Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert med diamantfræseskive med 2rækker »professional« UP og ASR 35 L støvsuger
11.249 kr.
Læs mere
AEG Murrillefræser MFE 1500
4.595 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert
4.825 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCE 30
7.000 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 i plastkuffert og ASR 35 L støvsuger
9.999 kr.
Læs mere
Metabo Murrillefræser MFE 40 incl. 2 diamantskiver, fræseskive 20mm & kuffert
4.710 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCS 45
8.495 kr.
Læs mere
Milwaukee Murrillefræser WCE 65/0
8.685 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1800 watt
1.244 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1.320 W - TC-MA 1300
799 kr.
Læs mere
Murrillefræser 1700 watt
1.225 kr.
Læs mere
METABO MURRILLEFRÆSER MFE40 INKL 2 SKIVER
4.998 kr.
Læs mere
METABO MURRILLEFRÆSER MFE 65
7.798 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring murrillefræser.
Der er variationer i prisen på billige murrillefræser fra netbutik til netbutik. En del har billige priser, hvorimod nogle har fokus på faglig sparring. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af produkter, og andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot murrillefræser.
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Såfremt du vil have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber produkter fra diverse producenter, så du kan vælge fra et stort sortiment af murrillefræser online.
De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og pga. det har flertallet chancen for at bestille online og hente varerne på egen hånd. På grund af det har man valget om at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, som medvirker til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få skarpere priser.
Størsteparten af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, der tit drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at bestille murrillefræser online hos dem.
Flertallet af små butikker har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Altså vil du modtage ekstra erfaren rådgivning fra mennesker med ekspertviden i lige præcis murrillefræser.
De 10 største byggemarkeder
murrillefræser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

murrillefræser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

murrillefræser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

murrillefræser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske du burde vurdere om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør købe eksperthjælp til opstarten af arbejdet. Forudsat at du anskaffer eksperthjælp vil det oftest være en god idé at hente en pris fra forskellige firmaer.
2Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige byggeprojekter. Krævende byggerier stiller krav om mere end en person. Dertil bør det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
3Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man ifald ombygningen er miljøvenligt. At få tilskud forudsætter altså at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
4Det vil vise sig fundamentalt at have de påkrævede byggematerialer parat forinden du starter byggeriet. Du får god gavn af at sammenfatte en simpel note hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, så du bliver sikker på at du har husket alt.
5Der kommer jævnligt overraskende vanskeligheder i tilfælde med store opgaver, og af den grund kan det være meningsfuldt at man har afsat god tid i køreplanen, som gør at man er tryg ved at nå det inden ens deadline.
6Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det være klogt at du har det klar til brug idet du går løs med byggeriet. Husk også at medtage disse udgifter i din økonomi.
7Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst kortlægge ens udgift ved dem alle sammen.
8For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således bør du med jævne mellemrum tjekke prognosen for vejret i forbindelse med byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
9Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive rimeligt fornuftigt at du sikrer dig, at projektet er lovligt. Alt efter din boligtype vil der være forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
10Godt forarbejde vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver oversigten.
11Der er endeløse vejledninger og videoer på internettet som kan vejlede dig. Særligt YouTube giver ret så meget almennyttig information, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
12Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej beklædning såsom sikkerhedshjelm som beskytter dig overfor potentielle skader. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er hamrende betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Flere online butikker frembyder nu mange forskellige billige muligheder for levering til murrillefræser. Den mest benyttede er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare de købte varer den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig meget enkel, og tit tillige den mest betalelige leveringstype.

Du bør omvendt overveje at få ordren sendt til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig beklageligvis en kende mindre billig, men endvidere rigtig problemfri med murrillefræser online. Den prisbilligste fragtløsning er utvivlsomt selv at hente pakken, som desværre betinges af at du har bopæl lige ved online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på murrillefræser er ret betydningsfuld ifald du mangler produkterne nu og her, og derfor er det ret så væsentligt at man studerer det forventede leveringstidspunkt for murrillefræser. Størstedelen af internet webshops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varenumre online, men som trods alt er underforstået at bestillingen køres igennem før et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren klar forinden pakkepersonalet har fyraften.

Flere online firmaer yder fragt uden beregning på murrillefræser online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der bestilles for et bestemt beløb. Desuden burde du foretrække den mindst kostelige form for fragt, som typisk er at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Masser af byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig murrillefræser online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. De tildeler blandt andet click-and-collect på murrillefræser i følgende byer:

Greve, Helsingør, Albertslund, Solrød Strand, Næstved, Hørsholm, Varde, Silkeborg, Brønderslev, Hedensted, Grenaa, Ishøj, Jyllinge, Brabrand, Virum, Køge, Gladsaxe, Brønshøj, Aarhus, Risskov, Sønderborg, Stenløse, Vallensbæk, Tårnby, Frederikshavn, Odense, Dragør, Roskilde, Nyborg, Middelfart, Viborg, Birkerød, Brøndby, Frederikssund, Glostrup, Lyngby, Vanløse, Thisted, Ballerup, Lillerød, Kalundborg, Kolding, Svendborg, Kokkedal, Herning, Horsens, Rudersdal, Nykøbing Falster, Hobro, Herlev, Hjørring, Charlottenlund, Farum, Vordingborg, Valby, Ølstykke, Hillerød, Struer, Højbjerg, Taastrup, København, Ikast, Frederiksværk, Korsør, Holbæk, Lystrup, Randers, Nørresundby, Frederiksberg, Slagelse, Tilst, Hvidovre, Rønne, Haderslev, Åbyhøj, Vejle, Aabenraa, Aalborg, Gentofte, Holstebro, Ringsted, Hedehusene, Haslev, Esbjerg, Værløse, Fredericia, Nærum, Skanderborg, Søborg, Nakskov, Skive, Odder, Allerød, og Rødovre, .

Click-and-collect af murrillefræser er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ses der på data er det klart, at netshoppere jævnligt søger efter eksempelvis murrillefræser priser og køb murrillefræser. Derudover oplever vi tit folk lede efter bl.a. murrillefræser online, murrillefræser tilbud samt billig murrillefræser, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Rabat på murrillefræser

Det er virkelig bekvemt for enhver at vurdere tilbud på billige murrillefræser online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og følgelig har adskillige online firmaer set sig nødsaget til at nedbringe priserne på murrillefræser drastisk, og derudover sikre fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det immervæk være lønsomt at undersøge enkelte e-butikker efter billige priser på murrillefræser online før du shopper, således at man er skråsikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Du bør imidlertid være opmærksom på, at ifald en forretning på nettet udbyder billige murrillefræser online til en tilbudspris der er usædvanlig billig, så kan det mange gange være et faresignal om en svindel e-butik. Betalinger med kort er imidlertid en del af en foranstaltning, hvilket redder os overfor fup internet varehuse.

Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at betale betalingen af murrillefræser over en længere periode. Det fås ofte ved niche netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis billig murrillefræser og murrillefræser online. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis murrillefræser tilbud, murrillefræser priser samt køb murrillefræser.

Se nærmere på tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot medfører absolut udmærkede muligheder for at beskue en lang række eksisterende forbrugeres erfaringer og derfor foreslår vi, at du tager et kig på e-shoppens omtaler forinden du handler billige murrillefræser online.

Facebook resulterer i ydermere evigt tiltalende metoder til at få indblik i e-shoppens pålidelighed. Tilmed ser vi endda internet shops som gør det muligt at levere en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed burde anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige murrillefræser online hos en e-butik kunne man i virkeligheden gennemse butikkens handelsvilkår, men det er mange gange en omfattende opgave, især hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Alternativet kan derfor være at se om online virksomheden er verificeret af e-mærket, siden det almindeligvis er et billede på at online butikken opfylder de danske love, samt at internet webshoppen rutinemæssigt besigtiges af sagkyndige som forstår de gældende regulativer.

Dette er desuden din genvej til at blive hjulpet, ifald du forvoldes problemer i processen med din shopping med murrillefræser. Ydermere anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale reglementer der har betydning for købet af murrillefræser online, som for eksempel hvilken returret netshoppen kører med.

I den relation er det tilmed relevant, at man stadig bevarer ens ordrekvittering, således man altid kan bevidne købet af murrillefræser, uagtet om man har handlet fra 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark eller Bygma.

Lars P gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Inger Sørensen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Jan D gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lene Mortensen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til internetshopping
1Det er yderst let gængeligt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige murrillefræser i blandt forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette frembyder en lang række internet varehuse billig levering. Dog kan det imidlertid vise sig lønsomt at granske indtil flere online firmaer efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at få den bedste pris.
2Den billigste metode til levering er unægtelig selv at hente ordren, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-butikkens lager. Den metode til levering er naturligvis temmelig vital forudsat du står og skal bruge murrillefræser om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle enkelte online shops gratis levering, men for det meste forudsætter det at der aftages for en bestemt sum.
3Før nogen shopper billige murrillefræser på en internet shop bør man de facto betragte webshoppens forretningsaftale, det er dog ofte et tidskrævende arbejde. Tilsvarende er det fornuftigt at man er vidende om de mest aktuelle forhold der kan have indflydelse på købet af billige murrillefræser online, til eksempel den ombytningspolitik internet firmaet kører med.
4Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, da det skulle være en sikkerhed for at internet selskabet forstår de officielle danske regler, tillige med at hjemmesiden løbende føres tilsyn med af eksperter som er meget bekendte med lovene på området. Inden nogen bestiller billige murrillefræser på en internet webshop kunne de i virkeligheden tage stilling til shoppens vilkår.
5Trustpilot yder rigtig strålende genveje til at beskue en stor portion aktuelle kunders ratings og derfor kan det anbefales, at du sonderer netshoppens vurderinger inden du shopper billige murrillefræser online. Facebook frembringer for øvrigt i højeste grad habile metoder til at få indsigt i e-forretningens pålidelighed.
6Temmelig mange outlets på nettet frembyder i vore dage flere billige leveringsmåder til murrillefræser. En af de mest benyttede er lige nu levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din ordre lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ultra praktisk, samt desuden desuden den billigste leveringsmetode.
7Leveringshastigheden kan være ekstremt udslagsgivende om du har behov for varen inden for få dage, så derfor er det sandelig relevant at vi tjekker den forventede leveringsdato for murrillefræser. Flere online virksomheder annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter, som alligevel afhænger af at der bestilles forinden et angivent klokkeslæt.
8Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en vedtægt, der passer på os overfor falske outlets på nettet. Som alternativ bør du anvende en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at afbetale betalingen over en længere periode.
9Enkelte online webshops garanterer gratis fragt på murrillefræser, men oftest er det forbeholdt når der købes for et fastsat beløb. Derudover kunne man vælge den prisbilligste løsning til levering, der i de fleste tilfælde er at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Leveringstypen er ofte også ekstremt ukompliceret. Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.