Helsingør, Haderslev, Vejle, Taastrup, Allerød, Albertslund, Thisted, Højbjerg, Hvidovre, Herlev, Åbyhøj, Søborg, Odder, Roskilde, Stenløse, Hedehusene, Vanløse, Hillerød, Hedensted, Køge, Viborg, Brøndby, Ølstykke, Frederiksværk, Ringsted, Rønne, Aalborg, Risskov, Gentofte, Nyborg, Holbæk, og Hobro, .

Click-and-collect ift. musefælde er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland).

Ses der på tendenserne er det markant, at internet shoppere typisk søger efter fx musefælde online og billig musefælde. Derudover oplever man ofte internet shoppere efterspørge eksempelvis køb musefælde, musefælde tilbud og musefælde priser, plus de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Gode priser på musefælde

Det er ultra nemt for købere at søge sig frem til tilbud på billige musefælde online på diverse e-forretninger, og ergo har en lang række online firmaer fundet det uundgåeligt at stampe salgspriserne på musefælde kolossalt, og i øvrigt garantere gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk blive gavnligt at analysere flere outlets på nettet efter tilbud på musefælde online før du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Man må blot ikke undervurdere, at i tilfælde af at en butik udbyder billige musefælde online til salg for en pris som anses for uforståeligt attraktiv, så burde det i nogle tilfælde være en varsel om en falsk internet butik. Shopping med kort er ikke desto mindre omfattet af en anordning, som skærmer kunden overfor uærlige e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du overveje et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afdrage pengene til musefælde over et længere tidsrum. Dette fås typisk hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma.

Når man ser på data bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel køb musefælde og musefælde priser. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere søge efter fx billig musefælde, musefælde online og musefælde tilbud.

Undersøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot frembyder aldeles fortræffelige løsninger til at eftergå adskillige aktuelle forbrugeres iagttagelser og derved er det klogt, at du vurderer online shoppens kritik inden du køber billige musefælde online.

Facebook tilbyder tilsvarende aldeles passende løsninger til at få indtryk af e-forretningens troværdighed. Her ses endda firmaer på nettet hvor du kan afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk handler billige musefælde online på en e-handler behøver man principielt gennemse e-butikkens handelsbetingelser, det er dog tit et omfattende arbejde, specielt med de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

En nem løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er et sympol på at online firmaet efterfølger de danske regler, tillige med at hjemmesiden nu og da gennemses af fagfolk der er meget bekendte med reglerne på området.

Derudover giver det dig mulighed for hjælpende service, for så vidt du forvoldes besvær som følge af dit indkøb af musefælde. Yderligere er det prisværdigt at køber er på vagt for de mest basale regler der kan have indvirkning på købet af musefælde online, eksempelvis den byttepolitik shoppen bruger.

På grund af dette er det tillige relevant, at man stadigvæk opbevarer ens ordrekvittering, så man altid vil kunne bekræfte sin bestilling af musefælde, uanset om man handler fra 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg eller Jem og Fix.

Lene Olsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Camilla gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Niels gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Bente T gav 4 stjerner

God webshop

9 gode råd til internetshopping
1Forud for at nogen shopper billige musefælde i en online forretning burde man reelt have øje for webshoppens vilkår, men det er normalt ikke særlig interessant. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er vidende om de mest basale forhold der kan have indvirkning på bestillingen af billige musefælde online, eksempelvis hvilken returpolitik e-forhandleren benytter.
2Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en retningslinje, der skærmer dig overfor bedrageriske netbutikker. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at honorere beløbet senere.
3En del internet foretagender foreslår nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til musefælde. En der er meget populær er lige nu pakkeshops, hvor det er muligt at hente dine nye produkter den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså ret enkel, samt desuden endda den mest betalelige type af levering.
4Det er jo efterhånden ekstremt let gængeligt for os alle at finde de bedste priser online på billige musefælde i blandt diverse internet shops, og følgelig yder adskillige internet virksomheder portofri fragt. Det kan dog til hver en tid vise sig gavnligt at prøve et par internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud inden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at indhente den bedste pris.
5Fragttiden er naturligvis super vital såfremt man står og skal bruge din pakke om et øjeblik, så i det øjemed er det tydeligvis vigtigt at du studerer tidshorisonten for levering på musefælde. En del online forhandlere garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, der dog nødvendiggør at ordren lægges inden et konkret klokkeslæt.
6Generelt foreslår vi at undersøge om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være et fingerpeg om at e-butikken efterfølger de danske regler, og at den af og til undersøges af jurister der har megen viden om lovene på området. Forinden nogen handler billige musefælde hos en e-shop behøver de ideelt set gennemlæse netbutikkens vilkår.
7Trustpilot indebærer tilpas fordelagtige chancer for at gennemsøge mange forhenværende forbrugeres vurderinger og derfor støtter vi, at du bliver klogere på netshoppens kritik inden du bestiller billige musefælde online. Facebook indebærer ydermere altid pålidelige genveje til at få et kig ind i internet virksomhedens kundetilfredshed.
8Den mest letkøbte fragtmetode er dog selv at hente ordren, som dog er betinget af at du har bopæl i kort afstand af online forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmanér kan vise sig at være ret så væsentlig ifald vi absolut skal bruge musefælde fluks. Alternativt så sikrer en række firmaer på nettet portofri fragt, men tit gælder det kun hvis der erhverves for et fastslået beløb.
9Nogle enkelte online butikker tilbyder fragtfri levering på musefælde, men undertiden stiller det krav om at der erhverves for en bestemt pris. Derudover skal man udse dig den billigste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde er at få kørt din pakke til et udleveringssted. Fragttypen er undertiden samtidig ret ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.