Husejeren.dk

Motorsav

POWPG20130 Benzin motorsav 45.4cc - 450 mm Powerplus
3.414 kr.
Læs mere
Motorsav med teleskopstang batteri 40v
891 kr.
Læs mere
Motorsav på batteri 40V ZI-KTS40V-AKKU Zipper
1.397 kr.
Læs mere
MTD Ecs 2000/40/eu 2000w Motorsav
749 kr.
Læs mere
MTD Gcs 4100/40/eu Motorsav
1.195 kr.
Læs mere
MTD Gcs 3800/35/eu Motorsav
1.095 kr.
Læs mere
MTD Ecs 1800/35/eu 1800w Motorsav
695 kr.
Læs mere
MTD Gcs 4600/45/eu Motorsav
1.295 kr.
Læs mere
Stiga SC 48V Motorsav - Ekskl. Batteri
1.595 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, og andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot motorsav.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du lede andre steder.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne personligt. Det er i særdeleshed muligt i de velkendte byggecentre.
Der er ikke lighed i priserne på billige motorsav fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og øvrige giver faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For mange er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af motorsav.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør du læse byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De gængse byggecentre har butikker i hele landet, og herigennem har kunderne valget om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Takket være dette har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt tilmed få varerne nu og her.
De kendte byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige leverandører, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af motorsav online.

Nichewebshop

En masse niche webshops er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du handler motorsav online på deres side.
Forskellige niche webshops er eksperter i deres varer, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du modtage mere gavnlig vejledning fra mennesker med specialistviden i lige præcis motorsav.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

motorsav harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

motorsav silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

motorsav bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

motorsav jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor må du løbende se meldingerne om vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du netop er i fuld gang med dit store projekt.
2Du vil aldrig fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være betydningsfuldt at have udstyret til disposition før du iværksætter byggeriet. I øvrigt er det afgørende at inkludere udgifterne hertil i dit budget.
3Måske det burdes overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør købe hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Såfremt du henter hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere leverandører.
4Du skal ikke på noget tidspunkt glemme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
5I nogle tilfælde kan man søge offentlig støtte til renoveringer. Det får man i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du må lave en velovervejet tidsplan, som viser hvilke gøremål der løses på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du laver din strategi.
7Der ligger ekstremt mange artikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til temmelig meget almennyttig information, særligt såfremt man bruger den engelske version.
8I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have et budget for dit byggeri, så du har et overblik over økonomien. Det kan være sundt at notere samtlige poster, og bagefter undersøge mulige tilbud på dem en ad gangen.
9Der viser sig uden tvivl overraskende vanskeligheder i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og altså viser det sig afgørende at man afsætter en god portion tid i arbejdsplanen, således at man er overbevist om at man når det til siden.
10Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har de påkrævede byggematerialer parat i god tid før du går i gang med arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en hurtig note indeholdende hver eneste ting du skal bruge, og dernæst efterse materialerne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
11Længe før du går i gang med arbejdet kan det vise sig vanvittigt værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til væsentlige projekter. Store projekter gør krav på flere mennesker. Ydermere bør det være hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er hamrende overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En hel del online selskaber giver efterhånden flere billige muligheder for levering til motorsav. En af de mest populære er i vore dage pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo usædvanlig praktisk, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsmulighed.

Du kan derudover forsøge at få produkterne leveret til din bolig eller ud til dit arbejde. Metoden viser sig desværre en kende mere pebret, men samtidig yderst enkel ved køb af motorsav online. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved internet firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på motorsav er selvfølgelig ret afgørende når vi behøver ordren om kort tid, og af den grund er det temmelig passende at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt på motorsav. Masser af e-shops – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre online, hvilket er regnet ud fra at der bestilles forinden et besluttet klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren pakket forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få internet webshops byder på fragt uden betaling på motorsav online, men i mange tilfælde kun såfremt der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt kan man udvælge den mest billige fragtmulighed, der mange gange er at få kørt ordren til et udleveringssted.

Masser af kæder tildeler afhentning hvor du køber billig motorsav online og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder for eksempel klik-og-hent på motorsav i disse områder:

Taastrup, Lyngby, Glostrup, Kalundborg, Søborg, Tårnby, Horsens, Vordingborg, Værløse, Ballerup, Rødovre, Brøndby, Hjørring, Skanderborg, Grenaa, Gentofte, Slagelse, Fredericia, Solrød Strand, Kolding, Varde, Middelfart, Nykøbing Falster, Kokkedal, Hvidovre, Dragør, Nakskov, Frederikshavn, Odder, Frederikssund, Aabenraa, Virum, Hedehusene, Greve, Holstebro, Herlev, Thisted, Helsingør, Jyllinge, Nørresundby, Rønne, Vallensbæk, Hedensted, Farum, Viborg, Frederiksberg, Køge, Gladsaxe, Ølstykke, Brabrand, Ringsted, Hillerød, Holbæk, Vanløse, Struer, Korsør, København, Rudersdal, Risskov, Ishøj, Odense, Frederiksværk, Roskilde, Valby, Sønderborg, Brønshøj, Birkerød, Haslev, Brønderslev, Silkeborg, Herning, Hobro, Aarhus, Allerød, Aalborg, Charlottenlund, Lillerød, Tilst, Vejle, Esbjerg, Ikast, Højbjerg, Randers, Skive, Nyborg, Åbyhøj, Nærum, Lystrup, Næstved, Hørsholm, Stenløse, Svendborg, Haderslev, og Albertslund, .

Afhentning ift. motorsav er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når der ses på statistikkerne er det klart, at folk tit efterspørger for eksempel billig motorsav og motorsav online. Derudover ser vi ofte online shoppere kigge efter for eksempel motorsav priser, køb motorsav samt motorsav tilbud, plus de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Gode tilbud på motorsav

Det har vist sig at være meget overkommeligt for internetbrugere at finde tilbud på billige motorsav online på flere internet butikker i Danmark, og herved har adskillige outlets på nettet været presset til at at formindske udsalgspriserne på motorsav drastisk, og i øvrigt yde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det immervæk vise sig profitabelt at studere diverse outlets på nettet efter udsalg og tilbud på motorsav online før du køber, så man er velinformeret til at opnå den bedste pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Du skal dog være årvågen med, at ifald en internet shop afsætter billige motorsav online for en udsalgspris der anses for enormt attraktiv, bør det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel online butik. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af en lov, som sikrer en imod bedrageriske internet webshops.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at dække regningen på motorsav over tid. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi ser på søgedata er det markant, at internetbrugere tit efterspørger eksempelvis køb motorsav og motorsav tilbud. Foruden dette ser man jævnligt mennesker lede efter fx motorsav online, billig motorsav samt motorsav priser.

Udforsk tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot genererer ret så fremragende chancer for at tyde en stor gruppe andre brugeres evalueringer og herved er det fornuftigt, at du besigtiger internet firmaets bedømmelser før du køber billige motorsav online.

Facebook præsterer lignende en række hæderlige genveje til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Desuden møder vi en række internet outlets som giver folk mulighed for at ytre en vurdering af købsoplevelsen, som også må benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige motorsav online på en butik kunne de principielt skimme netbutikkens regler, det er dog gerne et tidskrævende arbejde, specielt med de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Et nemt alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, som kan være en tilkendegivelse af at webbutikken efterlever de officielle regler, tillige med at den undertiden føres tilsyn med af specialister som forstår de gældende vilkår.

Dette er desuden en god genvej til støtte, hvis du bliver udsat for udfordringer i processen med dit køb af motorsav. Tilmed slår vi et slag for at kunden er klar over de fundamentale reglementer der kan influere på købet af motorsav online, som eksempelvis hvilken returrettighed e-forhandleren tilsikrer.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, således man altid kan bekræfte bestillingen af motorsav, uanset om man handler fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark eller Harald Nyborg.

Kim G gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Helle Olsen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Bente Mortensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Anders gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til online indkøb
1Mange e-handler tilbyder nu om stunder et bredt udvalg af billige fragtmetoder til motorsav. Den mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente pakken når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså usædvanlig simpel, og desuden også den mest betalelige mulighed for fragt.
2Den mest prisbevidste fragtløsning er dog at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til netshoppens arbejdslager. Den leveringsudgave er rigtig betydningsfuld om vi har behov for motorsav øjeblikkeligt. Alternativt så yder nogle få internet varehuse levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du indkøber for et konkret beløb.
3Nogle enkelte webshops yder portofri levering på motorsav, men typisk er det under forudsætning af at du handler for en præcis sum. Derudover kan du vælge den mindst kostelige leveringsmulighed, der ofte vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Løsningen bliver som oftest tillige yderst overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog altid være at hente pakken selv.
4Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det kan være et bevis på at online shoppen forstår de danske regler, foruden at internet forretningen fra tid til anden kontrolleres af fagfolk der er indført i de gældende regulativer. Forinden folk køber billige motorsav på en shop kunne man reelt betragte forhandlerens vilkår.
5Før folk bestiller billige motorsav hos en online virksomhed burde de i reglen gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsvilkår, men det er ofte en omfattende opgave. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de mest essentielle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige motorsav online, fx hvilken returrettighed webbutikken lover.
6Det er i dag virkelig praktisk for købere at finde tilbud online på billige motorsav hos flere internet webshops, og ergo præsterer flertallet af internet handler i Danmark fragtfri levering. Derfor kan det trods alt være fordelagtigt at granske visse online forhandlere efter udsalg og tilbud før du køber, sådan at du er garanteret at indhente den bedste pris.
7Trustpilot indebærer en del hæderlige muligheder for at læse mange aktuelle konsumenters meninger og derfor er det godt, at du efterforsker internet shoppens ratings forinden du handler billige motorsav online. Facebook yder derudover aldeles værdifulde løsninger til at få indblik i internet butikkens pålidelighed.
8Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af et regelsæt, der sikrer kunden imod uægte e-butikker. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du agter at afdrage regningen over flere uger.
9Leveringstiden er ekstremt aktuel om du absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, så med det formål er det faktisk væsentligt at man efterser det forventede leveringstidspunkt for motorsav. Mange e-handler frembyder billig dag-til-dag fragt på utallige varer, hvilket betinges af at bestillingen køres igennem tidligere end et angivent klokkeslæt.