Jeg har fundet 30 webshops der sælger muregrus, og skrevet deres priser ned for 1.000 kg inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 1.000 kg for kun 885 kr. Det er 51 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 25 kg 15 kg 800 kg 1 ton 20 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 1 m3

Levering: afhentning i løs vægt trailer i sække vognlæs løst leveret i bigbag hent selv i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på priserne på billige muregrus fra netbutik til netbutik. Nogle har gode priser, og nogle giver et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende butikkens betingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du købe fra en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af muregrus.
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan overveje om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden blot muregrus.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder findes mange steder i landet, og derigennem har folk adgang til at bestille online og fragte materialerne selv. I kraft af det har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra alverdens producenter, så du kan vælge fra et stort udvalg af muregrus online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online får du et ekstra godt tilbud.
Alverdens nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du bestiller muregrus online på deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor bør du få ekstremt kompetent rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis muregrus.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

muregrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der viser sig stort set altid utidige problemstillinger når det gælder store byggeprojekter, og på grund af det viser det sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, med det formål at man kan være tryg ved at nå det inden ens deadline.
2Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer disponible i god tid før du begynder eksekveringen. Du kan sammenfatte en punktforms oversigt indeholdende alt hvad du har brug for, og så tjekke hver enkelt ting, så du bliver sikker på at du har husket alt.
3Måske du burde regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde investere i assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld selskaber.
4Der ligger ekstremt mange instruktioner og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig enorme mængder konstruktiv oplysning, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
5Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggerier. Det gives i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Støtten kræver med andre ord at ombygningen påvirker miljøet.
6For opgaver udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således bør du tit tjekke meldingerne om vejret i dagene før starten på projektet, så det ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du står midt i dit svære projekt.
7Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive forstandigt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og efterfølgende gennemgå ens udgift ved dem en ad gangen.
8Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde vil det være vigtigt at du har værktøjet ved hånden idet du begynder på arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at påregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
9Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, især ift. store byggeopgaver. Nogle opgaver kræver flere end en enkelt person. Derudover viser det sig bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
10Godt forarbejde er metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk idet du sammensætter agendaen.
11Du skal aldrig negligere dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
12Inden du indleder byggeprojektet kan det vise sig yderst fornuftigt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
De højest ratede byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver toprating, og blot 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål rundt om muregrus

 • Hvad koster muregrus?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvilken løsning til levering skal du vælge?

  En række internet selskaber frembyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsformer til muregrus. En der er meget almindelig er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig ret gnidningsløs, og typisk ydermere den mest letkøbte leveringsform.

  Du kan lige så vel planlægge at vælge at få udbragt til dit hus eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt en anelse mere omkostningsfuld, men ligeledes super ligetil ved køb af muregrus online. Den mest billige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men det kræver at du er lige ved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på muregrus er ualmindeligt vital ifald vi absolut skal bruge din pakke omgående, og herved er det ret så passende at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved muregrus. En hel del internet selskaber – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, men husk at det regnes ud fra at bestillingen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt, så de kan nå at få produkterne afsendt forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

  Nogle få online varehuse byder på fragtfri levering på muregrus online, men tit er det forudsat at der indkøbes for et præcist beløb. I øvrigt skal man overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, der mange gange er at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

  De store webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig muregrus derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne udlover blandt andet klik-og-hent på muregrus i disse områder:

  Korsør, Holbæk, Albertslund, Struer, Hjørring, Hedensted, Hvidovre, Ishøj, Herlev, Taastrup, Horsens, Silkeborg, Slagelse, Roskilde, Charlottenlund, Allerød, Lystrup, Fredericia, Herning, Skanderborg, Dragør, Farum, Rødovre, Kokkedal, Vordingborg, Aabenraa, Gentofte, Aarhus, Vejle, Ikast, Birkerød, Tårnby, Nærum, Vallensbæk, Lillerød, Hørsholm, Brøndby, Værløse, Tilst, Frederikshavn, Ringsted, Brabrand, København, Helsingør, Greve, Holstebro, Næstved, Nyborg, Nakskov, Odense, Hillerød, Esbjerg, Haslev, Nykøbing Falster, Kolding, Thisted, Skive, Middelfart, Odder, Lyngby, Hedehusene, Frederiksberg, Gladsaxe, Glostrup, Ballerup, Virum, Haderslev, Brønshøj, Solrød Strand, Frederikssund, Ølstykke, Åbyhøj, Søborg, Aalborg, Varde, Frederiksværk, Stenløse, Viborg, Nørresundby, Randers, Hobro, Valby, Svendborg, Rudersdal, Grenaa, Risskov, Køge, Vanløse, Sønderborg, Højbjerg, Jyllinge, Brønderslev, Rønne, og Kalundborg, .

  Klik-og-hent for muregrus er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Lolland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

  Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter fx muregrus tilbud og muregrus priser. Foruden dette oplever man ofte netshoppere lede efter for eksempel køb muregrus, muregrus online og billig muregrus, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Silvan.

  Bedste tilbud på muregrus

  Det er ret så hensigtsmæssigt for os alle at vurdere tilbud på billige muregrus online på diverse netshops, og på grund af dette har massevis af forhandlere på nettet været presset til at at nedskære salgspriserne på muregrus helt i bund, og derudover yde gebyrfri levering.

  Det kan ikke desto mindre vise sig smart at efterprøve forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud på muregrus online inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at modtage den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Man skal alligevel huske på, at når en internet virksomhed udlover billige muregrus online på tilbud til en pris som anses for utrolig god, så er det i nogle tilfælde være et signal om en fup internet webshop. Køb med betalingskort er imidlertid en del af en orden, der værner køber overfor bedrageriske online forretninger.

  Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at dække beløbet til muregrus i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos niche netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  Ved kig i data er det klart, at mennesker jævnligt leder efter eksempelvis muregrus tilbud og billig muregrus. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere kigge efter eksempelvis køb muregrus, muregrus online samt muregrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 22 brugeranmeldelser.

  Fremragende service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 15 kg 1 m3 1 ton 25 kg 20 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 500 kg

  Levering: afhentning i bigbag trailer løst leveret i løs vægt vognlæs i poser hent selv i sække

  Gennemsøg nuværende kunders meninger

  Trustpilot byder på forholdsvis ærlige muligheder for at eftersøge flere eksisterende forbrugeres reflektioner og af den grund er det godt, at du kigger på e-firmaets anmeldelser før du placerer din ordre på billige muregrus online.

  Facebook leverer tilsvarende flere gode genveje til at få indblik i e-firmaets kundefokus. Desuden møder vi faktisk online forhandlere hvor folk kan sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket også bør benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk køber billige muregrus online i en internet shop burde de reelt have øje for e-shoppens forretningsaftale, det er dog oftest ikke specielt ophidsende, særligt ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

  En anden mulighed kan være at kontrollere hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, da det skulle være en tryghed om at online forhandleren efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at online webshoppen nu og da kigges til af fagfolk som forstår reglerne.

  Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, for så vidt du møder besvær med din handel med muregrus. Ligeså anbefales det at man er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle forhold der kan have indflydelse på købet af muregrus online, eksempelvis hvilken returpolitik online forhandleren tilbyder.

  I den relation er det tillige relevant, at man stadigvæk sikrer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden kan påvise købet af muregrus, uagtet om man shopper fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan eller Davidsen.

  Henrik Larsen gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Mette D gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  Marianne I gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Per gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  9 tips til online shopping
  1Den mest prisbevidste leveringsudgave vil til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du er nærved online webshoppens bopæl. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være særligt essentiel hvis du skal bruge muregrus nu og her. Alternativt så sikrer nogle enkelte forretninger på nettet gratis fragt, men i mange tilfælde kun såfremt man handler for en præcis sum.
  2Det er jo temmelig overkommeligt for internetbrugere at analysere priser online på billige muregrus på forskellige e-butikker, og med det motiv garanterer langt de fleste internet handler i Danmark billig fragt. Dog kan det trods alt blive lukrativt at studere flere online virksomheder efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, så du er sikret at få den bedste pris.
  3Fragtperioden er jo ultra essentiel om man behøver din ordre inden for kort tid, og derfor er det rigtig på sin plads at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering ved muregrus. Størstedelen af internet virksomheder stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer, som imidlertid betinges af at bestillingen køres igennem inden et fastsat tidspunkt.
  4Vi foreslår generelt at efterse om online firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det er en påvisning af at internet virksomheden retter sig efter gældende dansk lovgivning, og at internet forretningen hyppigt ses til af fagfolk som har nøje kendskab til reglerne på området. Før folk køber billige muregrus i en internet shop bør de for at være sikker se på e-shoppens forretningsbetingelser.
  5Indtil flere internet virksomheder præsterer portofri fragt på muregrus, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du aftager for en præcis sum. Ellers kunne du gribe den mest betalelige fragtløsning, som mange gange vil være at få kørt produkterne til et afhentningssted. Muligheden viser sig undertiden til gengæld i høj grad hensigtsmæssig. Den mest billige løsning til levering er uden tvivl selv at hente produkterne.
  6Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, som dækker kunden imod falske internet webshops. Som alternativ bør du overveje en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at dække beløbet over tid.
  7Forud for at folk handler billige muregrus hos en shop på nettet behøver man til hver en tid kigge på netbutikkens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke særlig sjovt. Dertil tilråder vi at du er omhyggelig omkring de mest centrale vilkår der influerer på shopping af billige muregrus online, f.eks. hvilken returpolitik netshoppen anvender.
  8Trustpilot præsterer sådan set gode genveje til at se nøjere på en lang række tidligere forbrugeres tanker og på grund af dette slår vi et slag for, at du undersøger internet selskabets vurderinger før du handler billige muregrus online. Facebook fører til på samme måde sådan set pæne muligheder for at få en idé om online shoppens kundetilfredshed.
  9En hel del internet selskaber yder nu en lang række forskellige billige leveringsmodeller til muregrus. En favorit er for nærværende udleveringssteder, som giver dig mulighed for at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Den er altså yderst enkel, samt tit derudover den billigste leveringsudgave.