Monierskeer tandad
141 kr.
Læs mere
Monierske 624160
140 kr.
Læs mere
Monierske 624200
167 kr.
Læs mere
Monierske rostf.224160
80 kr.
Læs mere
Monierske 160 mm, s-5639
99 kr.
Læs mere
Monierske 706120
197 kr.
Læs mere
Monierske rostf.206140
59 kr.
Læs mere
Monierske KGC 5375
584 kr.
Læs mere
Monierskeer l. skaft 120x160
122 kr.
Læs mere
Monierske 706140
109 kr.
Læs mere
Monierske 180mm
85 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring monierske.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggekæder præsterer et enormt varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare monierske.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Der kan være forskel på priserne på billige monierske hos de forskellige online byggekæder. En del har gode tilbud, og nogle giver faglig rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggemarkeder finder du nær dig, og som følge af det har kunderne adgang til at handle online og fragte materialerne selv. I kraft af det har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne straks.
De gængse byggemarkeder køber varer fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et stort sortiment af monierske online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er eksperter i deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo kan du få en høj grad af kyndig vejledning fra mennesker med specialistviden i lige præcis monierske.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, der typisk er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller monierske online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

monierske harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

monierske jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

monierske bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

monierske silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Inden du optager arbejdet kan det blive ultra fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Der præsenterer sig typisk utidige hovedpiner i tilfælde med avancerede projekter, og som følge heraf er det essentielt at der afsættes god plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
3Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det vil være fornuftigt at notere hver enkelt udgiftspost, og dernæst notere omkostningen ved dem én efter én.
4Du har mulighed for at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis renoveringen gør en forskel for miljøet. Tilskudet er altså afhængig af at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
5Det er oplagt at sikre sig assistance til projektet, i særdeleshed ved krævende byggerier. Omfattende ting stiller krav om flere personer. Samtidig må det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
6Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor kan du regelmæssigt kigge på vejrprognosen i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det mod forventning går i gang med at piske ned nøjagtig som du er startet på det komplicerede byggeprojekt.
7Du må nødig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej påklædning som sikkerhedssko som beskytter dig mod hændelige uheld. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
8Du kan tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe professionel assistance til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du vil benytte hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at tage imod forslag fra diverse entreprenører.
9Godt forarbejde er metoden til succes med byggeprocessen. Du anbefales at lave en gennemarbejdet handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og som også indeholder en nummerorden. Vær realistisk idet du laver tidsplanen.
10Det kan vise sig afgørende at have de relevante materialer parat inden du begynder håndværket. Du kan sammenfatte en punktforms note med alt det der skal bruges, og bagefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
11Du kan finde en verden af instruktioner og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube er anvendeligt med vældig meget almennyttig viden, ikke mindst forudsat at man benytter den engelske version.
12Man bør på ingen måde mangle værktøj. Ofte vil det være meningsfuldt at have grejet klar til brug akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tillægge disse udgifter i det økonomiske overblik.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er ekstremt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En række forhandlere på nettet udlover i dag en lang række forskellige billige former for fragt til monierske. En der er meget populær er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså temmelig bekvem, samt i mange tilfælde tilmed den prisbilligste form for levering.

Du burde alternativt udse dig at bestille pakken til levering til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Muligheden bliver uheldigvis et hak dyrere, men endda temmelig overkommelig for monierske online. Den mest billige løsning er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette kræver at du lever nærved internet forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på monierske er selvfølgelig virkelig væsentlig ifald man behøver din ordre straks, og af den grund er det rimelig aktuelt at vi gransker leveringstidspunktet på monierske. En masse internet forretninger – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig 1 dags levering på deres primære varenumre online, som dog afhænger af at handlen gemmenføres inden et fastsat klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen sendt afsted forinden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle få netshops byder på gebyrfri levering på monierske online, men undertiden påkræves det at der aftages for et præcist beløb. Ellers kunne man overveje den mest letkøbte leveringstype, som i de fleste tilfælde er at få bragt dine varer til et udleveringssted.

En række byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man handler billig monierske hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne yder bl.a. afhentning af monierske i følgende byer:

Albertslund, Jyllinge, Hobro, Helsingør, Slagelse, Ballerup, Lillerød, Struer, Nyborg, Ølstykke, Nærum, Allerød, Svendborg, Vallensbæk, Solrød Strand, Vanløse, Hedensted, København, Skanderborg, Horsens, Kalundborg, Kolding, Grenaa, Dragør, Risskov, Herlev, Taastrup, Gladsaxe, Skive, Farum, Brønderslev, Frederikssund, Hjørring, Viborg, Sønderborg, Ikast, Aabenraa, Greve, Hillerød, Frederikshavn, Frederiksberg, Hedehusene, Fredericia, Silkeborg, Ishøj, Holbæk, Nykøbing Falster, Korsør, Lyngby, Roskilde, Holstebro, Vordingborg, Frederiksværk, Randers, Thisted, Hvidovre, Odder, Hørsholm, Haslev, Herning, Gentofte, Søborg, Virum, Tårnby, Køge, Haderslev, Nørresundby, Brabrand, Rønne, Aalborg, Varde, Charlottenlund, Birkerød, Brøndby, Esbjerg, Næstved, Middelfart, Lystrup, Åbyhøj, Værløse, Ringsted, Aarhus, Stenløse, Højbjerg, Kokkedal, Odense, Brønshøj, Tilst, Rudersdal, Vejle, Rødovre, Valby, Nakskov, og Glostrup, .

Click-and-collect af monierske er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger efter for eksempel billig monierske og monierske priser. Derudover ser vi ofte folk søge efter fx monierske online, køb monierske og monierske tilbud, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på monierske

Det er ekstremt simpelt for alle og enhver at sammenligne priser på billige monierske online fra forskellige internet varehuse, og for det har en hel del netbutikker set sig tvunget til at sænke salgspriserne på monierske kolossalt, og endda byde på fragt uden gebyr.

Dog kan det immervæk vise sig gunstigt at undersøge visse netshops efter tilbud på monierske online før du shopper, så du ikke er i tvivl om at modtage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark og Silvan.

Du må dog være opmærksom på, at hvis en online webshop udlover billige monierske online til salg for en pris som anses for ufattelig letkøbt, så er det ofte være et fingerpeg om en falsk online forretning. Køb med betalingskort er heldigvis omsluttet af en lov, hvilket begunstiger folk imod uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du anvende en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere regningen på monierske i flere bidder. Det tilbydes ofte ved niche netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Bauhaus.

Ved indkig i data fremstår det markant, at online shoppere tit kigger efter blandt andet køb monierske og billig monierske. Derudover oplever man jævnligt folk efterspørge fx monierske online, monierske priser samt monierske tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot indebærer egentlig hæderlige løsninger til at tolke ganske mange øvrige kunders meninger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på internet selskabets ratings forud for at du bestiller billige monierske online.

Facebook byder på desuden ganske hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed. Derudover ses nogle webbutikker hvor folk kan publicere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også må bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige monierske online hos en shop kunne man utvivlsomt have øje for e-shoppens handelsaftale, men det er bare en tidskrævende opgave, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark og XL-Byg.

Et alternativ kunne derfor være at tjekke om internet selskabet er e-mærke godkendt, hvilket kan være en sikkerhed for at e-firmaet adlyder de danske retningslinjer, tillige med at e-handlen tit evalueres af specialister der har meget erfaring med de gældende love.

Det er en rigtig god chance for bistand, for så vidt du bliver udsat for besvær i forbindelse med din shopping med monierske. For øvrigt er det klogt at du er obs på de grundlæggende retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af monierske online, eksempelvis den returret online firmaet tilsikrer.

I relation til det er det tillige vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin faktura, således man altid vil kunne bevidne sit køb af monierske, uanset om man har købt hos Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Søren E gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Camilla F gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Peter Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Birthe Jensen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til online shopping
1Forinden folk bestiller billige monierske på en internet shop burde man utvivlsomt studere netbutikkens regler, dog er det tit en tidskrævende opgave. Udover dette kan det anbefales at du er omhyggelig omkring de væsentligste betingelser der kan have indvirkning på handlen med billige monierske online, for eksempel hvilken returpolitik e-firmaet lover.
2En række internet outlets yder fri fragt på monierske, men i reglen under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris. Som alternativ skal du gribe den mest prisbevidste form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få bragt din bestilling til et udleveringssted. Metoden er uheldigvis desuden usædvanlig ligetil. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid være at hente produkterne selv.
3Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af et lovbud, hvilket redder os imod uærlige online forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du higer efter at afbetale omkostningerne af flere omgange.
4Trustpilot genererer evigt pæne løsninger til at læse ret mange nuværende brugeres erfaringer og derfor er det fornuftigt, at du betragter e-firmaets ratings forud for at du handler billige monierske online. Facebook fremskaffer derudover ultra ærlige metoder til at få indsigt i internet forhandlerens popularitet.
5Det er jo ekstremt fremkommeligt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige monierske hos forskellige e-shops, og på grund af dette lover mange online webshops billig fragt. Det kan dog stadigvæk vise sig tiden værd at sammenligne diverse e-shops efter rabat og tilbud inden du køber, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris.
6Den prisbilligste fragttype vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som dog beroer på at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens arbejdslager. Den løsning til levering er jo ultra vigtig når man mangler monierske inden for få dage. Alternativt så yder visse internet selskaber billig levering, men typisk er det så præmissen at du køber for et bestemt beløb.
7En del online outlets yder til alt held alverdens billige leveringsmåder til monierske. En der er meget populær er i dag afhentningssteder, så du selv kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Denne er altså virkelig ukompliceret, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsmodel.
8Vi slår generelt et slag for at finde ud af om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være et sympol på at online forretningen overholder gældende dansk lovgivning, og at online butikken løbende besigtiges af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende love. Inden folk køber billige monierske hos en netbutik kan de utvivlsomt tyde webshoppens forretningsbetingelser.
9Leveringshastigheden kan være ualmindeligt bestemmende når man mangler produkterne om få sekunder, så med det formål er det fuldt ud fornuftigt at vi ser leveringstiden for monierske. Mange online virksomheder udlover billig dag-til-dag fragt på de fleste varer, hvilket står og falder med at transaktionen gennemføres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.