Husejeren.dk

Møtrikspænder

Ferax møtrikspænder sæt 1/2"
295 kr.
Læs mere
Ferax møtrikspænder 1/2" BIW-900
895 kr.
Læs mere
Ferax møtrikspænder 1/2" TH
895 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 3/8" Composite 583Nm 75102
1.379 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1" 5500Nm 75117
4.998 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite 624Nm 75103
1.389 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite 1112Nm 75104
1.398 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite Stubby 1302Nm 75034
1.175 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 3/4" Composite 2034Nm 75109
3.448 kr.
Læs mere
BATO Møtrikspænder 1/2" Composite Stubby 1172Nm.
1.175 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, som giver gode råd til valg af møtrikspænder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Du bør derfor læse butikkens betingelser.
Såfremt du skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er navnligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige møtrikspænder fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have gode tilbud, og andre fokuserer på faglig sparring. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare møtrikspænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og herigennem har man chancen for at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Dermed kan du vælge at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra flere leverandører, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af møtrikspænder online.
De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, som tit er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du bestiller møtrikspænder online på deres hjemmeside.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du modtage ekstremt god service fra folk med ekspertviden i netop møtrikspænder.
Mange specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få billigere priser.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

møtrikspænder bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

møtrikspænder jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

møtrikspænder harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

møtrikspænder silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger en hel del hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube yder assistance med betydelige mængder almennyttig info, i særlig grad såfremt man bruger den engelske version.
2Måske du burde regne på hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør investere i eksperthjælp til afslutningen af projektet. Forudsat at du benytter hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at søge en pris fra en håndfuld entreprenører.
3Det er en god idé at søge hjælp til ens byggeprojekt, navnlig i tilfælde af vigtige projekter. Nogle ombygninger bør udføres af flere mennesker. Desuden vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
4Typisk vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det kan blive sundt at gennemgå alle udgifter, hvorefter man kunne finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
5Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
6Det bliver meningsgivende at du har alle byggematerialer klar i god tid før du iværksætter projektet. Du bør sammenfatte en enkel note hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og som det næste granske hver eneste ting, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
7Forinden du iværksætter byggeriet kan det vise sig højst afgørende med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Du skal på ingen måde forsømme dit velbefindende, så glem ikke beklædning som eksempelvis sikkerhedssko der hjælper dig mod potentielle skader. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt når du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
9Du må aldrig gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret til disposition før du påbegynder dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Der kommer ofte uforudsigelige problemstillinger når det gælder omfangsrige projekter, og som følge heraf kan det vise sig afgørende at der afsættes en god portion plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
11Godt forarbejde bliver kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at forfatte en klar tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver din arbejdsplan.
12Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Således skal du med jævne mellemrum kigge på prognosen for vejret når du nærmer dig starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at regne i samme sekund som du er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er meget flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er meget imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som jo er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform er smartest?

Temmelig mange online selskaber yder i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtmuligheder til møtrikspænder. En der er meget almindelig er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente ordren når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ualmindeligt fremkommelig, og ofte endda den billigste leveringsløsning.

Du kan alternativt overveje at få varerne leveret til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er en gang i mellem en sjat dyrere, men samtidig ret uproblematisk ift. møtrikspænder online. Den mest betalelige fragtløsning er unægtelig at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du lever lige ved online shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på møtrikspænder kan i nogle tilfælde være usædvanlig afgørende såfremt man har brug for din pakke omgående, så derfor er det relativt klogt at du tjekker den forventede leveringstid ved møtrikspænder. De fleste online forretninger – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, som alligevel er regnet ud fra at ordren placeres forud for et angivent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne ud af døren før de logistikansatte har fyraften.

En hel del internet selskaber tilbyder fragt uden omkostninger på møtrikspænder online, men ofte er det påkrævet at der indkøbes for en fastsat sum. Som alternativ bør du udvælge den mindst kostelige form for levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

De fleste kæder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig møtrikspænder derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg. De tilbyder fx klik-og-hent på møtrikspænder i disse byer:

Solrød Strand, Charlottenlund, Gentofte, Ringsted, Holbæk, Stenløse, Kolding, Åbyhøj, Allerød, Haderslev, Odense, Grenaa, Vallensbæk, Rødovre, Hillerød, Albertslund, Svendborg, Haslev, Farum, Birkerød, Randers, Kokkedal, Ikast, Vanløse, Silkeborg, Nykøbing Falster, Brabrand, Frederiksværk, Risskov, Hobro, Valby, Hedehusene, Ballerup, Brøndby, Ishøj, Næstved, Frederikssund, Ølstykke, Frederikshavn, Hørsholm, Kalundborg, København, Tårnby, Viborg, Esbjerg, Nyborg, Aabenraa, Jyllinge, Herning, Slagelse, Tilst, Aarhus, Sønderborg, Brønderslev, Gladsaxe, Højbjerg, Vordingborg, Odder, Søborg, Helsingør, Fredericia, Virum, Roskilde, Hedensted, Frederiksberg, Rønne, Vejle, Køge, Rudersdal, Værløse, Struer, Horsens, Middelfart, Nørresundby, Varde, Hjørring, Skanderborg, Lyngby, Lillerød, Brønshøj, Holstebro, Hvidovre, Glostrup, Thisted, Lystrup, Taastrup, Dragør, Greve, Aalborg, Nakskov, Herlev, Skive, Nærum, og Korsør, .

Klik-og-hent af møtrikspænder er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Amager, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at folk typisk søger efter fx møtrikspænder priser og billig møtrikspænder. Derudover oplever man som regel mennesker søge fx møtrikspænder tilbud, møtrikspænder online og køb møtrikspænder, foruden de store byggecentre som Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Find den bedste pris på møtrikspænder

Det har vist sig at være i høj grad ukompliceret for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige møtrikspænder online fra forskellige e-forretninger, og derved har mange internet virksomheder været nødt til at nedbringe salgspriserne på møtrikspænder drastisk, og endda love levering uden beregning.

Det kan stadigvæk vise sig gavnligt at efterse nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på møtrikspænder online inden du shopper, så du er skudsikker på at opnå den mest billige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Du må ikke desto mindre være obs på, at såfremt en netbutik markedsfører billige møtrikspænder online for en pris som anses for ubegribelig beskeden, kunne det undertiden være et tegn på en uoprigtig internet butik. Køb med betalingskort er imidlertid en del af en retningslinje, som dækker dig som kunde overfor bedrageriske e-handler.

Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere prisen på møtrikspænder over tid. Det tilbydes typisk hos nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Bygma.

Når der ses på data er det markant, at online shoppere typisk efterspørger eksempelvis møtrikspænder priser og billig møtrikspænder. Derudover ser vi typisk mennesker kigge efter blandt andet møtrikspænder online, møtrikspænder tilbud og køb møtrikspænder.

Gennemsøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot præsterer en lang række strålende løsninger til at blive klogere på diverse aktuelle brugeres synspunkter og af den grund er det fornuftigt, at du tjekker online firmaets ratings inden du shopper billige møtrikspænder online.

Facebook tilbyder ligeledes absolut sikre løsninger til at få indblik i e-handlens troværdighed. Her ser vi faktisk netshops hvor folk kan sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde kan drages fordel af til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige møtrikspænder online i en webbutik kan man i virkeligheden overveje forhandlerens handelsaftale, dog er det i reglen en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Et alternativt forslag kan være at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, hvilket længe har været et tegn på at e-forhandleren overholder de gældende danske regler, tillige med at internet virksomheden tit besigtiges af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Dette er en god anledning til support, for så vidt du udsættes for udfordringer som følge af dit køb af møtrikspænder. Udover dette er det at foretrække at køberen er vaks omkring de væsentligste bestemmelser der indvirker på bestillingen af møtrikspænder online, som eksempelvis den byttepolitik e-forhandleren tilsikrer.

I den relation er det tillige afgørende, at man permanent beholder ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan påvise sit køb af møtrikspænder, uagtet om man har handlet hos Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller Harald Nyborg.

Else C gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Poul Madsen gav 4 stjerner

Virkelig god service

Jørgen Kristensen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Camilla Johansen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for at granske om webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det burde være en tryghed om at internet shoppen efterfølger de danske love, samt at online firmaet af og til overværes af fagmænd som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Før folk bestiller billige møtrikspænder i en internet webshop bør man for at være på den sikre side studere shoppens forretningsbetingelser.
2Leveringsdygtigheden kan være ultra relevant i tilfælde af at man står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det faktisk essentielt at man finder den forventede leveringstid på møtrikspænder. Temmelig mange e-butikker i Danmark giver billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at ordren køres igennem før et bestemt tidspunkt.
3Flere online forretninger tilbyder til alt held en hel del forskellige billige fragtmuligheder til møtrikspænder. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter varerne når du har tid. Leveringstypen er jo i høj grad let, samt tit endvidere den mest betalelige leveringsløsning.
4Flere online selskaber sikrer fragt uden gebyr på møtrikspænder, men i reglen stiller det krav om at du shopper for et præcist beløb. Derudover skal du foretrække den mest prisbevidste slags levering, som ofte er at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden er som regel omvendt ekstremt fremkommelig. Den mest letkøbte type af levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
5Forud for at nogen bestiller billige møtrikspænder hos en e-forretning kunne de helt sikkert studere dens forretningsaftale, men det er i reglen ikke super spændende. Udover dette kan det anbefales at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste reglementer der indvirker på shopping af billige møtrikspænder online, f.eks. hvilken returret butikken garanterer.
6Det er i dag særdeles nemt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige møtrikspænder hos forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette yder langt de fleste online forhandlere fri fragt. Det kan dog ikke desto mindre være lønsomt at se nærmere på diverse shops på nettet efter tilbud og udsalg inden du handler, således at man er velinformeret til at antage den billigste pris.
7Den mest letkøbte fragtmetode er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket dog betinges af at du opholder dig nær online webshoppens adresse. Den leveringsmodel kan være usædvanlig essentiel forudsat du absolut skal bruge møtrikspænder nu og her. Alternativt så lover enkelte shops på nettet fragt uden betaling, men tit påkræves det at du shopper for en bestemt pris.
8Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en lov, som assisterer køberen imod snydagtige e-forhandlere. Alternativt kunne du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere beløbet af flere omgange.
9Trustpilot præsterer evigt uafhængige chancer for at inspicere ret mange andre konsumenters erfaringer og derfor tilrådes det, at du læser internet firmaets kritik inden du køber billige møtrikspænder online. Facebook tilbyder dig ligeledes faktisk strålende genveje til at få et kig ind i online webshoppens kundetilfredshed.