Festool Akku Multiværktøj VECTURO OSC 18 Li E-Basic Set
4.455 kr.
Læs mere
Festool Akku Multiværktøj VECTURO OSC 18 Li E-Basic
2.495 kr.
Læs mere
AEG Multiværktøj OMNI 18C-0KIT1
1.190 kr.
Læs mere
Festool akku multiværktøj VECTURO OSC 18 Li 3,1 E-Set
5.570 kr.
Læs mere
AEG Multiværktøj BMT12C
1.175 kr.
Læs mere
Festool akku multiværktøj VECTURO OSC 18 Li 3,1 E-Compact
3.725 kr.
Læs mere
AEG Multiværktøj BMT12C med LI-152B batteri
1.410 kr.
Læs mere
AEG Multiværktøj Omni18C
2.205 kr.
Læs mere
METABO AKKU MULTITOOL MT 18 LTX SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
METABO AKKU MULTITOOL MT 18 LTX COMPACT 2X2,0
3.298 kr.
Læs mere
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li 3,1 E-Compact
3.750 kr.
Læs mere
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li 3,1 E-Set
5.798 kr.
Læs mere
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li E-Basic Set
4.695 kr.
Læs mere
FESTOOL Akku multiværktøj OSC 18 Li E-Basic
2.795 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt ved de gængse byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring multiværktøj.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Flere byggecentre har et stort produktsortiment, imens nogle har fokus på en specifik type af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare multiværktøj.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige multiværktøj hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver de bedste priser, hvorimod øvrige har kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder sælger varer fra mange forskellige leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et bredt udvalg af multiværktøj online.
De kendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og hermed har mange adgang til at bestille online og fragte varerne på egen hånd. I kraft af det har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet få varerne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online vil du få bedre priser.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det bør du få ekstra nyttig sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis multiværktøj.
Diverse niche webshops er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du handler multiværktøj online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

multiværktøj harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

multiværktøj bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

multiværktøj silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

multiværktøj jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du vil ikke fattes grej. Jævnligt kan det være meningsfuldt at have det tilgængeligt forinden du igangsætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at tillægge omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
2Du bør for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ej beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeriet, ikke mindst når du ikke køber eksperthjælp.
3Der kan findes et stort udvalg af instruktioner og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med utrolig meget anvendelig oplysning, i særlig grad hvis du skriver søgeordene på engelsk.
4For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en essentiel rolle. På grund af dette bør du løbende lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at regne bedst som du vil i gang med det avancerede projekt.
5Der viser sig som regel uventede hovedpiner i tilfælde med svære projekter, og af den grund er det af stor betydning at der afsættes nok plads i tidsplanen, så man føler sig sikker på at have tid nok til det.
6Det anbefales at få assistance til byggeprocessen, især ift. store arbejdsopgaver. Større byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Endvidere må det blive bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
7Det kan give mening at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du må skaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Ifald du anskaffer eksperthjælp kunne det være en god idé at få en pris fra flere håndværkere.
8Det bliver af stor betydning at du har alle bygningsmaterialer handlet ind inden du iværksætter byggeriet. Du kunne udarbejde en overskuelig indkøbsliste som samler alt der bliver brug for, og så tjekke materialerne, med øje for at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
9I visse tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når byggeriet er klimavenligt. Bidraget er altså betinget af at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
10Før du går i gang med byggeriet må det være temmelig værdifuldt at man sikrer sig, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Det kan vise sig at være meningsfuldt at have en budgetoversigt for optimeringen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive rationelt at dokumentere samtlige omkostninger, hvorefter man bør nedskrive mulige tilbud på dem én og én.
12Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en struktureret plan, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder strategien.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ultra beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ultra godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En lang række internet forhandlere tilbyder i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsudgaver til multiværktøj. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente ordren når du har lyst. Leveringsmetoden er jo særdeles let gængelig, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringsmulighed.

Du kunne lige så vel udse dig at få varerne sendt til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver beklageligvis en kende mere omkostningsfuld, men også særligt fremkommelig for multiværktøj online. Den mindst kostelige leveringsudgave er unægtelig selv at hente ordren, hvilket dog beroer på at du opholder dig lige ved e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på multiværktøj kan være virkelig relevant såfremt du har brug for produktet med det samme, så med det formål er det naturligvis relevant at man efterser leveringstidspunktet for multiværktøj. Størstedelen af internet selskaber – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, som alligevel er afhængig af at transaktionen realiseres forud for et bestemt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ordnet før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Visse forhandlere på nettet tilbyder fri fragt på multiværktøj online, men oftest er det betinget af at der handles for et fastslået beløb. Som alternativ må du gribe den mest billige mulighed for levering, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En række webshops tildeler click-and-collect hvor du handler billig multiværktøj online og selv henter i butikken. Fx Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne yder fx klik-og-hent på multiværktøj i disse byer:

Odense, Aalborg, Hobro, Vejle, Gentofte, Glostrup, Gladsaxe, Virum, Hvidovre, Korsør, Randers, Brøndby, Aabenraa, Brønderslev, Nakskov, Vanløse, Skanderborg, Rønne, Frederiksværk, Ringsted, Ishøj, Lystrup, Taastrup, Thisted, Herlev, Silkeborg, Esbjerg, Herning, Værløse, Holbæk, Sønderborg, Jyllinge, Birkerød, Lyngby, Allerød, Ballerup, Viborg, Brønshøj, Albertslund, Varde, Hørsholm, Hedensted, Grenaa, Helsingør, Roskilde, Brabrand, Ikast, Søborg, Struer, Nyborg, Kokkedal, Farum, Nykøbing Falster, Svendborg, Stenløse, Nørresundby, Kolding, Skive, Haderslev, Frederikssund, Risskov, Næstved, Charlottenlund, Dragør, Køge, Hjørring, Tårnby, Valby, Tilst, Greve, Middelfart, Nærum, Haslev, Slagelse, Frederikshavn, Ølstykke, København, Rødovre, Kalundborg, Åbyhøj, Rudersdal, Vallensbæk, Horsens, Frederiksberg, Solrød Strand, Odder, Holstebro, Vordingborg, Fredericia, Hedehusene, Lillerød, Aarhus, Højbjerg, og Hillerød, .

Click-and-collect ift. multiværktøj er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger blandt andet multiværktøj online og multiværktøj tilbud. Man ser desuden ofte mennesker søge efter eksempelvis køb multiværktøj, multiværktøj priser samt billig multiværktøj, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Spar penge på multiværktøj

Det er efterhånden ultra ukompliceret for alle at finde information om priser på billige multiværktøj online hos diverse firmaer på nettet, og på grund af dette har flertallet af butikker på nettet været presset til at at nedskære priserne på multiværktøj markant, og derudover love fri fragt.

Dog kan det immervæk være indbringende at sammenligne nogle få webshops efter billige priser på multiværktøj online før du placerer ordren, så du er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en netshop udlover billige multiværktøj online til salg for en udsalgspris der kan ses som hamrende beskeden, bør det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig e-forretning. Handler med kort er heldigvis inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger kunden imod uoprigtige online butikker.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage pengene til multiværktøj over et længere tidsrum. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark og Bygma.

Ved indkig i data er det markant, at online shoppere jævnligt leder efter blandt andet køb multiværktøj og multiværktøj tilbud. Man ser derudover typisk netshoppere søge bl.a. multiværktøj priser, multiværktøj online og billig multiværktøj.

Undersøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig nogle fremragende genveje til at evaluere en række tidligere brugeres synspunkter og herved foreslår vi, at du studerer webshoppens omtaler inden du handler billige multiværktøj online.

Facebook leverer derudover nogle gunstige metoder til at få en idé om e-shoppens popularitet. Her ser vi faktisk netbutikker som giver folk mulighed for at notere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige multiværktøj online hos en netshop behøver de de facto bese dens forretningsbetingelser, men det er bare ikke særlig morsomt, særligt ved de gængse byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at kontrollere om webbutikken er e-mærket medlem, eftersom det bør være en antydning af at online shoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at internet shoppen rutinemæssigt ses til af jurister der behersker de gældende regulativer.

Derudover giver det dig genvej til at få assistance, når du får besvær ved dit indkøb af multiværktøj. Dertil tilrådes det at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der har betydning for købet af multiværktøj online, som eksempelvis hvilken returpolitik e-firmaet kører med.

Derfor er det desuden relevant, at man stadig beholder sin faktura, således man altid vil kunne bevise købet af multiværktøj, ligegyldig om man køber hos 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg eller Bauhaus.

Per gav 5 stjerner

God webshop

Mads N gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Erik gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Jens Johansen gav 4 stjerner

Alt ok

9 tips til online indkøb
1Vi anbefaler generelt at tjekke om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det generelt er en indikation om at online firmaet opretholder gældende dansk lovgivning, samt at e-firmaet rutinemæssigt gennemses af fagfolk der har ekspertise inden for lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige multiværktøj hos en webbutik burde man uden tvivl have øje for e-shoppens handelsaftale.
2Den billigste fragtmetode er unægtelig at du selv henter ordren, som desværre er betinget af at du lever lige ved online webshoppens hjemsted. Den leveringsudgave kan vise sig at være ret så afgørende når du skal bruge multiværktøj inden for kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte online outlets levering uden beregning, men oftest er det betinget af at der erhverves for et fastsat beløb.
3Fragttiden er naturligvis ualmindeligt essentiel hvis vi står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og af den grund er det utvivlsomt klogt at du besigtiger den anslåede leveringsdato for multiværktøj. Flere e-forhandlere yder billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre, som alligevel påkræver at bestillingen indsendes før et bestemt klokkeslæt.
4En masse e-handler foreslår til alt held et stort udvalg af billige leveringsformer til multiværktøj. En af dem der er mest populær er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo ualmindeligt praktisk, og endda tilmed den billigste leveringsmulighed.
5Nogle enkelte e-forretninger i Danmark sikrer levering uden gebyr på multiværktøj, men oftest er det kun gældende hvis du indkøber for en konkret pris. I øvrigt kan du foretrække den mindst kostelige løsning til levering, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig som regel endda ret let gængelig. Den mindst kostelige form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
6Forinden nogen køber billige multiværktøj i en internet webshop kunne de egentlig bese forhandlerens handelsaftale, dog er det gerne ikke særlig interessant. Foruden dette tilrådes det at du er opmærksom på de mest aktuelle betingelser der gælder for købet af billige multiværktøj online, til eksempel den returrettighed internet forhandleren lover.
7Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af et lovbud, som beskytter kunden imod uærlige forhandlere på nettet. Som en anden løsning burde du vælge et tilbud som fx ViaBill, ifald du foretrækker at afbetale betalingen senere.
8Det er jo efterhånden i høj grad bekvemt for internetbrugere at finde de bedste tilbud online på billige multiværktøj i blandt flere webshops, og herved yder en hel del e-butikker gratis fragt. Men det kan alligevel vise sig tiden værd at inspicere enkelte internet firmaer efter tilbud og udsalg inden du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris.
9Trustpilot præsterer nogenlunde gavnlige genveje til at fortolke flere eksisterende forbrugeres evalueringer og af den grund er det en hjælp, at du læser internet selskabets anmeldelser forinden du køber billige multiværktøj online. Facebook frembringer lignende ret så fordelagtige genveje til at få en idé om online forretningens troværdighed.