Teng Tools montørvogn TCW806N1
6.669 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TR070
3.895 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TCW907X
9.645 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TCW207N
10.495 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TCW707EV
4.595 kr.
Læs mere
Teng Tools montørvogn TCW806NS
4.645 kr.
Læs mere
Teng Tools montørvogn TCW807N
8.365 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TR135
6.795 kr.
Læs mere
Teng Tools Montørvogn TCW707
4.995 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw804n
8.881 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw803n
4.966 kr.
Læs mere
Montørvogn 53 tcw809n
19.418 kr.
Læs mere
Montørvogn tr135
5.731 kr.
Læs mere
Montørvogn 53 tcw806ln
18.508 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw808n
6.156 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw806n
5.653 kr.
Læs mere
Montørvogn teng tools tcw707ev
5.253 kr.
Læs mere
Montørvogn Teng Tools TCW806N1
6.495 kr.
Læs mere
Montørvogn tr070
3.246 kr.
Læs mere
Montørvogn tcw810n
7.497 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige montørvogn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på lave priser, og nogle har faglig sparring. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring montørvogn.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Når du skal bruge varerne med det samme eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt hos de kendte byggecentre.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg af varer, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare montørvogn.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af montørvogn online.
De velkendte byggekæder har butikker mange steder i landet, og takket være dette har kunderne chancen for at købe online og hente byggematerialerne selv. Derved har man chancen for at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og bekendte firmaer, som kan give øget troværdighed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler montørvogn online på deres side.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette vil du få endnu mere erfaren assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis montørvogn.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
montørvogn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

montørvogn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

montørvogn silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

montørvogn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer altid utidige problemstillinger i forbindelse med svære opgaver, og som følge heraf er det meningsfuldt at der afsættes rimelig plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
2Det bliver aktuelt at have de nødvendige byggematerialer parat forud for at du går i gang med arbejdet. Du bør udarbejde en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår det du har brug for, og bagefter gennemløbe oversigten, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
3Det kan være nyttigt at søge assistance til dele af projektet, især i tilfælde af store projekter. Krævende ting behøver mere end en person. Endvidere viser det sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
4Du bør tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du skal have hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Ifald du henter hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
5Glem ikke at du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Støtten betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
6Forud for at du iværksætter byggeriet kan det blive ufatteligt essentielt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
7Der ligger en hel del guides og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube giver dig adgang til enorme mængder nyttig info, i særlig grad ifald du bruger engelske søgeord.
8Godt forarbejde vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal have en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Vær konkret idet du sammensætter din agenda.
9Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive økonomisk at beskrive samtlige poster, og så indsamle ens købspris for dem hver især.
10Du bør aldrig gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig smart at have det klar til brug akkurat som du begynder på byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
11Du skal ikke negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i arbejdet, specielt hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
12Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Derfor må du regelmæssigt se udsigten ift. vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned netop som du står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er enormt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er bedst?

Flere netbutikker i Danmark tildeler nu til dags diverse billige fragttyper til montørvogn. Den mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente varerne når du har mulighed for det. Fragttypen er jo ualmindeligt problemfri, og tit tillige den mindst kostelige form for levering.

Du kunne ydermere påtænke at få pakken sendt hjem til dig privat eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver undertiden en tak mere bekostelig, men også vældig overkommelig ved køb af montørvogn online. Den mest billige fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig nærved online forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på montørvogn er selvfølgelig meget afgørende om man mangler pakken inden for få dage, så derfor er det sandelig essentielt at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt på montørvogn. En lang række webshops – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen anbringes inden et angivent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få varen betjent forud for at personalet drager hjemad.

Nogle internet forretninger sikrer fragt uden gebyr på montørvogn online, men i reglen er det kun gældende hvis der bestilles for en konkret pris. Desuden må du overveje den billigste fragtmulighed, som i mange tilfælde vil være at få leveret bestillingen til en pakkeshop.

En masse byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig montørvogn online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene foreslår fx klik-og-hent på montørvogn i disse områder:

Ballerup, Haslev, Køge, Stenløse, Struer, Thisted, Frederiksværk, Åbyhøj, Horsens, Slagelse, Brønderslev, Virum, Middelfart, Grenaa, Nyborg, Vordingborg, Tilst, Gladsaxe, Taastrup, Risskov, Jyllinge, Frederikssund, Holstebro, Hjørring, Brabrand, Hillerød, København, Vejle, Herlev, Ringsted, Hobro, Kalundborg, Næstved, Solrød Strand, Esbjerg, Hørsholm, Brønshøj, Lyngby, Vallensbæk, Søborg, Hedensted, Helsingør, Lystrup, Hvidovre, Viborg, Allerød, Varde, Dragør, Nørresundby, Frederikshavn, Højbjerg, Herning, Nykøbing Falster, Odder, Valby, Værløse, Aabenraa, Ikast, Roskilde, Farum, Hedehusene, Brøndby, Odense, Aalborg, Nærum, Ølstykke, Fredericia, Vanløse, Tårnby, Rudersdal, Svendborg, Haderslev, Skive, Skanderborg, Greve, Nakskov, Ishøj, Charlottenlund, Korsør, Silkeborg, Aarhus, Randers, Albertslund, Glostrup, Frederiksberg, Lillerød, Birkerød, Kolding, Sønderborg, Gentofte, Kokkedal, Rødovre, Holbæk, og Rønne, .

Click-and-collect af montørvogn er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere som regel søger efter fx montørvogn tilbud og montørvogn priser. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge blandt andet billig montørvogn, køb montørvogn samt montørvogn online, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Gode priser på montørvogn

Det er særligt ukompliceret for alle og enhver at lave prissammenligning på billige montørvogn online på forskellige internet selskaber, og derved har utallige e-handler fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på montørvogn kolossalt, og ovenikøbet sikre fragt uden betaling.

Men det kan imidlertid vise sig tiden værd at undersøge et par forskellige forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på montørvogn online inden du køber, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Man må blot ikke undervurdere, at såfremt en netbutik annoncerer billige montørvogn online på tilbud til en salgspris som kan ses som kolossalt billig, så er det i nogle tilfælde være et symbol på en uægte online webshop. Shopping med kort er ikke desto mindre omfavnet af et reglement, som støtter køber overfor falske internet virksomheder.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage beløbet til montørvogn over tid. Dette foreslåes som regel i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når man ser på data står det klart, at mennesker tit søger efter bl.a. montørvogn priser og billig montørvogn. Man ser derudover tit folk søge fx montørvogn online, køb montørvogn samt montørvogn tilbud.

Analyser tidligere køberes vurderinger

Trustpilot forærer dig sådan set fortræffelige chancer for at analysere en længere række tidligere brugeres omtaler og derved anbefaler vi, at du tjekker internet selskabets bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige montørvogn online.

Facebook tilbyder for øvrigt uden sammenligning fornemme genveje til at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed. Desuden er der en del outlets på nettet som tilbyder kunderne at sammensætte en anmeldelse af købsoplevelsen, som også bør benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige montørvogn online på en webbutik bør de når alt kommer til alt gennemlæse webbutikkens handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt, især ved de store byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

En anden løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en tryghed om at netshoppen imødekommer de danske retningslinjer, udover at webshoppen nu og da overvåges af sagkyndige som behersker retningslinjerne.

Desuden får du anledning til en hjælpende hånd, såfremt du får problemer som følge af din handel med montørvogn. Tilmed er det klogt at køber er opmærksom på de væsentligste regler der influerer på købet af montørvogn online, fx hvilken bytteret online firmaet tilsikrer.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man stadigvæk gemmer sin ordrekvittering, så man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af montørvogn, uanset om man har købt hos Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan eller Bygma.

Hanne gav 5 stjerner

Virkelig god service

Louise S gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Tina Poulsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Else gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstiden er jo særligt aktuel når du har brug for pakken inden for få dage, så af den grund er det selvfølgelig fornuftigt at man finder leveringstidspunktet ved montørvogn. En del internet webshops giver løfte om billig levering på næste hverdag på masser af produkter, hvilket dog betinges af at ordren gennemføres forud for et givent klokkeslæt.
2Den mest prisbevidste leveringstype er uden tvivl at hente varerne selv, som desværre er betinget af at du har bopæl i nærheden af online forretningens tilholdssted. Den slags levering er yderst aktuel når du mangler montørvogn om kort tid. Alternativt så frembyder flere internet webshops gratis fragt, men oftest er det under betingelse af at man shopper for en fastsat sum.
3Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af et lovbud, hvilket sikrer kunden overfor fup internet foretagender. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at godtgøre betalingen over en længere periode.
4En lang række e-firmaer udlover nu om dage diverse forskellige billige leveringsløsninger til montørvogn. Den mest benyttede er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente varerne lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså særdeles uproblematisk, samt oftest tillige den billigste leveringsform.
5Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket er en sikkerhed for at online shoppen tilslutter sig de danske regler, og at e-firmaet en gang i mellem vurderes af specialister som er indført i de gældende regler. Inden folk shopper billige montørvogn hos en shop på nettet bør man i og for sig gennemse netbutikkens handelsbetingelser.
6Visse webshops sikrer gratis fragt på montørvogn, men i de fleste tilfælde kræves det at du indkøber for en konkret pris. I øvrigt burde man vælge den mest betalelige leveringstype, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringstypen er ofte til gengæld super praktisk. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
7Trustpilot præsterer ultra tiltalende genveje til at evaluere flere andre kunders opfattelser og derfor stiller vi forslag om, at du eksaminerer online forretningens kritik forud for at du bestiller billige montørvogn online. Facebook tilbyder for øvrigt absolut stabile løsninger til at få en idé om online butikkens popularitet.
8Det er særdeles let gængeligt for almindelige mennesker at analysere priser online på billige montørvogn hos diverse firmaer på nettet, og af den grund tilbyder masser af e-firmaer billig fragt. Men det kan imidlertid vise sig gavnligt at besigtige enkelte online shops efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
9Inden folk shopper billige montørvogn på en e-forhandler kunne man uden tvivl overveje virksomhedens forretningsaftale, det er dog ofte ikke særlig sjovt. Desuden anbefaler vi at køber er obs på de mest essentielle vedtægter i forbindelse med handlen med billige montørvogn online, som for eksempel hvilken returpolitik virksomheden kører med.