Hultafors murerhammer med træskaft 600g
175 kr.
Læs mere
Murerhammer med stålrørsskaft. Hultafors TB 600
582 kr.
Læs mere
Murerhammer Hultafors med træskaft M-500/M-600
178 kr.
Læs mere
HERO Murerhammer 800 g
74 kr.
Læs mere
Murerhammer m-600
402 kr.
Læs mere
Murerhammer mr-500
373 kr.
Læs mere
Murerhammer 600 gram - ergonomisk
90 kr.
Læs mere
Murerhammer lbhf 567g
723 kr.
Læs mere
Murerhammer lbhh 454g
394 kr.
Læs mere
HERO Murerhammer 800 gr.
60 kr.
Læs mere
Murerhammer kgc-bullox
475 kr.
Læs mere
Murerhammer med stålrørsskaft. teng tools hmbh16
308 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Murerhammer, askeskaft 600g
303 kr.
Læs mere
Hultafors Murerhammer, 600g M 600
285 kr.
Læs mere
BATO Murehammer 600 gr. Træskaft.
99 kr.
Læs mere
Murehammer 550 gram ProBuilder 52139
75 kr.
Læs mere
Probuilder Murerhammer 700 Gram
114 kr.
Læs mere
Murerhammer 800 gram HERO 3064-820
99 kr.
Læs mere
Murehammer 700 gram ProBuilder 52141
90 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggekæder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man læse netbutikkens betingelser.
Der er ikke lighed i prisen på billige murerhammer fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge andetsteds.
For de fleste er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af murerhammer.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot murerhammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler produkter fra alverdens leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af murerhammer online.
De kendte byggekæder har butikker overalt i landet, og på grund af det har man tilbuddet om at handle online og transportere materialerne selv. Takket være dette har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig bør du få endnu mere indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis murerhammer.
Majoriteten af online nichebutikker er små firmaer, som oftest er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller murerhammer online hos dem.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

murerhammer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

murerhammer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

murerhammer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

murerhammer silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ej påklædning såsom sikkerhedssko som skåner dig med henblik på mulige ulykker. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
2Du vil under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig en fordel at have værktøjet klar før du indleder byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medtage udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
3Det kan vise sig at være fornuftigt at have en budgetoversigt for ombygningen, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive rationelt at notere samtlige udgifter, og herefter undersøge ens udgift ved dem en ad gangen.
4I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det blive meget centralt med et tilsagn om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Husk at tage til overvejelse om du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan fremskaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at modtage en pris fra forskellige leverandører.
6Der ligger mange guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder rigelig konstruktiv viden, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
7For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du tit se vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets start, så det ikke med et brag begynder at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte projekt.
8Det kan overvejes at sikre sig assistance til byggeprocessen, især når der er tale om omfangsrige byggerier. Store ting behøver flere folk. Desuden vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
9Godt forarbejde vil altid være nøglen til succes med byggeprocessen. Du må sammensætte en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din tidsplan.
10Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du går i krig med projektet. Du har fordel af at udfærdige en enkel note med alle de ting du får brug for, og efterfølgende gennemgå punkterne, med det formål at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
11Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde hvor projektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at byggeriet influerer positivt på klimaet.
12Der kommer altid overraskende problemer når det gælder avancerede byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig vigtigt at man afsætter betragtelig tid i køreplanen, således at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er absolut imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En del byggemarkeder yder i dag et bredt udvalg af billige leveringsformer til murerhammer. En der er meget almindelig er i øjeblikket udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo super smertefri, og typisk tillige den billigste mulighed for levering.

Du kunne endvidere beslutte dig for at bestille varerne til levering hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver en gang i mellem en tand mere pebret, men derudover ekstremt hensigtsmæssig med murerhammer online. Den prisbilligste fragttype er uden tvivl selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du har bopæl tæt på online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på murerhammer er jo ultra væsentlig forudsat vi står og skal bruge dine nye produkter fluks, og af den grund er det rimelig passende at vi efterser tidshorisonten for levering for murerhammer. En del e-handler – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på mange af shoppens varer online, som dog står og falder med at ordren aflægges forinden et fastslået klokkeslæt, så at de kan nå at få produkterne pakket forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Indtil flere internet outlets frembyder fragt uden beregning på murerhammer online, men typisk kun hvis du køber for en fastsat sum. Som alternativ kan du vælge den billigste leveringsmanér, som tit er at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Masser af webshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig murerhammer hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. Byggecentrene tildeler for eksempel afhentning af murerhammer i følgende byer:

Silkeborg, Grenaa, Nykøbing Falster, Odense, Horsens, Nørresundby, Frederikssund, Kolding, Gladsaxe, Roskilde, Skanderborg, Nakskov, Vanløse, Haderslev, Holstebro, Jyllinge, Søborg, Åbyhøj, Vejle, Charlottenlund, Stenløse, Middelfart, Varde, Ølstykke, Vordingborg, Højbjerg, Herning, Solrød Strand, Viborg, Vallensbæk, Virum, Svendborg, Randers, Esbjerg, Hedensted, Risskov, Helsingør, Brønshøj, Køge, Farum, Brøndby, Hillerød, Ishøj, Albertslund, Lillerød, Valby, Aarhus, Allerød, Brabrand, Holbæk, Hobro, Birkerød, Nyborg, Hørsholm, Herlev, Kokkedal, Aalborg, Lystrup, Haslev, Tilst, Slagelse, Frederiksværk, Tårnby, Ballerup, Kalundborg, Rødovre, Ikast, Nærum, Glostrup, Hvidovre, Ringsted, Frederiksberg, Hedehusene, Rudersdal, Struer, Taastrup, Thisted, Gentofte, Fredericia, Greve, Værløse, Odder, Næstved, Frederikshavn, Korsør, Hjørring, Rønne, Skive, Lyngby, Sønderborg, Dragør, Aabenraa, København, og Brønderslev, .

Click-and-collect af murerhammer er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk efterspørger eksempelvis murerhammer online og murerhammer priser. Foruden dette ser vi ofte folk søge efter fx murerhammer tilbud, billig murerhammer samt køb murerhammer, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Spar penge på murerhammer

Det er jo virkelig smart for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige murerhammer online på tværs af forhandlere på nettet, og på grund af dette har utallige internet forretninger i Danmark været nødt til at formindske prisniveauet på murerhammer betragteligt, og endda tilbyde fragtfri levering.

Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at granske indtil flere internet foretagender efter rabatter og tilbud på murerhammer online forud for at du handler, så du er velinformeret til at antage den mest billige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Man bør trods alt være så påvagt, at i tilfælde af at en internet handler frembyder billige murerhammer online for en udsalgspris som kan virke urealistisk billig, kunne det mange gange være et kendetegn på en uægte online webshop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfavnet af en orden, som værner dig overfor bedrageriske online varehuse.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil afbetale omkostningerne til murerhammer senere. Dette fås som regel ved specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Når vi ser på tallene er det tydeligt, at netshoppere mange gange søger efter fx billig murerhammer og murerhammer tilbud. Man ser derudover typisk folk søge fx murerhammer online, køb murerhammer og murerhammer priser.

Analyser tidligere brugeres ratings

Trustpilot frembringer ganske gode muligheder for at fortolke mange eksisterende kunders meninger og derfor tilrådes det, at du gennemgår online virksomhedens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige murerhammer online.

Facebook yder også fuldt ud udmærkede chancer for at få et kig ind i internet shoppens kundefokus. Foruden det er der en række e-forretninger som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes burde drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige murerhammer online i en internet forhandler kunne man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, specielt på de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

En nemmere løsning kan derfor være at granske om online webshoppen er e-mærket, siden det generelt er en indikator for at webshoppen forsvarer de danske love, og at online forhandleren fra tid til anden revurderes af fagfolk der mestrer reglerne på området.

Desuden tilbydes du genvej til hjælpende service, for så vidt du udsættes for problemstillinger ved din shopping med murerhammer. Udover dette er det godt at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale retningslinjer der er gældende for bestillingen af murerhammer online, til eksempel den byttepolitik e-forretningen benytter.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man til enhver tid sikrer ens faktura, således man fremadrettet kan påvise købet af murerhammer, uanset om man køber hos Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma eller XL-Byg.

Anne T gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Louise N gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jørgen gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Kim J gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til indkøb via nettet
1Det er ultra uproblematisk for folk at undersøge tilbud online på billige murerhammer i blandt forskellige online butikker, og herved yder flere online webshops portofri levering. Trods dette kan det til hver en tid vise sig indbringende at eftergå en række webbutikker efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at antage den laveste pris.
2Trustpilot tilbyder dig ganske uafhængige muligheder for at eftersøge adskillige nuværende brugeres oplevelser og derfor går vi ind for, at du eksaminerer netbutikkens bedømmelser inden du køber billige murerhammer online. Facebook indebærer ligeledes fuldstændig troværdige chancer for at få indtryk af online shoppens pålidelighed.
3Forinden folk køber billige murerhammer på en forhandler på nettet kan man når alt kommer til alt gennemlæse dens regler, men det er bare en omfattende opgave. Ligeså er det at foretrække at køberen er klar over de mest vedkommende vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige murerhammer online, for eksempel hvilken returneringsret e-forretningen kører med.
4Leveringstidspunktet kan være meget vital i tilfælde af at vi har brug for dine nye produkter med det samme, så herved er det nemlig afgørende at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt på murerhammer. Mange internet forhandlere reklamerer med billig 1 dags fragt på de fleste varer, men som trods alt forudsætter at bestillingen placeres forinden et konkret klokkeslæt.
5Visse internet firmaer garanterer fragt uden betaling på murerhammer, men i mange tilfælde er det betinget af at man shopper for et fastslået beløb. Alternativt skulle du udvælge den mest letkøbte fragtmetode, hvilket typisk vil blive at få leveret din bestilling til et udleveringssted. Løsningen bliver undertiden endvidere ualmindeligt bekvem. Den mest betalelige leveringsversion vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
6Vi anbefaler at kigge om netbutikken er e-mærket, siden det bør være et signal om at webshoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at online shoppen regelmæssigt efterses af sagkyndige som har ekspertise inden for de gældende regler. Før nogen shopper billige murerhammer på en e-forhandler kunne de når alt kommer til alt få overblik over e-shoppens forretningsbetingelser.
7Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du er med kort afstand til internet shoppens lager. Den leveringsmåde er jo temmelig vigtig når vi har brug for murerhammer inden for kort tid. Alternativt så garanterer en hel del e-forhandlere levering uden omkostninger, men i reglen stiller det krav om at der købes for et fastslået beløb.
8Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er en del af en anordning, hvilket garanterer folk imod uoprigtige e-forhandlere. Som en anden løsning burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du efterspørger at dække prisen over tid.
9De fleste online outlets yder nu om dage alverdens billige leveringsudgaver til murerhammer. En af de mest anvendte er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke den dag der passer dig. Fragttypen er jo super enkel, samt typisk tilmed den billigste mulighed for fragt.