Murske 612220
170 kr.
Læs mere
Murerske 200x220mm
168 kr.
Læs mere
Murske norsk, 200x148 mm 5319
153 kr.
Læs mere
Murerske 160x220mm, aron
330 kr.
Læs mere
Murerske 250x260mm, axel
455 kr.
Læs mere
Murerske 230x250mm, uno
431 kr.
Læs mere
Murske norsk, 240x175 mm 5321
242 kr.
Læs mere
Murske 616200
183 kr.
Læs mere
Murerske 210x220 mm, p-5311
401 kr.
Læs mere
Murske 616220
164 kr.
Læs mere
Murske 612200
195 kr.
Læs mere
ESKIMO murerske 1/210
145 kr.
Læs mere
ESKIMO murerske 1/240
169 kr.
Læs mere
ESKIMO murerske 1/220
143 kr.
Læs mere
ESKIMO murerske 1/230
163 kr.
Læs mere
Murerske 210 mm HERO
48 kr.
Læs mere
Murerske 240 mm HERO
48 kr.
Læs mere
Murerske 220 mm HERO
48 kr.
Læs mere
Murerske 230 mm HERO
48 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du undersøge butikkens handelsbetingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring murerske.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller bare vil slippe for fragten, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de store byggecentre.
Nogle byggekæder fremviser et stort produktsortiment, og andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal overveje om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot murerske.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige murerske fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på lave priser, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, som kan give øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har kunderne adgang til at handle online og fragte produkterne personligt. Som følge af det har du valget om at spare fragten, og endda hente varerne lige nu.
De kendte byggecentre udbyder varer fra forskellige specialbutikker, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af murerske online.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få en bedre pris.
Flertallet af online nichebutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber murerske online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du få super nyttig service fra nogle der er eksperter i netop murerske.
Danmarks største byggecentre
murerske jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

murerske silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

murerske harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

murerske bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde hente eksperthjælp til afslutningen af det. Ifald du får assistance fra en professionel vil det typisk være en god idé at søge tilbud fra forskellige entreprenører.
2Der viser sig jævnligt overraskende problematikker i forbindelse med svære projekter, og af den grund vil det være værdifuldt at man afsætter god tid i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
3Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at projektet er godt for miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
4Måske det viser sig vigtigt at have de presserende materialer parat før du går i krig med projektet. Du kan med fordel notere en punktforms oversigt som indeholder alt det du skal bruge, og så gennemløbe hvert eneste punkt, således at du er tryg ved at du har husket det hele.
5Du skal nødig negligere din sikkerhed, så husk beklædning såsom arbejdssko som hjælp mod hændelige skader. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, specielt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
6Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din agenda.
7Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til arbejdet, specielt ift. vigtige byggeprocesser. Omfattende opgaver skal gerne udføres af flere folk. Desuden bliver det bedre og mere minderigt når man ikke er ene om det.
8Der ligger alle mulige former for hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder dig ret så meget nyttig information, især når du benytter engelske ord i din søgning.
9Man bør aldrig nogensinde mangle grej. Ofte kan det være yderst relevant at have værktøjet klar til brug før du indleder arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage disse udgiftsposter i budgettet.
10Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det er sundt at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man kunne nedskrive ens udgift ved dem én efter én.
11Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således kan du med jævne mellemrum kigge på vejrforudsigelserne i dagene før arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt begynder at regne bedst som du står midt i det store projekt.
12Før du går i gang med byggeriet kan det være vildt meningsfuldt at have styr på, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er yderst betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Størstedelen af netshops tildeler nu om dage flere billige leveringsmuligheder til murerske. Det mest almindelige er nu til dags levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig særdeles gnidningsløs, samt desuden tilmed den billigste metode til levering.

Du burde også foretrække at få ordren bragt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er somme tider en tand mere omkostningsfuld, men desuden særligt fleksibel ved køb af murerske online. Den billigste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du lever nær internet forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på murerske er jo usædvanlig central i tilfælde af at man har brug for varerne øjeblikkeligt, og med det formål er det selvfølgelig passende at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på murerske. En masse internet butikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange varer online, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen laves før et angivent tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ordnet forud for at de logistikansatte holder fyraften.

En hel del internet firmaer frembyder portofri fragt på murerske online, men for det meste er det kun gældende hvis du shopper for et fastsat beløb. Derudover må man vælge den mest billige mulighed for levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En del netbutikker yder afhentning hvor man køber billig murerske online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. De frembyder bl.a. klik-og-hent på murerske i disse områder:

Glostrup, Greve, Brabrand, Randers, Korsør, Hørsholm, Holstebro, Virum, Tårnby, Aarhus, Horsens, Fredericia, Thisted, Kalundborg, Odder, Ikast, Frederiksberg, Vejle, Aabenraa, Skive, Frederiksværk, Birkerød, Haslev, Farum, Struer, Køge, Svendborg, Albertslund, Åbyhøj, Rønne, Hedehusene, Valby, Ringsted, Lyngby, Middelfart, Søborg, Stenløse, Slagelse, Ballerup, Hillerød, Næstved, Nørresundby, Gladsaxe, Gentofte, Helsingør, Hobro, Lystrup, Kolding, Silkeborg, Esbjerg, Charlottenlund, Allerød, Hedensted, Aalborg, Nykøbing Falster, Nærum, Hjørring, Grenaa, Rødovre, Lillerød, Solrød Strand, Frederikshavn, Brønshøj, Brøndby, Vanløse, Vallensbæk, Vordingborg, Roskilde, Rudersdal, Risskov, Tilst, Ishøj, Dragør, København, Viborg, Varde, Holbæk, Værløse, Hvidovre, Frederikssund, Nyborg, Taastrup, Højbjerg, Skanderborg, Herning, Herlev, Haderslev, Odense, Kokkedal, Brønderslev, Ølstykke, Sønderborg, Jyllinge, og Nakskov, .

Click-and-collect for murerske er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Falster, Amager, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis murerske priser og billig murerske. Vi ser derudover ofte internet shoppere lede efter bl.a. murerske tilbud, køb murerske og murerske online, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Priser på murerske

Det er i dag vældig fleksibelt for os alle at finde information om priser på billige murerske online hos diverse e-butikker, og så har masser af e-shops ikke kunne lade være med at presse priserne på murerske eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre levering uden omkostninger.

Det kan dog immervæk blive profitabelt at prøve nogle forskellige webshops efter tilbud og udsalg på murerske online inden du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Man bør trods alt være omhyggelig med, at ifald en online virksomhed afsætter billige murerske online for en pris som virker overordentlig tiltalende, så er det i nogle tilfælde være en indikator for en bedragerisk internet handler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid dækket ind under en lov, der skærmer dig imod snydagtige internet handler.

Vi tilråder generelt handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale beløbet til murerske i flere bidder. Det foreslåes ofte ved niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne bliver det klart, at online shoppere tit efterspørger for eksempel murerske priser og murerske online. Foruden dette ser vi som regel mennesker kigge efter fx billig murerske, køb murerske samt murerske tilbud.

Læs folks anmeldelser

Trustpilot bringer dig regulære ærlige muligheder for at kontrollere en lang række forhenværende konsumenters observationer og af den grund anbefaler vi, at du eftergår webshoppens kritik inden du handler billige murerske online.

Facebook frembringer tillige fuldstændig passende genveje til at få en idé om e-forretningens troværdighed. Desuden møder vi en række internet forretninger hvor du kan registrere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige murerske online i en internet shop behøver de egentlig studere e-shoppens forretningsvilkår, men det er oftest ikke videre interessant, især på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Et nemmere alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det er et fingerpeg om at webshoppen efterfølger de danske love, samt at internet butikken lejlighedsvis undersøges af sagkyndige der er meget bekendte med reglerne.

Dette er desuden en god mulighed for bistand, hvis du oplever besvær i processen med din ordre på murerske. Ligeledes er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af murerske online, for eksempel den returrettighed e-firmaet anvender.

I den sammenhæng er det også essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin ordrekvittering, så man altid vil kunne bekræfte købet af murerske, ligegyldig om man handler hos Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Søren L gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Jan Nielsen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Hans E gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Anders gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til indkøb via nettet
1Vi går generelt ind for at undersøge om webbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det bør være et sympol på at webshoppen accepterer de gældende danske regler, udover at netbutikken af og til undersøges af fagfolk som forstår de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige murerske i en internet handler burde man uden tvivl skimme shoppens handelsaftale.
2En række firmaer på nettet byder på gebyrfri levering på murerske, men typisk kun ifald man handler for en bestemt pris. Ellers må du vælge den mest prisbevidste form for levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig for det meste omvendt vældig uproblematisk. Den mindst kostelige form for levering er unægtelig at hente ordren selv.
3Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i et lovbud, hvilket værner kunden overfor fup e-forretninger. Som et alternativ kunne du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil klare omkostningerne over en længere periode.
4Forud for at folk bestiller billige murerske på en forretning på nettet bør man sådan set skimme forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke særlig sjovt. Tilmed stiller vi forslag om at du er påpasselig med de primære vilkår der indvirker på bestillingen af billige murerske online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet firmaet benytter.
5Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for forbrugerne at sammenligne priser online på billige murerske på diverse online shops, og til tak garanterer utallige e-handler levering uden gebyr. Det kan til hver en tid være rentabelt at kontrollere diverse outlets på nettet efter udsalg og tilbud før du køber, så man er skudsikker på at få fat i den bedste pris.
6Trustpilot genererer altid hensigtsmæssige løsninger til at kigge på adskillige forhenværende kunders kritik og på grund af dette går vi ind for, at du bliver klogere på e-butikkens kritik før du shopper billige murerske online. Facebook indebærer endvidere ganske fortræffelige muligheder for at få indblik i online forhandlerens popularitet.
7Antal dages levering er selvfølgelig særligt central ifald du har brug for dine nye varer inden for kort tid, så herved er det nemlig centralt at vi besigtiger den anslåede leveringstid for murerske. Temmelig mange internet selskaber frembyder billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, men vær påpasselig da det er betinget af at bestillingen laves forinden et givent klokkeslæt.
8Den prisbilligste fragtløsning vil utvivlsomt være selv at hente pakken, som desværre kræver at du opholder dig lige ved e-forretningens bopæl. Den leveringsversion er temmelig aktuel når man har behov for murerske omgående. Alternativt så frembyder en række online firmaer gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for en bestemt sum.
9En del internet foretagender tildeler efterhånden en lang række forskellige billige fragtformer til murerske. Det mest populære er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot din ordre når det passer dig bedst. Løsningen er jo særdeles let, og oftest endvidere den mest prisbevidste mulighed for levering.