Multimeter multimeter 117
3.535 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Læs mere
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Læs mere
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Læs mere
Multimeter limit 500
724 kr.
Læs mere
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Læs mere
Multimeter 233
3.871 kr.
Læs mere
Multimeter 289
8.044 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Læs mere
Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Læs mere
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Læs mere
Multimeter 287
8.735 kr.
Læs mere
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Læs mere
Multimeter limit 610
978 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Læs mere
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Læs mere
Multimeter Limit 210
186 kr.
Læs mere
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have varerne nu og her eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er særligt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, imens nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot multimeter.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke netbutikkens regler.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der kan være forskel på prisen på billige multimeter hos de forskellige online byggecentre. En del satser på lave priser, imens andre vil have kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed bør du handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring multimeter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra flere nicheshops, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af multimeter online.
De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggekæder finder du nær dig, og i kraft af det har flertallet mulighed for at købe online og køre varerne personligt. Af den grund har du valget om at spare fragtomkostningen, samt endda hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er specialister i det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor vil du modtage ekstra begavet sparring fra mennesker der er specialister i netop multimeter.
Diverse nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, der typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler multimeter online hos dem.
De fleste webshops som sælger få produkter producerer selv varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online får du en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
multimeter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

multimeter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

multimeter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

multimeter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig uden tvivl overraskende problemstillinger i forbindelse med krævende byggeprojekter, og pga. dette viser det sig essentielt at der er afsat god plads i arbejdsplanen, så man kan være tryg ved at kunne få det færdiggjort.
2Det er betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det bør være en god idé at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kunne søge sig frem til beløbet for dem én efter én.
3Måske kan det blive afgørende at have de nødvendige materialer klar til brug på forhånd inden du starter dit arbejde. Du bør udarbejde en enkel oversigt hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og dernæst granske materialerne, så du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
4Man vil for alt i verden ikke mangle grej. Det kan vise sig at være af stor betydning at have grejet til rådighed forinden du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indregne udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
5Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er store projekter. Omfattende projekter skal gerne udføres af flere folk. Derudover må det blive hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
6Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag bør du ofte tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet går i gang med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
7Du burde måske tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan få assistance fra en professionel til noget af det. Forudsat at du skal have assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at få uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
8Længe før du starter dit byggeprojekt kan det vise sig ganske fornuftigt at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
9Planlægning er metoden til at lykkes med byggeriet. Du bør sammensætte en klar plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær konkret idet du udarbejder din køreplan.
10Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er kilde til ekstremt meget almennyttig information, særligt ifald man kigger på engelsk.
11I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det får man i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte er altså betinget af at projektet forbedrer planeten.
12Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj bl.a. hjelm og sko som sikring imod mulige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
De bedst anmeldte byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvsagt er absolut beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsversion er bedst?

En hel del internet webshops tilbyder i dag en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til multimeter. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når du har tid. Fragtmetoden er altså temmelig gnidningsløs, samt i mange tilfælde også den mest billige fragtmetode.

Du kunne også overveje at få varerne bragt til din bopæl eller til dit arbejde. Muligheden bliver ofte et hak mindre billig, men omvendt ultra fremkommelig ift. multimeter online. Den billigste løsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær netshoppens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på multimeter er meget væsentlig såfremt du har behov for dine nye varer med det samme, så derfor er det helt fornuftigt at du ser den forventede leveringstid ved multimeter. Masser af internet webshops – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste produkter online, hvilket dog er underforstået at bestillingen gennemføres inden et givent tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken ud af døren forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Visse internet shops garanterer gebyrfri levering på multimeter online, men tit er det under betingelse af at man køber for en præcis sum. I øvrigt må du udse dig den billigste type af levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

En del webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig multimeter hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af multimeter i disse byer:

Roskilde, Hjørring, Åbyhøj, Skanderborg, Næstved, Esbjerg, Ballerup, Allerød, Frederikssund, Glostrup, Nakskov, Dragør, Tilst, Søborg, Vejle, Værløse, Grenaa, Korsør, Herning, Valby, Vordingborg, Aarhus, Solrød Strand, Gentofte, Ishøj, Middelfart, Randers, Nyborg, Lystrup, Horsens, Vallensbæk, Fredericia, Højbjerg, Aalborg, Greve, Vanløse, Aabenraa, Nørresundby, Charlottenlund, Kolding, Holbæk, Taastrup, Frederiksværk, Rønne, Kokkedal, Nærum, Herlev, Hedensted, Varde, Hillerød, Silkeborg, Kalundborg, Svendborg, Helsingør, Rudersdal, Slagelse, Jyllinge, Haderslev, Viborg, Ølstykke, Lyngby, Skive, Tårnby, Hvidovre, Stenløse, Hedehusene, Odder, Gladsaxe, Struer, Sønderborg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Brønderslev, Holstebro, Brabrand, Rødovre, Brønshøj, København, Virum, Frederiksberg, Haslev, Birkerød, Brøndby, Hobro, Ikast, Thisted, Risskov, Lillerød, Farum, Odense, Albertslund, Hørsholm, Ringsted, og Køge, .

Klik-og-hent for multimeter er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Amager, Sydsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at internetbrugere mange gange søger fx køb multimeter og billig multimeter. Foruden dette oplever man typisk mennesker kigge efter eksempelvis multimeter priser, multimeter tilbud samt multimeter online, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bygma.

Bedste tilbud på multimeter

Det er i dag ret gnidningsløst for enhver at sammenligne priser på billige multimeter online på tværs af internet varehuse, og derfor har masser af internet foretagender fundet det uundgåeligt at reducere priserne på multimeter betragteligt, og derudover frembyde fragt uden gebyr.

Derfor kan det stadigvæk vise sig gunstigt at eftergå nogle forskellige netbutikker efter tilbud og udsalg på multimeter online før du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at få den mest attraktive pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Du bør alligevel være så påpasselig, at hvis en butik afsætter billige multimeter online på tilbud til en tilbudspris der er umådelig attraktiv, så er det ofte være en indikator for en uægte butik. Køb med gængse betalingskort er trods alt indbefattet af en vedtægt, der værner køber imod uoprigtige online firmaer.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du udnytte en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at klare pengene til multimeter af flere omgange. Dette foreslåes typisk hos nichebutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Ses der på tendenserne bliver det markant, at folk tit søger efter bl.a. multimeter priser og køb multimeter. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge efter for eksempel multimeter tilbud, multimeter online samt billig multimeter.

Se nærmere på tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot byder på visse stabile muligheder for at dechifrere forskellige nuværende køberes observationer og derved anbefales det, at du iagttager internet virksomhedens vurderinger inden du handler billige multimeter online.

Facebook frembyder endvidere fuldstændig tiltalende løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed. Derudover er der nogle online selskaber i Danmark hvor du kan afgive en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige multimeter online i en e-forretning behøver de egentlig skimme webshoppens handelsaftale, dog er det mange gange en omfattende opgave, specielt ved de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

En anden mulighed kunne derfor være at bemærke om internet virksomheden er e-mærket, da det bør være en sikring om at e-forretningen lever op til de opstillede regler, foruden at butikken fra tid til anden vurderes af jurister som har meget erfaring med de gældende vilkår.

Derudover giver det dig genvej til support, såfremt du forvoldes problemstillinger med dit køb af multimeter. Tilsvarende tilrådes det at kunden er obs på de mest betydningsfulde forhold gældende for bestillingen af multimeter online, som for eksempel den returpolitik online forhandleren lover.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man altid bibeholder ens faktura, således man fremadrettet vil kunne påvise købet af multimeter, ligegyldig om man har handlet ved Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Davidsen.

Bente Christensen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Tina Nielsen gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Tina V gav 5 stjerner

god service

Bente N gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 tips til online indkøb
1Det er jo super uproblematisk for alle at undersøge tilbud online på billige multimeter i blandt flere e-butikker, og derfor lover utallige webbutikker fragtfri levering. Det kan imidlertid blive smart at kontrollere et par forskellige netshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.
2Leveringstidspunktet kan vise sig at være ekstremt aktuel i tilfælde af at man mangler din ordre omgående, så af den grund er det selvsagt klogt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid ved multimeter. Størstedelen af online firmaer stiller garanti om billig levering på næste hverdag på utallige produkter, hvilket dog er regnet ud fra at bestillingen anbringes forud for et besluttet klokkeslæt.
3Inden folk bestiller billige multimeter hos en netbutik behøver de på en vis måde bese webbutikkens forretningsvilkår, men det er typisk ikke videre spændende. Tilsvarende er det klogt at køber er vidende om de mest essentielle vedtægter der indvirker på handlen med billige multimeter online, for eksempel den byttepolitik e-shoppen tilbyder.
4Masser af e-butikker foreslår i vore dage en række forskellige billige leveringsudgaver til multimeter. En af de mest benyttede er efterhånden udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo virkelig smart, samt tit endda den mest betalelige fragttype.
5Trustpilot indebærer fuldstændig fordelagtige genveje til at dechifrere flere eksisterende brugeres omtaler og derved stiller vi forslag om, at du gennemgår online webshoppens kritik før du køber billige multimeter online. Facebook resulterer i ligeledes forholdsvis passende chancer for at få indblik i online webshoppens troværdighed.
6Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af en vedtægt, hvilket støtter køberen imod uærlige forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage prisen af flere omgange.
7Vi anbefaler at bemærke om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det skulle være en indikation om at netshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, udover at den af og til revideres af fagfolk der har meget erfaring med de gældende regulativer. Forinden folk handler billige multimeter på en internet shop kan de sådan set have øje for e-shoppens vilkår.
8Den billigste leveringsmåde er dog at hente ordren selv, men dette forudsætter at du er i kort afstand af internet forretningens tilholdssted. Den fragtmetode kan være særligt relevant forudsat man absolut skal bruge multimeter omgående. Alternativt så garanterer en hel del online forhandlere gratis levering, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man shopper for en konkret sum.
9Nogle enkelte forretninger på nettet lover levering uden omkostninger på multimeter, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man shopper for et præcist beløb. Ellers burde man gribe den mest prisbevidste mulighed for fragt, som mange gange er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig sædvanligvis desuden virkelig gnidningsløs. Den mest betalelige type af levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.