Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Læs mere
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Læs mere
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Læs mere
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Læs mere
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Læs mere
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Læs mere
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Læs mere
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Læs mere
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Læs mere
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Læs mere
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Læs mere
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Læs mere
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Læs mere
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Læs mere
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Læs mere
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Læs mere
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Læs mere
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Læs mere
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggekæder.
For mange er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed er det en fordel at vælge et online byggemarked, som giver hjælp til valg af multisliber.
Nogle byggekæder har et stort udvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare multisliber.
Der er forskel på priserne på billige multisliber fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på lave priser, hvorimod nogle har service. Du må tænke over hvad du helst vil have.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man tjekke butikkens regningslinjer.
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder produkter fra diverse nicheshops, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af multisliber online.
De velkendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og derfor har mange valget om at handle online og fragte produkterne selv. Dermed kan du undgå fragtgebyret, og sågar få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. På grund af det bør du forvente ekstra anvendelig service fra personale der er specialister i lige præcis multisliber.
Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Mange specialiserede netshops er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller multisliber online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
multisliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

multisliber bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

multisliber harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

multisliber silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man må aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at have værktøjet ved hånden akkurat som du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man bør undersøge udgiften ved dem enkeltvis.
3Du bør for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sko og hjelm som beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
4Du kan finde en hel række hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv oplysning, især ifald du leder på engelsk.
5Før du indleder byggeprocessen må det være højst essentielt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du bør gennemtænke om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Såfremt du køber assistance fra en professionel kan det være optimalt at hente priser fra en håndfuld firmaer.
7Der præsenterer sig ofte pludselige bump på vejen i forbindelse med store byggeprojekter, og følgelig vurderes det væsentligt at man afsætter en god portion plads i planen, så man er selvsikker på at nå i mål med projektet.
8Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund bør du jævnligt tjekke vejrprognosen i dagene op til byggeprojektet, så det ikke mod forventning starter med at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
9Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt byggeriet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv betydning for naturen.
10Det er af stor betydning at du har de relevante byggematerialer parat i god tid før du tager fat på din byggeproces. Du får god gavn af at sammensætte en hurtig liste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og derefter tjekke listen, hvormed du føler dig overbevist om at du har det hele.
11Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må lave en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din strategi.
12Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det er store projekter. Flere ting skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt viser det sig bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er hamrende flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ret så betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

De fleste byggecentre frembyder i dag diverse billige løsninger til levering til multisliber. En af de mest populære er p.t. levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter dine varer den dag der passer dig. Denne er altså super enkel, og desuden derudover den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kunne derudover beslutte dig for at få pakken bragt hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Metoden viser sig typisk et hak mere bekostelig, men desuden i høj grad smart med multisliber online. Den billigste fragttype er utvivlsomt selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du befinder dig nærved online forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på multisliber er naturligvis særdeles relevant ifald man absolut skal bruge pakken lige om lidt, og i det øjemed er det ret så afgørende at vi dobbelttjekker leveringstiden ved multisliber. Adskillige forhandlere på nettet – fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter online, som stiller krav om at du når at bestille forinden et fastslået klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produktet afsendt forinden logistikmedarbejderne har fri.

Visse byggeforretninger yder fri fragt på multisliber online, men tit er det så nødvendigt at du aftager for et præcist beløb. Desuden bør man udse dig den billigste leveringsversion, hvilket typisk er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Flere webshops yder klik-og-hent hvor man bestiller billig multisliber online og afhenter i butikken. Fx Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne giver eksempelvis click-and-collect på multisliber i følgende byer:

Viborg, Næstved, Brøndby, Gentofte, Greve, Ishøj, Tilst, Aalborg, Rødovre, Albertslund, Aabenraa, Nørresundby, Frederikssund, Vanløse, Horsens, Herlev, Varde, Nyborg, Thisted, Frederiksværk, Frederikshavn, Gladsaxe, Korsør, Nykøbing Falster, Hedehusene, Lystrup, Køge, Skanderborg, Nakskov, Kokkedal, Hillerød, Hedensted, Sønderborg, Grenaa, Slagelse, Vordingborg, Odder, Stenløse, Lillerød, Haderslev, Holbæk, Herning, Vejle, Ringsted, Hvidovre, Middelfart, Ølstykke, Hørsholm, Vallensbæk, Odense, Ballerup, Søborg, Nærum, Birkerød, Lyngby, Rønne, Hobro, Glostrup, Dragør, Hjørring, Helsingør, Åbyhøj, Frederiksberg, Brønderslev, Farum, Esbjerg, Skive, Ikast, Kolding, Kalundborg, Værløse, Brabrand, Struer, Fredericia, Aarhus, Charlottenlund, København, Haslev, Randers, Roskilde, Silkeborg, Holstebro, Svendborg, Rudersdal, Højbjerg, Taastrup, Solrød Strand, Brønshøj, Valby, Jyllinge, Virum, Tårnby, Risskov, og Allerød, .

Klik-og-hent ift. multisliber er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Lolland, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Ses der på data er det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger blandt andet billig multisliber og multisliber priser. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge efter for eksempel multisliber tilbud, køb multisliber og multisliber online, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Den bedste pris på multisliber

Det er i dag særligt fremkommeligt for enhver at finde de bedste priser på billige multisliber online på forskellige e-butikker, og med det motiv har utallige e-forhandlere været tvunget til at tvinge prisniveauet på multisliber helt i bund, og endda præstere fragt uden betaling.

Det kan dog trods alt blive fordelagtigt at tjekke flere internet foretagender efter udsalg og tilbud på multisliber online før du shopper, så du er skudsikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Du må trods alt ikke overse, at såfremt en internet forhandler afsætter billige multisliber online til salg for en udsalgspris som kan virke kolossalt tiltalende, så kunne det ofte være et symbol på en svindel online virksomhed. Køb med betalingskort er imidlertid inkluderet i en bestemmelse, som forsvarer folk overfor bedrageriske e-forhandlere.

Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække beløbet til multisliber over flere uger. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som fx Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk søger for eksempel multisliber priser og køb multisliber. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter fx multisliber tilbud, billig multisliber samt multisliber online.

Gennemsøg tidligere kunders meninger

Trustpilot fører til de facto hæderlige genveje til at gennemsøge en længere række andre køberes opfattelser og på grund af dette er det godt, at du gransker netbutikkens omtaler før du bestiller billige multisliber online.

Facebook giver dig også nogenlunde solide genveje til at få kendskab til internet webshoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi endda shops på nettet som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også kan bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige multisliber online i en butik behøver man utvivlsomt betragte forhandlerens vilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, specielt ved de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af om e-handlen er e-mærket, eftersom det længe har været en tryghed om at webshoppen føjer de danske retningslinjer, og at internet forretningen jævnligt undersøges af specialister der er indført i retningslinjerne.

Derudover giver det dig chance for støtte, når du oplever besvær i processen med din shopping med multisliber. Ydermere tilrådes det at køberen er omhyggelig omkring de vigtigste regler gældende for købet af multisliber online, som eksempelvis hvilken returret internet virksomheden kører med.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man permanent opbevarer sin købsbekræftelse, således man i fremtiden kan bevise købet af multisliber, hvad end man har bestilt ved Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Birthe Thomsen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Kim J gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Louise Olsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Helle Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til din online shopping
1Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en regel, som forsvarer dig imod snydagtige internet butikker. Som en anden løsning burde du drage nytte af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at honorere regningen over en periode.
2Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet butikken er medlem af e-mærket, som generelt er et bevis på at internet virksomheden lever op til de officielle regler, og at internet firmaet fra tid til anden monitoreres af fagmænd der er meget bekendte med de gældende vilkår. Før folk bestiller billige multisliber på en online butik bør de på en vis måde studere netbutikkens vilkår.
3Inden folk handler billige multisliber på en forhandler på nettet kan man når alt kommer til alt gennemløbe e-shoppens handelsvilkår, men det er typisk ikke super interessant. Ligeledes er det klogt at kunden er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der influerer på købet af billige multisliber online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-forhandleren kører med.
4Mange shops på nettet tildeler i dag diverse billige fragtmuligheder til multisliber. Det mest almindelige er p.t. levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragtformen er jo usædvanlig let gængelig, og desuden ydermere den billigste leveringsudgave.
5Det har vist sig at være ualmindeligt ligetil for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige multisliber fra flere shops på nettet, og derfor tilbyder adskillige online shops gebyrfri levering. Derfor kan det immervæk være tiden værd at efterprøve diverse online selskaber efter billige priser inden du køber, så du er sikker på at indhente den skarpeste pris.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være usædvanlig central ifald vi absolut skal bruge din ordre fluks, og i det øjemed er det ret så væsentligt at man besigtiger tidshorisonten for levering ved multisliber. Masser af webbutikker byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre, som trods alt betinges af at ordren laves forud for et bestemt tidspunkt.
7Enkelte internet foretagender frembyder levering uden betaling på multisliber, men typisk gælder det kun hvis man aftager for et fastsat beløb. Derudover skal du snuppe den mest betalelige slags levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver desværre omvendt temmelig hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
8Trustpilot frembyder ret strålende løsninger til at eftersøge forskellige nuværende køberes domme og af den grund kan det være til hjælp, at du bliver klogere på internet forhandlerens ratings før du bestiller billige multisliber online. Facebook giver dig desuden ganske troværdige løsninger til at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
9Den prisbilligste fragtmetode vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men det stiller krav om at du bor i nærheden af e-butikkens arbejdslager. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital såfremt du har brug for multisliber fluks. Alternativt så tilbyder visse internet firmaer billig fragt, men i reglen er det under betingelse af at der aftages for et bestemt beløb.